Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ο Γκαλίνοβιτς θα το είχε πνίξει και χαλαρά. :headbang:
Όπως και το παραλίγο αυτογκόλ του Κατσουράνη.(όπου έπρεπε να το σουτάρει ο Βύντρα για να μπει...)

Συμφωνείς ότι ο Στόκος έξυνε τα παπάρια σε όλο τον αγώνα;

για μενα οι καλυτεροι του παναθηναικου σημερα ηταν οι ..

Τζορβας,Μπιερσμιρ, Καντε(ω ναι :cheesy:) , ΛΕΤΟ, Σαλπιγγιδης.  Μπραβο στα παιδια για την σημερινη τους εμφανιση.

πωπω ,,,...

ακομα μου ερχεται στο μυαλο το πεντοζαλι που χορεψε ο λετο τα χανουμακια..

σε μια στιγμη ζαλιστικαν απο τις προσποιησεις και επεφταν κατω τα αεκακια.. :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδη εσυ παιζεις μπαλα??
Τελικά σε ποιον απευθυνόταν το ερώτημά σου;;; :think:
Στο γαύρο ή στην κάποτε μεγάλη ομάδα που λεγόταν [size=8pt]αεκ[/size];;

Άντε γεια πουθενάδες!Πούτσα από γαυρο-βάζελο, πούτσα στην Ευρώπη, μεγάλη επιτυχία το Χ στα Γιάννενα.
Και βάζω στοίχημα για την απάντησή σου: "Κλάααααψεεεεε, τον ήπιαμε :pipa1: και είσαι δεύτερος :'("   
:2funny: :2funny: :2funny:

Τα ξαναλέμε αφού χάσουμε απ' την Άρσεναλ, δε νομίζω να ξεμυτίσει κανείς πιο πριν...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ο γατος που ειναι χιτμαν?

κρυβεται? ;)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Γιατί ο Χίτμαν εμφανίστηκε;;;; :grin:

Ο χιτμαν νομιζω βρισκοντα εξω απο το οακα στο γνωστο επεισοδιο που εγινε πριν λιγο.. :2funny:

Την «πλήρωσε» ο Σκόκο

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από εξαγριωμένους φίλους της ΑΕΚ έγινε ο Νάτσο Σκόκο. Μέσα σε όλο το αρνητικό κλίμα μετά τις απανωτές ήττες από Ολυμπιακό και σήμερα από τον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» ήταν ο πρώτος που βρέθηκε μπροστά στους οπαδούς και δέχτηκε έντονη κριτική. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι για να επιβιβαστούν στο πούλμαν, αλλά να ξεκαθαρίσουμε ότι κανείς δεν αντέδρασε…

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τραγωδία σε όλα τα επίπεδα!Είναι ολοφάνερο ότι θέλουνε αλλά δεν μπορούνε...
Πάντως είμαι αισιόδοξος ότι τώρα που χάθηκε το πρωτάθλημα...θα προσφέρουμε θέαμα! :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο χιτμαν νομιζω βρισκοντα εξω απο το οακα στο γνωστο επεισοδιο που εγινε πριν λιγο.. :2funny:

Την «πλήρωσε» ο Σκόκο

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από εξαγριωμένους φίλους της ΑΕΚ έγινε ο Νάτσο Σκόκο. Μέσα σε όλο το αρνητικό κλίμα μετά τις απανωτές ήττες από Ολυμπιακό και σήμερα από τον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» ήταν ο πρώτος που βρέθηκε μπροστά στους οπαδούς και δέχτηκε έντονη κριτική. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι για να επιβιβαστούν στο πούλμαν, αλλά να ξεκαθαρίσουμε ότι κανείς δεν αντέδρασε…

Λέτε να τα έχει ήδη βρει με το βάζελο ο Νάτσο Στόκος;;; :think:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Γιατί ο Χίτμαν εμφανίστηκε;;;; :grin:

η μηπως ο χιτμαν ειναι σε αλλες αποδοκιμασιες? ;)

Μπάγεβιτς: «Φταίω εγώ»

Την απόλυτη ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. «Εγώ έχω την απόλυτη ευθύνη για την ήττα στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας και στα δύο ματς, αλλά χάσαμε», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

«Δεν συμφωνώ ότι σήμερα κάναμε τη χειρότερή μας εμφάνιση. Οι φίλαθλοί μας περίμεναν κάτι παραπάνω από εμάς. Εμείς παίξαμε δύο παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας αλλά χάσαμε. Σήμερα βέβαια παίξαμε χειρότερα απ’ό,τι με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήμασταν και τόσο κακοί. Θα πει ακνείς, αν περιμέναμε τον αντίπαλο και παίζαμε με αντεπιθέσεις ίσως να ήταν καλύτερα, αλλά σήμερα ο αντίπαλός μας έπαιξε διαφορετικά από τον Ολυμπιακό. Επίσης, υπάρχει και η κούραση στη μέση. Ακόμη, δεν είχαμε τύχη σε κανένα από τα δύο ματς. Αν δεν έχεις τύχη δεν κάνεις τίποτα στο ποδόσφαιρο. Δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαστε πίσω στη βαθμολογία αλλά είναι μόλις η πέμπτη αγωνιστική. Έχω παράπονα από όλους τους παίκτες. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα σήμερα. Υπάρχουν παίκτες που τα έδωσαν όλα αλλά δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Αυτό είναι για εμάς στα αποδυτήρια και όχι για τις εφημερίδες. Αν θέλετε να χτυπήσετε κάποιον, χτυπήστε εμένα».

μη λεμε μαλακιες τωρα

δεν φταιει ο μπαγεβιτς αμα η αεκ εχει γεμισει μισθοφορους που δεν πονανε την ομαδα

η δεν ξερουν μπαλα.

να του παιρνανε παικτες να κανει δουλεια.

ο θανοπουλος ειναι ο μονος υπευθυνος..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τραγωδία σε όλα τα επίπεδα!Είναι ολοφάνερο ότι θέλουνε αλλά δεν μπορούνε...
Πάντως είμαι αισιόδοξος ότι τώρα που χάθηκε το πρωτάθλημα...θα προσφέρουμε θέαμα! :rockon:

γατε οπως εισαι φιλε.΄.

αρχιζεις τρελες δημοσιευσεις στο italian celebs..

εχασες το στοιχημα φιλε ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φταίει και ο Μπάγιεβιτς αντονιόνι!Αυτός μας τα έπρηξε όλο το καλοκαίρι με τον Μάκο και τον Λεονάρντο!Αλλά ακόμα και με αυτούς τους παίχτες θα μπορούσε να παρουσιάζει ένα καλύτερο σύνολο!
Ο Θανόπουλος είναι ένας υπάλληλος...ΟΛΟΙ οι "σωτήρες" που πλακώσανε το 2004 φταίνε για την κατάντια αυτή!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φταίει και ο Μπάγιεβιτς αντονιόνι!Αυτός μας τα έπρηξε όλο το καλοκαίρι με τον Μάκο και τον Λεονάρντο!Αλλά ακόμα και με αυτούς τους παίχτες θα μπορούσε να παρουσιάζει ένα καλύτερο σύνολο!
Ο Θανόπουλος είναι ένας υπάλληλος...ΟΛΟΙ οι "σωτήρες" που πλακώσανε το 2004 φταίνε για την κατάντια αυτή!

σε ζαλισε σημερα ο λετο?  :grin: τεσσερις παικτες χορευε μαζι..

ζαλισε μας κι εσυ τωρα..

με τις italian celebs..

οπως ειχες υποσχεθει ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σκόκο:«Είμαστε μακριά από τον πρώτο, αλλά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα,. Είμαστε στην αρχή και έχουμε όρεξη να κάνουμε το καλύτερο»...(!!!!!!!)
Πές μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις.....Τα εχει βρει με το βαζελο 1000%....
Μάκος,Λεοναρντο,Αρσε,Γιαχαγια κλπ παλτά ,ούτε πασατέμπο δεν θα πούλαγαν στην ΑΕΚ ,κάποιες άλλες εποχές.... :headbang: :headbang:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σκόκο:«Είμαστε μακριά από τον πρώτο, αλλά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα,. Είμαστε στην αρχή και έχουμε όρεξη να κάνουμε το καλύτερο»...(!!!!!!!)
Μάκος,Λεοναρντο,Αρσε,Γιαχαγια κλπ παλτά ,ούτε πασατέμπο δεν θα πούλαγαν στην ΑΕΚ ,κάποιες άλλες εποχές.... :headbang: :headbang:

έλα έλα μή μου συγχύζεσαι βραδυάτικα!είσαι και σε κρίσιμη ηλικία...πάμε να πηδήσουμε σέυλα? :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

ζαλισε μας κι εσυ τωρα..

με τις italian celebs..

οπως ειχες υποσχεθει ;)
Καλά κι εσύ δεν έπαιξες καμμιά μπαλάρα , απλά έτρεχες πιο πολύ και σκόραρες σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις σου! ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
έλα έλα μή μου συγχύζεσαι βραδυάτικα!είσαι και σε κρίσιμη ηλικία...πάμε να πηδήσουμε σέυλα? :2funny:

όπς ξέχασα!με διόρθωσε ο μενέλαος που με πληροφόρησε για την περίοδο της! :headbang:άκυρο το γαμήσι ναύαρχε! :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:
Ας του πει κάποιος ότι μόλις τέλειωσε...
Που να πας ρε ναύαρχε με καλύτερους παίχτες τους Καφέ και Μαντούκα? :huh:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μήπως ενοούσε "Είμαι ικανοποιημένος που είμαστε πρώτοι" και μεταφράστηκε λάθος;; :2funny:
Θα κάνει καλό δίδυμο με το Λέτο, αν δεν πλακωθούν στις μπουνιές.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

ζαλισε μας κι εσυ τωρα..
μαθε μπαλιτσα...ανυπαρκτος ηταν....αν εσυ αποκαλεις <<χορο>> τα τσαλιμακια στο πλαγιο αλλο θεμα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά κι εσύ δεν έπαιξες καμμιά μπαλάρα , απλά έτρεχες πιο πολύ και σκόραρες σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις σου! ;)

τι μπαλλάρα ρε.....
στο 1/4 του γηπέδου έπαιζε τα τελευταία λεπτά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom