nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσυ γουσταρεις σωνει και καλα να τρεχουμε στα αεροδρομια να αποθεωνουμε ντουσκοΈχω πληροφορία...φόρτωσε τον άσσο της Ξάνθης σήμερα!![]()
εσυ γουσταρεις σωνει και καλα να τρεχουμε στα αεροδρομια να αποθεωνουμε ντουσκοΈχω πληροφορία...φόρτωσε τον άσσο της Ξάνθης σήμερα!![]()
Ο Θανόπουλος προσπαθεί αλλά με τις μαλακίες που κάνει, μας κάνει άνω κάτω. Κουβάλησε στην ΑΕΚ Αθηνή να κάνει κουμάντο, υποσχέθηκε να βρει Μεσσίες και επενδυτές και ναυάγησαν όλα με τον χειρότερο τρόπο, βγαίνει και δηλώνει παπαριες για επενδυτές και δεν γίνεται τίποτα..Έντονη παρασκηνιακή συζήτηση έχει ξεσπάσει στους κύκλους των ανενεργών μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ πάνω στο τελεσίγραφο που τους έστειλε ο Νίκος Θανόπουλος, σε μία επιστολή 17 σελίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες το «ή παραχωρείτε τις μετοχές σας στον Νοτιά ή ξεκινάτε πάλι τη χρηματοδότηση» του Θανόπουλου, έχει ενοχλήσει τους μετόχους, μέρος των οποίων φέρονται οργισμένοι από αυτή την κίνηση! Όλα αυτά σε... off the record συζητήσεις. Καθώς, δεν βγαίνει κανείς μπροστά να τοποθετηθεί επίσημα, για όλο αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ. Οι μέτοχοι προφανώς και γνωρίζουν ότι ο Θανόπουλος έγραψε και έστειλε αυτή την επιστολή, έπειτα από εντολή του Νίκου Νοτιά. Γι' αυτό και τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας τον μεγαλομέτοχο στην Αθήνα (αναμένεται να φτάσει την επόμενη εβδομάδα). Οι εξελίξεις λοιπόν θα τρέξουν με τον Νοτιά στην Αθήνα.
Την ίδια στιγμή ο Θανόπουλος που έχει πάρει τα μηνύματα δυσαρέσκειας από τους ανενεργούς μετόχους δεν έχει διάθεση να μπει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει στο περιβάλλον του έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και αναμένει τις εξελίξεις. Δεν προτίθεται να προχωρήσει σε άλλη κίνηση, αν πρώτα δεν έρθει ο Νοτιάς στην Αθήνα. Όπως και να' χει άπαντες οφείλουν να βρουν λύση...
Εξοργίστηκαν οι μούλοι!![]()
![]()
![]()
Ο Νοτιάς!τον θανοπουλο ποιος μας τον φορτωσε?
φίλε gatte, άκου να σου πω τι έχει γίνει ακριβώς και από ότι ε΄χεις καταλάβει δεν είμαι από τα παιδάκια που λένε μαλακίες ανεξάρτητα από τις ενίοτε αντίθετες απόψεις μας σε κάποια θέματα.Έλα ρε συ Λιάκο που μας φταίει ο υπάλληλος Θανόπουλος...να σε ακούσω μια φορά να τα χώνεις εκεί που πρέπει και τι στον κόσμο!![]()
ρε συ εάν κατάλαβες αυτό, λυπάμαι ειλικρινά. ξαναδιαβασέ το σε παρακαλώ.Δεν παραθέτεις γεγονότα!Την άποψη σου παραθέτεις...
Την μεγαλύτερη ευθύνη λοιπόν την έχει ο θανόπουλος που δεν έχει ούτε λεφτά ούτε μετοχές??Και εγώ τον θεωρώ λίγο και έχει κάνει αρκετές γκάφες που μειώνουν το πρεστίζ της ομάδας!Από την άλλη βέβαια έκανε την δουλειά που του αναθέσανε...να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας με το μικρότερο δυνατό αντίκτυπο στον αγωνιστικό τομέα και εκεί τα κατάφερε μια χαρά!Στην τελική αν είναι αποτυχημένος όπως αφήσανε οι ανενεργοί μέτοχοι να διαρρεύσει ας τον διώξουνε...
Δεν τα λες καλα λιακο..Η προταση ηταν 70Μ για το μανατζμεντ ή 70Μ εκατερωθεν και το μανατζμεντ στο ντεμη..Μην ασχολουμαστε ομως αλλο με αυτη την ιστορια,γιατι μονο τριβη προκαλει...Οι μέτοχοι σκ΄φτηκαν ότι έχουν βάλει αρκετά χρήματα έως τότε και εάν ήθελαν να βάλουν επιπλέον 70εκ. δεν χρειάζοταν τον μελισσανίδη ώστε να του δώσουν και το μάνατζμεντ. Η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος Μελισσανίδη μέσω εφημερίδων έκανε τον κακό χαμό (θυμάσαι), ήρθε και η άσχημη πορεία και ο Ντέμης βλέποντας τους οργανωμένους και κάποιες εφημερίδες να του επιτίθονται, έφυγε νομίζοντας ότι θα εκτονωθεί η κατάσταση.τίποτα.
Σε όλους αναλογούν ευθύνες και ο καθένας τις επιρρίπτει αναλογικά όπως θέλει.
Γενικά δεν καταλαβαίνουμε τα ίδια πράγματα οπότε άστο...ρε συ εάν κατάλαβες αυτό, λυπάμαι ειλικρινά. ξαναδιαβασέ το σε παρακαλώ.
ρε σεις δεν λέω αυτό. Δεν διαβάζετε. Εφυγε διότι οι μέτοχοι αμφέβαλαν για τον σχεδιασμό του και υπήρχαν τριβές. . Ρε πόυστη μου το λέω καθαρά και απορώ γιατί καταλαβαίνετε ότι θέλετε κάποιοι!!!Δεν τα λες καλα λιακο..Η προταση ηταν 70Μ για το μανατζμεντ ή 70Μ εκατερωθεν και το μανατζμεντ στο ντεμη..Μην ασχολουμαστε ομως αλλο με αυτη την ιστορια,γιατι μονο τριβη προκαλει...
Υ.γ.ΑΝ νονιζεις οτι ο ντεμης εφυγε για 2 εφημεριδες και ενα γιουχα με την τριπολη εισαι βαθεια νυχτωμενος...
Δεν έφυγε μόνο γι'αυτό αλλά εγώ σου λέω ΟΚ γι' αυτό έφυγε!Τι σχέση έχει αυτό με το αρχικό σου σχόλιο για τον Θανόπουλο?Μονίμως ακολουθείς την ίδια γραμμή που έχει συγκεκριμένη σκατοφυλλάδα!ρε σεις δεν λέω αυτό. Δεν διαβάζετε. Εφυγε διότι οι μέτοχοι αμφέβαλαν για τον σχεδιασμό του και υπήρχαν τριβές. . Ρε πόυστη μου το λέω καθαρά και απορώ γιατί καταλαβαίνετε ότι θέλετε κάποιοι!!!
hitman ο Μελισσανίδης άλλα λέει πάντως!! η μόνη πρόταση ήταν να βάλουν και οι 2 πλευρές από 70ΕΚ, αλλά φταίει και αυτός πολύ γιατί ποτέ δεν μίλησε καθαρά. τέλος πάντων εγώ παρέθεσα γεγονότα και δεν είπα ποιος φταίει λιγότερο ή περισσότερο και μάλιστα γράφω ότι όλοι φταίνε και ο καθένας κατά την αποψή του μπορεί να καταλογίσει ευθύνες. Τώρα εάν κάποιοι καταλάβατε ότι γ΄ράφω πως για όλα φταίει ο θανόπουλος, τι να πω!!!Δεν τα λες καλα λιακο..Η προταση ηταν 70Μ για το μανατζμεντ ή 70Μ εκατερωθεν και το μανατζμεντ στο ντεμη..Μην ασχολουμαστε ομως αλλο με αυτη την ιστορια,γιατι μονο τριβη προκαλει...
Υ.γ.ΑΝ νονιζεις οτι ο ντεμης εφυγε για 2 εφημεριδες και ενα γιουχα με την τριπολη εισαι βαθεια νυχτωμενος...
Εχει σχέση με αυτά που του καταλογίζει τώρα ο Νοτιάς και οι άλλοι. ρε συ gatte,έλεος. Εάν γράφω κάτι που κατά την αποψή σου ε΄'ιναι ψέμμα πές το μου, αλλά μην μου λες για γραμμές!!! Γράφω εγώ πουθενά ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο? Είσαι προκατειλημένος μαζί μου και με αδικείς. Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω κάποιες φορές.Δεν έφυγε μόνο γι'αυτό αλλά εγώ σου λέω ΟΚ γι' αυτό έφυγε!Τι σχέση έχει αυτό με το αρχικό σου σχόλιο για τον Θανόπουλο?Μονίμως ακολουθείς την ίδια γραμμή που έχει συγκεκριμένη σκατοφυλλάδα!
Δηλαδή τι περίμενες να καταλάβουμε από αυτό εδώ?Τώρα εάν κάποιοι καταλάβατε ότι γ΄ράφω πως για όλα φταίει ο θανόπουλος, τι να πω!!!
Δεν έφυγε μόνο γι'αυτό αλλά εγώ σου λέω ΟΚ γι' αυτό έφυγε!Τι σχέση έχει αυτό με το αρχικό σου σχόλιο για τον Θανόπουλο?Μονίμως ακολουθείς την ίδια γραμμή που έχει συγκεκριμένη σκατοφυλλάδα!
δεν γράφω τι ε΄καναν? Δεν γράφω ότι έφυγαν? Δεν γράφω ότι ο Νοτιάς του είπε να ψάξει για επενδυτές? Γράφω πουθενά ότι το έκανε από μόνος του? Απλά οι ενέργειες που έκανε ήταν μαλακισμένες και είναι φανερό ή διαφωνείς και σε αυτό?Δηλαδή τι περίμενες να καταλάβουμε από αυτό εδώ?
"Ο Θανόπουλος προσπαθεί αλλά με τις μαλακίες που κάνει, μας κάνει άνω κάτω. Κουβάλησε στην ΑΕΚ Αθηνή να κάνει κουμάντο, υποσχέθηκε να βρει Μεσσίες και επενδυτές και ναυάγησαν όλα με τον χειρότερο τρόπο, βγαίνει και δηλώνει παπαριες για επενδυτές και δεν γίνεται τίποτα..
Καλύτερα να μην έκανε αυτές τις μαλακίες και να μην δημιουργούσε ελπίδες ώστε να μην τα λουστεί. Να έλεγε ότι αυτά μπορούμε να βάλουμε και αυτά βάζουμε. Αυτός ο Αθηνής που κουβαλήθηκε τώρα στην ΑΕΚ, που τον βρήκαμε ρε πούστη μου??"
Για τους ανενεργούς δεν έχεις να πεις τίποτα?Πηδήξανε από το καράβι και δεν έχουνε καμμία ευθύνη?Δεν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποτε την στάση τους?Τι θα κάνουνε με τις μετοχές?Δεν πρέπει κάποτε να σταματήσουν τα παιχνιδάκια και να μιλήσουνε ξεκάθαρα στον κόσμο?
Ρε αδελφέ από τότε που γράφεις εδώ μέσα η γνώμη σου συμπίπτει με αυτήν του Σαμπράκου του Κοσμά και σία!Τι να κάνω?Να μην το πω?Όχι δεν γράφεις τίποτα από αυτά που λες...δεν γράφω τι ε΄καναν? Δεν γράφω ότι έφυγαν? Δεν γράφω ότι ο Νοτιάς του είπε να ψάξει για επενδυτές? Γράφω πουθενά ότι το έκανε από μόνος του? Απλά οι ενέργειες που έκανε ήταν μαλακισμένες και είναι φανερό ή διαφωνείς και σε αυτό?
Οσο για γραμμές, εγώ φίλοι μου δεν παίρνω από πουθενά γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι. Την εφημερίδα που μου παρουσιάζεται δεν την διαβάζω καν. Αθλητικές εφημερίδες δεν διαβάζω παρά μόνο τα πρωτοσέλιδα γιατί όπως έχω ξαναγράψει δεν ανέχομαι να μου πουλάει ο κέθε δημοσιογράφος αυτά που γουστάρει. Εγώ είμαι ο πρώτος εδώ μέσα που ΄κατέκρτινα τον Κοσμά από τότε που ήταν στον sportfm ότι ήταν τσάτσος λόγω και ότι η γυναίκα του είναι η Ροδίτου.
Γι'αυτό μακριά από μένα αυτές οι μαλακίες. Εγώ ΑΕΚ ήμουν και ΑΕΚ θα είμαι με οποιονδήποτε προπονητή ή πρόεδρο.
Εγώ έχω κατηγορήσει κανέναν ότι παίρνει γραμμή από κάποιον?