gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Προσέξτε μην φέρουν και τον Μάκαρο στο ίδιο νοσοκομείο και ντουμανιάσετε!Να κάτσουμε δίπλα στον θάλαμο του νοσοκομείου.
Προσέξτε μην φέρουν και τον Μάκαρο στο ίδιο νοσοκομείο και ντουμανιάσετε!Να κάτσουμε δίπλα στον θάλαμο του νοσοκομείου.
εσυ ολο γηπεδο πας και ολο κατι τυχαινει και δεν παςΚαλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ερώτηση:θα πάτε γήπεδο σήμερα;;;
εγώ είμαι 50-50.Φαντάσου πόσο έχω ξενερώσει ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ
καλα πανε τα χανουμια οι πορτογαλλοι μετα την ψωλια το 2004 οπου και να τους πετυχουμε τσο και λοΧανούμια - τι θα κάνουμε σήμερα ρε?
Ο μαλάκας ο δικός μας πήγε να πλακωθεί με δημοσιογράφο στη Ρουμανία.
Τρίζει η καρέκλα τεντά?
ο λαλακης σε ψαχνει..επιτέλους μια ελληνική ομάδα δείχνει στην Ευρώπη ποδοσφαιρική υγεία.
Καιρό είχα να φχαριστηθώ παίγνιο.....
μπράβο ρε χανούμια......έτσι στους πουσταράδες.....
Φίλε ενώ με τα χανούμια όλοι ψιλογουστάραμε ή έστω δε μας χάλασε, δε μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΑ και ΞΕΣΠΑΣΑ όταν έβαλε προχθές γκολ η Άρσεναλ... Έχω και μάρτυρες χεχε!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΦίλε ενώ με τα χανούμια όλοι ψιλογουστάραμε ή έστω δε μας χάλασε, δε μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΑ και ΞΕΣΠΑΣΑ όταν έβαλε προχθές γκολ η Άρσεναλ... Έχω και μάρτυρες χεχε!