Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αστέρας μας ο Εντίνιο? :grin:
Εντάξει δεν τον Αγιοποίησε κανείς τον Μπάγιεβιτς...γενικά έχει την τάση να τσακώνεται...όχι μόνο με τις βεντέτες!
Θυμίζω όμως ότι ο Εντίνιο είχε πρόβλημα και με τους προηγούμενους προπονητές και ειδικά με τον Δώνη!
Για την αεκ ειναι αστερας  παιχτης της εθνικης πορτογαλιας...Εξαλλου τα αγωνιστικα προσοντα του εντι δεν τιθενται υπο αμφισβητητση.
Υ.Γ.που ειναι ο νικολακης να μας πει για τον κωστε....Μονο αυτος τον ειχε κουμανταρει... :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.1.try to run,try to hide.. :grin:...συντομα στους δεκτες σας.. :s&m_1: :tickedoff:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε pain οκ. έχεις τη αποψή σου για τον Τζιμπούρ και την σέβομαι αν και εγώ πιστεύω ότι φυσικά και πρέπει να γυρίσει στην ομάδα. δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Αλλά το να μου λες ότι ο πελετιέρι δεν έδειξε τίποτα, ανησυχώ για σένα. ηταν πάρα πολύ καλός στο να κόβει. Εάν ο Καφές είχε τον πελετιέρι φέτος να κόβει και αυτός να είναι πιο δημιουργικός και ο Σκόκο θα ήταν καλύτερος καιδεν θα είμασταν τόσο soft στο κέντρο. Τον πελετιέρι δεν τον κρατήσαμε λόγω ρήτρας και όχι επειδή δεν είναι καλός παίκτης.
ρε liakoss ok και εσυ εχεις εχεις την αποψη σου οπως ολοι εδω μεσα αλλιως δεν θα γραφαμε τις λαλακιες μας.
Ειπα εγω οτι δε θελω τον Τζιμπορ πισω? :think: Ειπα οτι ειναι ο κυριος υπαιτιος για την κατασταση που εχει δημιουργηθει και οχι ο προπονητης ο οποιος του εδωσε παμπολλες ευκαιριες. Φυσικα και να γυρισει στην ομαδα με την προυποθεση να φερεται σαν επαγγελματιας και οχι σαν ποδοσφαιριστης αλανας. Διαφωνεις πανω σε αυτο?
Πρωτα απο ολα δε θελω να ανησυχεις για μενα γιατι μετα θα αρχισω να ανησυχω και εγω για σενα.
Πριν μου την πεις διαβασε προσεκτικα τι εχω πει. Ειπα οτι ο Πελε ξεκινησε δυναμικα και στη πορεια επεσε πολυ.Αυτο ειδα εγω μεσα στο γηπεδο και φυσικα μπορεις να εχεις αλλη γνωμη. Οπως επισης ειπα οτι δεν ειναι η αποδοση του ο λογος που εφυγε αλλα η υψηλη ρητρα.
Τωρα αν ειχαμε τον πελετιερι και αν ο καφες θα γινοταν πιο δημιουργικος και αν ο σκοκο θα επαιζε μπαλλαρα ειναι στη σφαιρα της φαντασιας και της υποθεσης. Δεν υπαρχει πελετιερι αλλα εγω προσωπικα νομιζω πως σαν αμυντικο χαφ ουτε οπελετιερι ειναι αυτο που χρειαζεται η ΑΕΚ ουτε βεβαια και αυτοι που εχουμε φετος.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε liakoss ok και εσυ εχεις εχεις την αποψη σου οπως ολοι εδω μεσα αλλιως δεν θα γραφαμε τις λαλακιες μας.
Ειπα εγω οτι δε θελω τον Τζιμπορ πισω? :think: Ειπα οτι ειναι ο κυριος υπαιτιος για την κατασταση που εχει δημιουργηθει και οχι ο προπονητης ο οποιος του εδωσε παμπολλες ευκαιριες. Φυσικα και να γυρισει στην ομαδα με την προυποθεση να φερεται σαν επαγγελματιας και οχι σαν ποδοσφαιριστης αλανας. Διαφωνεις πανω σε αυτο?
Πρωτα απο ολα δε θελω να ανησυχεις για μενα γιατι μετα θα αρχισω να ανησυχω και εγω για σενα.
Πριν μου την πεις διαβασε προσεκτικα τι εχω πει. Ειπα οτι ο Πελε ξεκινησε δυναμικα και στη πορεια επεσε πολυ.Αυτο ειδα εγω μεσα στο γηπεδο και φυσικα μπορεις να εχεις αλλη γνωμη. Οπως επισης ειπα οτι δεν ειναι η αποδοση του ο λογος που εφυγε αλλα η υψηλη ρητρα.
Τωρα αν ειχαμε τον πελετιερι και αν ο καφες θα γινοταν πιο δημιουργικος και αν ο σκοκο θα επαιζε μπαλλαρα ειναι στη σφαιρα της φαντασιας και της υποθεσης. Δεν υπαρχει πελετιερι αλλα εγω προσωπικα νομιζω πως σαν αμυντικο χαφ ουτε οπελετιερι ειναι αυτο που χρειαζεται η ΑΕΚ ουτε βεβαια και αυτοι που εχουμε φετος.
H AEK χρειάζεται ένα αμυντικό χαφ να πέφτει πάνω στον αντίπαλο και να κόβει, αυτό δηλαδή που έκανε εχθές ο γιάχιτς. Εάν συνεχίζει να το κάνει καλά θα πάει και η ομάδα σίγουρα καλά. Εάν δεν το κάνει κάποιος καλά, θα αναγκάζεται ο Σκόκο να γυρνάει πίσω, ο Καφές θα κουράζεται πάρα πολύ και άλλα προβλήματα. Τον Μάκο ας πούμε, το παιδί το περνάνε σταματημένο. Μπορεί να στρώσει και μακάρι, αλλά προς το παρόν δεν πρέπει να παίζει. οσο για την φράση μου "ανησυχώ για σένα",δ εν εννοώ κάτι κακό. Μην αρπάζεσαι. Εννοώ ότι δεν ενδεχομάνως δεν είχες δει πέρυσι την ΑΕΚ αρκετά όσον αφορά στον πελετιέρι. Τώρα το ότι ο μπάγιεβιτς δεν τον έβαζε σε κάθε αγώνα, δεν σημαίνει και το ότι έκανε καλά.
όσο για τις ευκαιρίε ςτου Μπάγιεβιτς στον Τζιμπούρ, είναι ο μοναδικός προπονητής στον κόσμο που δηλώνει ότι δεν μιλάει στον παίκτη του. Πολύ καλός προπονητής αλλά δεν σημαίνει πως ό,τι κάνει είναι σωστό.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν δεν ξεκαθρισει γρηγορα η θεση τους,θα υπαρξουν παραγοντες που θα επιταχυνουν την αποφαση τους. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:...
Εφτασε ο κομπος στο χτενι ρε..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Τελος το κρυφτο... :s&m_2:

Λες να τον κυνηγήσει κανένας Ψωμιάδης;;;
αααααααααχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε pain οκ. έχεις τη αποψή σου για τον Τζιμπούρ και την σέβομαι αν και εγώ πιστεύω ότι φυσικά και πρέπει να γυρίσει στην ομάδα. δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Αλλά το να μου λες ότι ο πελετιέρι δεν έδειξε τίποτα, ανησυχώ για σένα. ηταν πάρα πολύ καλός στο να κόβει. Εάν ο Καφές είχε τον πελετιέρι φέτος να κόβει και αυτός να είναι πιο δημιουργικός και ο Σκόκο θα ήταν καλύτερος καιδεν θα είμασταν τόσο soft στο κέντρο. Τον πελετιέρι δεν τον κρατήσαμε λόγω ρήτρας και όχι επειδή δεν είναι καλός παίκτης.

Λιάγκουρα,θα στο πω δφιαφορετικά αδερφέ μου.Η ρήτρα ήταν πολύ υψηλή για το ότι απέδωσε ο Πελετιέρι,τουλάχιστον πέρσι.Η ομάδα ζήτησε να τον κρατήσει δανεικό για 1 χρόνο ακόμα.Δεν δέχτηκαν οι Αργεντινέζοι ,δεν τον πήραμε.Από κ και πέρα,στην πρώην ομάδα του έμεινε.Αν είχε θαμπώσει με την αξία του ,όλο κ κάποπιος άλλος δεν θα του έκανε πρόταση;;;;
Όπως κ ο Κυργιάκος,έτσι κ ο Πελέ είναι ευγνωσμένης αξίας,αλλά περιμέναμε το κατι παραπάνω.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με Εντίνιο, Τζιμπούρ και φυσικά, Μπλάνκο, είσαι πλήρης επιθετικά. Δεν χρειάζεται να παίζεις με Παυλή, ούτε να παίρνεις τον Νέμεθ δανεικό, ούτε να σκέφτεσαι να πάρεις τον Μάντζιο που έχει αρθριτικά. Τώρα που ο Μπλάνκο δεν σκοράρει και ο Νέμεθ λείπει, παίρνουμε τον πούλο. Είχαμε έτοιμη επίθεση και τη διαλύσαμε επειδή ο κος. Μπάγιεβιτς δεν μπορεί να τα βρει με τους παίχτες του.

Στο τελευταίο παιχνίδι πέρυσι, που χάσαμε 2-0 από τον ΠΑΟ, είχε αφήσει έξω τον Πελετιέρι και είχε βάλει στη θέση του, για αμυντικό χαφ, τον Γκέτσογλου που πάταγε την μπάλα και έδινε πάσες έξω από την περιοχή στον Καραγκούνη. Τον ρώτησαν (τον Μπάγιεβιτς) στη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι, και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι ο Πελετιέρι δεν αξίζει να παίζει στη ΑΕΚ! Προχθές που τον ρώτησαν για τον Τζιμπούρ, είπε ότι και με τον Τζιμπούρ θα χάναμε από τον ΠΑΟ! Τι είναι αυτά; Δεν είναι δείγματα αθεράπευτης και ανίατης εμπάθειας;

Δεν ξέρω από πότε παρακολουθείς ποδόσφαιρο φίλε μου, Pain21, αν τότε ήσουνα σε θέση να θυμάσαι, θυμήσου ότι τον Τσάρτα, όταν είχε πρωτοέρθει από τη Νάουσα, τον είχε στον πάγκο για μεγάλο διάστημα και του έκανε καψώνια. Και μην γράφεις κατεβατά, δεν έχει νόημα.

Ευτυχώς που εχθές, το ξυρισμένο και λείο κεφάλι το Μαϊστόροβιτς συνάντησε την μπάλα και έτσι βάλαμε γκολ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
το τι δεν εχει καλες σχεσεις ο παραγκιτς με τις βεντεττες δεν ειναι χθεσινο νεο...με σκοκκο ειναι ψυγχραμενος,ο μπλανκο κλωτσαγε μπουκαλια,με τζιμπουρ δεν μιλιεται,τον εντι τον εφαγε κιολας....ουσιαστικα εχει μαλωσει με ολα τα <<αστερια>> μας.....μη τον βγαλουμε και αγιο... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

με τους Αγεντίνους δεν φαίνεται κάπου αυτό που λες.Ίσα-ίσα,που έχουν μιλήσει μαζί για το τι φταίει για την απόδοσή τους κ έκατσαν να το συζητήσουν.Δεν τους άφησε έτσι .Αν δεν τους γούσταρε δεν θα ασχολιοταν για την απόδοσή τους.Όσο για τα μπουκάλια του Μπλάκνκο που λες,αναφέρεσαι στην περσινή του αλλα΄γή σε κάποιο ματς στο 89' που είπε οτι τα κλώτσησε επειδή είχε τα νεύρα του με την εμφάνιση του.Δεν βλέπω να εμφανίζεται σε αυτό το περιστατικό κάποιο πρόβλημα τπου με τον Ντούσαν-άσχετα αν εκείνος είπε ότι δεν θα ανεχτεί τετοιες συμπεριφορές στον παγκο του.Έκανε κ εκείνη την δήλωση για τον πατερα του,ναι μεν ατυχής,αλλά ζήτησε δημόσια συγνώμη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
H AEK χρειάζεται ένα αμυντικό χαφ να πέφτει πάνω στον αντίπαλο και να κόβει, αυτό δηλαδή που έκανε εχθές ο γιάχιτς. Εάν συνεχίζει να το κάνει καλά θα πάει και η ομάδα σίγουρα καλά. Εάν δεν το κάνει κάποιος καλά, θα αναγκάζεται ο Σκόκο να γυρνάει πίσω, ο Καφές θα κουράζεται πάρα πολύ και άλλα προβλήματα. Τον Μάκο ας πούμε, το παιδί το περνάνε σταματημένο. Μπορεί να στρώσει και μακάρι, αλλά προς το παρόν δεν πρέπει να παίζει. οσο για την φράση μου "ανησυχώ για σένα",δ εν εννοώ κάτι κακό. Μην αρπάζεσαι. Εννοώ ότι δεν ενδεχομάνως δεν είχες δει πέρυσι την ΑΕΚ αρκετά όσον αφορά στον πελετιέρι. Τώρα το ότι ο μπάγιεβιτς δεν τον έβαζε σε κάθε αγώνα, δεν σημαίνει και το ότι έκανε καλά.
όσο για τις ευκαιρίε ςτου Μπάγιεβιτς στον Τζιμπούρ, είναι ο μοναδικός προπονητής στον κόσμο που δηλώνει ότι δεν μιλάει στον παίκτη του. Πολύ καλός προπονητής αλλά δεν σημαίνει πως ό,τι κάνει είναι σωστό.

Λια΄γκουρα,η δήλωη του ΄΄οτι δεν του μιλάει΄΄ εγίναν μετά τις δεκάδες αφορμές που έδωσε πο Τζιμπούρ κ μετά τις δεκάδες του συγνώμες.Ε κάποια στιγμή κουράστηκε να ασχολείται εμ τον Τζιμπούρ.Προφανώς είχε κ τώρα ακόμα περισσότερο,έχει περισσότερους λόγους να ασχοληθεί με κα΄τι σημαντικότερο στην ομάδα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Έντονη παρασκηνιακή συζήτηση έχει ξεσπάσει στους κύκλους των ανενεργών μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ πάνω στο τελεσίγραφο που τους έστειλε ο Νίκος Θανόπουλος, σε μία επιστολή 17 σελίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες το «ή παραχωρείτε τις μετοχές σας στον Νοτιά ή ξεκινάτε πάλι τη χρηματοδότηση» του Θανόπουλου, έχει ενοχλήσει τους μετόχους, μέρος των οποίων φέρονται οργισμένοι από αυτή την κίνηση! Όλα αυτά σε... off the record συζητήσεις. Καθώς, δεν βγαίνει κανείς μπροστά να τοποθετηθεί επίσημα, για όλο αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ. Οι μέτοχοι προφανώς και γνωρίζουν ότι ο Θανόπουλος έγραψε και έστειλε αυτή την επιστολή, έπειτα από εντολή του Νίκου Νοτιά. Γι' αυτό και τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας τον μεγαλομέτοχο στην Αθήνα (αναμένεται να φτάσει την επόμενη εβδομάδα). Οι εξελίξεις λοιπόν θα τρέξουν με τον Νοτιά στην Αθήνα.
Την ίδια στιγμή ο Θανόπουλος που έχει πάρει τα μηνύματα δυσαρέσκειας από τους ανενεργούς μετόχους δεν έχει διάθεση να μπει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει στο περιβάλλον του έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και αναμένει τις εξελίξεις. Δεν προτίθεται να προχωρήσει σε άλλη κίνηση, αν πρώτα δεν έρθει ο Νοτιάς στην Αθήνα. Όπως και να' χει άπαντες οφείλουν να βρουν λύση...

Εξοργίστηκαν οι μούλοι!  :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου,καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Συγχαρητήρια στους νικητές των εκλογών,με τις υγείες σας στους ηττημένους.

Πάμε τώρα στα δικά μας.
Νίκη και μόνο νίκη θέλουμε σήμερα κόντρα στην Ξάνθη,για να έχει συνέχεια το καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα.
Το ματς ξεκινάει στις 7 κ το δείχνει η ΝΕΤ.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στις ποσες προσπαθειες δεν μας ειπες... :2funny: :2funny:
Υ.γ.εγω παντως το εριξα το κατοσταρικακι στο 2....(2,20 το βρηκα :grin:)
εγω επαιξα μετα απο 2 χρονια ενα 50αρικο στο διπλο της μπενφικα
σε 2-3 χρονια παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom