Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΑΝΟΠΟΥΛΕ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ???ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.OYTE ENA EURO!!!!!!!!!!O PAO STA XAF GILBERTO-ENXELAR KAI H AEK ENSALIWA-MAKKO....Ta xaf TOU <<NEOU>> (TSAKIPAKO,:2funny: :2funny: )PANIONIOU.... :headbang: :headbang: :headbang:
Γιατί ο Κατσουράνης αδελφέ θα θέλει συμβόλαιο άνω του 1 μυρίου + τα λεφτά που θα πρέπει να δώσουμε στην Μπενφίκα...εκτός αν πιστεύεις ότι τον αφήνει πραγματικά ελεύθερο! :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ισχυει η δεν ισχυει οτι οι δυο παιχτες που εχουμε κολησει εδω και 3 μηνες και ανεχομαστε του κοσμου τις μαλακισμενες δηλωσεις, ειναι παιχτες του γιαννη καινουργιου κουμπαρου του κουαξ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
ισχυει η δεν ισχυει οτι οι δυο παιχτες που εχουμε κολησει εδω και 3 μηνες και ανεχομαστε του κοσμου τις μαλακισμενες δηλωσεις, ειναι παιχτες του γιαννη καινουργιου κουμπαρου του κουαξ?
Έτσι είναι... :sunglasses:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γιατί ο Κατσουράνης αδελφέ θα θέλει συμβόλαιο άνω του 1 μυρίου + τα λεφτά που θα πρέπει να δώσουμε στην Μπενφίκα...εκτός αν πιστεύεις ότι τον αφήνει πραγματικά ελεύθερο! :2funny:
Αν μια ομαδα που ΛΕΕΙ παει για πρωταθλημα δεν μπορει να κανει ΜΙΑ μεταγραφη σχετικα υψηλου κοστους,τοτε ας κοψουν τα παραμυθια οτι υπαρχει μπατζετ και ας πουνε οτι στοχος ειναι η εξοδος στην ευρωπη...Με πορδες δεν βαφονται αυγα,ή άκομα και αν βαφτουν, ξεθοριαζουν γρηγορα(Λεγε με ντεμη....) :sunglasses:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν μια ομαδα που ΛΕΕΙ παει για πρωταθλημα δεν μπορει να κανει ΜΙΑ μεταγραφη σχετικα υψηλου κοστους,τοτε ας κοψουν τα παραμυθια οτι υπαρχει μπατζετ και ας πουνε οτι στοχος ειναι η εξοδος στην ευρωπη...Με πορδες δεν βαφονται αυγα,ή άκομα και αν βαφτουν, ξεθοριαζουν γρηγορα(Λεγε με ντεμη....) :sunglasses:
αυτο δεν ειπαν στην συνεντευξη τυπου πριν καμια 10αρια μερες? οτι δεν υπαρχει μπατζετ και οτι δεν υπαρχει μια?
τι αλλο να σου ελεγαν?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δηλαδη οτι του προτειναν στα χαφ εσσιεν και στα πλαγια μεσσι(ουτε τον μεσσι της κρητης δεν του πηραν :headbang:) και αυτος ειπε ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Με τα ψιχουλα που του δινουν κοιταει να παρει τους καλυτερους με το χαμηλοτερο ρισκο,γιατι αν βγεις με 500 χιλιαρικα να βρεις δεκαρι στην αγορα του εξωτερικου θα σε παρουνε με τα γιαουρτια. :s&m_3:..Εχεις Εμπαθεια... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
αυτο δεν ειπαν στην συνεντευξη τυπου πριν καμια 10αρια μερες? οτι δεν υπαρχει μπατζετ και οτι δεν υπαρχει μια?
τι αλλο να σου ελεγαν?
Δεν το είπανε ακριβώς έτσι!Βασικά δεν απαντήσανε στην ερώτηση για το μπάτζετ και είπανε ότι περιμένουν να δρέψουνε καρπούς από την περσινή επένδυση-υπέρβαση που κάνανε σε μεταγραφές! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι αλλο να σου ελεγαν?
Δεν ειπαν αυτο φιλε μου...Ειπαν οτι θα κανουν μεγαλη την αεκ,οτι υπαρχει μπατζετ(αλλο που δεν ειπαν νουμερο)και οτι θα ικανοποιηθει ο προπονητης....Εγω ανεφερα το π.χ κατσουρ για να δειξω οτι πουλανε φουμαρα με στοχο να πουλησουν διαρκειας.Λες να πιστευω οτι μετα τον καραμπελα θα παρουν κατσουρ και εστογιανοφ???Με τι??ΜΕ την ιδεα?? :2funny: :2funny:..

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το κατα ποσο ειναι οι καλυτεροι ο μακος με τον λεοναρτνο δεν το ξερω
ο δευτερος παντως οσες φορες τον εχω δει δεν μου εχει γεμισει το ματι
για τον μακο εχω να πω οτι εχουμε παιχτες για την θεση του (ρικα,ενσαλιβα,ταχτσιδη,ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ  :grin: )
το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι παιχτες του κουμπαρου  :zfuck:

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλο και αυτο.....ο νικολακοπουλος ειπε οτι ο γαυρος θα ενδιαφεροταν για τον Σκοκο με 2.5 μυρια.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλο και αυτο.....ο νικολακοπουλος ειπε οτι ο γαυρος θα ενδιαφεροταν για τον Σκοκο με 2.5 μυρια.....
Καλά είπαμε ότι έχουμε ανύπαρκτη διοίκηση...δεν είπαμε ότι το διαλύσαμε το μαγαζί ακόμα! :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί δεν πάνε να πάρουν τον Πελετιέρι που τους άρεσε τόοοοοοοοοσσσσσσσσσσοοοοοοοοο πολύ κ το παίζανε στις φυλλάδες τους,ότι θα τον ζητήσουν εάν η ΑΕΚ,δεν προχωρήσει στην αγορά του;

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί δεν πάνε να πάρουν τον Πελετιέρι που τους άρεσε τόοοοοοοοοσσσσσσσσσσοοοοοοοοο πολύ κ το παίζανε στις φυλλάδες τους,ότι θα τον ζητήσουν εάν η ΑΕΚ,δεν προχωρήσει στην αγορά του;
Τι ασχολείστε ρε παιδιά? Επειδή ο Νικολακόπουλος το είπε? Τώρα κατάλαβαν την διαφορά Μπελούτσι με Σκόκο και το έβγαλαν για να αρχίσει η συζήτηση. Εγώ γουστάρω να κάνουν επίσημη πρόταση για να πάρουν και επίσημα τα αρχίδια μου.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ναι ας σου δωσουν 3-4 μυρια και μετα ελα να μου πεις για αρχιδια κ.α :2funny:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ναι ας σου δωσουν 3-4 μυρια και μετα ελα να μου πεις για αρχιδια κ.α :2funny:
τα ίδια θα σου πω!! Εάν είχατε τώρα να διαθέσετε 3-4 μύρια, θα παίρνατε και τον Μπομπό? περιμένετε τους Αγγελόπουλους και μετά κάντε καμία  μεταγραφή.Παίκτη από την ΑΕΚ με μεταγραφή δεν έχετε πάρει ποτέ, οπότε αλλάξτε πλευρό. Αφού ο Μπελούτσι είναι παικταράς, τι τον θέλετε τον Σκόκο???

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αφου εδωσε 7 εκ. για το ενα ποδι του μπελουτσι τοτε με 3 παιρνει το ενα αρχιδι του Σκοκο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom