Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το ειπες μονος σου και δεν χρειαζεσαι ΚΑΝ απαντηση...
Πλησιασε ο Ολυμπιακος τον Μανατζερ του Παιχτη....
Οχι την Αεκ....
Εγω σου μιλαω για "κουβεντες" αεκ και βαζελου δηλαδη ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ σωματειων...
οποιος καταλαβε καταλαβε....
Σας χαιρετω...
Χαιρομαι που ειστε Ευχαριστημενοι!!!
μην ασχολεισαι λεμε..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Οχι την Αεκ....
Εγω σου μιλαω για "κουβεντες" αεκ και βαζελου δηλαδη ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ σωματειων...
Σας χαιρετω...
Η ΑΕΚ δεν είναι τσάτσος κανενός. Το ότι ο ΠΑΟ ζήτησε τον Σκόκο δεν φταίει η ΑΕΚ. Γκέγκε. Παρόλα αυτά, εγώ προτιμώ κάποιος να έρθει να μου ζητήσει τον παίκτη παρά να πλησιάσει πούστικα τον Μάνατζερ. Το κατάλαβες αυτό? Οσο για την ανταλλαγή Μάντζιου - Τζιμπούρ είναι ξελκάθαρο ότι έγινε κουβέντα αφού δεν υπολογιζόταν ο Μάντζιος. Θα είχες να λες εάν γινόταν αυτή η ανταλλαγή Τώρα που δεν έγινε, ασχολήσου με τον Κομπότη και τον Πανόπουλο και μόκο.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η ΑΕΚ δεν είναι τσάτσος κανενός. Το ότι ο ΠΑΟ ζήτησε τον Σκόκο δεν φταίει η ΑΕΚ. Γκέγκε. Παρόλα αυτά, εγώ προτιμώ κάποιος να έρθει να μου ζητήσει τον παίκτη παρά να πλησιάσει πούστικα τον Μάνατζερ. Το κατάλαβες αυτό? Οσο για την ανταλλαγή Μάντζιου - Τζιμπούρ είναι ξελκάθαρο ότι έγινε κουβέντα αφού δεν υπολογιζόταν ο Μάντζιος. Θα είχες να λες εάν γινόταν αυτή η ανταλλαγή Τώρα που δεν έγινε, ασχολήσου με τον Κομπότη και τον Πανόπουλο και μόκο.
Ετσι θα ναι για να το λες εσυ.....
Στον ελευθερο Χρονο σου δες την ταινια "ο Ανθρωπος που εβλεπε τα τρενα να περνουν"....

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
χυσια ειναι..αυτα κολλανε ακομη χειροτερα..
κάτι πρέπει να ξέρεις εσύ για να το λες!!! καταλαβαίνουμε όλοι εδώ την απόγνωση που εκπέμπεις. Ρώτα καμία φίλη σου να σου υποδείξει τον καλύτερο τρόπο να τα βγάζεις για να μην βρωμάς. Είναι κακό!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Οχι την Αεκ....
Σας χαιρετω...
δηλαδής...όποιος μιλάει με κάποιον για μεταγραφές είναι κολλητάρια?.....εσείς όταν μιλάτε με όμάδες για κάποιον παίκτη τους είναι παραρτήματα σας?......ρε πάτε καλά......πόσα μέτρα παρωπίδες φοράτε?.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδής...όποιος μιλάει με κάποιον για μεταγραφές είναι κολλητάρια?.....εσείς όταν μιλάτε με όμάδες για κάποιον παίκτη τους είναι παραρτήματα σας?......ρε πάτε καλά......πόσα μέτρα παρωπίδες φοράτε?.....
Αντε παλι τα ιδια....
Μιλαμε για ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ομαδες....αν το εχεις ξαναδει να γινεται τοτε οκ πασο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δε φοράνε παρωπίδες. είναι ΑΟΜΑΤΟΙ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αντε παλι τα ιδια....
Μιλαμε για ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ομαδες....αν το εχεις ξαναδει να γινεται τοτε οκ πασο....
Δεν εχει γινει καν μεταγραφη.....Αλλα ακομα και να γινοταν,εδω η τσελσι πηρε τον κοουλ απο την αρσεναλ...Ανταγωνιστριες δεν ειναι καιαυτες??Μην παω στην ιταλια,γιατι εκει θα χαθει το μετρημα...

Επισκέπτης
Δεν εχει γινει καν μεταγραφη.....Αλλα ακομα και να γινοταν,εδω η τσελσι πηρε τον κοουλ απο την αρσεναλ...Ανταγωνιστριες δεν ειναι καιαυτες??Μην παω στην ιταλια,γιατι εκει θα χαθει το μετρημα...
η τσελσι με την αρσεναλ???
οχι βεβαια..
η αρσεναλ δεν χτυπαει πρωταθλημα..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
& βεβαια ξερω..εχω παρακολουθησει απειρες φορες την δικια σου να βγαζει τα χυσια μου μετα απο καθε ξεκωλιασμα που της κανω..
στο έχω ξαναπεί ότι κάτι τύποι σαν κιεσένα είναι παιδάκια που υπερηαφανεύονται στους φίλους τους για το πόσο έβρισαν εδώ μέσα . Εν τω μεταξύ κάποιο λάθος κάνεις. Το όνομα της δικιάς μου δεν είναι "χούφτα".

Επισκέπτης
στο έχω ξαναπεί ότι κάτι τύποι σαν κιεσένα είναι παιδάκια που υπερηαφανεύονται στους φίλους τους για το πόσο έβρισαν εδώ μέσα . Εν τω μεταξύ κάποιο λάθος κάνεις. Το όνομα της δικιάς μου δεν είναι "χούφτα".
να μην πεταγεσαι σαν πορδη αν δεν γουσταρεις να σε μπινελικωνω..με το φιλαρακι μου μιλαγα..στειλε μου την αλλη τωρα γιατι την πρωτη εχω βαρεθει να την γαμαω..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
κάτσε δλδ εμείς που πήραμε το Λέτο υπήρχε συνεννόηση;
Καρμιριά υπήρχε!!!
Και πάνω που είχε βάλει το χέρι στην τσέπη ο Κρόκους...!! :
3447420990_1d87f3d582.jpg

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
να μην πεταγεσαι σαν πορδη αν δεν γουσταρεις να σε μπινελικωνω..με το φιλαρακι μου μιλαγα..στειλε μου την αλλη τωρα γιατι την πρωτη εχω βαρεθει να την γαμαω..
χρησιμοποίησε και λίγο το αριστερό σου χέρι. Εάν αλλάζεις χέρια δεν βαριέσαι. Οσο για τις απαντήσεις σου, με έχουν εκπλήξει για το πόσο έξυπνες είναι!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αφου ξερεις Αρκετα τοτε δωσε μια απαντηση στα παρακατω.
1. Ποση ηταν η Ρητρα του Κατσουρανη και ποσα εισπραξατε και με ποιον Τροπο....
2. Εχει γινει επαφη για Μαντζιο Τζιμπουρ?
3. Εχει γινει επαφη για Χορηγια Marfin?
4. Εχει Γινει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ προταση για σκοκο?
Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι η υπόθεση Κατσουράνη!Μια σοβαρή διοίκηση δεν θα το συζητούσε καν!Δώστε 5 και πάρτε τον αλλιώς μην μας τα σκοτίζετε!Αυτή είναι η σωστή αντίδραση!
Και αν θέλανε παρόλα αυτά τα βαζέλια να κάνουνε πουστιά...θα τους έμενε η λέζα της πουστιάς και θα τους έτρεχες στα δικαστήρια και όσα έπαιρνες!Και τίποτα να μην έπαιρνες δεν θα σου ζητούσε κανείς τον λόγο, θα είχες κρατήσει την περηφάνεια σου!Να ερχότανε η Μόλντε ή η Άντερλεχτ να στον ζητήσει...ναι να το διαπραγματευτείς αλλά όχι με βασικό σου ανταγωνιστή και για 800 ψωροχιλιάρικα ( δηλαδή ούτε ένας Μάκος!  :2funny: ) .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom