«Θέλω να παλέψω για την ΑΕΚ»
Ο Ρέφικ Τζιμπούρ με συνέντευξή του στην «Εξέδρα» δηλώνει ότι θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ όπως μπορεί
Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ, αλλά και την πρόθεσή του να την βοηθήσει όπως μπορεί μίλησε στην «Εξέδρα» ο Ρέφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός υποστήριξε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ένωση, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι ένας μαχητής και δεν το βάζει κάτω. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Ρέφικ, έχει μερικά λεπτά στη διάθεσή σου για να μιλήσουμε;
«Ναι, αν γράψεις ακριβώς αυτά που θα σου πω, τότε ναι, έχω».
Ποια είναι η κατάστασή σου σήμερα, τι ακριβώς κάνεις;
«Δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι της εθνικής μου ομάδας».
Ρέφικ, μήπως έχει επικοινωνήσει τελευταία με τους συμπαίκτες σου στην ΑΕΚ;
«Ναι, έχω ακόμα επαφή με τους συμπαίκτες μου, αλλά τώρα έχω αρκετές ημέρες να μιλήσω μαζί τους».
Έχεις παρακολουθήσει όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ;
«Δεν μπορώ να πω ότι δεν παρακολουθώ την ομάδα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για όλα αυτά που συμβαίνουν γενικά στην ΑΕΚ».
Γιατί νιώθεις στεναχωρημένος;
«Διότι αγαπάω πραγματικά αυτή την ομάδα. Έχω ακόμα εκεί τους φίλους μου και σκέφτομαι όλη αυτή την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται».
Υπάρχει ακόμα το πρόβλημα στη σχέση σου με τον Μπάγεβιτς;
«Δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή μα μιλάμε για αυτό το θέμα. Η κατάσταση στην ομάδα είναι πιο σημαντική από το πρόβλημα που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και τον προπονητή».
Οπότε, τι είναι αυτό που πραγματικά εύχεσαι για την ομάδα;
«Εύχομαι όλοι στην ομάδα να είναι ενωμένοι, με ή χωρίς εμένα εκεί, και όλοι μαζί να βγάλουν το κεφάλι από το… νερό».
Θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις;
«Ξέρεις, είμαι ένας Αλγερινός. Είμαι ένας μαχητής!».
Είσαι έτοιμος να υποφέρεις μαζί τους; Γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολα…
«Φυσικά και μπορώ να το κάνω. Δεν φοβάμαι αυτή την πρόκληση. Δεν μπορώ να βλέπω τους φίλους μου και τους οπαδούς μας να είναι απογοητευμένοι. Θέλω να παλέψω μαζί τους. Αν είχα την παραμικρή δυνατότητα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, θα το έκανα με κάθε τρόπο».
Ξέρεις ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι πολύ απογοητευμένοι;
«Το άκουσα. Και εγώ δεν αισθάνομαι καλά. Καταλαβαίνω γιατί είναι απογοητευμένοι. Όμως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν συνηθίσει να έχουν τους οπαδούς της ομάδας κοντά τους στα δύσκολα. Εύχομαι λοιπόν να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της ομάδας, γιατί μόνο έτσι θα τη βοηθήσουν να ξεφύγει από αυτή την κακή κατάσταση».
Θα ήθελες να πεις εσύ κάτι άλλο προς τον κόσμο της ΑΕΚ;
«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους φίλους της ΑΕΚ, που όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για εμένα μου στέλνουν μηνύματα με διάφορους τρόπους και μου δείχνουν την αγάπη τους και τη συμπαράστασή τους. Πραγματικά τους ευχαριστώ».