Pain21,
έχει πρόβλημα συμπεριφοράς το παλικάρι, αλλά το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Μπάγιεβιτς με παίχτες όπως τον Τζιμπούρ, τον Εντίνιο, τον Πελετιέρι και πάρα πολλούς άλλους, σε όλες τις ομάδες που έχει πάει. Θυμάσε τι έκανε στο τελευταίο παιχνίδι των play-off με τον ΠΑΟ;
Προτιμάς να παίζεις με τον Παυλή και να έχεις τον Αλγερινό σε άδεια; Είμαστε σοβαροί;
Είναι λάθος να θεωρείτε ότι φταίει μόνο ο παίχτης.
Πρωτα απο ολα εγω δε μιλησα γενικα για τις επαγγελματικες σχεσεις του μπαγεβιτς με τους κατα καιρο ποδοσφαιριστες του. Μιλησα καθαρα για την υποθεση Τζιμπουρ.Το παλληκαρι δεν εχει προβλημα συμπεριφορας...
Εχει ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ συμπεριφορας και για μενα οποιος προσπαθει να ριξει ευθυνες στο μπαγεβιτς για ο,τι εχει γινει μεχρι σημερα ,ειναι εμπαθης μαζι του. Αλλο η αντικειμενικοτητα αλλο η εμπαθεια.
Τι λογικη ειναι αυτη αν προτιμω το Παυλη αντι Τζιμπουρ? Προτιμω να εχω ενα παικτη με το χαρακτηρα του Παυλη και το ταλεντο του Τζιμπουρ. Και αν αυτο δε γινεται προτιμω να βλεπω ενα παικτη να προσπαθει οσο μπορει και να σκιζεται γαι την ομαδα παρα μια ντιβα να μου κανει μπουρδελο την ομαδα οποτε γουσταρει.
Ο gatto ειπε σωστα οτι η ανοχη στον τζιμπουρ εχει να κανει με τα λεφτα της μεταγραφης του. Αν οη ΑΕΚ δε χρωσταγε 3 μυρια θα ειχε παρει το μπουλο ο επαναστατης.
Και οσον αφορα τον Εντινιο που αναφερεσαι εγω αν ημουν προπονητης και εβγαινε καθε τρεις και λιγο ενας παικτης μου στα καναλια να λεει ποσο αδικημενος ειναι που δεν παιζει βασικος και να καθεται να υπολογιζει τα γκολ του ανα λεπτα συμμετοχης σε σχεση με τους συμπαικτες του, ε τοτε οχι μονο δεν θα ξαναεπαιζε,ουτε στο παγκο δε θα καθοταν.
Αθλητικο παλληκαρι ο εντινιο,θα μπορουσε να βοηθησει και φετος,αλλα ρε φιλε πολυ παραπονο και μπλα μπλα.
Για τον Πελετιερι ειλικρινα δεν ξερω σε τι αναφερεσαι. Δεν νομιζω οτι θαμπωσε κανεναν με την αποδοση του,αντιθετως μετα το καλο ξεκινημα και το παιχνιδι με το βαζελο επεσε δραματικα η αποδοση του. Δηλαδη θεωρεις οτι αξιζε θεση βασικου ο Πελε?
Οπως και να ειναι δεν ειναι δυνατον ενας προπονητης να γουσταρει και τους 30 παικτες στο ροστερ. Ειναι αφυσικο.Με καποιους σιγουρα θα ταιριαζουν πιο πολυ τα χνωτα τους και στο φιναλε αυτος εχει την τελικη ευθυνη για την ομαδα που θα φτιαξει. Οπως ειναι φυσικο απο ολους αυτους γυραω στα 16 ατομα να αποτελεσουν το βασικο κορμο και οι αλλοι στην αναμονη και παραπονουμενοι.
Παντως εχει ενδιαφερον αυτο που λες για τον μπαγεβιτς οτι εχει προβληματα με παικτες. Δηλαδη θεωρεις οτι σε σχεση με τους αλλους προπονητες ανηκει σε ξεχωριστη κατηγορια? Ο Τεν κατε δεν εχει κακες σχεσεις με πολλους,ο Κετσπαγια το ιδιο,ο Σαντος το ιδιο,ο Μαζινιο στον Αρη εχει με τους συμπατριωτες του κτλ.
Ο μονος προπονητης που δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα με κανενα παικτη ηταν ο Δωνης μου φαινεται. Αντι για προετοιμασια πηγε για διακοπες περυσι το καλοκαιρι η ομαδα.Και στις διακοπες ειναι ολοι ευχαριστημενοι γιατι περνανε καλα. Ημαστε αγαπημενοι αλλα δε μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας.