Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πλακα κανουμε ρεεεεεεεεεεε.. :2funny:
δεν ηταν για γελια με την αλκμααρ ομως??παραδεξου το :2funny:
οτι και να ηταν χθες τα εσβησε ολα
εδω μιλαμε για τη χανουμα μην βγαινεις εκτος θεματος
υγ.σε λιγα χρονια η οριτζιναλ θα εχει θεοποιησει τον κοκκαλη και θα τον παρακαλαει να ξαναπαρει τον βατρεχιτς :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οτι και να ηταν χθες τα εσβησε ολα
εδω μιλαμε για τη χανουμα μην βγαινεις εκτος θεματος
υγ.σε λιγα χρονια η οριτζιναλ θα εχει θεοποιησει τον κοκκαλη και θα τον παρακαλαει να ξαναπαρει τον βατρεχιτς :2funny: :2funny:
ξεκολλα ρε μαλακα...
καλος ηταν χτες..οκ..
υ.γ.το καλοκαιρακι την κανει για εθνικη ο βατραχοαρχιδης...στη γωνια περιμενει..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ξεκολλα ρε μαλακα...
καλος ηταν χτες..οκ..
υ.γ.το καλοκαιρακι την κανει για εθνικη ο βατραχοαρχιδης...στη γωνια περιμενει..
μαλλον τον βλεπω προς παναθα μερια,εξαρταται βεβαια πως θα ειναι τα διοικητικα της παναθας τοτε

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16

[size=17pt]
«Καρφιά» Μπάγεβιτς[/size](δεν παταγε κανενα ο πουστης... :grin:)

Σαφώς προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε δυσκολότερη που έχει βιώσει ποτέ στη μακρά του θητεία στην ομάδα, παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Ο 62χρονος προπονητής, ανήμερα των γενεθλίων του, τόνισε την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση στα προβλήματα της ομάδας αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση.

«Εγώ μιλώ μόνο με τον Βασίλη Δημητριάδη, με κανέναν άλλο. Ο Βασίλης μιλά με τον κύριο Θανόπουλο για αυτά τα πράγματα που πρέπει να ξέρουμε», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν έχει επικοινωνία με τον Νίκο Νοτιά, απάντησε: «Όχι δεν έχω επαφή με κανέναν». Παράλληλα, τόνισε πως η πλειονότητα των μεταγραφών που έγιναν δεν ήταν δικής του επιλογής. «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Δεν μας χρειάζεται να βγαίνουμε να λέμε τι έγινε λάθος και πώς έγινε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, ούτε να κλαίμε ούτε να κατηγορούμε. Κάναμε αυτές τις μεταγραφές που μπορούσαμε εκείνη τη στιγμή. Ο καθένας μπορεί να κρίνει αν οι παίκτες μπορούν να μας βοηθήσουν», είπε, ενώ κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Νίκου Θανόπουλου πως οι παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν εισηγήσεις του προπονητή κι αν όχι οι πρώτες επιλογές, κάποιες εναλλακτικές λύσεις, τόνισε φανερά εκνευρισμένος: «Ήταν τρίτες επιλογές δικές του, όχι πάντως δικές μου. Δικές μου επιλογές ήταν μόνο δύο. Να μην πω τώρα… Αφήστε, εκνευρίζομαι. Αν είπε αυτά τα πράγματα ο κύριος Θανόπουλος, θα του πω εγώ».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν αποποιήθηκε τις ευθύνες του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας όμως με νόημα πως θα πρέπει κι άλλοι (εννοώντας προφανώς τη διοίκηση) να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Οι ευθύνες ανήκουν πρώτα στον προπονητή και μετά σε όλους τους άλλους. Δεν ξεφεύγω ποτέ από τις ευθύνες μου, ούτε ψάχνω δικαιολογίες. Ό,τι μπορεί να έχω περάσει όλη την εβδομάδα είναι δικά μου και των παικτών. Ευθύνες πρέπει να αναλάβουν και οι άλλοι. Το πρόβλημα δεν αρχίζει από μένα και δεν θέλω να το αποδώσουν στους παίκτες και σε μένα».

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Λεονάρντο- Μάκος- Γιάχιτς-Ιορντάκε-Λούκατς, ρε μπας και δεν ξέρουμε να μετράμε.....
Από την μία λέει ότι δεν μιλάει με κανέναν αλλά από την  άλλη λέει ότι ο Κοζώνης έχει σχέδια για την ΑΕΚ. Ρε σεις μπας και νομίζει ότι είμαστε στο 93 που ότι έλεγε το κάναμε σημαία!!!
Δεν είμαστε πρόβατα Ντούσαν!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λεονάρντο- Μάκος- Γιάχιτς-Ιορντάκε-Λούκατς, ρε μπας και δεν ξέρουμε να μετράμε.....
Από την μία λέει ότι δεν μιλάει με κανέναν αλλά από την  άλλη λέει ότι ο Κοζώνης έχει σχέδια για την ΑΕΚ. Ρε σεις μπας και νομίζει ότι είμαστε στο 93 που ότι έλεγε το κάναμε σημαία!!!
Δεν είμαστε πρόβατα Ντούσαν!!!

Έλα Χίτμαν,κάτι για πρόβατα λεέι παλι ο Λιάκος.Πόσταρε ρε κανένα.Άργησες.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παιδιά, προπονητής που βγαίνει δημόσια και λέει ότι οι παίκτες με τους οποίους δουλεύει καθημερινά δεν τους εγκρίνει παρά μόνο δύο!!!! από αυτούς, δεν είναι σοβαρός προπονητής ούτε και άνθρωπος. πως θα πάει να τους ζητήσει να παίξουν όταν τους ξεφτιλίζει?????
Τελικά μόνο την πάρτη του κοιτάει. Πόσο δίκιο είχαν ο Τζιμπούρ και ο Εντίνιο τελικά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
παιδιά, προπονητής που βγαίνει δημόσια και λέει ότι οι παίκτες με τους οποίους δουλεύει καθημερινά δεν τους εγκρίνει παρά μόνο δύο!!!! από αυτούς, δεν είναι σοβαρός προπονητής ούτε και άνθρωπος. πως θα πάει να τους ζητήσει να παίξουν όταν τους ξεφτιλίζει?????
Τελικά μόνο την πάρτη του κοιτάει. Πόσο δίκιο είχαν ο Τζιμπούρ και ο Εντίνιο τελικά.

Ποιος ακούει τον bodo τώρα,που λες για τον Τζιμπούρη.
Και κάπου εδώ μέσα τον έχει παρει το ματι μου.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις!! ξέχασα τον γίγαντα καράμπελααααααααα.
Ντούσαν, μάλλον στο Μόσταρ μετράτε αλλιώς!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Έλα Χίτμαν,κάτι για πρόβατα λεέι παλι ο Λιάκος.Πόσταρε ρε κανένα.Άργησες.
παρεε :zfuck: :zfuck: :2funny:
σου πηρε καμια 800αρα ποστς αλλα το'πιασες το νοημα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[move] :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:[/move]

Το χω ρίξει στην τρελλή,δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

[move]:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φαντάζεστε να υπήρχε smiley που θα έδειχνε άνθρωπο να γάμαγε βάτραχο ,τι θα γινόταν εδώ μέσα;

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παρεε :zfuck: :zfuck: :2funny:σου πηρε καμια 800αρα ποστς αλλα το'πιασες το νοημα...
Πάντα το έλεγα αυτό ρε συ hitman. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι γύρισε στην ΑΕΚ όχι για προπονητής αλλά για γενικός γαμάω. Το να προπονήσει ήταν το ελάχιστο που τον ενδιέφερε. Δεν μας λέει όμως ότι σε όλους αυτούς που έφερε, Δημ,ητριάδης, Μπορμπόκης και σε όλο το προπονητικό τιμ έχει κάνει τριετές ΚΛΕΙΣΤΑ συμβόλαια. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Επίσης δεν μπορεί να μας κοροιδεύει ρε πούστη μου. Εγώ έχω να πω τα εξής. Ευτυχώς Ντούσαν που και ο Νέμεθ δεν ήταν δική σου επιλογή γιατί θα μας έφερνες τον Παπάζογλου!!!!  

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλησπέρα σε όλα τα αδέλφια! :rockon:

Stories