Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (8 μέλη και 58 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ όλοι το λέμε ότο πρέπει να επιστρέψει. μαλακίες του Μπάγιεβιτς είναι αυτές. πρέπει να κάνει τα πάντα να τα βρει με τον παίκτη. Είναι δυνατόν να τον έχουμε εκτός ομάδας επειδή ο Μπάγιεβιτς ούτε του μιλάει όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος. Ελεος!! εάν του τα έκανε αυτά κανένας άλλος παίκτης του Καινούργιου θα έκανε τον Κινέζο.
Φέρτε τον πίσω.

Ποιος θα τον φέρει πίσω; Ο Θανόπουλος;;;;

Ο Μπάγιεβιτς είναι εγωιστής, δεν αλλάζει γνώμη και δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Δεν άκουσες τι είπε στη συνέντευξη τύπου;

Ο Τζιμπούρ έχει τεράστια αθλητικά προσόντα και είναι παιχταράς. Έχει πρόβλημα συμπεριφοράς, αλλά δεν επιτρέπεται να τον έχεις σε αναγκαστική άδεια και να βάζεις μέσα τον Παυλή.

Εγκλήματα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι το πρόβλημα της ομάδας είναι αν θα γυρίσει ο γύφτος πίσω!  :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν ειναι το μεγαλυτερο προβλημα,αλλα επειδη εχω σιχαθει να μιλαω για εξοαγωνιστικα,επικεντρωνομαι σε αυτο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ειναι το μεγαλυτερο προβλημα,αλλα επειδη εχω σιχαθει να μιλαω για εξοαγωνιστικα,επικεντρωνομαι σε αυτο...
Γνώμη μου είναι ότι και πολύ τον χαιδέψανε!Ο προβληματικός του χαρακτήρας ήταν γνωστός από τον Εθνικό Αστέρα!Αν η ομάδα δεν είχε οικονομικά προβλήματα ούτε που θα σκεφτόταν κανείς την επιστροφή του!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γνώμη μου είναι ότι και πολύ τον χαιδέψανε!Ο προβληματικός του χαρακτήρας ήταν γνωστός από τον Εθνικό Αστέρα!Αν η ομάδα δεν είχε οικονομικά προβλήματα ούτε που θα σκεφτόταν κανείς την επιστροφή του!
Το αμμεσοτερο μας προβλημα ειναι καθαρα αγωνιστικο...Δεν νοειται ο προπονητης να μην μιλαει σε παιχτη...Δεν νοειται να παιζεις με μονο φορ το μπλανκο που δεν μπορει ουε να κοντολαρει 20ρα πασα....Τωρα φιανεται περιτρανα η δουλεια του λυμπε και του τζιμπουρ διπλα του... ;).

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το αμμεσοτερο μας προβλημα ειναι καθαρα αγωνιστικο...Δεν νοειται ο προπονητης να μην μιλαει σε παιχτη...Δεν νοειται να παιζεις με μονο φορ το μπλανκο που δεν μπορει ουε να κοντολαρει 20ρα πασα....Τωρα φιανεται περιτρανα η δουλεια του λυμπε και του τζιμπουρ διπλα του... ;).
Καλά τον αχρηστέψατε τον Μπλάνκο μέσα σε 2 ματς?Δεν βλέπετε ότι ο κουάξ τον τραβάει συνέχεια στα πλάγια?2 ημίχρονα έπαιξε στην κορυφή με τον Νέμεθ από πίσω και ήταν ο γνωστός περσινός Μπλάνκο!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...το μπλανκο που δεν μπορει ουε να κοντολαρει 20ρα πασα...

Τι 20αρα; Ο άνθρωπος είναι άμπαλος. Έχει ένστικτο, εξαιρετικές τοποθετήσεις στην περιοχή, τελειώνει τις φάσεις, όταν δεν είναι χώμα όπως τώρα, αλλά δεν ξέρει μπάλα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλά τον αχρηστέψατε τον Μπλάνκο μέσα σε 2 ματς?Δεν βλέπετε ότι ο κουάξ τον τραβάει συνέχεια στα πλάγια?2 ημίχρονα έπαιξε στην κορυφή με τον Νέμεθ από πίσω και ήταν ο γνωστός περσινός Μπλάνκο!
Το λες και μονος σου..Θελει παιχτη διπλα του επειδη αγνοει τα βασικα(κοντρολ,κοψιμο μπαλας στα χαφ και τα εξτρεμ,υποδοχη μπαλας,τριπλα)...Αρα το 4-2-3-1 παπαλα...Ο παυλης λιγος,ο νεμεθ λειπει(αλλα και δανεικος),αρα τζιμπουρ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το λες και μονος σου..Θελει παιχτη διπλα του επειδη αγνοει τα βασικα(κοντρολ,κοψιμο μπαλας στα χαφ και τα εξτρεμ,υποδοχη μπαλας,τριπλα)...Αρα το 4-2-3-1 παπαλα...Ο παυλης λιγος,ο νεμεθ λειπει(αλλα και δανεικος),αρα τζιμπουρ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!
Βασικά πρέπει να παίζει στην κορυφή! :grin:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
εκτος απο πεταμενος εισαι και κωλοτουμπας

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
με τον βατραχα δεν προκειται να δειτε ασπρη ημερα..ουτε κιτρινη βεβαια..
τελειωσε..ειναι κλινικα νεκρος..τραβηξτε την μπριζα να τελειωνετε απο τον καρκινο..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

«Δεν είμαστε χάλια»! :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε ότι η ΑΕΚ θα παλέψει για ό,τι καλύτερο απέναντι στη Μπενφίκα και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του για τη συνέχεια - Τι είπε για Μπλάνκο και Σκόκο

Των ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ

Ένας Ντούσαν Μπάγεβιτς ευδιάθετος (καμία σχέση όπως ήταν μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό). Με όρεξη για πλάκα και με ορθές κοφτές απαντήσεις να θεωρεί ότι οι δύο ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν ήταν παραγωγής κακής εικόνας της ομάδας. Ο προπονητής έδειξε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Μπενφίκα ότι δεν έχει ξεχάσει αυτά τα δύο ματς. Πώς μπορεί να ξεχάσει άλλωστε καθώς όπως λέει και ο ίδιος «τα αποτελέσματα μας απογοήτευσαν». Ξεκαθάρισε, ωστόσο ότι δεν συμφωνεί πώς η ομάδα είναι χάλια αγωνιστικά, σημείωσε ότι θα παίζουν όσοι είναι έτοιμοι αγωνιστικά, ενώ για το αυριανό αγώνα στάθηκε τις δυσκολίες του. Ειδικά αναφορά έπειτα από ερώτηση έγινε και για τους Μπλάνκο και Σκόκο. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς:

Η Μπενφίκα πετυχαίνει μέσο όρο δύο και τρία γκολ ανά παιχνίδι. Πώς μπορεί η ΑΕΚ να τη κοντράρει και να την κερδίσει;

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε απέναντί μας μία πολύ δυνατή ομάδα. Από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Έχει σύνολο, ξέρει ο κάθε παίκτης τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Έχουν ικανότητες. Πολύ δύσκολο να τη κοντράρεις. Δεν θέλω να λέω πολλά για τη Μπενφίκα. Είναι πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα. Δεν θέλω να πω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Προσπάθεια είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε. Προσπάθεια κάναμε και με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και χάσαμε. Με ποιο τρόπο θα τους κοντράρουμε θα περιμένετε αύριο για το δείτε.

Μπορεί η ΑΕΚ να ανατρέψει το κλίμα της και να πάρει τη νίκη;

Όλα είναι δυνατόν. Αυτή βέβαια δεν είναι η απάντηση. Κίνητρο είναι σίγουρο ότι θα έχουμε. Αν δεν έχουμε τώρα πότε θα έχουμε. Όμως είναι μία ομάδα δεν μπορείς να πεις σίγουρα ότι θα την κερδίσεις. Ούτε όμως και ότι εμείς θα χάσουμε...

Μεγαλύτερος αντίπαλος είναι η Μπενφίκα ή ψυχολογία των παικτών; Κι αν μπορείτε να μας πείτε τι κάνετε προκειμένου να φτιάξετε το κλίμα.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Δεν είναι τόσο κακή η ομάδα. Είναι κακά τα αποτελέσματα. Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο μας. Τα αποτελέσματα φέρνουν αλλαγή, ψυχολογία. Αυτό θέλουμε. Αποτελέσματα. Αν όχι αύριο τότε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Οι παίκτες μου δεν είναι σε κακή κατάσταση. Όλο αυτό το διάστημα έδειξαν ότι θέλουν να κερδίζουν. Το έδειξαν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δεν ήρθαν όμως τα αποτελέσματα και αυτό απογοήτευσε εμάς και τους φιλάθλους μας.

Θεωρητικά όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν. Αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, θα αφήσει την ΑΕΚ απογοητευμένη;

Ανάλογα πώς θα παιχτεί το παιχνίδι. Αλλά και ένα βαθμό να πάρουμε δεν θα έλεγα ότι δεν είναι επιτυχία για μας. Ρόλο παίζει όμως τι θα κάνουμε στον αγώνα.

Η Μπενφίκα είναι το φαβορί. Όλες οι ομάδες έχουν τρωτά σημεία. Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να τα εκμεταλλευτεί;

Αν αρχίσουμε αυτή την κουβέντα θα πάρουμε ώρα. Κάθε ομάδα έχει αρνητικά στοιχεία. Θα πρέπει οι παίκτες να είναι σε φόρμα. Θα πρέπει να γίνουν πολλά.

Μία εκτίμηση είναι ότι Σκόκο και Μπλάνκο είναι πεσμένοι έχετε κάνει κάτι για να τους... ανεβάσετε;

Έχω μιλήσει με τον Μπλάνκο. Θα μιλήσω με το Σκόκο. Δεν μπορώ να σας πω τώρα τι φταίει ή τι δεν φταίει. Δεν είναι μόνο αυτοί. Δεν είναι θέμα τόσο πολύ αν είναι σε φόρμα. Έχουν κάνει λάθη στα τελευταία παιχνίδι. Ο Σκόκο ήταν καλός σε κάποια ματς. Όπως και ο Μπλάνκο. Απλώς σε δύο παιχνίδια έχετε φτιάξει μία εικόνα ότι είμαστε χάλια. Ότι δεν κάνουμε τίποτα. Δεν συμφωνώ.

Η Μπενφίκα συνηθίζει σε κάποια ευρωπαϊκά ματς να ξεκουράζει παίκτες. Εσείς σκέφτεστε να ξεκουράσετε παίκτες;

Μάλλον μας υποτιμάει αν το κάνει αυτό. Και εμείς έχουμε απώλειες. Έχουμε παίκτες κουρασμένους. Μπορεί να γίνει και αυτό που λέει ο κύριος. Πάντα παίζουν αυτοί που είναι έτοιμοι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ερώτηση:θα πάτε γήπεδο σήμερα;;;

εγώ είμαι 50-50.Φαντάσου πόσο έχω ξενερώσει ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ :headbang: :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σήμερα αν έχουμε πάνω από 10-12.000 θα είναι θαύμα!Πάντως πιστεύω ότι θα είναι ωραίο παιχνιδάκι....τουλάχιστον από την μεριά της Μπενφίκα! :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
10000 με τιποτα...Κανενα 7αρι.... :s&m_2:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγω ειμαι κλινικη περιπτωση....Θα παω... :uglystupid: :uglystupid: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να κάτσουμε δίπλα στον θάλαμο του νοσοκομείου. :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom