hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Ευτυχως,γιατι θα μας ξεπατωνε αν το γυρναγε σε κανενα 4-4-2.... :Sτι μπαλλάρα ρε.....
στο 1/4 του γηπέδου έπαιζε τα τελευταία λεπτά.....
Ευτυχως,γιατι θα μας ξεπατωνε αν το γυρναγε σε κανενα 4-4-2.... :Sτι μπαλλάρα ρε.....
στο 1/4 του γηπέδου έπαιζε τα τελευταία λεπτά.....
Καλημέρα σε όλους.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.
Για όλους.
τι να γυρίσει ρε.......Ευτυχως,γιατι θα μας ξεπατωνε αν το γυρναγε σε κανενα 4-4-2.... :S
Ακομα τραγικοτερος ο αντιπαλος του...Ακινδυνος απο το πρωτο ως το τελευταιο λεπτο...Αν περναγε κορυφη σισσε-σαλπι,πισω τους λετο και περιμενε για αντεπιθεση,θα εβλεπες τι παρτυ ειχε να γινει...Ο σερβος στο τελευταιο 20λεπτο το ειχε γυρισει σε 4-1-5...τι να γυρίσει ρε.......
αριστερά και δεξιά μπακ δεν υπήρχαν...
αδικαιολόγητο να παίζεις με ομάδα που εχει 5 παίγνια στα πόδια της σε 15 μέρες και να εκλιπαρείς να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη.
Τραγικός Παναθηναικός. Πλασματική η βαθμολογία. Ετσι και με τον Τεσέιρο. Ολα στο μισό μηδέν και ξαφνικά 4 από το υποκατάστημα....
Ο βάζελος είναι κορυφή επειδή έχει 3 ποιοτικούς παικτες στο ρόστερ του, εκ των οποίων οι 2 ήρθαν με μεταγραφή. Ασε που τους έχω σιχαθεί να μου ζαλίζουν τα πελέ για Σιμάο και Νίνη.
Πάικτες που το πολύ πολύ να κάναν καριέρα στον Ηρακλή......Τόσο μίκρυνε το βάζελο και τους οποαδούς του ο κρόκους....
Καλημερα και σε εσενα...Με εξαιρεση τον αραουχο και τον μαιστοροβιτς,ολοι οι αλλοι ηταν τραγικοι....Απο τον παγκο,μεχρι τον τελευταιο μισθοφορο...Για τη διοικηση εχω βαρεθει να γραφω....Αλλη μια μεταβατικη χρονια...Το θεμα ειναι προς τα που οδηγει η μεταβαση αυτη... ;)
Υ.Γ.Τη πεμπτη μεταξυ συγγενων και φιλων....
Εμενα μου τελειωσε στο 65'λεπτο χθες....Στο 73 ημουν ηδη κηφησιας πανω στη μηχανη....Για μένα τέλος.
Δεν απαντησες ακομα...Παιζεις μπαλα???Τελικά σε ποιον απευθυνόταν το ερώτημά σου;;;
Στο γαύρο ή στην κάποτε μεγάλη ομάδα που λεγόταν [size=8pt]αεκ[/size];;
Άντε γεια πουθενάδες!Πούτσα από γαυρο-βάζελο, πούτσα στην Ευρώπη, μεγάλη επιτυχία το Χ στα Γιάννενα.
Και βάζω στοίχημα για την απάντησή σου: "Κλάααααψεεεεε, τον ήπιαμε και είσαι δεύτερος :'("
Τα ξαναλέμε αφού χάσουμε απ' την Άρσεναλ, δε νομίζω να ξεμυτίσει κανείς πιο πριν...
άστονα.....Δεν απαντησες ακομα...Παιζεις μπαλα???
Υ.Γ.Στα φρυδια μου τι θα κανεις με την αρσεναλ..Τσελσι ειμαι...
Δεν ξερω..Εχει καμια πληροφορια το σαρδελα.gr????Ωραιος ο Σκοκο....
Εβγαλε ματια με την αποδοση του κοντρα στον βαζελο......
Αραγε του χρονου που θα παιζει???.....
ελα που δεν ξερεις........Συμπαικτης με τον "αεκαρα" τον Κατσουρ θα ειναι.....Δεν ξερω..Εχει καμια πληροφορια το σαρδελα.gr????
Ξερεις λεπτομεριες??/Ανταλλαγματα οικονομικα-εμψυχα???ελα που δεν ξερεις........Συμπαικτης με τον "αεκαρα" τον Κατσουρ θα ειναι.....
Βουιζει ο Τοπος.....
Oτι πηρατε και απο την "ρητρα" του Κατσουρ..... ;)Ξερεις λεπτομεριες??/Ανταλλαγματα οικονομικα-εμψυχα???
Επειδη δεν ξερεις πραγματα και καταστασεις σε δικαιολογω...Μην το συνεχιζεις μονο γιατι διαβαζουν και αλλοι...Oτι πηρατε και απο την "ρητρα" του Κατσουρ..... ;)
Το πολυ πολυ κανα παγκιτη (τυπου Δαρλα-Μαντζιου που αρεσουν και του Πριγκηπα του Ποδονιφτη)
η να σας κερασουν Καμια Σφαλιαρα σαν καλοι Υπαλληλοι που ειστε....
Εμ αφεντικα ειναι αυτα ...πρεπει να σκυβεις το Κεφαλι....
Εσυ ξερεις?Επειδη δεν ξερεις πραγματα και καταστασεις σε δικαιολογω...Μην το συνεχιζεις μονο γιατι διαβαζουν και αλλοι...
Για την ομαδα μου αρκετα.Εσυ ξερεις?
αφου ξερεις Αρκετα τοτε δωσε μια απαντηση στα παρακατω.Για την ομαδα μου αρκετα.