Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Φαντάσου απογοήτευση που έχουμε...Η ομάδα-κακά τα ψέματα-εδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα σήμερα και ανέτρεψε δυο φορές το σκορ.Απέναντι σε μια Λάρισα που αν παίξει και στη συνέχεια έτσι δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος...Και ούτε ενα ποστ συγχαρητηριο.... :think: :think:

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
συγχαρητηρια για την μεγαλη νικη εναντια στην Α.Ε.Λ. μην ξεχνατε οτι κερδισε τον ολυμπιακο(η Α.Ε.Λ.) μεσα στο καραισκακη
κατι που δεν μπορεσατε να κανετε εσεις ουτε στην εδρα σας

αεκ γερα στα πεναλτι παρτο ξανα  :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa3: :pipa3:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φαντάσου απογοήτευση που έχουμε...Η ομάδα-κακά τα ψέματα-εδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα σήμερα και ανέτρεψε δυο φορές το σκορ.Απέναντι σε μια Λάρισα που αν παίξει και στη συνέχεια έτσι δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος...Και ούτε ενα ποστ συγχαρητηριο.... :think: :think:
Την Λάρισα κερδίσαμε ρε συ ναύαρχε!Τι θες να κάνουμε?Να βγούμε στην Ομόνοια?  :tooth:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
συγχαρητηρια για την μεγαλη νικη εναντια στην Α.Ε.Λ. μην ξεχνατε οτι κερδισε τον ολυμπιακο(η Α.Ε.Λ.) μεσα στο καραισκακη
κατι που δεν μπορεσατε να κανετε εσεις ουτε στην εδρα σας

αεκ γερα στα πεναλτι παρτο ξανα  :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa3: :pipa3:
Ποδια ανοιχτα κι ολα τα φτανω ηταν αυτο το ματσ...αλλη μια ενδοξη σελιδα στην ιστορια της θρυλαρας.... :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :uglystupid: :uglystupid:
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ξέσκισε.
Αν του χρόνου δεν εμπαλκεί κάποιος μεγάλος ΑΕΚΑΡΑΣ από τους πολλούς που έχουμε στα κοινά,ούτε πλέι οφ θα παίξουμε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι δεν βλέπεις.Εγώ είμαι ο γρουσούζης.Μια δεκαετία μαλακιζόμεθα :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποδια ανοιχτα κι ολα τα φτανω ηταν αυτο το ματσ...αλλη μια ενδοξη σελιδα στην ιστορια της θρυλαρας.... :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :uglystupid: :uglystupid:
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :headbang:
φαντάζομαι αναφέρεσαι στην ίδια αγωνιστική που ένας θεός του πολέμου σε ξεπαρθένιασε;;;
ουπς σόρρυ, εσύ είχες ξεπαρθενευτεί πολλές φορές φέτος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ερώτηση.
πέρσι λέγατε πως είναι καλύτερο το ΟΥΕΦΑ και γι αυτό δεν το χτυπήσατε το τσουλου.
φέτος που πάλι δεν θα βγείτε..τι θα λέτε;

Και αν τελικά βγείτε (γιατί για το φετινό ΠΑΟ μιλάμε - είναι πιθανό να χάσει από Λάρισα), τελικά θα ξεχρεώσετε ή θα ρίξετε πάλι λεφτά σε ποδοσφαιριστές μαϊμούδες και μετά πάλι θα έχετε καμμένη γη;;
Γιατί αυτό σας καίει. Βάλτε ρε σεις από τους νέους σας στην πρώτη ομάδα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πέρσι παίχτη μου,για να μαθαίνεις κ μην τα παραποιείς,η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα το οποίο το έχασε δικαστικώς.Οι παίχτες δεν ήθελαν να κατέβουν στα πλει οφ,γιατί αισθανόντουσαν ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.Η διοίκηση τους επέβαλε να κατέβουν κ ότι έπρεπε να παίξουν για να βγει η ΑΕΚ Τσου Λου.Οι παίχτες θες απογοητευμένοι,θες κουρασμένοι κατέβηκαν φαντασματα του εαυτού τους κ για αυτό δεν βγήκε η ΑΕΚ Τσου λου και όχι γιατί προτιμούσαμε το ΟΥΕΦΑ.
Μάθε τα σωστά,και ξαναμιλάμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επειδή μου αρέσι ενα τα λέω όπως είναι και όχι με χρωματισμένα ή "σκοτεινά" μάτια συνάδελφε, σε πληροφορώ πως μόλις βγήκατε τρίτοι όλοι έλεγαν πως είναι καλύτερα γιατί θα ήταν δύσκολο να προχωρήσετε τσουλου κλπ.
όσο για τα υπόλοιπα με τους ηθικούς πρωταθλητές και τους "κουρασμένους" ή απογοητευμένους,να σου πω πως
1. είναι επαγγελματίες αθλητές και πρέπει να παίζουνε όπως εσύ κι εγώ πρέπει να δουλεύουμε στις δουλειές μας. Ισχύει για όλες τις ομάδες αυτό. Και ειδικά οι κύριοι αυτοί παίρνουνε πολλά λεφτά για αυτό που κάνουνε.
2. η περσινή σας ομάδα είχε ένα τεράστιο πρόβλημα: το λέγανε Ριβάλντο. Φέτος, επειδή δεν θέλετε να παίζετε χωρίς προβλήματα πήρατε τον Τσιμπούρη και τα έχει κάνει σκατά. Όταν τον παίρνατε λοιπόν φώναζα πως θα δημιουργήσει προβλήματα (το έλεγα και για τους δύο).

και κάτι τελευταίο. Πρωταθλητές ΔΕΝ ήτανε.ούτε καν ηθικοί πρωταθλητές (στις καρδιές ποιανών; Αυτών που τους έβλεπαν να σέρνονται 1,5 γύρο μέχρι που έβγαλε και ανακοίνωση και ο πρόεδρός σας;;; μη χέσω).
Δεν λέω πως δεν θα ήταν πρωταθλητές αν δεν είχε κάνει τη μαλακία η Ξάνθη. Σαφώς και θα ήτανε. Αλλά το πρωτάθλημα δεν το έχασαν στο έναματς. Το έχασαν σε 1,5 γύρο που σερνόντουσαν.

Πέρσι, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά του, δεν είχατε σούπερ ομάδα. Είχατε όμως κάτι που φέτος ΔΕΝ το έχετε. Και αυτό είναι η υπεροπλία σε όλες τις θέσεις. Είχατε δηλαδή πολλά πνευμόνια. Κι ενώ όλοι σερνόντουσαν στο δεύτερο γυρο, εσείς είχατε ντούρασελ λόγω του ροτέισον.

Αλλα ειδικά το περσινό πρωτάθλημα ήταν από τα αθλιότερα που έχω δει. Ομάδες της πλάκας ΟΛΟΙ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο μόνος που προχώρησε λιγάκι στην Ευρώπη είναι ο ΠΑΟ που έκανε πολλές μεταγραφές στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και κατάφερε να δέσει λιγάκι.

Αλλα αυτό που γράφεις δεν απαντάει στην ερώτησή μου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ετσι όπως στα έγραψα-έτσι είναι,αντικειμενικά.Φάνηκε ότι το άφησαν οι παίχτες το Τσου Λου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπορείς να μου παραθέσεις τα αποτελέσματά σας στα πλέυ όφφ πέρσι γιατί δεν θυμάμαι;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ψάξε βρεστα.Ουτε κ γω τα θυμάμαι όλα.καλό μεσημέρι.Και κοιτάω μπροστά και όχι πίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom