Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Κατσουράνης:"Όλα ανοικτά"
27 Μαρ. - ανανέωση: 27 Μαρ.

Λίγο πριν την δύσκολη αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με το Ισραήλ ο Κώστας Κατσουράνης παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την καριέρα του στην Πορτογαλία, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα μας το καλοκαίρι.

Ο Κώστας Κατσουράνης πραγματοποίησε την καλύτερη του σεζόν στην Πορτογαλία, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να ψηφιστεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα για το 2008.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα" μίλησε για την εποχή "Κίκε Φλόρες" και τις αλλαγές που έφερε στην ομάδα με την έλευση του, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, μόνο σε περίπτωση που δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Κατσουράνη στην "Εξέδρα"
Η σεζόν που ολοκληρώνεται είναι η καλύτερη που είχες στην Μπενφίκα. Το μυστικό της;

"Είναι πολλά αυτά που έπαιξαν ρόλο. Το βασικότερο είναι το προπονητικό τιμ. Ο προπονιτής, ο Κίκε Φλόρες, ο γυμναστής, ο Πάκο Αγεσταράν, και οι συνεργάτες τους. Είναι ο τρόπους και η μέθοδος της δουλειάς που κάνουμε φέτος.

Άλλαξε ο τρόπος προπόνησης. Και το κατάλαβα στον εαυτό μου μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στην φυσική κατάσταση δουλέψαμε καλύτερα, πιο οργανωμένα. Κάναμε πολλή δουλειά στην τακτική. Με επανάληψη πάνω σε πολλά θέματα και μεγάλη επιμονή από τον προπονητή. Έκανα πρώτη φορά στην καριέρα μου βάρη με σχέδιο και οργάνωση. Δουλεύω με έναν γυμναστή από τους καλύτερους στον κόσμο, με δουλειά σε κλαμπ όπως η Λίβερπουλ, με την οποία κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ". Μετά το καλοκαίρι συμπληρώνεις τρία χρόνια στην Λισσαβώνα. Θα μείνεις και την επόμενη σεζόν;

"Θα συζητήσουμε με την Μπενφίκα. Έχω συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Γνωρίζω ότι θέλουν να με κρατήσουν, να επεκτείνουμε το συμβόλαιο. Και ο κόσμος θέλει να μείνω, αλλά υπάρχουν δεδομένα προβλήματα που δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα και η διοίκηση το γνωρίζει αυτό".

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αααα από καλύτερος ξένος του Πορτογαλικού πρωταθλήματος φέτος καταλήξαμε στο καλύτερος παίχτης της Μπενφίκα για το 2008!Το ίδιο είναι...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αααα από καλύτερος ξένος του Πορτογαλικού πρωταθλήματος καταλήξαμε στο καλύτερος παίχτης της Μπενφίκα για το 2008!Το ίδιο είναι...
καλύτερος ξ΄'ενος παίκτης είχε ψηφιστεί την πρώτη χρονιά που πήγε. μπέρδεψα τις χρονιές. και εν πάσει περιπτώσει εάν εσένα δεν σου κάνει για την ΑΕΚ, εμένα μου κάνει και τον θεωρώ παικταρά. Τι να κάνουμε τώρα!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
καλύτερος ξ΄'ενος παίκτης είχε ψηφιστεί την πρώτη χρονιά που πήγε. μπέρδεψα τις χρονιές. και εν πάσει περιπτώσει εάν εσένα δεν σου κάνει για την ΑΕΚ, εμένα μου κάνει και τον θεωρώ παικταρά. Τι να κάνουμε τώρα!!
Σου είπα εγώ τι να τον θεωρείς?Πρόβλημα σου...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Σου είπα εγώ τι να τον θεωρείς?Πρόβλημα σου...
Σόρρυ που επεμβαίνω...εσύ τον βάζεις στο ίδιο καλάθι με τον Μπασινά τον Κατσούρ??? :think:
Ας μη λάβουμε βεβαίως υπ'όψιν μας το γεγονός ότι δεν μπορείτε να τον αποκτήσετε ούτε φυσικ'α να του καλύψετε το συμβόλαιο...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαράκι, εγώ γαύρος είμαι και ξενερώνω αφάνταστα με την εξέλιξη για Λέτο..
Αλλά διάβασε τις δηλώσεις του λίγο καλύτερα και θα καταλάβεις ποιος τον ήθελε και ποιος όχι..
Ο ίδιος ο παίκτης το λέει!
τι ήθελε να πει ρε φίλε. Οτι πάει αλλού για τα χρήματα? Αφού στην Ελλάδα θα παίζει πάλι και θέλει να τα έχει καλά. με την λογική σου και με το Μέλπεργκ ο Παναθηναικός δεν τον ήθελε!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Σόρρυ που επεμβαίνω...εσύ τον βάζεις στο ίδιο καλάθι με τον Μπασινά τον Κατσούρ??? :think:
Ας μη λάβουμε βεβαίως υπ'όψιν μας το γεγονός ότι δεν μπορείτε να τον αποκτήσετε ούτε φυσικ'α να του καλύψετε το συμβόλαιο...
Όχι ρε εννοείται...απλά είπα ότι είναι πεσμένος!Ακόμα και έτσι είναι από τους καλύτερους Έλληνες παίχτες αυτή την στιγμή!
Βέβαια για πολλούς άλλους λόγους δεν θα τον ήθελα στην ΑΕΚ ξανά!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Όχι ρε εννοείται...απλά είπα ότι είναι πεσμένος!Ακόμα και έτσι είναι από τους καλύτερους Έλληνες παίχτες αυτή την στιγμή!
Βέβαια για πολλούς άλλους λόγους δεν θα τον ήθελα στην ΑΕΚ ξανά!
Είπα κι εγώ...πες μου ότι ένας λόγος που δεν θα τον ήθελες ξανά στην ΑΕΚ είναι η φιλία του με τον Ντέμη για να σε μπινελικώσω... :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Είπα κι εγώ...πες μου ότι ένας λόγος που δεν θα τον ήθελες ξανά στην ΑΕΚ είναι η φιλία του με τον Ντέμη για να σε μπινελικώσω... :tickedoff:
Χα χα το ξέχασα αυτό!Πας να ανάψεις μπουρλότο μπουλάκο! :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Θανόπουλος μετά από εντολή του Νοτιά μπήκε σφήνα και άρπαξε τον Λέτο από τους απαταιώνιους!  :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Θανόπουλος μετά από εντολή του Νοτιά μπήκε σφήνα και άρπαξε τον Λέτο από τους απαταιώνιους!  :rockon:
Αντε και καλη πρωταπριλια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :helpplea:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Για πες το ντιλ....700 χιλιαρικα και ρικκα και λαγο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Λαγός δεν ήθελε να πάει γιατί πρέπει να τελειώσει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που έχει ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο και τους δώσαμε τον Φούμου! :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Λαγός δεν ήθελε να πάει γιατί πρέπει να τελειώσει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που έχει ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο και τους δώσαμε τον Φούμου! :grin:
Αααααα....Ετσι εξηγειται η επιτευξη του ιστορικου ντιλ....Με λετο αριστερα και σκοκο δεξια,θα κανουμε οργια... :2funny: :2funny: :uglystupid: :helpplea: :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Κατσουράνη και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και εκτιμάται ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία με ένα ποσό κοντά στο 1 με 1,5 εκ. ευρώ. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες και το όνομα του Χρήστου Μελίσση.
Με την επικείμενη συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, άρονται οι επιφυλάξεις της Μπενφίκα (η εφημερίδα "record" αποχαιρέτησε ήδη τον Έλληνα παίκτη) και ο πορτογαλικός σύλλογος θα εισπράξει 2 εκ. ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Κατσουράνη ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "πράσινους" και θα γίνει κάτοικος Παιανίας για τα επόμενα 4 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Μπράβο!Μας κάνατε πάλι περήφανους! :jerking:

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλα, μονο 1 μυριο για να παρουν τον κωστακη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom