DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Συμφωνήσανε σε 2 ισόποσες καταβολές.
Οι βαζελοι σκανε 3,5-4 μυρια για την μεταγραφη και 1,5 μυριο περιπου το χρονο για τον παιχτη... μη μου πεις οτι με τα ιδια λεφτα δεν βρισκεις κατι καλυτερο για την συγκεκριμενη θεση??? ο κατσουρ ζητημα αν εκανε 3-4 καλα ματς φετος... εισαι σιγουρος οτι θα παιξει καλα στο βαζελο? η μηπως ο σιλβα εβγαλε ματια φετος?
Ρε άντε ξουτ από δω.Τρέξε στο ΄΄σπίτι΄΄ της γκόμενας σου να γράψεις.
Εδώ δεν έιναι θρεντ για πορνόγερους με γεροντοκαψούρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα μπορουμε να ξαναβρουμε τον υπνο μας..Το σίριαλ Μάκου-ΑΕΚ έλαβε τέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Κώστας Τσακίρης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ανακοίνωσε ότι η μεταγραφή του Ελληνα διεθνή οριστικοποιήθηκε. Ο 22χρονος μέσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια.
Από το
Θα του κανετε τα 3-2......Στο καλό μάκο και όταν ερθεις Ν.Σ σε περιμένει μια πολύ ωραία υποδοχή
nαι gatte, πεσμένος είναι. Αναδείχτηκε καλύτερος ξένος παίκτης του Πορτογαλικού πρωταθλήματος από τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. φαντάσου να μην ήταν και πεσμένος!!!Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Κατσουράνης και αυτοί που ανοίξανε τα μάτια στον βάζελο για το πως θα σπάσει την ρήτρα!Συμφωνώ ότι παιχτικά είναι πεσμένος...
nαι gatte, πεσμένος είναι. Αναδείχτηκε καλύτερος ξένος παίκτης του Πορτογαλικού πρωταθλήματος από τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. φαντάσου να μην ήταν και πεσμένος!!!
Ελεος ρε συ!!! Παικταράς είναι ο άνθρωπος. Μην γίνεσαι γαύρος, που τώρα που πάει ο Λέτο στον Βάζελο, λένε ότι δεν τον ήθελαν.
Αυτό που το διάβασες?Και άσε τα Αεκόμετρα πάλι!!!!nαι gatte, πεσμένος είναι. Αναδείχτηκε καλύτερος ξένος παίκτης του Πορτογαλικού πρωταθλήματος από τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. φαντάσου να μην ήταν και πεσμένος!!!
Ελεος ρε συ!!! Παικταράς είναι ο άνθρωπος. Μην γίνεσαι γαύρος, που τώρα που πάει ο Λέτο στον Βάζελο, λένε ότι δεν τον ήθελαν.
Φιλαράκι, εγώ γαύρος είμαι και ξενερώνω αφάνταστα με την εξέλιξη για Λέτο..nαι gatte, πεσμένος είναι. Αναδείχτηκε καλύτερος ξένος παίκτης του Πορτογαλικού πρωταθλήματος από τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. φαντάσου να μην ήταν και πεσμένος!!!
σου μίλησα εγώ για ΑΕΚόμετρα ρε συ ή καταλαβαίνεις ότι θέλεις. Εάν διαβάσεις θα μάθεις το ότι βγήκε καλύτερος ξένος. Επειδή δεν έρχεται στην ΑΕΚ θα τον απαξιώσουμε δηλαδή? Τώρα τι σχέση έχει ο Μπασινάς, μόνο εσύ ξέρεις. Δηλαδή εάν ερχόταν στην ΑΕΚ θα έλεγες ότι δεν σου κάνει ο κατσουράνης?Αυτό που το διάβασες?Και άσε τα Αεκόμετρα πάλι!!!!
Τις ίδιες παπαριές μου λέγατε και για τον Μπασινά και είδατε ποιος δικαιώθηκε!!!
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις!Δώσε λίνκ που να αναφέρει αυτό που λες....σου μίλησα εγώ για ΑΕΚόμετρα ρε συ ή καταλαβαίνεις ότι θέλεις. Εάν διαβάσεις θα μάθεις το ότι βγήκε καλύτερος ξένος. Επειδή δεν έρχεται στην ΑΕΚ θα τον απαξιώσουμε δηλαδή? Τώρα τι σχέση έχει ο Μπασινάς, μόνο εσύ ξέρεις. Δηλαδή εάν ερχόταν στην ΑΕΚ θα έλεγες ότι δεν σου κάνει ο κατσουράνης?