Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχουμε κινητοποιήσεις και εσύ κάθεσαι και τσακώνεσαι στο μπουρδέλα τβ?  :tickedoff:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
απο το μετεριζι του ο καθενας... :grin: :grin: :grin: :grin:

εσυ για αυτο δε μπηκες σημερα??ησουν γραμμου?? :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι ρε...έπρεπε να έλθεις αν και μάλλον σύντομα θα γίνει κάτι πιο οργανωμένο!  :uzi: :uzi: :uzi:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• rouf.jpg
    rouf.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 11

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
προχτες ειχα μπλεξιμο με τα χοιρινα σινα & βησσαριωνος 9..
πεσαμε κατω απο τα γελια με την δωρητρια οταν καναμε τον συνδιασμο..
Άλλο βησσαρίωνος κι άλλο παπαρίωνος!Αυτός δεν είχε κάνει δίαιτα?  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η κοροιδία συνεχίζεται...

Αναλυτικά, ο Νοτιάς είπε προς τους οπαδούς της ΑΕΚ:

Για το προσύμφωνο: «Αν το υπογράψω χωρίς έλεγχο, θα γυρίσει ο άλλος και θα πει "καλά, ρε Νοτιά, μας κάνεις πλάκα;". Προσπαθούμε να έρθουμε πάλι σε ένα ρυθμό και να προχωρήσει το πράγμα γρήγορα. Δεν έχει κολλήσει. Μπορεί και μέσα στην εβδομάδα να τελειώσει το θέμα. Επιστρέφω Παρασκευή, μέσα στην άλλη εβδομάδα το βλέπω. Δεν γίνεται δουλειά υπό πίεση. Για να υπογραφεί το προσύμφωνο πρέπει να δούμε τα στοιχεία. Είναι ο έλεγχος, πόσο καιρό θα κάνει; 10-15 ημέρες; Ολα θα γίνουν ομαλά, όμορφα και ωραία. Κανείς δεν βάζει 50 εκατ. σε δύο μέρες στην ομάδα. Δεν έχω να σου πω συγκεκριμένα ποιος κάνει κακό».
Για τις επαφές που είχε με τον Κοζώνη: «Δεν είναι έτσι τα πράγματα, ο Κοζώνης δεν έχει υπογράψει το προσύμφωνο από την πλευρά του. Ειμαστε έτοιμοι να το υπογράψουμε. Οταν συναντηθήκαμε στην Φλόριντα, είπα του Μπομπ: "Θέλεις την ΑΕΚ; Ενδιαφέρεσαι γι' αυτήν". Μου είπε πως "τη θέλω". Τότε ας κάνουμε σωστά τα πράγματα, του είπα. Πρέπει να λύσουμε όλα τα θέματα. Είμαστε καλοί στις μπίζνες».
Για τις εγγυήσεις του Κοζώνη: «Μου έχει δώσει ένα γράμμα που είναι από μία εταιρεία που πρέπει να το επιβεβαιώσω. Δεν μπορώ να πω μπες μέσα έτσι, χωρίς έλεγχο. Ο άνθρωπος είναι σωστός, σοβαρός, δεν έχω καμία αντίρρηση. Εχει μία επιφάνεια. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να σου πουν πόσα ακριβώς χρήματα έχει. Εχω κάποιες εγγυήσεις, αλλά στις ΗΠΑ, αν δεν είναι μία εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, είναι δύσκολο να ελέγξεις κάποια πράγματα».
Για τους λόγους της καθυστέρησης: «Μπορεί να έχουμε τελειώσει το προσύμφωνο τη Δευτέρα. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν. Αυτό το προσύμφωνο που είχε δει όλη η Ελλάδα χρειάζεται ορισμένες διαδικαστικές διατυπώσεις. Η ένταση της Κυριακής ήταν μικρή και την κάναμε ολόκληρη φωτιά. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις μέσα σε λίγες ώρες. Το πιο εύκολο είναι να δώσεις το λόγο σου ως άνδρας».
Για τη στάση των μετόχων προς τον Κοζώνη: «Και οι άλλοι μέτοχοι θέλουν τον Μπομπ. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Μας έχουν έρθει και η ατυχία και οι ήττες».
Για τις λύσεις, αν χαλάσει η συμφωνία: «Θα συνεχίσουμε στην ΑΕΚ εμείς. Μπορεί να μην αρέσει στον κόσμο, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα κοιτάξουμε και για νέους επενδυτές. Τόσοι μιλούν για την ΑΕΚ, αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι στην τσέπη. Ορισμένοι ΑΕΚτζήδες θέλουν την ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο. Στενοχωριέμαι με όσα συμβαίνουν στην ομάδα μου».
Για την πίεση του κόσμου: «Καταλαβαίνω την πίεση του κόσμου. Εχω εξαντληθεί. Νομίζετε πως μου αρέσει να κάνω αυτό το πράγμα; Είναι ντροπή μας η κατάσταση σήμερα. Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα».
Για την ταμειακή διευκόλυνση: «Εχω προτείνει στον Κοζώνη να δώσει προκαταβολή. Οταν πας να πάρεις ένα γάιδαρο, δεν τον κοιτάς στα δόντια. Του είχα πει στο παρελθόν ως εναλλακτική λύση να τα δώσει προκαταβολή και, αν τα ποσά δεν είναι σωστά, να πάρει τα χρήματά του πίσω».
Για τον εαυτό του: «Εγώ ποτέ δεν ήθελα να κυβερνήσω την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι παιχνιδάκι ή περίπτερο, τη βλέπω πολύ σοβαρά. Είναι ένα καράβι που πρέπει να κυβερνηθεί. Εμείς δεν το αφήσαμε, μπήκαμε να βοηθήσουμε, αλλά βρεθήκαμε στη θάλασσα μόνοι».
Για τους μετόχους: «Το μόνο που είπαμε να κάνουμε είναι να έχουμε μια σωστή διαχείριση. Δεν κερδίζουμε από την ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ΑΕΚ να πέσει στη Δ' Εθνική. Για ποιο λόγο να πέσει η ΑΕΚ;».

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

[size=17pt]
«Καρφιά» Μπάγεβιτς[/size](δεν παταγε κανενα ο πουστης... :grin:)

Σαφώς προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε δυσκολότερη που έχει βιώσει ποτέ στη μακρά του θητεία στην ομάδα, παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Ο 62χρονος προπονητής, ανήμερα των γενεθλίων του, τόνισε την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση στα προβλήματα της ομάδας αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση.

«Εγώ μιλώ μόνο με τον Βασίλη Δημητριάδη, με κανέναν άλλο. Ο Βασίλης μιλά με τον κύριο Θανόπουλο για αυτά τα πράγματα που πρέπει να ξέρουμε», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν έχει επικοινωνία με τον Νίκο Νοτιά, απάντησε: «Όχι δεν έχω επαφή με κανέναν». Παράλληλα, τόνισε πως η πλειονότητα των μεταγραφών που έγιναν δεν ήταν δικής του επιλογής. «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Δεν μας χρειάζεται να βγαίνουμε να λέμε τι έγινε λάθος και πώς έγινε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, ούτε να κλαίμε ούτε να κατηγορούμε. Κάναμε αυτές τις μεταγραφές που μπορούσαμε εκείνη τη στιγμή. Ο καθένας μπορεί να κρίνει αν οι παίκτες μπορούν να μας βοηθήσουν», είπε, ενώ κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Νίκου Θανόπουλου πως οι παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν εισηγήσεις του προπονητή κι αν όχι οι πρώτες επιλογές, κάποιες εναλλακτικές λύσεις, τόνισε φανερά εκνευρισμένος: «Ήταν τρίτες επιλογές δικές του, όχι πάντως δικές μου. Δικές μου επιλογές ήταν μόνο δύο. Να μην πω τώρα… Αφήστε, εκνευρίζομαι. Αν είπε αυτά τα πράγματα ο κύριος Θανόπουλος, θα του πω εγώ».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν αποποιήθηκε τις ευθύνες του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας όμως με νόημα πως θα πρέπει κι άλλοι (εννοώντας προφανώς τη διοίκηση) να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Οι ευθύνες ανήκουν πρώτα στον προπονητή και μετά σε όλους τους άλλους. Δεν ξεφεύγω ποτέ από τις ευθύνες μου, ούτε ψάχνω δικαιολογίες. Ό,τι μπορεί να έχω περάσει όλη την εβδομάδα είναι δικά μου και των παικτών. Ευθύνες πρέπει να αναλάβουν και οι άλλοι. Το πρόβλημα δεν αρχίζει από μένα και δεν θέλω να το αποδώσουν στους παίκτες και σε μένα».

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Άντε πάλι πρόβατα έβαλες :zfuck: :zfuck: :zfuck:
εδω κοτζαμ Ντουγια μπαεβιτς με τ'ονομα λεει οτι δεν ηταν επιλογες του οι μεταγραφες και δε δικαιουμαι να ριξω κανα προβατο?? :2funny:
Κουφαλα σερβε..Τελειωνουν τα ψωμια σου.. :s&m_2:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εδω κοτζαμ Ντουγια μπαεβιτς με τ'ονομα λεει οτι δεν ηταν επιλογες του οι μεταγραφες και δε δικαιουμαι να ριξω κανα προβατο?? :2funny:
Κουφαλα σερβε..Τελειωνουν τα ψωμια σου.. :s&m_2:
λεοναρντο  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom