Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Kαλύτερα να προσέχεις και τους τοίχους εσύ γιατί εδώ και οι τοίχοι έχουν...Θανοπουλε ποσο θα μας ξεφτυλησεις ακομα????
(ελατε τοιχο τοιχο οι επιδοξοι γαμιαδες μας... )
Kαλύτερα να προσέχεις και τους τοίχους εσύ γιατί εδώ και οι τοίχοι έχουν...Θανοπουλε ποσο θα μας ξεφτυλησεις ακομα????
Αυτά που λεγαμε φίλε......ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ??Θανοπουλε ποσο θα μας ξεφτυλησεις ακομα????
για να μή τα κάνουν λίμπα στο Ντέρπυ ....... να πάρει θέλει ......Απο οτι πληροφορηθηκα πριν λιγο,ο θαθαθαθαθα-νοπουλος ζητησε σηναντηση με εκπροσωπους απο τους συνδεσμους κατα το μεσημερακι.....Γιατι αραγε???? :o
Δεν κατάλαβες μάλλον τι σου έγραψα...Αυτά που λεγαμε φίλε......ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ??
Όσο για τον Bullako φυσικά και πλάκα κάνουμε,αλλά και 725 ματς προιστορία εις βάρος μας να είχαμε,αδερφέ μετράει Η ΦΑΝΕΛΑ!!Και αυτή δεν ξεφτιλίζεται από κανένα λούστρο που τη φορά περιστασιακά και εισπράττει..Και το μεγεθος της πίκρας που μας διακατέχει αυτά τα μαύρα χρόνια εστιάζεται ακριβώς στο [size=11pt]ότι τολμάτε καποιοικαι σκεφτεστε ότι μπορείτε εστω και να μας αποσπασετε ισοπαλία σε κάποιο απο τα παιχνίδια μας[/size]..Όχι εσύ φίλε μόνο ,όλοι οι οι οπαδοί ΠΑΣ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΚΑΒΑΛΑΣ κλπ δημοκρατικές δυναμεις....ΓΚΕ-ΓΚΕ??? ;) ;)
καλαΑκόμα και στα καλά σου χρόνια τα πελέ μου έπαιρνες κι εσύ κι ο γαύρος και ακόμα περισσότερο ο βάζελος...
Θα δείξει η νεκροψία...καλα
φετος θα παρεις τα μαραντονα μου
Την καλημέρα μου... ;)Ότι πάρει κανείς....καλό είναι..........χαχαχαχαχαχα
Λέγε τωρα που σε "παίρνει"(????).....Δεν κατάλαβες μάλλον τι σου έγραψα...
Ακόμα και στα καλά σου χρόνια τα πελέ μου έπαιρνες κι εσύ κι ο γαύρος και ακόμα περισσότερο ο βάζελος...
Άστον Ναυαρχούκο.Λέγε τωρα που σε "παίρνει"(????).....
Οταν σε "πάρω"...εκεί να δείς γλέντιαΛέγε τωρα που σε "παίρνει"(????).....
Πετάχτηκε και η πορδή...Άστον Ναυαρχούκο.
Τώρα και καλά παριστάνει τον αράπη πίσω απο τον τοίχο.
Σε λίγο που θα πάρει την φυσική του θέση, της ξανθιάς δηλαδής, εδώ θα είμαστε να τον περάσουμε ενα χεράκι
Ναι αγαπούλα μου, να έρθεις να με περιποιηθείς.Πετάχτηκε και η πορδή...
Εσένα θα σε περιποιηθώ από κοντά,αρχές Σεπτέμβρη :-*
Που ησουν εσυ??Ειχες χασει τη λαλια σου απο τα χαλια μας και δεν ποσταρες???Εγώ πάλι ταύρε προτείνω να κλειδώσει το θρεντ για να τιμήσουμε την μεγάλη και ένδοξη ομάδα που ονομαζόταν ΑΕΚ!
Άσε ρε συ...ούτε στις διακοπές δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε τα μουνόσκυλα!Που ησουν εσυ??Ειχες χασει τη λαλια σου απο τα χαλια μας και δεν ποσταρες???
Υ.Γ.Εχυ εισαι πιο απαισιοδοξος και απο εμενα...Που εισαι σκοτεινε να ανεβασεις το λαο??
Το ξέρουμε το παραμύθι τώρα...η ομάδα θα μείνει καμμιά δεκαριά πόντους πίσω τον Οκτώβρη και δεν θα φταίει κανείς...πότε να προλάβουν να εγκλιματιστούν οι νέοι παιχταράδες μας...τι να προλάβει να κάνει ο ντουσκόπρος...πως να πει όχι σε τέτοια πρόταση ο Κυργιάκος...οι αμέτοχοι δεν κρατάνε κανέναν με το ζόρι...κι εσύ μαλάκα οπαδέ πάρε διαρκείας για να στηρίξεις!O Κύριος πρόεδρος προλαβαίναι να επιστρέψει για το ντέρμπυ τη Κυριακή
αφού πάει στο Λίβερπουλ να πάρει παίκτες δανεικούς από το καλάθι?