Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Σωστός pain21!  :thumbsup:
Άσε που και η προσφορά του στον αγωνιστικό χώρο ήταν από ανύπαρκτη μέχρι μέτρια στα περισσότερα ματς...
Και η αλήθεια είναι ότι τον παραχαιδέψανε μόνο και μόνο επειδή ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για να αποκτηθεί...και αν τον ξαναφέρουν μόνο γι' αυτό τον λόγο θα το κάνουν!

γατε η αεκ επαιξε μπαλαρα. επαιξε ωριμα. περιμενουμε κερασμα αφου νικησες στις italian celebs ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Τώρα που το ξέρουμε θα το εκμεταλλευθούμε και στοιχηματικά! :grin:
Μόνο να του κρατάει κάποιος παρέα του φουκαρά την ωρα του ματς!!!Να μην πλήττει...Προτείνω TERAS!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τώρα που το ξέρουμε θα το εκμεταλλευθούμε και στοιχηματικά! :grin:
εχεις κανενα στανταρ για σ/κ παιχταρα μου???γιατι χτες ο νικολ-πως τον λενε μου εκανε μεγαλη κηδεια.... :headbang: :headbang:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Pain21,

έχει πρόβλημα συμπεριφοράς το παλικάρι, αλλά το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Μπάγιεβιτς με παίχτες όπως τον Τζιμπούρ, τον Εντίνιο, τον Πελετιέρι και πάρα πολλούς άλλους, σε όλες τις ομάδες που έχει πάει.  Θυμάσε τι έκανε στο τελευταίο παιχνίδι των play-off με τον ΠΑΟ;

Προτιμάς να παίζεις με τον Παυλή και να έχεις τον Αλγερινό σε άδεια; Είμαστε σοβαροί;

Είναι λάθος να θεωρείτε ότι φταίει μόνο ο παίχτης.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Σε χρόνο ρεκόρ επιβεβαιώθηκε η χθεσινή αποκάλυψη του aek365.gr για την πρόθεση του Νίκου Νοτιά να μαζέψει στα χέρια του όλες τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Νίκος Θανόπουλος σε απόλυτη συνεννόηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ έγραψε και απέστειλε επιστολή 17 σελίδων (!) σε όλους τους ανενεργούς μετόχους όπου αφού αναλύει όλη την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, στον οικονομικό τομέα, τους καλεί να πάρουν γενναίες αποφάσεις ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι εφικτή η αυτοχρηματοδότηση της ομάδας και πως έχει οδηγηθεί πλέον σε αδιέξοδο. Τους καλεί λοιπόν ευθέως ή να ξαναρχίσουν την χρηματοδότηση ή να εκχωρήσουν τις μετοχές τους χωρίς αντίτιμο προκειμένου ο Νοτιάς να δώσει λύση έχοντας στα χέρια του το 89%. Όπως είχαμε ενημερώσει από χθες ο μεγαλομέτοχος θα είναι στην Αθήνα έως τις 15 Οκτωβρίου και πρέπει μέχρι τότε να είναι όλα έτοιμα προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ ή με την εύρεση συμπαίκτη ή με την παραχώρηση του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου σε επιχειρηματία ή ομάδα επιχειρηματιών που θα αναλάβει το τεράστιο βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζουνε οι ανενεργοί α-μέτοχοι και γιατί δεν ξεκαθαρίζουν την θέση τους!Και κυρίως ο "σωτήρας"...

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Pain21,

έχει πρόβλημα συμπεριφοράς το παλικάρι, αλλά το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Μπάγιεβιτς με παίχτες όπως τον Τζιμπούρ, τον Εντίνιο, τον Πελετιέρι και πάρα πολλούς άλλους, σε όλες τις ομάδες που έχει πάει.  Θυμάσε τι έκανε στο τελευταίο παιχνίδι των play-off με τον ΠΑΟ;

Προτιμάς να παίζεις με τον Παυλή και να έχεις τον Αλγερινό σε άδεια; Είμαστε σοβαροί;

Είναι λάθος να θεωρείτε ότι φταίει μόνο ο παίχτης.
Πρωτα απο ολα εγω δε μιλησα γενικα για τις επαγγελματικες σχεσεις του μπαγεβιτς με τους κατα καιρο ποδοσφαιριστες του. Μιλησα καθαρα για την υποθεση Τζιμπουρ.Το παλληκαρι δεν εχει προβλημα συμπεριφορας...
Εχει ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ συμπεριφορας και για μενα οποιος προσπαθει να ριξει ευθυνες στο μπαγεβιτς για ο,τι εχει γινει μεχρι σημερα ,ειναι εμπαθης μαζι του. Αλλο η αντικειμενικοτητα αλλο η εμπαθεια.
Τι λογικη ειναι αυτη αν προτιμω το Παυλη αντι Τζιμπουρ? Προτιμω να εχω ενα παικτη με το χαρακτηρα του Παυλη και το ταλεντο του Τζιμπουρ. Και αν αυτο δε γινεται προτιμω να βλεπω ενα παικτη να προσπαθει οσο μπορει και να σκιζεται γαι την ομαδα παρα μια ντιβα να μου κανει μπουρδελο την ομαδα οποτε γουσταρει.
Ο gatto ειπε σωστα οτι η ανοχη στον τζιμπουρ εχει να κανει με τα λεφτα της μεταγραφης του. Αν οη ΑΕΚ δε χρωσταγε 3 μυρια θα ειχε παρει το μπουλο ο επαναστατης.
Και οσον αφορα τον Εντινιο που αναφερεσαι εγω αν ημουν προπονητης και εβγαινε καθε τρεις και λιγο ενας παικτης μου στα καναλια να λεει ποσο αδικημενος ειναι που δεν παιζει βασικος και να καθεται να υπολογιζει τα γκολ του ανα λεπτα συμμετοχης σε σχεση με τους συμπαικτες του, ε τοτε οχι μονο δεν θα ξαναεπαιζε,ουτε στο παγκο δε θα καθοταν.
Αθλητικο παλληκαρι ο εντινιο,θα μπορουσε να βοηθησει και φετος,αλλα ρε φιλε πολυ παραπονο και μπλα μπλα.
Για τον Πελετιερι ειλικρινα δεν ξερω σε τι αναφερεσαι. Δεν νομιζω οτι θαμπωσε κανεναν με την αποδοση του,αντιθετως μετα το καλο ξεκινημα και το παιχνιδι με το βαζελο επεσε δραματικα η αποδοση του. Δηλαδη θεωρεις οτι αξιζε θεση βασικου ο Πελε?
Οπως και να ειναι δεν ειναι δυνατον ενας προπονητης να γουσταρει και τους 30 παικτες στο ροστερ. Ειναι αφυσικο.Με καποιους σιγουρα θα ταιριαζουν πιο πολυ τα χνωτα τους και στο φιναλε αυτος εχει την τελικη ευθυνη για την ομαδα που θα φτιαξει. Οπως ειναι φυσικο απο ολους αυτους γυραω στα 16 ατομα να αποτελεσουν το βασικο κορμο και οι αλλοι στην αναμονη και παραπονουμενοι.
Παντως εχει ενδιαφερον αυτο που λες για τον μπαγεβιτς οτι εχει προβληματα με παικτες. Δηλαδη θεωρεις οτι σε σχεση με τους αλλους προπονητες ανηκει σε ξεχωριστη κατηγορια? Ο Τεν κατε δεν εχει κακες σχεσεις με πολλους,ο Κετσπαγια το ιδιο,ο Σαντος το ιδιο,ο Μαζινιο στον Αρη εχει με τους συμπατριωτες του κτλ.
Ο μονος προπονητης που δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα με κανενα παικτη ηταν ο Δωνης μου φαινεται. Αντι για προετοιμασια πηγε για διακοπες περυσι το καλοκαιρι η ομαδα.Και στις διακοπες ειναι ολοι ευχαριστημενοι γιατι περνανε καλα. Ημαστε αγαπημενοι αλλα δε μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν νομίζω ότι είχε πρόβλημα κανείς με τον Πελετιέρι...απλά η ρήτρα ήταν μεγάλη! :grin:
Και αυτός μιλάει με τα καλύτερα λόγια στην Αργεντινή για το πέρασμα του από την ΑΕΚ...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζουνε οι ανενεργοί α-μέτοχοι και γιατί δεν ξεκαθαρίζουν την θέση τους!Και κυρίως ο "σωτήρας"...
Αν δεν ξεκαθρισει γρηγορα η θεση τους,θα υπαρξουν παραγοντες που θα επιταχυνουν την αποφαση τους. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:...
Εφτασε ο κομπος στο χτενι ρε..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Τελος το κρυφτο... :s&m_2:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν νομίζω ότι είχε πρόβλημα κανείς με τον Πελετιέρι...απλά η ρήτρα ήταν μεγάλη! :grin:
Και αυτός μιλάει με τα καλύτερα λόγια στην Αργεντινή για το πέρασμα του από την ΑΕΚ...
το γνωριζω gatto πολυ καλα. Ο πελε εφυγε καθαρα για τη ρητρα για κανεναν αλλο λογο. Απλα δεν καταλαβα γιατι τον αναφερε ο 21grams σαν παραδειγμα κακων σχεσεων με το μπαγεβιτς...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτα απο ολα εγω δε μιλησα γενικα για τις επαγγελματικες σχεσεις του μπαγεβιτς με τους κατα καιρο ποδοσφαιριστες του. Μιλησα καθαρα για την υποθεση Τζιμπουρ.Το παλληκαρι δεν εχει προβλημα συμπεριφορας...
Εχει ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ συμπεριφορας και για μενα οποιος προσπαθει να ριξει ευθυνες στο μπαγεβιτς για ο,τι εχει γινει μεχρι σημερα ,ειναι εμπαθης μαζι του. Αλλο η αντικειμενικοτητα αλλο η εμπαθεια.
Τι λογικη ειναι αυτη αν προτιμω το Παυλη αντι Τζιμπουρ? Προτιμω να εχω ενα παικτη με το χαρακτηρα του Παυλη και το ταλεντο του Τζιμπουρ. Και αν αυτο δε γινεται προτιμω να βλεπω ενα παικτη να προσπαθει οσο μπορει και να σκιζεται γαι την ομαδα παρα μια ντιβα να μου κανει μπουρδελο την ομαδα οποτε γουσταρει.
Ο gatto ειπε σωστα οτι η ανοχη στον τζιμπουρ εχει να κανει με τα λεφτα της μεταγραφης του. Αν οη ΑΕΚ δε χρωσταγε 3 μυρια θα ειχε παρει το μπουλο ο επαναστατης.
Και οσον αφορα τον Εντινιο που αναφερεσαι εγω αν ημουν προπονητης και εβγαινε καθε τρεις και λιγο ενας παικτης μου στα καναλια να λεει ποσο αδικημενος ειναι που δεν παιζει βασικος και να καθεται να υπολογιζει τα γκολ του ανα λεπτα συμμετοχης σε σχεση με τους συμπαικτες του, ε τοτε οχι μονο δεν θα ξαναεπαιζε,ουτε στο παγκο δε θα καθοταν.
Αθλητικο παλληκαρι ο εντινιο,θα μπορουσε να βοηθησει και φετος,αλλα ρε φιλε πολυ παραπονο και μπλα μπλα.
Για τον Πελετιερι ειλικρινα δεν ξερω σε τι αναφερεσαι. Δεν νομιζω οτι θαμπωσε κανεναν με την αποδοση του,αντιθετως μετα το καλο ξεκινημα και το παιχνιδι με το βαζελο επεσε δραματικα η αποδοση του. Δηλαδη θεωρεις οτι αξιζε θεση βασικου ο Πελε?
Οπως και να ειναι δεν ειναι δυνατον ενας προπονητης να γουσταρει και τους 30 παικτες στο ροστερ. Ειναι αφυσικο.Με καποιους σιγουρα θα ταιριαζουν πιο πολυ τα χνωτα τους και στο φιναλε αυτος εχει την τελικη ευθυνη για την ομαδα που θα φτιαξει. Οπως ειναι φυσικο απο ολους αυτους γυραω στα 16 ατομα να αποτελεσουν το βασικο κορμο και οι αλλοι στην αναμονη και παραπονουμενοι.
Παντως εχει ενδιαφερον αυτο που λες για τον μπαγεβιτς οτι εχει προβληματα με παικτες. Δηλαδη θεωρεις οτι σε σχεση με τους αλλους προπονητες ανηκει σε ξεχωριστη κατηγορια? Ο Τεν κατε δεν εχει κακες σχεσεις με πολλους,ο Κετσπαγια το ιδιο,ο Σαντος το ιδιο,ο Μαζινιο στον Αρη εχει με τους συμπατριωτες του κτλ.
Ο μονος προπονητης που δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα με κανενα παικτη ηταν ο Δωνης μου φαινεται. Αντι για προετοιμασια πηγε για διακοπες περυσι το καλοκαιρι η ομαδα.Και στις διακοπες ειναι ολοι ευχαριστημενοι γιατι περνανε καλα. Ημαστε αγαπημενοι αλλα δε μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας.
ρε pain οκ. έχεις τη αποψή σου για τον Τζιμπούρ και την σέβομαι αν και εγώ πιστεύω ότι φυσικά και πρέπει να γυρίσει στην ομάδα. δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Αλλά το να μου λες ότι ο πελετιέρι δεν έδειξε τίποτα, ανησυχώ για σένα. ηταν πάρα πολύ καλός στο να κόβει. Εάν ο Καφές είχε τον πελετιέρι φέτος να κόβει και αυτός να είναι πιο δημιουργικός και ο Σκόκο θα ήταν καλύτερος καιδεν θα είμασταν τόσο soft στο κέντρο. Τον πελετιέρι δεν τον κρατήσαμε λόγω ρήτρας και όχι επειδή δεν είναι καλός παίκτης.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το γνωριζω gatto πολυ καλα. Ο πελε εφυγε καθαρα για τη ρητρα για κανεναν αλλο λογο. Απλα δεν καταλαβα γιατι τον αναφερε ο 21grams σαν παραδειγμα κακων σχεσεων με το μπαγεβιτς...
το τι δεν εχει καλες σχεσεις ο παραγκιτς με τις βεντεττες δεν ειναι χθεσινο νεο...με σκοκκο ειναι ψυγχραμενος,ο μπλανκο κλωτσαγε μπουκαλια,με τζιμπουρ δεν μιλιεται,τον εντι τον εφαγε κιολας....ουσιαστικα εχει μαλωσει με ολα τα <<αστερια>> μας.....μη τον βγαλουμε και αγιο... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αν δεν ξεκαθρισει γρηγορα η θεση τους,θα υπαρξουν παραγοντες που θα επιταχυνουν την αποφαση τους. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:...
Εφτασε ο κομπος στο χτενι ρε..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Τελος το κρυφτο... :s&m_2:
Μα δεν βγαίνουν και να μιλήσουν ρε συ!Να πούνε....στηρίζουμε το Νοτιά,δεν γουστάρουμε αυτά που γίνονται στην ΑΕΚ,θέλουμε να κρατήσουμε τις μετοχές μας , ψάχνουμε κάποιον άνθρωπο να τις δώσουμε!Να πούνε κάτι και ειδικά ο κοντός...έστω σε αυτούς που τον πιστέψανε!Πηδήξανε από το καράβι και δεν τρέχει τίποτα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
το τι δεν εχει καλες σχεσεις ο παραγκιτς με τις βεντεττες δεν ειναι χθεσινο νεο...με σκοκκο ειναι ψυγχραμενος,ο μπλανκο κλωτσαγε μπουκαλια,με τζιμπουρ δεν μιλιεται,τον εντι τον εφαγε κιολας....ουσιαστικα εχει μαλωσει με ολα τα <<αστερια>> μας.....μη τον βγαλουμε και αγιο... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αστέρας μας ο Εντίνιο? :grin:
Εντάξει δεν τον Αγιοποίησε κανείς τον Μπάγιεβιτς...γενικά έχει την τάση να τσακώνεται...όχι μόνο με τις βεντέτες!
Θυμίζω όμως ότι ο Εντίνιο είχε πρόβλημα και με τους προηγούμενους προπονητές και ειδικά με τον Δώνη!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom