Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Βλεπω οτι η καλυτερη μεταγραφη μας ειναι ενα παιδακι 20 ετων που ηρθε απο σποντα και κανει πλακα καθε κυριακη...
Έτσι ακριβώς, οι παγκίτες της Αγγλίας κάνουν πλάκα στο Ελλαδιστάν.
Όπως ο Νταρμπισάιρ, έτσι και ο Νέμεθ, έτσι και όποιος άλλος καταδεχτεί να έρθει στο μέλλον.
Μην απορούμε πως η ΑΕΚ έφαγε 4 από την Έβερτον και πως ο Γαύρος θα φάει άλλα 4 από την Άρσεναλ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΑΕΚ-Τρίκαλα την πρώτη αγωνιστική για το μπασκετάκι!  :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η σειρά των αγώνων της ΑΕΚ για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 24 Οκτωβρίου!Με * τα εκτός έδρας παιχνίδια...

ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ*
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΚΑΒΑΛΑ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ*
ΟΛΥΜΠΙΑ Λ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ*
ΑΡΗΣ
ΜΑΡΟΥΣΙ*
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ.*
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ*

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καλημέρα Αεκτζήδες. Χάσαμε λοιπόν και τα δυό ντέρμπι. Αναμενόμενο αν σκεφτούμε πόσο αργά έγιναν οι μεταγραφές. Μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα με βάση την εικόνα των αντιπάλων. Παίζει και η τύχη ρόλο σε ένα ματς , και εμεις δεν την είχαμε μαζί μας. Εμένα εξακολουθεί να με πειράζει η έλλειψη Ελλήνων παικτών στον βασικό κορμό της ομάδας. Δύσκολα οι ξένοι , θα πορωθούν σε μια ομάδα , θα παλέψουν οταν πάνε στραβά τα πράματα ,όταν δεν υπάρχουν παίκτες ηγέτες που να νιώθουν τον κόσμο μιας ομάδας και να παρασύρουν και τους υπόλοιπους.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
«Θέλω να παλέψω για την ΑΕΚ»

Ο Ρέφικ Τζιμπούρ με συνέντευξή του στην «Εξέδρα» δηλώνει ότι θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ όπως μπορεί

Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ, αλλά και την πρόθεσή του να την βοηθήσει όπως μπορεί μίλησε στην «Εξέδρα» ο Ρέφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός υποστήριξε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ένωση, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι ένας μαχητής και δεν το βάζει κάτω. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ρέφικ, έχει μερικά λεπτά στη διάθεσή σου για να μιλήσουμε;

«Ναι, αν γράψεις ακριβώς αυτά που θα σου πω, τότε ναι, έχω».

Ποια είναι η κατάστασή σου σήμερα, τι ακριβώς κάνεις;

«Δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι της εθνικής μου ομάδας».

Ρέφικ, μήπως έχει επικοινωνήσει τελευταία με τους συμπαίκτες σου στην ΑΕΚ;

«Ναι, έχω ακόμα επαφή με τους συμπαίκτες μου, αλλά τώρα έχω αρκετές ημέρες να μιλήσω μαζί τους».

Έχεις παρακολουθήσει όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ;

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν παρακολουθώ την ομάδα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για όλα αυτά που συμβαίνουν γενικά στην ΑΕΚ».

Γιατί νιώθεις στεναχωρημένος;

«Διότι αγαπάω πραγματικά αυτή την ομάδα. Έχω ακόμα εκεί τους φίλους μου και σκέφτομαι όλη αυτή την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται».

Υπάρχει ακόμα το πρόβλημα στη σχέση σου με τον Μπάγεβιτς;

«Δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή μα μιλάμε για αυτό το θέμα. Η κατάσταση στην ομάδα είναι πιο σημαντική από το πρόβλημα που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και τον προπονητή».

Οπότε, τι είναι αυτό που πραγματικά εύχεσαι για την ομάδα;

«Εύχομαι όλοι στην ομάδα να είναι ενωμένοι, με ή χωρίς εμένα εκεί, και όλοι μαζί να βγάλουν το κεφάλι από το… νερό».

Θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις;

«Ξέρεις, είμαι ένας Αλγερινός. Είμαι ένας μαχητής!».

Είσαι έτοιμος να υποφέρεις μαζί τους; Γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολα…

«Φυσικά και μπορώ να το κάνω. Δεν φοβάμαι αυτή την πρόκληση. Δεν μπορώ να βλέπω τους φίλους μου και τους οπαδούς μας να είναι απογοητευμένοι. Θέλω να παλέψω μαζί τους. Αν είχα την παραμικρή δυνατότητα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, θα το έκανα με κάθε τρόπο».

Ξέρεις ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι πολύ απογοητευμένοι;

«Το άκουσα. Και εγώ δεν αισθάνομαι καλά. Καταλαβαίνω γιατί είναι απογοητευμένοι. Όμως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν συνηθίσει να έχουν τους οπαδούς της ομάδας κοντά τους στα δύσκολα. Εύχομαι λοιπόν να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της ομάδας, γιατί μόνο έτσι θα τη βοηθήσουν να ξεφύγει από αυτή την κακή κατάσταση».

Θα ήθελες να πεις εσύ κάτι άλλο προς τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους φίλους της ΑΕΚ, που όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για εμένα μου στέλνουν μηνύματα με διάφορους τρόπους και μου δείχνουν την αγάπη τους και τη συμπαράστασή τους. Πραγματικά τους ευχαριστώ».

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει να τον φέρουν πίσω οπωσδήποτε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην τον έχουμε.

Εν τω μεταξύ ο αγαπούλας καταδικάστηκε σε 4 χρόνια χωρίς αναστολή. Μέσα ο πούστης!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πρέπει να τον φέρουν πίσω οπωσδήποτε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην τον έχουμε.

Εν τω μεταξύ ο αγαπούλας καταδικάστηκε σε 4 χρόνια χωρίς αναστολή. Μέσα ο πούστης!!!!!!

Καταδικάστηκε ο Μάκης;
που το διάβασες ρε συ;
για αυτά που έφαγε από την ΑΕΚ;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΝΤΩΣ
Σε τετραετή ποινή φυλάκισης, χωρίς αναστολή και χωρίς εξαγορά, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ (και νυν ισχυρός άνδρας της Καβάλας) Μάκης Ψωμιάδης, καθώς κρίθηκε ένοχος για αποδοχή εικονικών τιμολογίων που αφορούσαν έργα αξίας 11 εκατ. ευρώ που δεν έγιναν ποτέ στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων.

Ίδια ποινή επιβλήθηκε και στα ξαδέλφια του Μάκη Ψωμιάδη, Χαρίλαο και Χαρίλαο. Το δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή στην πρώην οικονομική διευθύντρια της ΠΑΕ Τριανταφυλλιά Γεωργίου. Ως παρεπόμενη ποινή το δικαστήριο διέταξε το κλείσιμο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ για 10 ημέρες, καθώς δεν είχε επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή από το πρωτόδικο δικαστήριο.
:rockon:
Από το
Το ζήτημα όμως είναι ότι έχει ξαναφάει φυλάκα άνευ αναστολής κ με διάφορους ΄΄περίεργους΄΄ τρόπους την σκαπούλαρε...

....έτσι θα την σκαπουλάρει κ τώρα.

Ξέρει ο Βig Mac να ελίσσεται.

Καλο σας απόγευμα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τον βλέπω πάλι στο νοσοκομείο με πνευμονία και από το παράθυρο να βγαίνει το ντουμάνι από το πούρο!  :2funny:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ΟΝΤΩΣ
Σε τετραετή ποινή φυλάκισης, χωρίς αναστολή και χωρίς εξαγορά, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ (και νυν ισχυρός άνδρας της Καβάλας) Μάκης Ψωμιάδης, καθώς κρίθηκε ένοχος για αποδοχή εικονικών τιμολογίων που αφορούσαν έργα αξίας 11 εκατ. ευρώ που δεν έγιναν ποτέ στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων.

Ίδια ποινή επιβλήθηκε και στα ξαδέλφια του Μάκη Ψωμιάδη, Χαρίλαο και Χαρίλαο. Το δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή στην πρώην οικονομική διευθύντρια της ΠΑΕ Τριανταφυλλιά Γεωργίου. Ως παρεπόμενη ποινή το δικαστήριο διέταξε το κλείσιμο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ για 10 ημέρες, καθώς δεν είχε επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή από το πρωτόδικο δικαστήριο.
:rockon:
Από το
Το ζήτημα όμως είναι ότι έχει ξαναφάει φυλάκα άνευ αναστολής κ με διάφορους ΄΄περίεργους΄΄ τρόπους την σκαπούλαρε...

....έτσι θα την σκαπουλάρει κ τώρα.

Ξέρει ο Βig Mac να ελίσσεται.

Καλο σας απόγευμα.
όχι ρε συ. Αυτή είναι η έφεση που είχε καταθέσει και απορρίφθηκε. Τώρα μόνο Άρειο Πάγο αλλά νομίζω ότι θα μπει μέσα και κάποια στιγμή θα εκδικασθεί και εκεί.
Τον πούστη να φάει 11εκ!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τον βλέπω πάλι στο νοσοκομείο με πνευμονία και από το παράθυρο να βγαίνει το ντουμάνι από το πούρο!  :2funny:
Σφιξανε οι κωλοι παντως...Λες να τον καταδικασανε επειδη εκοψε ποντους απο το γαυρο??? :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κατω τα χερια απο τον τελευτεο κουπατο προεδρο
μακαρε ξερεις εσυ....
3 μερη χαλικι 1 μερος τσιμεντο , αν και για το μπασμενο μπορεις και με λιγοτερη ποσοτητα

Επισκέπτης
παπαρια μαντολες..
τον μακαρο δεν μπορει να τον ακουμπησει ΚΑΝΕΙΣ..
τους εχει ΟΛΟΥΣ σε dvd απο τα μαγαζια που ειχε στα υπογεια του μετοχικου ταμειου στρατου(attica) & τον σπαρτακο της μυκονου..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα κλείσουν και τα γραφεία της Παέ για 10 μέρες!Πάλι πίσω θα πάει το προπονητικό!  :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οποιος παιξει ολυμπιακο να παιξει χ-2 ή 2-2 με απο 19

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
παπαρια μαντολες..
τον μακαρο δεν μπορει να τον ακουμπησει ΚΑΝΕΙΣ..
τους εχει ΟΛΟΥΣ σε dvd απο τα μαγαζια που ειχε στα υπογεια του μετοχικου ταμειου στρατου(attica) & τον σπαρτακο της μυκονου..
Πήγαινα στο μαγαζί στην Αθήνα.Τότε που συχναζε η μισή γυμναστική Ακαδημία....Spartacus δεν το λεγανε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom