[size=17pt]
«Καρφιά» Μπάγεβιτς[/size](δεν παταγε κανενα ο πουστης...
)
Σαφώς προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε δυσκολότερη που έχει βιώσει ποτέ στη μακρά του θητεία στην ομάδα, παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Ο 62χρονος προπονητής, ανήμερα των γενεθλίων του, τόνισε την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση στα προβλήματα της ομάδας αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση.
«Εγώ μιλώ μόνο με τον Βασίλη Δημητριάδη, με κανέναν άλλο. Ο Βασίλης μιλά με τον κύριο Θανόπουλο για αυτά τα πράγματα που πρέπει να ξέρουμε», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν έχει επικοινωνία με τον Νίκο Νοτιά, απάντησε: «Όχι δεν έχω επαφή με κανέναν». Παράλληλα, τόνισε πως η πλειονότητα των μεταγραφών που έγιναν δεν ήταν δικής του επιλογής. «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Δεν μας χρειάζεται να βγαίνουμε να λέμε τι έγινε λάθος και πώς έγινε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, ούτε να κλαίμε ούτε να κατηγορούμε. Κάναμε αυτές τις μεταγραφές που μπορούσαμε εκείνη τη στιγμή. Ο καθένας μπορεί να κρίνει αν οι παίκτες μπορούν να μας βοηθήσουν», είπε, ενώ κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Νίκου Θανόπουλου πως οι παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν εισηγήσεις του προπονητή κι αν όχι οι πρώτες επιλογές, κάποιες εναλλακτικές λύσεις, τόνισε φανερά εκνευρισμένος: «Ήταν τρίτες επιλογές δικές του, όχι πάντως δικές μου. Δικές μου επιλογές ήταν μόνο δύο. Να μην πω τώρα… Αφήστε, εκνευρίζομαι. Αν είπε αυτά τα πράγματα ο κύριος Θανόπουλος, θα του πω εγώ».
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν αποποιήθηκε τις ευθύνες του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας όμως με νόημα πως θα πρέπει κι άλλοι (εννοώντας προφανώς τη διοίκηση) να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Οι ευθύνες ανήκουν πρώτα στον προπονητή και μετά σε όλους τους άλλους. Δεν ξεφεύγω ποτέ από τις ευθύνες μου, ούτε ψάχνω δικαιολογίες. Ό,τι μπορεί να έχω περάσει όλη την εβδομάδα είναι δικά μου και των παικτών. Ευθύνες πρέπει να αναλάβουν και οι άλλοι. Το πρόβλημα δεν αρχίζει από μένα και δεν θέλω να το αποδώσουν στους παίκτες και σε μένα».