Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αρχισαμε τα παρακαλητα..

απο σενα μεγαλεφαντε δεν το περιμενα.

καλα αφου ο παναθηναικος εχει καλυτερη ομαδα,πως γινεται να μην κερδισει?
Εδώ γελάμε Τόμασσο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλάς εσύ για παρακαλετά;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Να βρω όλα τα post σου προς τις [glow=black,2,300]δικέφαλες[/glow] κότες;;
Πρέπει να είναι πάνω από 10 χαλαρά.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Είσαι κι εσύ Αρσεναλ ,έτσι ?  Δεν πειράζει , κάτσε μεθαύριο στον καναπέ σου και να προσεύχεσαι να χάσουμε για να γελάσει το χειλάκι σου
pray.gif

Προς το παρόν πρόσεξε μην σε πάει εμπλοκή ο Τεν Βαλιανάτε απόψε και άσε το γαύρο ήσυχο .
Φίλε,όταν  ποστάρεις απάντηση σε κάποιον καλό είναι να κοιτάς το προφίλ του και γενικά τη συμπεριφορά του εδώ μέσα,αλλιώς κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς γραφικός.Κι εξηγούμαι:Εχω ποσταρει απειρες φορές στο thread σας συγχαρητηρια για νίκες σας στην Ευρώπη,επβεβαίωσε το από τον pleasure που μας διαβάζει.Δυστυχώς για σένα, μεθαύριο θα είμαι Ολυμπιακός,πρωτον γιατί ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα και δευτερον και ασήμαντο δεν πάω τα εγγλεζακια.Τρίτον δεν θα προσευχομαι αλλά θα θέλω να κερδίσετε για να πάρουμε βαθμούς μπας και διεκδικήσουμε του χρόνου καλυτερη κλήρωση στα Κύπελλα Ευρώπης.Τέταρτον ο Τεντας εμπλοκή ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μας πάει γιατί ειναι πιο ασχετος προπονητικά από μεναπου εχω βατραχο στον πάγκο.Και τέλος,τι να κάνουμε,η Ευρώπη δεν σας κάθεται καλά ..Μακάρι να πάτε καλύτερα αλλά μεχρι τώρα..γλαρόσουπα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δυστυχώς για τον ΠΑΟ βλέπω νίκη του απόψε. Βλέπω να τρώτε γκολ από Λέτο και Σαλπιγγίδη.
Και λέω δυστυχώς...γιατί συνήθως βλέπω τα αντίθετα.

Οπότε αναμένω με ανυπομονησία να δω πώς στο καλό θα καλύψετε τα κενά στην άμυνά σας...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
δυστυχώς για τον ΠΑΟ βλέπω νίκη του απόψε. Βλέπω να τρώτε γκολ από Λέτο και Σαλπιγγίδη.
Και λέω δυστυχώς...γιατί συνήθως βλέπω τα αντίθετα.

Οπότε αναμένω με ανυπομονησία να δω πώς στο καλό θα καλύψετε τα κενά στην άμυνά σας...
Κι εγω μια από τα ίδια..Να μη σου πω και με δυο γκολ διαφορα...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φίλε,όταν  ποστάρεις απάντηση σε κάποιον καλό είναι να κοιτάς το προφίλ του και γενικά τη συμπεριφορά του εδώ μέσα,αλλιώς κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς γραφικός.Κι εξηγούμαι:Εχω ποσταρει απειρες φορές στο thread σας συγχαρητηρια για νίκες σας στην Ευρώπη,επβεβαίωσε το από τον pleasure που μας διαβάζει.Δυστυχώς για σένα, μεθαύριο θα είμαι Ολυμπιακός,πρωτον γιατί ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα και δευτερον και ασήμαντο δεν πάω τα εγγλεζακια.Τρίτον δεν θα προσευχομαι αλλά θα θέλω να κερδίσετε για να πάρουμε βαθμούς μπας και διεκδικήσουμε του χρόνου καλυτερη κλήρωση στα Κύπελλα Ευρώπης.Τέταρτον ο Τεντας εμπλοκή ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μας πάει γιατί ειναι πιο ασχετος προπονητικά από μεναπου εχω βατραχο στον πάγκο.Και τέλος,τι να κάνουμε,η Ευρώπη δεν σας κάθεται καλά ..Μακάρι να πάτε καλύτερα αλλά μεχρι τώρα..γλαρόσουπα!

Δεν έχω διάθεση να κοιτάξω κανενός το προφίλ αλλά δέχομαι όσα λες , no prob .

Βλέπω να τρώτε γκολ από Λέτο και Σαλπιγγίδη.

Θες να πείς πως θα ανοίξει η άμυνα διάπλατα όπως με Πάνθραξ για να βάλει γκολ ο Λέτο ? Υπονοείς κάτι ?
scratch-1.gif

Τεσπα άμα φάνε γκολ από αυτούς τους δυο losers είναι άξιοι της μοίρας τους. Οχι πως δεν τους έχω ικανούς βέβαια .
Το θέμα είναι αν θα παίξει καλά ο συμπαθής μεν , αλλά "παίζω μπάλα ενα παιχνίδι και κολοβαράω στα πέντε επόμενα" Σκόκο . Από την άλλη ο Μπλάνκος νοιάζεται για το συμβόλαιο και αν θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της αεκ προς το παρόν ... άσε που μάλλον δείχνει να του τελείωσε το κοκαλάκι της νυχτερίδας.
Είναι και ο απαρχαιωμένος πλέον πρίγκηπας του ποδονίφτη , να έχουν το νου τους να τον σκουντήξουν στο πάγκο μήπως αποκοιμηθεί .
Δεν βλέπω πως γίνεται να μην χάσει η αεκ , δεν τους έχω για πολλά πράγματα . Μακάρι βέβαια , θα είμαι εγώ κερδισμένος by default .

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αρχισε..Αντε να δούμε..... :think: :think: :think: :think:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναυαρχούκοοοοοοοο.........κλωτσοσκούφι βλέπουμε.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ναυαρχούκοοοοοοοο.........κλωτσοσκούφι βλέπουμε.....
Τουρλουμπούκι φίλε....Αυτό ειναι το Ελληνικό Πρωτάθλημα.Πιο ενδιαφέρον είνai το τουρνουά ..Γκολφ στο nova4!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Να μην ξεχασω και τα ..παλτά που μας κρεμάνε σε καθε αγώνα...Αρσε,Μάκος και τώρα Γιαχαγια!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: (αν και ηταν φάουλ,αλλά τελος πάντων)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπαλλάρα όμως βλέπουμε.....΄'αμα βάλεις και τον χτεσινό γαβρο....γαμώ το ελληνικό ποδόσφαιρο.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.176
Πόντοι
12.056
Ερχετεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Η ομάδα Νέων της Ένωσης έκανε πρωινό περίπατο με την «Golden Team»!
Στο γήπεδο των Γλυκών Νερών η ΑΕΚ (U 21) διέλυσε με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Αμπντουραχμανί (δύο γκολ) και ένα του Ρίκκα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Χριστόφορος Κόλα): Μοσχονάς, Κουτρουμάνος, Αχείμαστος, Μανωλάς (67' Πουρνός), Ζιάμπαρης (84' Σταματέας), Γκέντζογλου, Ρίκκα, Φροξυλιάς (60' Αμπντουραχμάνι), Νικόλτσης (73' Κεμαβόρ), Λαγός, Τσαμουρλίδης (70' Κλοναρίδης)

Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Ραντοβάνοβιτς, Βλάχος (77' Ταχμαζίδης), Λιόλιος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης (86' Γεωργόπουλος), Λαγός, Μαυριάς (86' Μίχας), Ντάρλας, Δημούτσος (86' Αποστολόπουλος), Θέτσης, Φελέκης (71' Φουρλλινός)

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

γατε περιμενω κερασμα italian celebs..

το χες υποσχεθει αμα χανατε,, :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
O Νάτσο Στόκο τα έχει βρει με το βάζελο τελικά; :rolleyes: :think:
Μα όλα τα στημένα-συστημένα στο Τζόρβα;; :dancing:
Και ντρίμπλα στους Βυντρο-Καντέδες ούτε για δείγμα;

Ίσως φύγει παρέα με το Θανόπουλο...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
O Νάτσο Στόκο τα έχει βρει με το βάζελο τελικά; :rolleyes: :think:
Μα όλα τα στημένα-συστημένα στο Τζόρβα;; :dancing:
Και ντρίμπλα στους Βυντρο-Καντέδες ούτε για δείγμα;

Ίσως φύγει παρέα με το Θανόπουλο...

τι εγινε μεγαλεφαντε? :cheesy:

διαπιστωσες οτι υπαρχει κι αλλη μεγαλη ομαδα στην ελλαδα?

ουτε εγω περιμενα τοσο σοβαρο και αποφασισμενο παναθηναικο.

αυτη η ομαδα ειναι αποφασισμενη για τιτλο.

αμα σας παρουμε και την παραγκα δεν μας σταματαει τιποτα.

γιγαντας ο τζορβας στην τελευταια αποκρουση. επιτελους βρηκαμε τερματοφυλακα :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τι εγινε μεγαλεφαντε? :cheesy:

διαπιστωσες οτι υπαρχει κι αλλη μεγαλη ομαδα στην ελλαδα?

ουτε εγω περιμενα τοσο σοβαρο και αποφασισμενο παναθηναικο.

αυτη η ομαδα ειναι αποφασισμενη για τιτλο.

αμα σας παρουμε και την παραγκα δεν μας σταματαει τιποτα.

γιγαντας ο τζορβας στην τελευταια αποκρουση. επιτελους βρηκαμε τερματοφυλακα :grin:
Ο Γκαλίνοβιτς θα το είχε πνίξει και χαλαρά. :headbang:
Όπως και το παραλίγο αυτογκόλ του Κατσουράνη.(όπου έπρεπε να το σουτάρει ο Βύντρα για να μπει...)

Συμφωνείς ότι ο Στόκος έξυνε τα παπάρια σε όλο τον αγώνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom