Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
(Επιπλεον δεν παιζει απο αυτους γκαλεττι,γαβραμ ;)).....
Συν τους Τοροσιδη,Μπραβο, Γ. Παπαδοπουλο,Ματ, και πριν απο λιγο βγηκε οτι υπαρχει προβλημα και με τον Ντουντου!! Οχι και λιγοι ετσι?  Μηπως ειναι η ευκαιρια σας να μας κερδισετε? πραγματικα μιση εντεκαδα τουλαχιστον εξω!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Υ.Γ. 2 Ρουμάνοι ό,τι και να κάνετε θα σας γαμάμε τις γυναίκες :grin: :boobies:

[/quote]Eπειδή σήμερα η πίκρα ξεχειλίζει ας γελάσουμε και λίγο :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ρε πως θα παρουμε το πρωταθλημα αν ο γαυρος δεν κανει 1 ηττα τουλαχιστον στο οακα με σας.

αντε σοβαρευτειτε.

εχετε γινει ομαδα ερασιτεχνικη λεω εγω.μονο πρωταθλητισμο δεν κανετε.

την κυριακη θελω να πατησετε κατω τον γαυρο.να τον ξεσκισετε.ακομα και με ενσαλιβα.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τι κολοφαγουρα σε εχει πιασει ρε συ με τον Ολυμπιακο? :2funny: :2funny:

Με τα δικα σου τα χαλια ασχολησου καλυτερα (κατι που το κανεις βεβαια) παραπονο δεν εχω! :grin:

Αφου το ξερω οτι μεσα σου εισαι ενας απο εμας...!!
[move]
[size=20pt]Τομμασο ψυχαρα Ολυμπιακαρα!![/size][/move]

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Και τί να κάνουμε ρε συ τομασσε?
Να γυρίσει ο Ενσαλίβα στόπερ για να τους ξεσκίσουμε????
Αφου το παιδί είναι γεννημένο δεξί μπάκ..... :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ξυπνα μαλακα και βγαλε τον ενσαλιβα εξω γαμω το γιοφυρι που γρεμιστηκε στο μοσταρ
αλαξε ρε μαλακα το μαρκαρισμα στα στημεναααααααααααα, 15 κεφαλιες με τον ιδιο τροπο μας πηραν ρεεεεεεεεεεε

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και αυτος ο λεοναρτνο που μας τα εκαναν τσουρεκια ολο το καλοκαιρι πολυ λιγος μου φανηκε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Kαλημέρα ΑΕΚ,καλημέρα αναστενάρηδες.
Οι αμέτοχοι ακόμα το σκέφτονται αν θα κάνουν μεταγραφές;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Καλημέρα ταλαίπωρα χανούμια..Δυστυχώς η ομάδα φθίνει καθε χρόνο και περισσότερο..Ανυποληψία,διοικητική ανυπαρξία,ανύπαρκτος σχεδιασμός,παικτες κάτω του μετρίου με ελάχιστες εξαιρέσεις,φιλότιμο μηδέν,όποιος θέλει φεύγει ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ,καφενείο σε όλα τα επίπεδα...Στεναχωριέμαι περισσότερο για τα παιδιά που είδα με τα ματια μου να κάνουν ουρές στο AEK SHOP του Αμαρουσίου την Τρίτη για να πάρουν ...διαρκείας!!!!!Στεναχωριέμαι για τα πιτσιρίκια που γιναν 15 χρονών και δεν ξέρουν τι θα πει πρωτάθλημα και τρωνε την καζούρα της ζωής τους.Πώς θα βγάλουμε τη νεα γενιά Αεκτζήδων?Ο Αγης και η σειρά του πανε για αποστρατεία σιγα σιγά.Ποιοι θα φωνάζουν αυριο μεθαύριο,ποιοι θα στελεχώσουν τους Συνδέσμους μας?Δυστυχώς βλέπω ενα μεγάλο κενό μέχρι το 2020 στον κόσμο μας και αυτό σημαίνει ότι αν δεν εχεις κόσμο,δεν έχεις και δυναμη,με ότι αυτό συνεπάγεται.Βγαίνουν όλοι και μας κανουν καζούρα,βγαίνει ο Ατρόμητος και λέει "σας περιμένουμε πελάτες",βγαίνει ο BULL από τα Γιάννενα και λεει "θα σας πατήσουμε"!!!Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα "Κυριοι" της τελευταίας δεκαετίας που "διοικείτε" την ΠΑΕ να μας καταντήσετε τόσο μικρούς?Ποιος θα φταίει αν την Κυριακή γίνει λίμπα,το ΟΑΚΑ,η ΠΑΕ,Τα ακριβα αυτοκίνητα των "παικταράδων" μας?Ποιος σας εδωσε το δικαίωμα να παίζετε με τα όνειρα ενός ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με ΙΣΤΟΡΙΑ?Έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα είστε επικεφαλής?Νομίζετε ότι εσαεί θα είμαστε σε ΝΙΡΒΑΝΑ?Ειστε πολύ γελασμένοι και σύντομα θα το ΝΙΩΣΕΤΕ.....

ΥΓ:Λείπει και ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ γμτ κι εχω αναλάβει το ρόλο του αφυπνιστή!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!Αυτοί ειναι ικανοί να μας εξαφανίσουν!!
ΥΓ 2:Για να μιλάω εγω έτσι που έχω αποστασιοποιηθεί κιόλας από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια καιπαρακολουθώ εκ του μακρόθεν τι γίνεται,φανταστείτε τι γίνεται με αυτούς που είναι ενεργοί φίλαθλοι..Το καζάνι ξεχειλίζει και θα σας κάψει ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

[move][size=14pt]ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.....[/size][/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ξυπνα μαλακα και βγαλε τον ενσαλιβα εξω γαμω το γιοφυρι που γρεμιστηκε στο μοσταρ
αλαξε ρε μαλακα το μαρκαρισμα στα στημεναααααααααααα, 15 κεφαλιες με τον ιδιο τροπο μας πηραν ρεεεεεεεεεεε
Και ποιον να βαλει???Εδω και 2 μηνες λεω οτι δεν εχουμε ποιοτικο κοφτη!!!!!!!
Το παρτυ στον αερα εγινε πολυ απλα γιατι ο σουηδος ειναι στον κοσμο ροτ,και παραλληλα ο καθε παιχτης μας μαρκαρε εναν που του εριχνε ενα κεφαλι στην καλυτερη....(που΄σαι αλανι??)
Αυτο τ παιδι ο κουτρομανος τι αλλο πρεπει ν κανει για ν φυγει απο την ΑΕΚ????/μπορειτε ν μου πειτε????με τον ακρατητο της ρουμανιας παιζαμε και τον περναγαν σαν κουτο......ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ!!!!!!!!!1ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!
οτι κανουμε αλλαγη στο 92' δειχνει τι ΠΑΓΚΟ ΕΧΟΥΜΕ....και ποιος μπηκε??ο ΙΟΡΝΤΑΚΕ!!!!!!!!ημαρτον.......

Υ.Γ.Θανοπουλε και γεωργια βασιλειαδου απο την αμερικα,ελατε με ελικοπτερο την κυριακη γιατι....στιο παρκινγκ θα εχει ΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!!! :s&m_1: ;)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να εβαζε τον γιαχαγια στην θεση του ανυπαρκτου ενσαλιουα
να μην ειχε κολησει τοσους μηνες με το παιδακι τον λεοναρτνο

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κλάμααααααααα........Πίκρααααααααα......που θα έλεγε και ο Πλέζουρας!!!! ΧΑχαχαχαχ τι τραβάμε τα χανουμάκια........

Επισκέπτης

εσ πρεπει να εισαι πολυ ησυχο παιδι....

μα καλα με κανενα δεν εχεις πλακωθει να σε ψηφισει στα βατομουρα?

και κανενας δεν σε συμπαθει για τα bourdela awards????

ουτε καν αυτοι που υποστηριζετε την ιδια ομαδα?

Καλημερα!! :) :) :) :) :) :)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τον γιαχαγια δεν τον ξερουμε καθολου ρε συ....Απο τους δημοσιογραφους μαθαμε οτι ειναι και καλα εσσιεν... :uglystupid:
Δεν υπαρχει παιχτης ποιοτητας σε αυτην την νευραλγικη θεση.....Και μονο το γεγονος οτι προσμενουμε τον ξαφε σαν να ειναι ο τζεραρντ,κατι δειχνει για την ποιοτητα του ροστερ μας...
Υ,Γ,Ο λεο θα παιξει...θα το δειτε....
Υ.Γ.1.Τικ-τακ...1 και σημερα... :s&m_2:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Κλάμααααααααα........Πίκρααααααααα......που θα έλεγε και ο Πλέζουρας!!!! ΧΑχαχαχαχ τι τραβάμε τα χανουμάκια........
Πατριώτη καλημέρα...Κατσε εκεί που είσαι,το πηγάδι δεν εχει πάτο!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσ πρεπει να εισαι πολυ ησυχο παιδι....

μα καλα με κανενα δεν εχεις πλακωθει να σε ψηφισει στα βατομουρα?

και κανενας δεν σε συμπαθει για τα bourdela awards????

ουτε καν αυτοι που υποστηριζετε την ιδια ομαδα?

Καλημερα!! :) :) :) :) :) :)
αορατος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Απο οτι πληροφορηθηκα πριν λιγο,ο θαθαθαθαθα-νοπουλος ζητησε σηναντηση με εκπροσωπους απο τους συνδεσμους κατα το μεσημερακι.....Γιατι αραγε???? :o :sunglasses:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Βγαίνουν όλοι και μας κανουν καζούρα,βγαίνει ο Ατρόμητος και λέει "σας περιμένουμε πελάτες",[size=15pt]βγαίνει ο BULL από τα Γιάννενα και λεει "θα σας πατήσουμε[/size]"!!!
Kαλημέρα αδερφέ...δεν ξέρω για τον Ατρόμητο αλλά στα Γιάννενα σε 15 ματς μέτρας μόλις 3 νίκες,έχεις χάσει 5 και έχεις και 7 ισοπαλίες...δε

νομίζω ότι σε ευνοεί η προϊστορία... :sunglasses:

και αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι έχετε τα μαύρα σας τα χάλια κι εμείς έχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες για νεοφώτιστη ομάδα,με 5.200

διαρκείας,με γεμάτο γήπεδο από διψασμένους παγουράδες για μπάλα,με,με,με...έχω κάθε δικαίωμα να πιστεύω ότι θα σας κερδίσουμε!!!Το μόνο που

με ανυσηχεί είναι ότι δύσκολα θα έχει δέσει η ομάδα μέχρι την 4η αγωνιστική (16 μεταγραφές γαρ)ώστε να αποκτήσουμε μια αγωνιστική ταυτότητα

και τους αυτοματισμούς σαν ομάδα...

Τέσπα...μην τρελένεσαι ρε,την πλάκα μας να κάνουμε και να'μαστε καλά... :rockon:

Υ.Γ Θα βελάξετε εδώ πάνω :2funny: :2funny: :2funny: :-*

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Kαλημέρα αδερφέ...δεν ξέρω για τον Ατρόμητο αλλά στα Γιάννενα σε 15 ματς μέτρας μόλις 3 νίκες,έχεις χάσει 5 και έχεις και 7 ισοπαλίες...δε

νομίζω ότι σε ευνοεί η προϊστορία... :sunglasses:

και αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι έχετε τα μαύρα σας τα χάλια κι εμείς έχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες για νεοφώτιστη ομάδα,με 5.200

διαρκείας,με γεμάτο γήπεδο από διψασμένους παγουράδες για μπάλα,με,με,με...έχω κάθε δικαίωμα να πιστεύω ότι θα σας κερδίσουμε!!!Το μόνο που

με ανυσηχεί είναι ότι δύσκολα θα έχει δέσει η ομάδα μέχρι την 4η αγωνιστική (16 μεταγραφές γαρ)ώστε να αποκτήσουμε μια αγωνιστική ταυτότητα

και τους αυτοματισμούς σαν ομάδα...

Τέσπα...μην τρελένεσαι ρε,την πλάκα μας να κάνουμε και να'μαστε καλά... :rockon:

Υ.Γ Θα βελάξετε εδώ πάνω :2funny: :2funny: :2funny: :-*
Θανοπουλε ποσο θα μας ξεφτυλησεις ακομα???? :tickedoff: :tickedoff:
(ελατε τοιχο τοιχο οι επιδοξοι γαμιαδες μας... :2funny: :fuck1: :fuck1:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom