Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ευτυχως,γιατι θα μας ξεπατωνε αν το γυρναγε σε κανενα 4-4-2.... :S :headbang:
τι να γυρίσει ρε.......
αριστερά και δεξιά μπακ δεν υπήρχαν...
αδικαιολόγητο να παίζεις με ομάδα που εχει 5 παίγνια στα πόδια της σε 15 μέρες και να εκλιπαρείς να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη.

Τραγικός Παναθηναικός. Πλασματική η βαθμολογία. Ετσι και με τον Τεσέιρο. Ολα στο μισό μηδέν και ξαφνικά 4 από το υποκατάστημα....
Ο βάζελος είναι κορυφή επειδή έχει 3 ποιοτικούς παικτες στο ρόστερ του, εκ των οποίων οι 2 ήρθαν με μεταγραφή.  :headbang: Ασε που τους έχω σιχαθεί να μου ζαλίζουν τα πελέ για Σιμάο και Νίνη.
Πάικτες που το πολύ πολύ να κάναν καριέρα στον Ηρακλή......Τόσο μίκρυνε το βάζελο και τους οποαδούς του ο κρόκους....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλημερα και σε εσενα...Με εξαιρεση τον αραουχο και τον μαιστοροβιτς,ολοι οι αλλοι ηταν τραγικοι....Απο τον παγκο,μεχρι τον τελευταιο μισθοφορο...Για τη διοικηση εχω βαρεθει να γραφω....Αλλη μια μεταβατικη χρονια...Το θεμα ειναι προς τα που οδηγει η μεταβαση αυτη... ;)
Υ.Γ.Τη πεμπτη μεταξυ συγγενων και φιλων....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι να γυρίσει ρε.......
αριστερά και δεξιά μπακ δεν υπήρχαν...
αδικαιολόγητο να παίζεις με ομάδα που εχει 5 παίγνια στα πόδια της σε 15 μέρες και να εκλιπαρείς να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη.

Τραγικός Παναθηναικός. Πλασματική η βαθμολογία. Ετσι και με τον Τεσέιρο. Ολα στο μισό μηδέν και ξαφνικά 4 από το υποκατάστημα....
Ο βάζελος είναι κορυφή επειδή έχει 3 ποιοτικούς παικτες στο ρόστερ του, εκ των οποίων οι 2 ήρθαν με μεταγραφή.  :headbang: Ασε που τους έχω σιχαθεί να μου ζαλίζουν τα πελέ για Σιμάο και Νίνη.
Πάικτες που το πολύ πολύ να κάναν καριέρα στον Ηρακλή......Τόσο μίκρυνε το βάζελο και τους οποαδούς του ο κρόκους....
Ακομα τραγικοτερος ο αντιπαλος του...Ακινδυνος απο το πρωτο ως το τελευταιο λεπτο...Αν περναγε κορυφη σισσε-σαλπι,πισω τους λετο και περιμενε για αντεπιθεση,θα εβλεπες τι παρτυ ειχε να γινει...Ο σερβος στο τελευταιο 20λεπτο το ειχε γυρισει σε 4-1-5... :headbang: :headbang: :headbang:
Υ.Γ.Ναι εχεις σακοπιμοτητα το παιχνιδι σου..Ναι δεν παιζεις μπαλα....Τα 2 προαναφερθεντα ειναι μεσα στους στοχους σου μετα απο 6 χρονια ατιτλος,και ενα νταμπλ σε 13 χρονια????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερα και σε εσενα...Με εξαιρεση τον αραουχο και τον μαιστοροβιτς,ολοι οι αλλοι ηταν τραγικοι....Απο τον παγκο,μεχρι τον τελευταιο μισθοφορο...Για τη διοικηση εχω βαρεθει να γραφω....Αλλη μια μεταβατικη χρονια...Το θεμα ειναι προς τα που οδηγει η μεταβαση αυτη... ;)
Υ.Γ.Τη πεμπτη μεταξυ συγγενων και φιλων....

Για μένα τέλος.
Την Πέμπτη έχω τεννις.Σιγά μην το χάσω για τους παρτόλες.
Όταν δεν έχω τίποτα καλύτερο μπορεί κ να πηγαίνω.

Ηξερε κατι ο πατέρας Δίας που με αξίωσε κ με έστειλε να πάω τώρα Αγγλία κ να μην δω τα εκτρώματα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τελικά σε ποιον απευθυνόταν το ερώτημά σου;;; :think:
Στο γαύρο ή στην κάποτε μεγάλη ομάδα που λεγόταν [size=8pt]αεκ[/size];;

Άντε γεια πουθενάδες!Πούτσα από γαυρο-βάζελο, πούτσα στην Ευρώπη, μεγάλη επιτυχία το Χ στα Γιάννενα.
Και βάζω στοίχημα για την απάντησή σου: "Κλάααααψεεεεε, τον ήπιαμε :pipa1: και είσαι δεύτερος :'("   
:2funny: :2funny: :2funny:

Τα ξαναλέμε αφού χάσουμε απ' την Άρσεναλ, δε νομίζω να ξεμυτίσει κανείς πιο πριν...
Δεν απαντησες ακομα...Παιζεις μπαλα???
Υ.Γ.Στα φρυδια μου τι θα κανεις με την αρσεναλ..Τσελσι ειμαι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν απαντησες ακομα...Παιζεις μπαλα???
Υ.Γ.Στα φρυδια μου τι θα κανεις με την αρσεναλ..Τσελσι ειμαι...
άστονα.....

η τεσσάρα είναι το κατώφλι εκκίνησης με άρσεναλ.......
Καλά για την Τσέλσι δε το συζητάμε έπρεπε να μην κατέβει καθόλου για να γράψει μόνο 3 ο πίνακας......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ωραιος ο Σκοκο....
Εβγαλε ματια με την αποδοση του κοντρα στον βαζελο......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αραγε του χρονου που θα παιζει???.....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα παιδιά,

δυστυχώς, εκ των πραγμάτων, δικαιώνεται η φράση του Μελισσανίδη, δεν είναι αρκετή η διαχείριση των εσόδων της ομάδας από μια ανίκανη διοίκηση.

Το πρωτάθλημα τελείωσε.

Ο Μπάγιεβιτς όσο μεγαλώνει τόσο πιο κομπλεξικός γίνεται. Έχει παίξει 6 ντέρμπι και έχει χάσει τα 4. Πήρε και 2 χ με κατενάτσιο.

Η άμυνα που έχει αυτήν τη στιγμή η ΑΕΚ, πρέπει να είναι η χειρότερη των τελευταίων 20 χρόνων.  

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ξερεις λεπτομεριες??/Ανταλλαγματα οικονομικα-εμψυχα??? :boobies:
Oτι πηρατε και απο την "ρητρα" του Κατσουρ..... ;)
Το πολυ πολυ κανα παγκιτη (τυπου Δαρλα-Μαντζιου που αρεσουν και του Πριγκηπα του Ποδονιφτη)
η να σας κερασουν Καμια Σφαλιαρα σαν καλοι Υπαλληλοι που ειστε....
Εμ αφεντικα ειναι αυτα ...πρεπει να σκυβεις το Κεφαλι.... :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Oτι πηρατε και απο την "ρητρα" του Κατσουρ..... ;)
Το πολυ πολυ κανα παγκιτη (τυπου Δαρλα-Μαντζιου που αρεσουν και του Πριγκηπα του Ποδονιφτη)
η να σας κερασουν Καμια Σφαλιαρα σαν καλοι Υπαλληλοι που ειστε....
Εμ αφεντικα ειναι αυτα ...πρεπει να σκυβεις το Κεφαλι.... :grin:
Επειδη δεν ξερεις πραγματα και καταστασεις σε δικαιολογω...Μην το συνεχιζεις μονο γιατι διαβαζουν και αλλοι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Για την ομαδα μου αρκετα.
Ναι ζητησε ο τεντας τον σκοκκο περσυ το καλοκαιρι..Ναι εγινε προσεγγιση,αλλα ζητηθηκε ματζιος-κλευτον και 1.5Μ....Τα ακουσε ο αντωνιου,του επεσαν τα αυτια και τελειωσε η ιστορια...
Η ρητρα του μηναρα ηταν νομικα τρυπια απο 15 σημεια...Και 800 που πηρανε πολλα ηταν...
Ναι εγινε και επαφη για τζιμπουρ,αλλα δεν ηθελε ο παναθηναικος...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για την ομαδα μου αρκετα.
αφου ξερεις Αρκετα τοτε δωσε μια απαντηση στα παρακατω.
1. Ποση ηταν η Ρητρα του Κατσουρανη και ποσα εισπραξατε και με ποιον Τροπο....
2. Εχει γινει επαφη για Μαντζιο Τζιμπουρ?
3. Εχει γινει επαφη για Χορηγια Marfin?
4. Εχει Γινει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ προταση για σκοκο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom