nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο ντουσκοπριτης θα φτειαξει μεγαλη ομαδα
μονο ο ματζιος του λειπει
μονο ο ματζιος του λειπει
Μακάρι...Ο διεθνής άγγλος είχε τραυματιστεί στον μηρό πριν από την πρεμιέρα με την Μπέρμιγχαμ, οι εκτιμήσεις τον ήθελαν να μένει εκτός μόνο για δύο εβδομάδες, αλλά τα πράγματα ήταν χειρότερα.
"Ο Ρίο Φέρντιναντ θα μείνει εκτός για ακόμη τρεις με τέσσερις εβδομάδες", επιβεβαιώνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Λετε να ερθουν για τον Μαιστοροβιτς αυτοι????
Έκανα σκάουτινγκ στο Αιγαίο!αντε ρε γατε που χαθηκες?
βρηκες κανα ροφο? (ειπα ροφο και θυμηθηκα τον βαλασοπουλο)Έκανα σκάουτινγκ στο Αιγαίο!
Θα πας να χειροκροτήσεις την Κυριακή?
Μωρε προκειμενου να μην παει στο γηπεδο την κυριακη,μεχρι και τον Τερρι για αντι-κυργιακο θα ακουσουμε οτι παιρνουμε μεχρι μεθαυριο...O Κύριος πρόεδρος προλαβαίναι να επιστρέψει για το ντέρμπυ τη Κυριακή
αφού πάει στο Λίβερπουλ να πάρει παίκτες δανεικούς από το καλάθι?
Αγκαλίτσα με τον Θανόπουλο?βρηκες κανα ροφο? (ειπα ροφο και θυμηθηκα τον βαλασοπουλο)
εχω προσκληση για τα επισημα αλλα με φοβαμε
παντως οσοι παμε την κυριακη γηπεδο ας εχουμε καβατζα και το τηλεφωνο κανενος δικηγορου
Ήταν γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού ότι ένας εκ των Μαιστόροβιτς , Κυργιάκου είναι πολύ πιθανόν να φύγει!Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν εναλλακτική λύση...Μωρε προκειμενου να μην παει στο γηπεδο την κυριακη,μεχρι και τον Τερρι για αντι-κυργιακο θα ακουσουμε οτι παιρνουμε μεχρι μεθαυριο...
αν τα καταφερω και τον πλησιασωΑγκαλίτσα με τον Θανόπουλο?
κανεις λαθοςΉταν γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού ότι ένας εκ των Μαιστόροβιτς , Κυργιάκου είναι πολύ πιθανόν να φύγει!Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν εναλλακτική λύση...
Για αυτόν μιλάμε?κανεις λαθος
ο γιαννακης ετοιμος ειναι
ε μα τι περιμενει τοσο καιρο το παλουκαρι?Για αυτόν μιλάμε?
Δεν τον έχω για τόσο άμπαλο τον Τσίχλα!Ρε μαγκες, λετε να κανει καμια παιχνιδαρα ο Σωτης την κυριακη με την Λιβερπουλ και για θεμα γοητρου να ερ8ει η Μαντσεστερ να παρει τον Μαιστοροβιτς ????