stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
γιατι σου ειπα εγω οτι διαφωνω σε οτι αφορα την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου? ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι ο "θειος" περιμενει να μπουνε τα φραγκα και μετα να κινηθει!τα ίδια θα σου πω!! Εάν είχατε τώρα να διαθέσετε 3-4 μύρια, θα παίρνατε και τον Μπομπό? περιμένετε τους Αγγελόπουλους και μετά κάντε καμία μεταγραφή.Παίκτη από την ΑΕΚ με μεταγραφή δεν έχετε πάρει ποτέ, οπότε αλλάξτε πλευρό. Αφού ο Μπελούτσι είναι παικταράς, τι τον θέλετε τον Σκόκο???
οσο για τον μπελουτσι που μου λες ... αν και εφοσον πουληθει,γιατι φετος δεν θα ειναι καθολου σιγουρη η θεση του στην εντεκαδα, λογω του 4-4-2 που θα εφαρμοσει στα περισσοτερα παιγνια απο οσα ειπε και ο τιμουρης, τοτε γιατι να μην κινηθει και για τον σκοκο?
βεβαια ολα αυτα ειναι αερολογιες σιγουρα, γιατι μονο και σαν σκεψη να υπαρχει στους δικους σας διοικουντες,ξερω οτι πρωτα απο ολα θα σκεφτουν την τραγικη μουρμουρα που θα υπαρξει απο του φιλαθλους!!(και οχι αδικα)
γιατι οπως και να το κανουμε ενας ποιοτικος παιχτης σας εχει απομεινει και αυτη ειναι η αληθεια...
οσο για το αν σας εχουμε παρει παιχτη με μεταγραφη γιατι μου το αναφερεις? ξερεις να εχει γινει ολα αυτα τα χρονια μεταγγραφη απο οποιαδηποτε ομαδα του πρωην π.ο.κ και δεν το ξερω??