Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
τα ίδια θα σου πω!! Εάν είχατε τώρα να διαθέσετε 3-4 μύρια, θα παίρνατε και τον Μπομπό? περιμένετε τους Αγγελόπουλους και μετά κάντε καμία  μεταγραφή.Παίκτη από την ΑΕΚ με μεταγραφή δεν έχετε πάρει ποτέ, οπότε αλλάξτε πλευρό. Αφού ο Μπελούτσι είναι παικταράς, τι τον θέλετε τον Σκόκο???
γιατι σου ειπα εγω οτι διαφωνω σε οτι αφορα την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου?  ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι ο "θειος" περιμενει να μπουνε τα φραγκα και μετα να κινηθει!

οσο για τον μπελουτσι που μου λες ... αν και εφοσον πουληθει,γιατι φετος δεν θα ειναι καθολου σιγουρη η θεση του στην εντεκαδα, λογω του 4-4-2 που θα εφαρμοσει στα περισσοτερα παιγνια απο οσα ειπε και ο τιμουρης, τοτε γιατι να μην κινηθει και για τον σκοκο?
βεβαια ολα αυτα ειναι αερολογιες σιγουρα, γιατι μονο και σαν σκεψη να υπαρχει στους δικους σας διοικουντες,ξερω οτι πρωτα απο ολα θα σκεφτουν την τραγικη μουρμουρα που θα υπαρξει απο του φιλαθλους!!(και οχι αδικα)
γιατι οπως και να το κανουμε ενας ποιοτικος παιχτης σας εχει απομεινει και αυτη ειναι η αληθεια...

οσο για το αν σας εχουμε παρει παιχτη με μεταγραφη γιατι μου το αναφερεις? ξερεις να εχει γινει ολα αυτα τα χρονια μεταγγραφη απο οποιαδηποτε ομαδα του πρωην π.ο.κ και δεν το ξερω??

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο γαύρος μετά την περσινή χασούρα,λόγω της μη πρόκρισης σας στο Τσου Λου,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ,έχει ζημία κ δεν θα διαθέσει φραγκα για μεταγραφές,εκτός και αν μπουν οι Αγγελοπουλαίοι,για αυτό και τους παρακαλάει ο Πράκτορας,για να μην τα ακούσει από την εξέδρα που ήδη τα ακούει.
Εκ πρώτης φαίνεται ότι φράγκα θα ρίξει η βαζέλα,αλλά αυτός που μέχρι στιγμής ρίχνει είναι ο ΠΑΟΚ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
γιατι σου ειπα εγω οτι διαφωνω σε οτι αφορα την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου?  ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι ο "θειος" περιμενει να μπουνε τα φραγκα και μετα να κινηθει!

οσο για τον μπελουτσι που μου λες ... αν και εφοσον πουληθει,γιατι φετος δεν θα ειναι καθολου σιγουρη η θεση του στην εντεκαδα, λογω του 4-4-2 που θα εφαρμοσει στα περισσοτερα παιγνια απο οσα ειπε και ο τιμουρης, τοτε γιατι να μην κινηθει και για τον σκοκο?
βεβαια ολα αυτα ειναι αερολογιες σιγουρα, γιατι μονο και σαν σκεψη να υπαρχει στους δικους σας διοικουντες,ξερω οτι πρωτα απο ολα θα σκεφτουν την τραγικη μουρμουρα που θα υπαρξει απο του φιλαθλους!!(και οχι αδικα)
γιατι οπως και να το κανουμε ενας ποιοτικος παιχτης σας εχει απομεινει και αυτη ειναι η αληθεια...

οσο για το αν σας εχουμε παρει παιχτη με μεταγραφη γιατι μου το αναφερεις? ξερεις να εχει γινει ολα αυτα τα χρονια μεταγγραφη απο οποιαδηποτε ομαδα του πρωην π.ο.κ και δεν το ξερω??

Γνωρίζω για αρπαγές σας ουκ ολίγες.
Από που να ξεκινήσω;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αεκακια
φετος θα δωσετε εισητηρια για οακα οπως προπερσυ που σας κοψαμε το πρωταθλημα;

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παντως οι παιχτες που πηρε ο ΠΑΟΚ, πλην Κουτσια, ηταν ελευθεροι.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οπαδος του ρουλη εισαι ειδα
θα σας δωσουμε εισητηρια αρκει να εχετε μαζι σας το καινουργιο πανο του καβαλαρη

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
oταν λες επαρκως τι εννοεις ?
να αρχισουν απο παπου προσπαπου η να πανε γεννεες 14 πισω?  :grin:
και βάλε!!! εγώ τον ΠΑΟΚ συμπαθούσα σε σχέση με τον ΑΡΗ, αλλά τώρα έχει γίνει η πιο αντιπαθητική ομάδα. Τον κατατάσσω μαζί με τους γαύρους.

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα με το γκαγκατση εχουν γινει Π.Α.Ο.Κοκκαλη...κριμα γιατι εκει που εφτυναν...

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τα τελευταια νεα ειναι οτι κλεινει ο Μακος και σημερα ερχεται ο Λεοναρντο για να βρεθει με το μανατζερ του...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οπαδος του ρουλη εισαι ειδα
θα σας δωσουμε εισητηρια αρκει να εχετε μαζι σας το καινουργιο πανο του καβαλαρη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φιλαρακο ιεροσυλια...στην δραμα τα ξεχασες...
ημουν μεσα,2007, 2.000 αρειανοι στο πανω διαζωμα του οακα,εναντι 40.000 χιλαδων αεκτηδων περιπου απο οτι θυμαμαι
1-0 στο πρωτο ημιχρονιο,αν και παιζαμε καλη μπαλιτσα,γυρω στο 70'αρχιζατε και πανυγυριζαρε γιατι ειχατε πληροφορηθει οτι ο βαζελος χανει απο την ξανθη και επομενως εισται σε πλεονεκτικη θεση για την πρωτια
και καπου στο 88' τρωτε το παστελι απο τον ζεντιλ και...................
40.000 χανουμια ειναι τεζα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για πες μου για δραμα γιατι τυχαινει να ημουνα εκει
ξερεις τιποτα η οτι σου λενε?

tommaso