Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θα δούμε αδελφέ,θα δούμε.Βλέπω κατέχεις το τόπι στις προηγμένες ευρωπαίκες ποδοσφαιρικές χώρες,να μας λες κανά στοιχηματάκι
το ποσο προηγμενοι ειναι θα το δεις οταν παιξετε μαζι
στοιχημα δεν παιζω γιατι ειναι του διαβολου  :birdman:
αυριο στις 6 θα εχεις κενο να ερθω για καμια περμαναντ?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ναι βρε παπάρα.Παιξαμε με την Βιγιαρεάλ στο ΟΥΕΦΑ όταν αποκλειστήκαμε από τους ομίλους του Τσου Λου.
Eπιμενεις κιολας...Με την παρι σεν ζερμεν παιξαμε οταν αποκλειστηκαμε απο το τσουλου..  :s&m_1:. :tickedoff: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Eπιμενεις κιολας...Με την παρι σεν ζερμεν παιξαμε οταν αποκλειστηκαμε απο το τσουλου..  :s&m_1:. :tickedoff: :grin:

Τα έχω χάσει από την χθεσινή νίκη,βλέπεις δεν κάνουμε κάθε με΄ρα ευρωπαϊκή νίκη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
το ποσο προηγμενοι ειναι θα το δεις οταν παιξετε μαζι
στοιχημα δεν παιζω γιατι ειναι του διαβολου  :birdman:
αυριο στις 6 θα εχεις κενο να ερθω για καμια περμαναντ?

Μαζί με βάψιμο ή απλό;

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο ρε ΑΕΚάρα πιο πολύ για την εμφάνιση παρά για την νίκη. Θα μπορούσε να είχε νιήσει ενδεχομένως με ταμπούρι αλλά η ΑΕΚ εχθές ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ. Εχθές είδα πραγματικά ΑΕΚ του Μπάγιεβιτς. Αλλαγε΄ς παιχνιδιού, παιχνίδι από τα πλάγια, τα μπακ να βγαίνουν πίσω από τα χαφ, οι γραμμές κοντά. Μπράβο ρε μάγκες!!
¨οσο για τους λίγους που ήμασταν εχθές στο γήπεδο, λίγοι και καλοί. Ο οπαδός της ΑΕΚ όταν βλέπει τους παίκτες να παίζουν μπάλα και να προσπαθούν, το αναγνωρίζουν πάντα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπράβο ρε ΑΕΚάρα πιο πολύ για την εμφάνιση παρά για την νίκη. Θα μπορούσε να είχε νιήσει ενδεχομένως με ταμπούρι αλλά η ΑΕΚ εχθές ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ. Εχθές είδα πραγματικά ΑΕΚ του Μπάγιεβιτς. Αλλαγε΄ς παιχνιδιού, παιχνίδι από τα πλάγια, τα μπακ να βγαίνουν πίσω από τα χαφ, οι γραμμές κοντά. Μπράβο ρε μάγκες!!
¨οσο για τους λίγους που ήμασταν εχθές στο γήπεδο, λίγοι και καλοί. Ο οπαδός της ΑΕΚ όταν βλέπει τους παίκτες να παίζουν μπάλα και να προσπαθούν, το αναγνωρίζουν πάντα.

Έτσι ρε,έτσι.
Χτυπάτε με κ άλλο που δεν πήγα.
Θα πάω να κρεμαστώ από κανά δέντρο σαν τον Ιούδα τον Ισκαριώτη.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Έτσι ρε,έτσι.
Τόσο καιρό τα έβαζα με την γκαντεμιά μου.Αλλά τωρα λέω,μήπως,λέω ΜΗΠΩΣ,είναι άλλος ο γκαντέμης????? :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο μονος λογος που ανεβηκα εχθες ηταν για να δω το σημα.Θεωρω πως το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες 15.000 ψυχαρες,που αγνοησαν τις συνεχεις σφαλιαρες και βρεθηκαν στο ποστο τους...Δεν περιμενα να κερδισει....
Υ.Γ.Για πρωτη φορα εχθες η ομαδα ξεσηκωσε τον κοσμο,και οχι ο κοσμος την ομαδα..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
την δευτερα τι ωρα παιζουμε ρε μαγκες?
το δειχνει πουθενα?

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι ρε,έτσι.
να σου πώ όχι οτι είμαι προληπτικός αλλά δε κάθεσαι κανα μήνα σπίτι σου μπας και κάνουμε κανα τρελό σερί!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τόσο καιρό τα έβαζα με την γκαντεμιά μου.Αλλά τωρα λέω,μήπως,λέω ΜΗΠΩΣ,είναι άλλος ο γκαντέμης????? :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ γιατί να τα βάλεις ρε με την γκαντεμιά σου.Αφού δεν πατάς γήπεδο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
να σου πώ όχι οτι είμαι προληπτικός αλλά δε κάθεσαι κανα μήνα σπίτι σου μπας και κάνουμε κανα τρελό σερί!

μπα ρε μάστορα.Έλειπα κ από τα 2 ντέρμπι,ήμουν εξωτερικό,οπότε δεν ΄΄φταίω΄΄ εγώ.

Επισκέπτης
μπα ρε μάστορα.Έλειπα κ από τα 2 ντέρμπι,ήμουν εξωτερικό,οπότε δεν ΄΄φταίω΄΄ εγώ.
σκοτεινε αν δεν γυρισει ο τρομοκρατης ο δικος σου ο μπλανκο γκολ δεν βαζει!!! :2funny: και πιστεψε ειναι πολυ κοντα να γυρισει ο μπιλαρος τον γουσταρει με χιλια ;)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τωρα που ειμαστε εκτος πρωταθληματος ειναι σιγουρο το σερι
το κανουν σχεδον καθε χρονο τα καμαρια μας  :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τωρα που ειμαστε εκτος πρωταθληματος ειναι σιγουρο το σερι
το κανουν σχεδον καθε χρονο τα καμαρια μας  :headbang:

Ναι,αλλά τα σερί τα κάνουν από τον Β'γύρο κ βάλε.Τώρα αν κάνουν κανά τρελλό σερί,δεν είσαι εκτός τίτλου ακόμα.Αλλά δεν μυο εγγυάται κανείς ότι θα το κάνουν.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ελα μωρε μην ψηνεστε και τοσο... Ισα ισα για να μας γαμησουν την ψυχολογια,και να "ελαφρυνουν" κατα πολυ την τσεπη μας ηταν το χθεσινο!!

Απο Δευτερα παλι στο σιχτιριασμα θα εισαστε... Δεν κερδιζει ποτε στην Ξανθη η Αεκ, με το ταμπουρι που θα παιξει ο κυρ Γιαννης...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποτε γυριζει ο ουγγρος ρε??????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω
παντως απο οτι ακουγετε γυριζει ο αλλος ο νεμεθ στο μπασκετ  :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα μωρε μην ψηνεστε και τοσο... Ισα ισα για να μας γαμησουν την ψυχολογια,και να "ελαφρυνουν" κατα πολυ την τσεπη μας ηταν το χθεσινο!!

Απο Δευτερα παλι στο σιχτιριασμα θα εισαστε... Δεν κερδιζει ποτε στην Ξανθη η Αεκ, με το ταμπουρι που θα παιξει ο κυρ Γιαννης...

Σε πόνεσε το κουβαδάκι ε;;;;
Καλά να πάθεις για να μάθεις αν παίζεις με τα όργανα του διαβόλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom