hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Μετα τη βροχη βγηκαν και τα εβραικα σκουλικιααεκακια
φετος θα δωσετε εισητηρια για οακα οπως προπερσυ που σας κοψαμε το πρωταθλημα;
Μετα τη βροχη βγηκαν και τα εβραικα σκουλικιααεκακια
φετος θα δωσετε εισητηρια για οακα οπως προπερσυ που σας κοψαμε το πρωταθλημα;
Η ομαδα που κοστολογει τον μπετατζη τοροσιδη με 7 εκατομυρια,τον ντιογκο των 6 γκολ απο 20 και επανω,θελει το σκοκκο με 2.5!!!!Μονο ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,το γνησιο πετ του προεδρου..ναι ας σου δωσουν 3-4 μυρια και μετα ελα να μου πεις για αρχιδια κ.α
Αφου εδωσε 7 εκ. για το ενα ποδι του μπελουτσι τοτε με 3 παιρνει το ενα αρχιδι του Σκοκο...
Μην τρελαθουμε τελειως ρε παιδια....θα ανταλαξουμε τον εντι με μακκο???O Θανοπουλος λεγεται οτι προτεινε στον τσακιρη ανταλλαγη Μακου-Εντινιο. Επειδη ομως κοστολογει τον Εντινιο με 1,5 θα ξεχρεωσει και καποια απο τα λεφτα του Τζιμπουρ....
Τον <<ΝΕΟ νιώνιο>> ;)τον Νιώνιο !
Άσε που έχουν ξεσηκώσει όλοι οι πλατείες την ατάκα με τις δώσεις Κωτσόβολου...λες και θα βρίσκανε άλλο κορόιδο να δώσει 3,3 εκ. για τον Τζιμπούρ!Τον <<ΝΕΟ νιώνιο>> ;)
Ευτυχως που ολοι ειναι δεν ειναι 15000 χιλιαδες,με τους περισσοτερους να ειναι παραλληλα και γαβροβαζελοι...Άσε που έχουν ξεσηκώσει όλοι οι πλατείες την ατάκα με τις δώσεις Κωτσόβολου...λες και θα βρίσκανε άλλο κορόιδο να δώσει 3,3 εκ. για τον Τζιμπούρ!
Το κακό είναι ότι βρίσκονται πολύ κοντά μου!Ευτυχως που ολοι ειναι δεν ειναι 15000 χιλιαδες,με τους περισσοτερους να ειναι παραλληλα και γαβροβαζελοι...
Το ξαναείπανε?Παντως λεγεται οτι αν γινει αυτο μ τον Εντινιο, η ΑΕΚ δε 8α πληρωσει τιποτα για το Μακο και θα ξεπληρωσει ενα ποσο απο τις δοσεις του Τζιμπουρ..
Το κακό είναι ότι βρίσκονται πολύ κοντά μου!
[/quote
κ εγώ ρε πούστη μου δίπλα μου τους έχω τους αιώνιους πουσταράδες σιχάματα είναι για το πούτσο καβάλα
Φίλε καλησπέρα ψαξε σε κάποιο warez site,όπως warezakias,Greek-fun,g3twarez κλπ...Καλησπερα παιδια εχει κανει σας προσωπικο αρχειο η να γνωριζει καμια σελιδα που να μπορω να κατεβασω τον τελικο του 2001-2002 με γαυρο. Για μπασκετ μιλαω