You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Γεια σου ξάδερφε...
[move]ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ... [/move]
[move]ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ... [/move]
ΛΑΘΟΣ κάνεις ....... ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΝΑΙ δεν γίνεται....αλλά Γήπεδο ?Αφου δεν γινετε εκει γηπεδο , τι πρεπει δηλαδη να γινει για να το καταλαβουν καποιοι αυτο.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
ʼκρα ησυχία απόψε....
[move]ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.. [/move]
[move]ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.. [/move]
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
KALIS,αν μου κανεις "κονε" με το μωρο που εχεις στο avatar,θα γινω Αεκτζης...!!!
Αλήθεια,ποιο ειναι αυτο το πλασμα?
Αλήθεια,ποιο ειναι αυτο το πλασμα?
καλημερα αδελφια!!!!!!!!!
ο τερας ειναι πραγματι ΤΕΡΑΣ!!!!!!!αλλα τα χανουμια δεν μασαμε..!!!
καλα περασαμε και ελπιζω στην επομενη συναντηση να ερθουν και οσοι δεν μπορεσαν σε αυτη..!!!
ο ζεραλδο εκλεισε στην ΑΕΚ αν και δεν νομιζω(μακαρι να κανω λαθος....)να καλυψει το κενο του μπρουνο...
το νεο γηπεδο επειδη θα το εχουμε για τουλαχιστον 60 χρονια πρεπει
να γινει με εμπορικους χωρους και μεγαλο ετσι ωστε και εσοδα να εχει η ομαδα κια να μην πληρωνουμε το διαρκειας χρυσο.....
αυτα απο τον nik.......
υ.γ. pipin..προσεχε τι λες γιατι δεν ξερω αν σου πανε τα κιτρινα..... ;)
ο τερας ειναι πραγματι ΤΕΡΑΣ!!!!!!!αλλα τα χανουμια δεν μασαμε..!!!
καλα περασαμε και ελπιζω στην επομενη συναντηση να ερθουν και οσοι δεν μπορεσαν σε αυτη..!!!
ο ζεραλδο εκλεισε στην ΑΕΚ αν και δεν νομιζω(μακαρι να κανω λαθος....)να καλυψει το κενο του μπρουνο...
το νεο γηπεδο επειδη θα το εχουμε για τουλαχιστον 60 χρονια πρεπει
να γινει με εμπορικους χωρους και μεγαλο ετσι ωστε και εσοδα να εχει η ομαδα κια να μην πληρωνουμε το διαρκειας χρυσο.....
αυτα απο τον nik.......
υ.γ. pipin..προσεχε τι λες γιατι δεν ξερω αν σου πανε τα κιτρινα..... ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου κ καλή βδομάδα.Ήρθε ο αδελφός του Μπρούνο για να μας αντικαταστήσει το κενό που άφησε πριν από 3 χρόνια.Σήμερα μην ξεχαστούμε,ανακοινώνονται τα διαρκείας της περιόδου 2007-2008.
ΑΕΚΤΖΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ''ΘΕΟΥΣ & ΔΑΙΜΟΝΕΣ'';
ΑΕΚΤΖΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ''ΘΕΟΥΣ & ΔΑΙΜΟΝΕΣ'';
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα Νίκο.Για τον Ζεράλντο θα δούμε από κοντά.Πάντως για να τον πήραν κάτι θα ξέρουν.Πάντως όλη την χρονιά του έκαναν επανειλλημένως σκάουτινγκ κ τον είχαν παρακολουθήσει από κοντά.
Για την επόμενη μάσα ,θα γίνει μόνο κ με την παρουσία του αδελφού ναυάρχου κ της μηχανόβιας λεούς.
Για την επόμενη μάσα ,θα γίνει μόνο κ με την παρουσία του αδελφού ναυάρχου κ της μηχανόβιας λεούς.
re dark εχω μια απορια....γιατι πληρωσαμε 7 κουβερ? αφου εγω εσυ και ο τερας ειμασταν....?Καλημέρα Νίκο.Για τον Ζεράλντο θα δούμε από κοντά.Πάντως για να τον πήραν κάτι θα ξέρουν.Πάντως όλη την χρονιά του έκαναν επανειλλημένως σκάουτινγκ κ τον είχαν παρακολουθήσει από κοντά.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
5 για τον ξάδερφο κ από ένα εμείς τα κουβερ οπότε 7.Πάντως δεν ξετρελάθηκα.Επειδή πηγαίνω σε παρόμοιο εστιατόριο(Βόσπορος στον Πειραιά)κ έχω το μέτρο συγκρισης μπορώ να πω ότι είναι κλάσεις ανώτερος ο Βόσπορος.
Πάντως ξάδελφε την αλλη φορά για Χασιά μιλάμε.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.
Πάντως ξάδελφε την αλλη φορά για Χασιά μιλάμε.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.
αυτο ελειπε.......χασιά είμαι μέσα..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Καλημέρα αδέλφιααα!!Τσαγκαροδευτέρα σήμερα και δεν περνάει η μέρα...Υ.Γ.Για το φίλο που θέλει την κοπέλα από το avatar μου,λέγεται Τiffany teen και είναι CG στην Αθήνα...[move] [/move]
Κάνε μία αναζήτηση στον γούγλη και θα δεις τι μωρό είναι απ'όλες τις μπαντες...
Κάνε μία αναζήτηση στον γούγλη και θα δεις τι μωρό είναι απ'όλες τις μπαντες...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις