Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μετά την αποκάλυψη πως η ΑΕΚ δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ από την ημέρα που υπήρξε ο διακανονισμός με την υπαγωγή στο άρθρο «44», ο Χαράλαμπος Κοζώνης καλείται να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 3.800.000 ευρώ. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί πως η Ένωση δεν έχει καταθέσει λεφτά διότι δεν έχει τελεσίδικησει η απόφαση.

Καλα τα ελεγα εγω..... εκτος οτι μπηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο 44 η αεκ..... 5 χρονια δεν εχει πληρωσει ουτε Ευρω?????????

Αντε ρε απο 'κει.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υπερομάδα τελικά.... :rockon: :rockon: :rockon:
μου φαίνεται ότι θα γίνω άεκ... υπάρχουν τόσα κίνητρα  :2funny: :2funny:

ρε δώστε στην βασίλισσα κανένα ευρώ να πάρει κανένα ακίνητο στην Πόλη να φτιάξει γήπεδο  :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδή είσαι και άσχετος αλλά θέλεις να κάνεις κριτική στους άλλους, ξέρεις πολές αγοραπωλησίες να έχουν γίνει με προφορικές δεσμέυσεις περί ακριβή ποσού χρεών ειδικά όταν υπάρχουν χρήσεις ανέλεγκτες όπως σε όλες τις εταιρίες? Επειδή όμως είσαι μυρωδιάς εσύ, μην την λες και σε αυτούς που κάτι ξέρουν παραπάνω από εσένα!!!
Τ'ωρα εάν θέλεις να μιλάς για κότσους, μίλα για αυτούς των μαλλιών. Μάθε πρώτα την διαδικασία αγοραπωλησίας μετοχών και μετά πες την αποψή σου.

έλα παμμέγιστε....
έλα γνώστη.....
πάμε
άλλο Α.Ε.
Αλλο Π.Α.Ε.
όταν καταλάβεις τη διαφορά τα ξαναματαλέμε......

Υ.Γ. 1
είπα εγώ πουθενά για προφορικές δεσμεύσεις;
γαμώ τη νεοελληνική γλώσσα. κρίμα που την έκαναν τόσο πολύπλοκη.

Υ.Γ. 2
σε όλες τις εταιρείες υπάρχουν ανεξέλεγκτες χρήσεις;
τι λες ρε τιτανοτεράστιε;
όλες οι εταιρείες του κόσμου περιστρέφονται γύρω απ το νεοελληνικο μοντέλο;
ακου κάτι πράματα...... που σαι.... Είμαι σε εταιρεία που έχει κάνει 5 εξαγορές άλλων σε 4 χρόνια....... δεν δουλεύουν παντού τα πράματα όπως σας έχουν μάθει στη χώρα του περίπου και στην οικονομία του εικονικού.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
έλα παμμέγιστε....
έλα γνώστη.....
πάμε
άλλο Α.Ε.
Αλλο Π.Α.Ε.

Υ.Γ. 1

Υ.Γ. 2
ακου κάτι πράματα...... που σαι.... Είμαι σε εταιρεία που έχει κάνει 5 εξαγορές άλλων σε 4 χρόνια....... δεν δουλεύουν παντού τα πράματα όπως σας έχουν μάθει στη χώρα του περίπου και στην οικονομία του εικονικού.

+ του "φτιαχτου" ισολογισμου να συμπληρωσω....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υπερομάδα τελικά.... :rockon: :rockon: :rockon:
μου φαίνεται ότι θα γίνω άεκ... υπάρχουν τόσα κίνητρα  :2funny: :2funny:

ρε δώστε στην βασίλισσα κανένα ευρώ να πάρει κανένα ακίνητο στην Πόλη να φτιάξει γήπεδο  :2funny: :2funny:

Όχι, ρε μαλάκα. Τέτοιους (ν)τενεκέδες φιλάθλους δεν τους θέλουμε. Μείνε στην υπερομάδα σου με τα πολλά λεφτά, τις μεγάλες μεταγραφές και τα χαρτινοπέτσινα πρωταθλήματα.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
έλα παμμέγιστε....
έλα γνώστη.....
πάμε
άλλο Α.Ε.
Αλλο Π.Α.Ε.

Υ.Γ. 1

Υ.Γ. 2
επειδή είσαι σε εταιρία που έχει κάνει εξαγορές άλλων, δεν σημαίνει ότι ξέρεις. Αφού όμως ξέρεις, πες μου με ποιο λογιστικό αποδεκτό πρότυπο τις κάνατε?
και επειδή γράφεις αόριστα, εγώ σου απάντησα σε προηγούμενο ποσταρισμά σου.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μετά την αποκάλυψη πως η ΑΕΚ δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ από την ημέρα που υπήρξε ο διακανονισμός με την υπαγωγή στο άρθρο «44», ο Χαράλαμπος Κοζώνης καλείται να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 3.800.000 ευρώ. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί πως η Ένωση δεν έχει καταθέσει λεφτά διότι δεν έχει τελεσίδικησει η απόφαση.

Καλα τα ελεγα εγω..... εκτος οτι μπηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο 44 η αεκ..... 5 χρονια δεν εχει πληρωσει ουτε Ευρω?????????

Αντε ρε απο 'κει.....
επειδή δεν ξέρεις, σου τα παραθέτω. Για να δεις ότι λες ανακρίβειες.

Μεγαλύτερο το χρέος στην Εφορία!

Όπως αποκαλύπτει το «Goal», τα συνολικά χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ προς την Εφορία προσδιορίζονται στα 10.020.000 ευρώ και αφορούν το διάστημα 1993-2003, τα οποία είναι προσδιορισμένα στα 53,4 εκατ. ευρώ και μέσω του άρθρου 44 θα γίνουν 2,76 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση που η «Ένωση» χάσει όλες τις προσφυγές μέσω των οποίων τα είχε «παγώσει».

Οι πηγές προέλευσης των χρεών είναι οι ακόλουθες:

1) 820.000 ευρώ, το υπόλοιπο του 44
2) Στο νόμο Ορφανού 3.790.000 ευρώ
3) Υπηρεσίακή διευκόλυνση 2.740.000 ευρώ
4) Υπόλοιπο από το 44, 2.670.000 ευρώ

Στη χειρότερη περίπτωση τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ προς την Εφορία φτάνουν 10.020.000 ευρώ (ποσό που δεν είναι άμεσα απαιτητό, αφού οι υποχρεώσεις αυτές είναι διακανονισμένες με διάφορους τρόπους).
απο το GOAL και το sportfm. Τώρα εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ εξακολουθώ να την φοβάμαι πολυ΄την περίπτωση Κοζώνη.Δεν ξέρω αλλά κάτι εξακολουθώ να μην μου παέι καλά.
Αλλά μην έχοντας κάτι άλλο χειροπιαστό στα χέρια μας,τότε θα τον υποστούμε κ αυτόν και εύχομαι να βγουν ψεύτικες οι προαισθήσεις μου.
Δεν λέω ,με το που θα έρθει να μου πάρει τίτλους με την μία,αλλά να κάνει μια βιώσιμη κ καθαρή εταιρεία την ΑΕΚ,που να είναι μεσα στους στόχους της μέχρι τέλους ,και ας μην τους καταφέρει στην αρχή ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παρτε προεδρο τον σκορδα χανουμια και ο μπαρλος αρειανος ηταν
μονο καποιος απο αλλο πλανητη μπορει να αγορασει το περα κλουμπ

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ εξακολουθώ να την φοβάμαι πολυ΄την περίπτωση Κοζώνη.Δεν ξέρω αλλά κάτι εξακολουθώ να μην μου παέι καλά.
Αλλά μην έχοντας κάτι άλλο χειροπιαστό στα χέρια μας,τότε θα τον υποστούμε κ αυτόν και εύχομαι να βγουν ψεύτικες οι προαισθήσεις μου.
Δεν λέω ,με το που θα έρθει να μου πάρει τίτλους με την μία,αλλά να κάνει μια βιώσιμη κ καθαρή εταιρεία την ΑΕΚ,που να είναι μεσα στους στόχους της μέχρι τέλους ,και ας μην τους καταφέρει στην αρχή ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
και εγώ το ίδιο ρε γαμώτο. Εάν για να την ξεφορτωθούνε δεν έλεγξαν καλά τον Κοζώνη ή ο Κοζώνης είανι κανένας μπροστινός όπως γράφουν ορισμένοι δημοσιογράφοι, την κάτσαμε κανονικά. Είναι φοβερό πάντως κανείς μα κανείς να μην λέει για το τι έχει αυτός ο άνθρωπος. Να μάθουμε έστω και μία εταιρία του. Δεν το έχω ξανασυναντήσει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει,δεν συνηθίζεται να ρωτάνε,όταν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει μια ομάδα,για το τι έχει.Αλλά αυτό γίνεται για τους εγχώριους υποψηφίους ιδιοκτήτες,που λίγο-πολύ όλοι ξέρουμε ο καθένας τι έχει και αν δεν ξερουν,δεν θα δυσκολευτούν να μάθουν.
Στην προκειμένη όμως ο Κοζώνης είναι στο Αμέρικα,οπότε οι πληροφορίες ειναι ελλιπέστατες κ ακόμα πιο θολές στο ψάξιμο που έγινε,από τα δικά μας εγχώρια τσακάλια(δημοσιογράφοι).
Φαίνεται εμφανώς πια,ότι δεν είναι δα κ κανένα μεγαθήριο,αλλά κ η ΑΕΚ δεν είναι δα κ Μίλαν για να χρειάζεται κάποιον αντίστοιχο.Όμως δεν χρειάζεται και κάποιον που θα πάρει την ΑΕΚ προσπαθώντας να την οδηγήσει μέσω της αυτοχρηματοδότησης.Θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αλλά και με σοφία.
Ελπίζω να διαψευστώ,αλλα΄τα τελευταία 16 χρόνια έχω φάει αρκετές κατραπακιές μευποψήφιους μανατζαρέους που ήρθαν για να βγάλουν λεφτά από την ΑΕΚ,πλην του Νικολαϊδη που είπε ότι εγώ θα πορευτώ με αυτά που έχω τα λίγα κ από την αυτοχρηματοδότηση της ομάδας,άσχετα αν απέτυχε για άλλους λόγους.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
και εγώ το ίδιο ρε γαμώτο. Εάν για να την ξεφορτωθούνε δεν έλεγξαν καλά τον Κοζώνη ή ο Κοζώνης είανι κανένας μπροστινός όπως γράφουν ορισμένοι δημοσιογράφοι, την κάτσαμε κανονικά. Είναι φοβερό πάντως κανείς μα κανείς να μην λέει για το τι έχει αυτός ο άνθρωπος. Να μάθουμε έστω και μία εταιρία του. Δεν το έχω ξανασυναντήσει.

αυτα ειναι ...

βρεθηκε κολλημενος με την ιδεα της αεκ να αναλαβει τα αναριθμητα χρεη και τον κοιτανε στα δοντια τωρα.. :2funny:

αν τους κανει!!! :headbang:

νομιζω οτι αυτη η ομαδα δεν ειναι τυχαιο που ειναι εκει που ειναι τωρα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
εγώ προτείνω να ακολουθήσετε το παράδειγμα του βάζελου και να πάτε σε πολυμετοχικότητα με τους εξης:

Τροχανα
Μάκαρο
Ντέμη

Μιλάμε αυτό το τιμ θα τα σπάσει όλα!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εγώ προτείνω να ακολουθήσετε το παράδειγμα του βάζελου και να πάτε σε πολυμετοχικότητα με τους εξης:

Τροχανα
Μάκαρο
Ντέμη

μα τοτε θα γινει εμφυλιος..

ο ντεμης εσκασε απο το κακο του παντως που υπογραφτηκε το προσυμφωνο με κοζωνη.

ηταν ο μεγαλυτερος πολεμιος.

να σημειωσουμε οτι ο ορος του κοζωνη ειναι να αποδεσμευτει η Παε ΑΕΚ μεσα σε 2 μηνες  απο οποιαδηποτε σχεση με την

εταιρια empire  συμφεροντων Ντεμη Νικολαιδη η  οποια ειναι τιγκα στα χρεη εκατομμυριων.. ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Τροχανα
Μάκαρο
Ντέμη

Την δεύτερη μέρα θα τους σουτάρει ο Μάκαρος!Τελειώσανε οι εποχές Μάτσα-Καζαντζίδη! :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Την δεύτερη μέρα θα τους σουτάρει ο Μάκαρος!Τελειώσανε οι εποχές Μάτσα-Καζαντζίδη! :2funny:

να σημειωσουμε οτι ο ορος του κοζωνη ειναι να αποδεσμευτει η Παε ΑΕΚ μεσα σε 2 μηνες  απο οποιαδηποτε σχεση με την

εταιρια empire  συμφεροντων Ντεμη Νικολαιδη η  οποια ειναι τιγκα στα χρεη εκατομμυριων ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδή είσαι σε εταιρία που έχει κάνει εξαγορές άλλων, δεν σημαίνει ότι ξέρεις. Αφού όμως ξέρεις, πες μου με ποιο λογιστικό αποδεκτό πρότυπο τις κάνατε?
και επειδή γράφεις αόριστα, εγώ σου απάντησα σε προηγούμενο ποσταρισμά σου.

εγώ ως υπάλληλος ξέρω ότι όλες οι εξαγορές ήταν επιτυχής.
τώρα για τους έλληνες γνώστες με τα αποδεκτά λογιστικά πρότυπα έγιναν όλες οι απαράδεκτες ενέργειες όχι μόνο σε ΠΑΕ.

επαναλαμβανω αναφέρομαι σε εταιρεία του εξωτερικού που εξαγόρασε ξένες εταιρείες.
Στην Ελλάδα απλά ακολουθούν το λογιστικό πρότυπο:
"Ι don't bother"

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

εταιρια empire  συμφεροντων Ντεμη Νικολαιδη η  οποια ειναι τιγκα στα χρεη εκατομμυριων ;) ;)
Άσε γιατί αν ανοίξουμε τέτοια κουβέντα antonioni...
Εμ για την ψυχή της μανούλας του τον έφερε τον Ρίμπο ο Γλου?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εγώ ως υπάλληλος ξέρω ότι όλες οι εξαγορές ήταν επιτυχής.
τώρα για τους έλληνες γνώστες με τα αποδεκτά λογιστικά πρότυπα έγιναν όλες οι απαράδεκτες ενέργειες όχι μόνο σε ΠΑΕ.

επαναλαμβανω αναφέρομαι σε εταιρεία του εξωτερικού που εξαγόρασε ξένες εταιρείες.
Στην Ελλάδα απλά ακολουθούν το λογιστικό πρότυπο:
"Ι don't bother"

υπαλληλος???

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom