Καλημέρα ταλαίπωρα χανούμια..Δυστυχώς η ομάδα φθίνει καθε χρόνο και περισσότερο..Ανυποληψία,διοικητική ανυπαρξία,ανύπαρκτος σχεδιασμός,παικτες κάτω του μετρίου με ελάχιστες εξαιρέσεις,φιλότιμο μηδέν,όποιος θέλει φεύγει ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ,καφενείο σε όλα τα επίπεδα...Στεναχωριέμαι περισσότερο για τα παιδιά που είδα με τα ματια μου να κάνουν ουρές στο AEK SHOP του Αμαρουσίου την Τρίτη για να πάρουν ...διαρκείας!!!!!Στεναχωριέμαι για τα πιτσιρίκια που γιναν 15 χρονών και δεν ξέρουν τι θα πει πρωτάθλημα και τρωνε την καζούρα της ζωής τους.Πώς θα βγάλουμε τη νεα γενιά Αεκτζήδων?Ο Αγης και η σειρά του πανε για αποστρατεία σιγα σιγά.Ποιοι θα φωνάζουν αυριο μεθαύριο,ποιοι θα στελεχώσουν τους Συνδέσμους μας?Δυστυχώς βλέπω ενα μεγάλο κενό μέχρι το 2020 στον κόσμο μας και αυτό σημαίνει ότι αν δεν εχεις κόσμο,δεν έχεις και δυναμη,με ότι αυτό συνεπάγεται.Βγαίνουν όλοι και μας κανουν καζούρα,βγαίνει ο Ατρόμητος και λέει "σας περιμένουμε πελάτες",βγαίνει ο BULL από τα Γιάννενα και λεει "θα σας πατήσουμε"!!!Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα "Κυριοι" της τελευταίας δεκαετίας που "διοικείτε" την ΠΑΕ να μας καταντήσετε τόσο μικρούς?Ποιος θα φταίει αν την Κυριακή γίνει λίμπα,το ΟΑΚΑ,η ΠΑΕ,Τα ακριβα αυτοκίνητα των "παικταράδων" μας?Ποιος σας εδωσε το δικαίωμα να παίζετε με τα όνειρα ενός ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με ΙΣΤΟΡΙΑ?Έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα είστε επικεφαλής?Νομίζετε ότι εσαεί θα είμαστε σε ΝΙΡΒΑΝΑ?Ειστε πολύ γελασμένοι και σύντομα θα το ΝΙΩΣΕΤΕ.....
ΥΓ:Λείπει και ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ γμτ κι εχω αναλάβει το ρόλο του αφυπνιστή!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!Αυτοί ειναι ικανοί να μας εξαφανίσουν!!
ΥΓ 2:Για να μιλάω εγω έτσι που έχω αποστασιοποιηθεί κιόλας από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια καιπαρακολουθώ εκ του μακρόθεν τι γίνεται,φανταστείτε τι γίνεται με αυτούς που είναι ενεργοί φίλαθλοι..Το καζάνι ξεχειλίζει και θα σας κάψει ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!
[move]
[size=14pt]ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.....[/size][/move]Μεγάλε καλά τα λές αλλά στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε.Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου και επαυξάνω.Γιατί για κάποιους το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι χόμπυ για κάποιους άλλους όμως (καλώς ή κακώς)είναι η ζωή τους.Ένα θα γράψω όταν ο άλλος νοιώθει να απειλείται η ζωή του γίνεται και πολύ επικίνδυνος.Σκεφτείτε αυτό που σας λέω κύριοι
αμέτοχοικαι σταματήστε να βλέπετε την ΑΕΚΑΡΑ μας σαν οικονομοτεχνικό project αγαπήστε την χωρίς ανταλλάγματα και θα σας το ανταποδώσει.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ. >