Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
που να τολμησεις να κοιταξεις πισω ΣΟΥ μετα τον τελικο που σε ξεφτιλισα με 9 παικτες και τον βαζελοκακο καλυτερο παικτη σου
τελικα το σηκωσατε το γαμημενο η θα περιμενετε ακομα καμια 20 χρονια?
Την ξεφτιλα την ερμηνευει με το 10λεπτο που ηταν πεσμενος ο μπελουτσι???Η διαιτησια για αλλη μια φορα σας εσφαξε οντως.. :2funny: :2funny: :jerking: :jerking:
Υ.Σ.μην κοιταξεις πισω σου.. :fuck1: :fuck1: :fuck1:ΥΠΑΛΛΗΛΕ!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
hitman, κοίτα να μάθεις μπάλα.
για να του πάρεις του βάζελου τα 20 μύρια πρέπει να προκριθείς εσύ. Αλ΄λιώς πάλι παραπάνω θα έχει εκείνος. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό.
Όπως και την καημένη την Ελλαδούλα μας τη φεσώνουνε διαρκώς, έτσι και τις ομάδες μας. Η λογική απλή. Θα βάλουμε τώρα χρήματα που ΘΑ τα πάρουμε από κάτι που ΘΑ γίνει (υποθετικά).
Η μαθηματική λογική λέει πως όταν γωνάζεις πς έχεις ελλείματα, με τα λεφτά που παίρνεις καλύπτεις τρύπες και δεν δημιουργείς καινούργιες αφού ούτε τις παλιές θα κλείσεις ούτε τις νέες.

Η παγκόσμια πρωτότυπη μαλακία του νεοέλληνα. Ό,τι κάνει στο σπίτι του περιμένει να το κάνει και η ομάδα του και η χώρα του ολόκληρη. Δανεισμός στο δανεισμό με φόντο τα κέρδη που υποτίθενται πως έρχονται αλλά ποτέ δεν ήρθαν. Και μετά;;;;;;;
Απλή η λύση: πάντα υπάρχει ο λαός - οι φίλαθλοι - που θα πληρώνουνε το έλλειμα ώστε να μην πέσει η ομάδα, και φυσικά μην το ξεχάσω...το κράτος!!! που οφείλει να δίνει λεφτά για τον κάθε μαλάκα που θέλει να παίζει με δανεικά λεφτά.

Υ.Γ. η διαιτησία ΔΕΝ μας έσφαξε. Αλλά ΔΕΝ μας ευνόησε.
Οπότε πρέπει να το παραδεχτείς. Ή εσείς ήσαστε ανίκανοι να το πάρετε ή εμείς πιο ικανοί από εσάς.
Όποια επιλογή και να κάνεις στο παραπάνω θα καταλάβεις γιατί πρέπει να αλλάξετε την ομάδα σας και να μην φωνάζετε για διαιτησίες και λοιπές μαλακίες.

Υ.Γ.2. Εμείς δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, όταν χάνουμε. Ούτε παίκτες κουρασμένοι ούτε αποπροσανατολισμένοι ούτε αδικημένοι. Λέμε όποτε γουστάρουμε πως αδικηθήκαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πάλι δεν απαιτούμε από τους παίκτες μας να ΄νικήσουνε. Εσάς ψάχνουμε να δούμε πότε οι παίκτες σας δεν έχουνε τα γυναικολογικά τους ή οι διαιτητές δεν καυλώνουνε μόλις παίζουνε μαζί σας....και παίρνετε με την παληκαριά σας τα ματς.

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και να βγουμε προκριματικά Τσου Λου,θα κληρωθούμε με καμμια΄τεταρτοπέμπτη ομάδα Ιταλίας/Ισπανίας/Αγγλίας κλπ,κλπ,και με τις μεταγραφές τύπου Καράμπελα θα πα΄ρουμε τα 3 του Καράμπελα...

Κατσε να παρουμε αυτον, μη μασ μεινουν μονο τα αρχιδια του....και τον Τριποτσερη σιγουρο τον ειχαμε και υπογραφει λαρισσα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.Οι μεταγραφές που κάνουμε είναι για τον πούτσο.Του χρόνου αν ακόμα υπάρχουν τα ηλίθια πλέι οφ,ούτε εκεί δεν θα μπούμε.

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ παίζει αυριο με τον ΠΑΟ στις 7 και το ματς το δείχνει η ΝΕΤ-οπότε θα γλιτώσουμε τι τρίευρο του καφέ που θα πετάγαμε :S

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Καλημέρα.Οι μεταγραφές που κάνουμε είναι για τον πούτσο.Του χρόνου αν ακόμα υπάρχουν τα ηλίθια πλέι οφ,ούτε εκεί δεν θα μπούμε.

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ παίζει αυριο με τον ΠΑΟ στις 7 και το ματς το δείχνει η ΝΕΤ-οπότε θα γλιτώσουμε τι τρίευρο του καφέ που θα πετάγαμε :S

ρε ξάδελφε πεσμένο σε βλέπω  :tired: :tired: :tired: :tired:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Γιατί τέτοια κατήφεια βρε Σκοτεινούλη μου? Τίποτε δεν μπορεί να φέρει το τέλος και την καταστροφή. Ούτε ακόμη και ο θάνατος. Ακόμη κι αυτός, αν τον δείς με την οπτική γωνία που πρέπει, είναι μία ακόμη νέα αρχή!!! SMILEEEEEEEEEEEEE!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε ξάδελφε πεσμένο σε βλέπω  :tired: :tired: :tired: :tired:

Όσον αφορά την ΑΕΚ ,ναι είμαι ολίγον τι πεσμένος,γιατί πια δεν βλέπω καμμιά προοπτική για κάτι καλύτερο.Δεν σημαίνει ότι θα πάψω να πηγαίνω στο γήπεδο κ να την στηρίζω,αλλά όσον αφορά τις προοπτικές της ομάδας....ΣΚΟΤΑΔΙ,ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΡΕΒΟΣ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί τέτοια κατήφεια βρε Σκοτεινούλη μου? Τίποτε δεν μπορεί να φέρει το τέλος και την καταστροφή. Ούτε ακόμη και ο θάνατος. Ακόμη κι αυτός, αν τον δείς με την οπτική γωνία που πρέπει, είναι μία ακόμη νέα αρχή!!! SMILEEEEEEEEEEEEE!

Καλά,έλα τώρα την Παρασκευή στο τσιμπούσιον,να προτάξεις το μπόι σου στον ξαδερφο Τέρας,που έχω ξυρίσει το κεφάλι μου,και μεγάλωσε ο σβέρκος μου,και τα ξαναλέμε για τα smile

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλά,έλα τώρα την Παρασκευή στο τσιμπούσιον,να προτάξεις το μπόι σου στον ξαδερφο Τέρας,που έχω ξυρίσει το κεφάλι μου,και μεγάλωσε ο σβέρκος μου,και τα ξαναλέμε για τα smile

Θα τα πούμε εκεί. Για να χαμογελάσουμε παρέα! :cheesy:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

τι !!!!!!!!!!!! ξύρισες το κεφάλι σου ??????????  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λεω να μην έρθω την Παρασκευή.Θα έχω πονοδοντο :S...για να μην αποκτήσω σβερκόπονο :s&m_3:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
.......που έχω ξυρίσει το κεφάλι μου,και μεγάλωσε ο σβέρκος μου,και τα ξαναλέμε για τα smile

Και η Σαρλίζ τι έχει να πει επί τούτου? Εδωσε τη συγκατάθεσή της για να συμβεί αυτή η κοσμογονική αλλαγή?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χωρίσαμε.
Τωρα είμαι ελεύθερος.
Μια η απόσταση,μια τα γυρίσματα,ήταν μοιραίο ο έρωτας μας να μην διαρκέσει.
Αλλά από ότι μου είπε,θα είμαι για πάντα στην καρδιά της,ως ο μοναδικός άντρας που μίλησε τόσο ευθεία στην ψυχή της.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Χωρίσαμε.
Τωρα είμαι ελεύθερος.
Αλλά από ότι μου είπε,θα είμαι για πάντα στην καρδιά της,ως ο μοναδικός άντρας που μίλησε τόσο ευθεία στην ψυχή της.
γι΄ αυτο σε γουσταρω μισητε ανδρα.........

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[size=14pt]Χωρίσαμε.[/size]
Τωρα είμαι ελεύθερος.
Ορμάω!!!Θα της κάνω δώρο κι ένα υποβρύχιο!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χωρίσαμε.
Τωρα είμαι ελεύθερος.

Eυθεια στην....ψυχη????? :think: :think: :think: :think: :think:
Μαλλον στην ανατομια θαπαιρνεs μικρο βαθμο ε???...κατω απ την βαση!!!! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom