Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βγηκε μια βρωμα πως ο Κοπελουζος κανει ντου στην ΑΕΚ.

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οχι,για τη ποδοσφαιρικη ΑΕΚ μιλαω.Παντως ο,τι ειναι να γινει ας γινει γρηγορα γιατι η ομαδα μας μικραινει εππικυνδινα.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειάσας συναγωνιστές. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Εμαθα ότι ο τίογρης μπαίνει χορηγός στην ΑΕΚ. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ
Μπράβο ρε τίγρη!! Απέδειξες πόσο αγαπάς την ΑΕΚ και 'οτι όλα αυτά που έλεγες δεν ήταν φούμαρα.
Πάντα τέτοια.

Δεν γαμιόμαστε ρε τίγρη. Ολοι για την λεζάντα είστε. Υποχρεωμ'ένος να αναλάβεις δεν είσαι, αλλά είσαι υποχρεωμένος να μην κοροιδεύεις τον κόσμο της ΑΕΚ μέσω κάποιων δημοσιογράφων που ελέγχεις. ΟΥΣΤ ΡΕ
Από μεσσίες έχουμε χορτάσει. Κανένας να μπει μπροστά στα δύσκολα δεν υπάρχει όμως.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στα δύσκολα μπήκανε οι "σωτήρες"!  :2funny:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Στα δύσκολα μπήκανε οι "σωτήρες"!  :2funny:
΄
καλά εσύ το πας αλλού τώρα. Τότε να κρατάμε ευγνωμοσύνη στον Τίγρη που εδώ και 1,5χρόνο δεν έχει βγει να μιλήσει τι σκοπεύει να κάνει και μιλάει μέσω δημοσιογράφων.
Κάποιος που πούλησε στον Τροχανά με χρέη την ομάδα, τώρα μας δουλεύει.
Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν επειδή δεν μπαίνει στην ομάδα. Δικαιωμά του είναι. Τον κατηγορώ όμως γιατί παίζει με τον κόσμο. Εάν νομίζεις ότι σου αξίζει αυτό, εγώ δεν νομίζω ότι αξίζει αυτό στην ΑΕΚ.
Οσο για τον Ντέμη που το πας εσύ, διαφωνούμε αλλά τι σχέση έχει αυτό με το δούλεμα του Μελισσανίδη?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
΄
καλά εσύ το πας αλλού τώρα. Τότε να κρατάμε ευγνωμοσύνη στον Τίγρη που εδώ και 1,5χρόνο δεν έχει βγει να μιλήσει τι σκοπεύει να κάνει και μιλάει μέσω δημοσιογράφων.
Κάποιος που πούλησε στον Τροχανά με χρέη την ομάδα, τώρα μας δουλεύει.
Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν επειδή δεν μπαίνει στην ομάδα. Δικαιωμά του είναι. Τον κατηγορώ όμως γιατί παίζει με τον κόσμο. Εάν νομίζεις ότι σου αξίζει αυτό, εγώ δεν νομίζω ότι αξίζει αυτό στην ΑΕΚ.
Οσο για τον Ντέμη που το πας εσύ, διαφωνούμε αλλά τι σχέση έχει αυτό με το δούλεμα του Μελισσανίδη?
Άσε που το πάω εγώ!Δεν έχεις κάνει μισή γραμμή κριτική για την διοίκηση που έχουμε 5 χρόνια και τα χώνεις συνέχεια σε κάποιον που είναι εκτός ΑΕΚ!Το βρήκες το πρόβλημα...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Άσε που το πάω εγώ!Δεν έχεις κάνει μισή γραμμή κριτική για την διοίκηση που έχουμε 5 χρόνια και τα χώνεις συνέχεια σε κάποιον που είναι εκτός ΑΕΚ!Το βρήκες το πρόβλημα...
δεν μίλησα για πρόβλημα. Για κοροιδία μιλάω. να μου καταλογίζεις αυτά που γράφω και όχι ότι καταλαβαίνεις εσύ. Κριτική έχω κάνει. Δέχομαι από κάποιον που τρέχει ένα καράβι να κάνει λάθη και του τα καταλογίζω. Όμως όψιμους καπετάνιους που δεν κάνουν τ'ιποτα άλλο παρά να κάνουν λεζάντες με το ονομά τους, τους γράφω. Εσύ μπορείς να νομίζεις ότι θέλεις, όπως και εγώ άλλωστε. Το να διαφωνούμε δεν είναι κακό.  

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν μίλησα για πρόβλημα. Για κοροιδία μιλάω. να μου καταλογίζεις αυτά που γράφω και όχι ότι καταλαβαίνεις εσύ. Κριτική έχω κάνει. Δέχομαι από κάποιον που τρέχει ένα καράβι να κάνει λάθη και του τα καταλογίζω. Όμως όψιμους καπετάνιους που δεν κάνουν τ'ιποτα άλλο παρά να κάνουν λεζάντες με το ονομά τους, τους γράφω. Εσύ μπορείς να νομίζεις ότι θέλεις, όπως και εγώ άλλωστε. Το να διαφωνούμε δεν είναι κακό.  
Εγώ δεν θυμάμαι να μιλάς για την σημερινή διοίκηση σε κανένα ποστ σου!Αντίθετα για τον Μελισσανίδη έχεις γράψει δεκάδες!Το ποιος σε έχει δουλέψει περισσότερο είναι εύκολο να το καταλάβεις αλλά εθελοτυφλείς!

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μη τσακωνεστε η αεκ ειμαστε μονο εμεις αυτοι τα κανουν ολα προς οφελως τους

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει δικιο ο φιλος τουλαχιστον ο τιγρης εχει υποχρεωσει να μιλησει ανοικτα, μονο αυτο τιποτα αλλο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εχει δικιο ο φιλος τουλαχιστον ο τιγρης εχει υποχρεωσει να μιλησει ανοικτα, μονο αυτο τιποτα αλλο
Γιατί οι άλλοι δεν έχουνε υποχρέωση?Δεν οφείλει ο Νοτιάς να μιλήσει?Δεν πρέπει να μας πει κάποιος τι φταίει για τις παπαριές που έχουνε κάνει 5 χρόνια?Δεν πρέπει να μας ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους?Τι σχέδια έχουνε?Θέλουν να πουλήσουν?Θέλουν να διαχειρίζονται απλά?Τι θέλουν να κάνουν?
Και ο Μελ οφείλει να μιλήσει ξεκάθαρα στον κόσμο και έχει πει ότι θα το κάνει μετά τα πλει-οφ!Εδώ είμαστε και θα τον κρίνουμε!Οι άλλοι όμως είναι διοίκηση στην ΑΕΚ!!!!Μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την  :bigdick: !!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
hitman, κοίτα να μάθεις μπάλα.
για να του πάρεις του βάζελου τα 20 μύρια πρέπει να προκριθείς εσύ. Αλ΄λιώς πάλι παραπάνω θα έχει εκείνος. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό.
Αν διαβαζες προσεκτικα αυτο που εγραφα,δεν θα εμπαινες στον κοπο να απαντησεις..Δεν λεω οτι θα τα παρουμε,λεω οτι θα του ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ 20 μυρια,που οπως και να το κανεις ειναι χασουρα για τον ηδη πλουσιο παο...... ;)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν θυμάμαι να μιλάς για την σημερινή διοίκηση σε κανένα ποστ σου!Αντίθετα για τον Μελισσανίδη έχεις γράψει δεκάδες!Το ποιος σε έχει δουλέψει περισσότερο είναι εύκολο να το καταλάβεις αλλά εθελοτυφλείς!
επειδή το καταλαβαίνω, για αυτό έχω αυτή την άποψη. Αυτό θα γράψω και τέλος η αντιπαράθεση. Πες ότι έχεις μια εταιρία και λόγω ανοίγματος μεταξύ εσόδων και εξόδων, αναγκάζεσαι να κάνεις περικοπές. Επίσης ανακοινώνεις ότι είσαι διατεθειμένος να πουλήσεις την εταιρία σου. Κάποιος επιχειρηματίας, διαλαλούσε εδώ και καιρό ότι θέλει να πάρει την εταιρία σου αλλά εσύ τότε δεν ήθελες να την δώσεις. Τώρα στην ανοικτή πρόταση που έκανες δεν υπήρξε ενδιαφέρον πα΄ρόλο που πάρα πολλοί (δημοσιογράφοι) έλεγαν ότι ο ενδιαφερόμενος θα ενδιαφερθεί πάλι. Εχουν περάσει μήνες από τότε και εσύ προσπαθείς με σφικτή Οικονομική πολιτική να τρέξεις την εταιρία. Ή ανοικτή πρόσκληση ισχύει ακόμα αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται εμπράκτως πα΄ρά μόνο μέσω δημοσιευμάτων. Εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά να τρέξεις την εταιρία. Φυσικ΄λα δεν μπορείς να την κλείσεις και να φύγεις. Ο ενδιαφερόμενος όμως, παρά το ότι έχουν περάσει μήνες, δεν έχει βγει να μιλήσει ανοικτά και να πει ότι ενδιαφέρεται ή όχι και σέρνεται εδώ και μήνες ένα γαιτανάκι φημών. Αυτός εν τέλει δεν μπαίνει.
τελικά ποιος δουλεύει τον κόσμο? εσύ που βγήκες καθαρά και είπες ότι μετά τα λάθη που έγιναν, για να τρέξει η εταιρία χρειάζεται σφικτή οικονομική πολιτική και ότι είσαι διατεθειμένος να πουλήσεις ή αυτός που εδώ και τόσο καιρό δεν ξεκαθαρίζει τι θα κάνει?
δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Απλά σκέψου ποιος μιλάει καθαρά σε αυτή την υπόθεση και ποιος δεν μιλάει καθόλου και κρύβεται.
να σαι καλά, και με την νίκη αύριο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Με τα σαπακια που ακουγονται για την ομαδα δυσκολο το μελλον.Δεν μπαινω καν στον κοπο να διαβασω τα ονοματα τους.πως να κανεις διαφορετικα για παιχτες β'ουγγαριας?? :headbang: :headbang:...Οπως ολα δειχνουν ο μελισσανιδης θα ξανακανει το κοροιδο,και η ομαδα θα εχει δευτερο ρολο στο πρωταθλημα της νεας σεζον... :(

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχεις απολυτο δικιο φαντασου οτι εγω παιρνω 5 χρονια διαρκειας και μενω 5οο χλμ μακρια απο αθηνα και κανω του κοσμου τα εξοδα. τουλαχιστον ο κοντος μου οφειλη μια εξηγησει και ενα συγνωμη που εφυγε απο το πλοιο πρωτος.

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσεις οι γαβροι    φιλε    καποτε εισασταν πτωχοι αλλα περιφανοι τωρα δε καταλαβαινω ειστε πιο πολυ κοκκαλης παρα ολυμπιακος αδιανοητο φιλε για μενα//

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom