Επισκέπτης
εσεις οι γαβροι φιλε καποτε εισασταν πτωχοι αλλα περιφανοι τωρα δε καταλαβαινω ειστε πιο πολυ κοκκαλης παρα ολυμπιακος αδιανοητο φιλε για μενα//
Εδω και χρονια φιλε ειναι το ιδιο ακριβως
εσεις οι γαβροι φιλε καποτε εισασταν πτωχοι αλλα περιφανοι τωρα δε καταλαβαινω ειστε πιο πολυ κοκκαλης παρα ολυμπιακος αδιανοητο φιλε για μενα//
η ιστορια θα το δειξει φιλε μου αυτο αλλα εγω θα σου προτεινα να εισουν μονο ολυμπιακος γιατι ο κοκκαλης κονομα απο τη μπαλα ενω οταν ειδε στο μπασκετ οτι δε εχει κονομα κοντεψε να το διαλυσει το μαγαζι μην ξεχνας////
αν εισαι μονο του ποδοσφαιρου παω πασο φιλε
Τα έχουμε κουβεντιάσει πολλές φορές Λιάκο!Δεν έχει νόημα...επειδή το καταλαβαίνω, για αυτό έχω αυτή την άποψη. Αυτό θα γράψω και τέλος η αντιπαράθεση. Πες ότι έχεις μια εταιρία και λόγω ανοίγματος μεταξύ εσόδων και εξόδων, αναγκάζεσαι να κάνεις περικοπές. Επίσης ανακοινώνεις ότι είσαι διατεθειμένος να πουλήσεις την εταιρία σου. Κάποιος επιχειρηματίας, διαλαλούσε εδώ και καιρό ότι θέλει να πάρει την εταιρία σου αλλά εσύ τότε δεν ήθελες να την δώσεις. Τώρα στην ανοικτή πρόταση που έκανες δεν υπήρξε ενδιαφέρον πα΄ρόλο που πάρα πολλοί (δημοσιογράφοι) έλεγαν ότι ο ενδιαφερόμενος θα ενδιαφερθεί πάλι. Εχουν περάσει μήνες από τότε και εσύ προσπαθείς με σφικτή Οικονομική πολιτική να τρέξεις την εταιρία. Ή ανοικτή πρόσκληση ισχύει ακόμα αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται εμπράκτως πα΄ρά μόνο μέσω δημοσιευμάτων. Εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά να τρέξεις την εταιρία. Φυσικ΄λα δεν μπορείς να την κλείσεις και να φύγεις. Ο ενδιαφερόμενος όμως, παρά το ότι έχουν περάσει μήνες, δεν έχει βγει να μιλήσει ανοικτά και να πει ότι ενδιαφέρεται ή όχι και σέρνεται εδώ και μήνες ένα γαιτανάκι φημών. Αυτός εν τέλει δεν μπαίνει.
τελικά ποιος δουλεύει τον κόσμο? εσύ που βγήκες καθαρά και είπες ότι μετά τα λάθη που έγιναν, για να τρέξει η εταιρία χρειάζεται σφικτή οικονομική πολιτική και ότι είσαι διατεθειμένος να πουλήσεις ή αυτός που εδώ και τόσο καιρό δεν ξεκαθαρίζει τι θα κάνει?
δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Απλά σκέψου ποιος μιλάει καθαρά σε αυτή την υπόθεση και ποιος δεν μιλάει καθόλου και κρύβεται.
να σαι καλά, και με την νίκη αύριο.
Εσύ δεν πιστεύεις ότι κάτι θα αλλάξει αν έρθει?Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Άντε και ήρθε ο Μελισσανίδης ... τί θα αλλάξει ? Τον περιμένουν λες και κάτι θα γίνει... Σε όλα τα ραδιόφωνα δεν υπάρχει άλλο θέμα για την ΑΕΚ παρά ο Μελισσανίδης.
Χωρίς να έχω σπουδάσει το αντικείμενο , δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Άσε που είχε ξαναέρθει κάποτε , το 1999, και δεν άλλαξε τίποτα.Εσύ δεν πιστεύεις ότι κάτι θα αλλάξει αν έρθει?
Χειρότερα από τώρα φίλε δεν γίνεται!Και ο Τροχανάς να έμπαινε θα γινότανε ήρωας!Χωρίς να έχω σπουδάσει το αντικείμενο , δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Άσε που είχε ξαναέρθει κάποτε , το 1999, και δεν άλλαξε τίποτα.
μια ζωη στο τσαμπα ειστε εσεις,κανα εισητηριακι καμια βενζινη για το παπι του χατζηχρηστου κτλ
ξεχασες τοτε που κλεινατε την εθνικη για τον γαλακτερο?
α ρε μακαρο που θελετε παλι
ο μελλισανιδης θα βαλει πολλα λεφτα στο αεκακι ετσι θα μπορουν να αγοραζουν βαζελινη με το κιλο οι χανουμισσες για να μην πονανε οταν τους γαμαει ο ολυμπιακος
τελικα η ζωη δεν σταματαει να σε εκπλησει....Στο ερωτημα υπαρχει μεγαλυτερος μαλακας απο τον τσουκαλα,νομιζω εχουμε απαντηση...Ναι,ακαπωτε,ο αγωνας σου δικαιωθηκε....Υ.Σ.πληρωσε ο θειος το μαθημα γαλλικων σου ή θα σε διωξει ο δακαλος???ο μελλισανιδης θα βαλει πολλα λεφτα στο αεκακι ετσι θα μπορουν να αγοραζουν βαζελινη με το κιλο οι χανουμισσες για να μην πονανε οταν τους γαμαει ο ολυμπιακος