Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φαντάζεστε να υπήρχε smiley που θα έδειχνε άνθρωπο να γάμαγε βάτραχο ,τι θα γινόταν εδώ μέσα;
θα το'χα υπογραφη.. :2funny: :2funny: :2funny:
δε γινεται καποιος μοντ να το κανονισει??
Πάντα το έλεγα αυτό ρε συ hitman. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι γύρισε στην ΑΕΚ όχι για προπονητής αλλά για γενικός γαμάω. Το να προπονήσει ήταν το ελάχιστο που τον ενδιέφερε. Δεν μας λέει όμως ότι σε όλους αυτούς που έφερε, Δημ,ητριάδης, Μπορμπόκης και σε όλο το προπονητικό τιμ έχει κάνει τριετές ΚΛΕΙΣΤΑ συμβόλαια. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Επίσης δεν μπορεί να μας κοροιδεύει ρε πούστη μου. Εγώ έχω να πω τα εξής. Ευτυχώς Ντούσαν που και ο Νέμεθ δεν ήταν δική σου επιλογή γιατί θα μας έφερνες τον Παπάζογλου!!!!  
μια φορα πουστης,παντα πουστης...
ετσι απλα..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πάντα το έλεγα αυτό ρε συ hitman. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι γύρισε στην ΑΕΚ όχι για προπονητής αλλά για γενικός γαμάω. Το να προπονήσει ήταν το ελάχιστο που τον ενδιέφερε. Δεν μας λέει όμως ότι σε όλους αυτούς που έφερε, Δημ,ητριάδης, Μπορμπόκης και σε όλο το προπονητικό τιμ έχει κάνει τριετές ΚΛΕΙΣΤΑ συμβόλαια. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Επίσης δεν μπορεί να μας κοροιδεύει ρε πούστη μου. Εγώ έχω να πω τα εξής. Ευτυχώς Ντούσαν που και ο Νέμεθ δεν ήταν δική σου επιλογή γιατί θα μας έφερνες τον Παπάζογλου!!!!  
Πάντα συμφωνούσα μαζί σου.. :thumbsup: :thumbsup:

[move][size=20pt]ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕ ΔΙΚΕΕΕΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕ[/size]    [/move]

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γατο που'σαι ρε?? :grin:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ο Μπάεβιτς είναι;;;;

ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχαααααααααααααα
εγώ φίλε δεν μπαίνω σε διαδικασίες προδότη ή όχι. Εμένα με ενδιαφέρει να έχω προπονητή σοβαρό και να πηγαίνει την ομάδα. Επίσης δεν αντέχω την κοροιδία. Το να λέει ο Ντούσαν ότι δεν έχει διοίκηση η ΑΕΚ, δεν τον παίρνει διότι ρε Ντούσαν εάν η ΑΕΚ είχε σοβαρή διοίκηση εσύ θα ήσουν τώρα άνεργος από τον Οκτώβρη. Για αυτό, άσε να τα λέει αυτά ο κόσμος που δικαιούται άλλωστε και κάνε καμία προπόνηση.
Καλό απόγευμα και σε εσένα....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εντάξει ο βάτραχος πάντα ψάχνει για άλλοθι!Πως θα πετάξει από πάνω του τις ευθύνες...
Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το μπάτζετ μας το καλοκαίρι δεν ήταν απλά μηδενικό...ήταν μείον!!!!
Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ!!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εντάξει ο βάτραχος πάντα ψάχνει για άλλοθι!Πως θα πετάξει από πάνω του τις ευθύνες...
Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το μπάτζετ μας το καλοκαίρι δεν ήταν απλά μηδενικό...ήταν μείον!!!!
ετσι...
στα @@ μας ο παραγκιτς και οι δηλωσεις του..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνώ gatte, για αυτό τον λόγο τον κράζω που βγήκε και ξεφτίλισε τους παίκτες που έχει και να μας κοροιδεύει. Επίσης αναγάγαμε το γεγονός ότι σήμερα έχει γενέθλια σε πρωτοσέλιδο.Αυτό μας μάρανε, τα γενέθλια του Ντούσαν.Αντε όλοι μαζί να του πούμε το τραγουδάκι και θα λυθούν τα προβληματά μας.   

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γι' αυτό λείπει ο nikolakis...είναι καλεσμένος στα γεννέθλια!  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.