Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
αμα ειναι να κανει την ΑΕΚαρα ΜΙΛΑΝ να ερθει  :rockon:
ειναι εξυπνος ανθρωποσ πολι νικολακι..........
καλα λεω την ελλαδα εγω ΕΜΙΡΑΤΟ..............
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ να μην την παρη και αυτη;;;;;;;;;;

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πλακα κανω
δεν γινοντε αυτα τα πραγματα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερα ρε ΣΥΝ-Κυπελουχοι και Περσυνοι ΗΘΙΚΟ-Πρωταθλητες !!!! καθε χρονο  Τιτλο ετσι?
Μπραβο παντα Τετοια!!!
κατι Σκοτεινοι τυποι που Μιλαγαν για Μαρμαρωμενους Βασιλιαδες για Επιστροφες Πριγκηπων , για Ανασταση της Ορθοδοξιας με Νταμπλ της αεκαρας  , για Σιγουρη Νικη  στον Τελικο της Δεκαετιας  που Χαθηκαν ρε Μαγκες? ?
μετα τον Τελικο ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ?
skoti.jpg

Εδω είμαι ρε παίχτη μου.Τι τρεμούρα έχεις με την παρτη μου.Καλά δεν πανηγυρίζεις το νταμπλ σου;Από κει κ πέρα τι ζόρια τραβας με μένα;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τωρα που υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ οικονομικό πρόβλημα,που είναι όλοι αυτοί οι μεγάλοι ΑΕΚΑΡΕΣ;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
δε μου λετε ρε λατρεμενα χανουμια ο γαυρος
εχει μπασκετικο τμημα;;;;;;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εδω είμαι ρε παίχτη μου.Τι τρεμούρα έχεις με την παρτη μου.Καλά δεν πανηγυρίζεις το νταμπλ σου;Από κει κ πέρα τι ζόρια τραβας με μένα;
Καταρχην Πανηγυριζω ΤΑ Νταμπλ μου οχι ΤΟ ....
Δευτερον ΠΛΑΚΑ κανω!!!
Απλα !!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχω μια απορία...
εάν η ΑΕΚ έπερνε φέτος κύπελο, θα άλλαζε τίποτα στην οικονομική και γηπεδική κατάσταση της ομάδας; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
έχω μια απορία...
εάν η ΑΕΚ έπερνε φέτος κύπελο, θα άλλαζε τίποτα στην οικονομική και γηπεδική κατάσταση της ομάδας; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Νομίζω φίλε persona πως το μόνο που θα άλλαζε είναι η ψυχολογία παικτών και κόσμου. Η απογοήτευση είναι πλέον έκδηλη και πιστεύω πως ο αντίκτυπός της θα φανεί με την διάθεση των διαρκείας (οικονομική κατάσταση). όσον αφορά το γηπεδικό ουδεμία διαφοροποίηση θα υπήρχε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ νομίζω ότι κακό θα έκανε.....
θα έμπαιναν κάτω απ το χαλί τα προβλήματα των αποδυτηρίων που είναι μπουρδέλο και όλοι οι ΑΕΚτζήδες θα εθελοτυφλούσαν ότι γαμάνε και δέρνουνε (κλασσικό ελληνικό παράδειγμα νοοτροπίας) και του χρόνου πάλι θα θεωρούσαν λύτρωση την κούπα στα πέναλτυ.

Η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή μια ευκαιρία μετά ΤΟΝ "ΗΡΩΑ" που την έσωσε να ξαναρχίσει τα πάντα από την αρχή και σωστά.
Ο ΗΡΩΑΣ έπαψε να έχει το καφενείο του, τσαντίρι του,
η ομάδα είναι σε σημείο μηδέν γηπεδικά και από πλευράς έμψυχου υλικού και έχει μια δυνατότητα να πάρει το μαγαζί ολόκληρο ένας φραγκάτος να στρώσει την κατάσταση.

μετά την πρώτη φορά επί ΗΡΩΑ τώρα είναι πάλι η κατάλληλη ώρα....
και δυστυχώς, ή ευτυχώς το ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
[move]Kυργιάκο - Αλάνι έλα στο Λίμάνι!!! (να σου κάνουμε την σούφρα σαν 17'' ζάντα...)
[/move]

[move] :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:[/move]

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εγώ νομίζω ότι κακό θα έκανε.....
θα έμπαιναν κάτω απ το χαλί τα προβλήματα των αποδυτηρίων που είναι μπουρδέλο και όλοι οι ΑΕΚτζήδες θα εθελοτυφλούσαν ότι γαμάνε και δέρνουνε (κλασσικό ελληνικό παράδειγμα νοοτροπίας) και του χρόνου πάλι θα θεωρούσαν λύτρωση την κούπα στα πέναλτυ.

Η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή μια ευκαιρία μετά ΤΟΝ "ΗΡΩΑ" που την έσωσε να ξαναρχίσει τα πάντα από την αρχή και σωστά.
Ο ΗΡΩΑΣ έπαψε να έχει το καφενείο του, τσαντίρι του,
η ομάδα είναι σε σημείο μηδέν γηπεδικά και από πλευράς έμψυχου υλικού και έχει μια δυνατότητα να πάρει το μαγαζί ολόκληρο ένας φραγκάτος να στρώσει την κατάσταση.

μετά την πρώτη φορά επί ΗΡΩΑ τώρα είναι πάλι η κατάλληλη ώρα....
και δυστυχώς, ή ευτυχώς το ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.

Νομίζω πως σου εξήγησα τους λόγους που πιστεύω πως θα έκανε καλό καθώς και τους συγκεκριμένους τομείς. Σχετικά με τα όσα λές για τα προβλήματα που θα κρυβόντουσαν κάτω από το χαλάκι ουδεμία αντίρρηση καθόσον και πολλά είναι και όχι μόνο οικονομικά και η κατάκτηση του Κυπέλλου απλά θα χρύσωνε το χάπι για όσους τους διακρίνει αυτή η νοοτροπία.

Σε όλα τα υπόλοιπα που παραθέτεις δεν θα το συζητήσω επέτρεψε μου να διατηρώ αντίθετη άποψη απλά και θα σου πώ πως συμφωνώ απόλυτα με την φράση που έχω υπογραμμίσει. Η ομάδα είναι άρρωστη σε όλα τα επίπεδα εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να γίνεται βορά στα νύχια του κάθε πεινασμένου λαμόγιου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νομίζω πως σου εξήγησα τους λόγους που πιστεύω πως θα έκανε καλό καθώς και τους συγκεκριμένους τομείς. Σχετικά με τα όσα λές για τα προβλήματα που θα κρυβόντουσαν κάτω από το χαλάκι ουδεμία αντίρρηση καθόσον και πολλά είναι και όχι μόνο οικονομικά και η κατάκτηση του Κυπέλλου απλά θα χρύσωνε το χάπι για όσους τους διακρίνει αυτή η νοοτροπία.

Σε όλα τα υπόλοιπα που παραθέτεις δεν θα το συζητήσω επέτρεψε μου να διατηρώ αντίθετη άποψη απλά και θα σου πώ πως συμφωνώ απόλυτα με την φράση που έχω υπογραμμίσει. Η ομάδα είναι άρρωστη σε όλα τα επίπεδα εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να γίνεται βορά στα νύχια του κάθε πεινασμένου λαμόγιου...

μα δε λες κάτι διαφορετικό.....

ο ΗΡΩΑΣ έβαλε μερικούς τσίπηδες να τον βοηθήσουν να κάνει περιουσία από τη διαχείριση στο οπαδιλίκι.
Οποιος σοβαρός επιχειρηματίας (όχι τσουτσέκια) αποφασίσει να ρίξει φράγκα και να έχει το απόλυτο κουμάντο θα κάνει την ΆΕΚ πάλι μεγάλη.

ΘΑ δεις και ο ζμΠαΟΚ που θα καταλήξει με τον άλλο "ΗΡΩΑ"
Και όπως έχω ξαναματαπεί με κλανιές και γάμους στα μπουζούκια και στις πασαρέλες δεν βάφεις αβγά.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μα δε λες κάτι διαφορετικό.....

ο ΗΡΩΑΣ έβαλε μερικούς τσίπηδες να τον βοηθήσουν να κάνει περιουσία από τη διαχείριση στο οπαδιλίκι.
Οποιος σοβαρός επιχειρηματίας (όχι τσουτσέκια) αποφασίσει να ρίξει φράγκα και να έχει το απόλυτο κουμάντο θα κάνει την ΆΕΚ πάλι μεγάλη.

ΘΑ δεις και ο ζμΠαΟΚ που θα καταλήξει με τον άλλο "ΗΡΩΑ"
Και όπως έχω ξαναματαπεί με κλανιές και γάμους στα μπουζούκια και στις πασαρέλες δεν βάφεις αβγά.
Το μόνο διαφορετικό που λέω είναι πως πιστεύω έστω και στην ψυχολογία όλου του κόσμου της ΑΕΚ με ό,τι αυτό συνεπάγεται θα βοηθούσε η κατάκτηση ενός τίτλου.

Σε όλα τα υπόλοιπα που λές  :thumbsup: :thumbsup: σόρυ εγώ δεν κατάλαβα τι εννοούσες... με μόνη διαφοροποίηση τον ΠΑΟΚ όπου νομίζω πως τα πράγματα εκεί δεν είναι ακριβώς έτσι και ελπίζω απλά να μην διαψευστώ κυρίως για χάρη του ανταγωνισμού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εαν συνεχιστεί αυτή η οικονομική στενότητα,ούτε στα πλέι οφ,δεν θα μπου΄με να παίξουμε του χρόνου.
Η ομάδα αυτή την στιγμή νοσεί και μάλιστα πολύ σοβαρά.Αν δεν μπουν μπροστά αυτοί που φώναζαν και διατυμπάνιζαν ότι θα μπουν,σε καφενειακού τύπου εκπομπές και δηλώσεις τους ότι θέλουν να μπουν,η ομάδα δεν θα έχει στόχους να κυνηγήσει

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εαν συνεχιστεί αυτή η οικονομική στενότητα,ούτε στα πλέι οφ,δεν θα μπου΄με να παίξουμε του χρόνου.
Η ομάδα αυτή την στιγμή νοσεί και μάλιστα πολύ σοβαρά.Αν δεν μπουν μπροστά αυτοί που φώναζαν και διατυμπάνιζαν ότι θα μπουν,σε καφενειακού τύπου εκπομπές και δηλώσεις τους ότι θέλουν να μπουν,η ομάδα δεν θα έχει στόχους να κυνηγήσει
δεν μπηκαν γιατι η ΑΕΚ δεν εχει αναγκη τα 70 μυρια
αυτη δεν ηταν η απαντηση του ρουφιανου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom