Επισκέπτης
Πήρες δόση από κόρες και ξανάνιωσες γέρο;
Τις είχα εδώ και 15 μέρες το Πάσχα και τώρα μετράω 1 μήνα ακριβώς για να επιστρέψουν!
Πήρες δόση από κόρες και ξανάνιωσες γέρο;
Αυτά είναι τα όμορφα.Τις είχα εδώ και 15 μέρες το Πάσχα και τώρα μετράω 1 μήνα ακριβώς για να επιστρέψουν!
μη με φιαχνης τωρα,,,,,,,,,,,,,,Φιλαράκι το φαγκρί με την απόχη μόνο το έβγαζες εκεί που ήμουν!
μη με φιαχνης τωρα,,,,,,,,,,,,,,
περνω το σκαφος και ανεβαιμω...........
με αρωστενης το ξερης;;;;;;;;;;;;
το ψαρεμα ειναι η ζωη μου.
eisai τωρα εκει στο νησι;;;Η περιοχή ανάμεσα στην Κω (Μαστιχάρι) και την Κάλυμνο είναι τίγκα!
eisai τωρα εκει στο νησι;;;
o.k αν δεν εχει πολυ καιρο την πεμπτη θα παω για δυο ημερες........Γύρισα προχθές αλλά θα ξαναπάω σε 10 μέρες.
o.k αν δεν εχει πολυ καιρο την πεμπτη θα παω για δυο ημερες........
Το Σάββατο 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλου!!!
H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η γιορτή για την απονομή του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09.05.2009 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Στο πλαίσιο της γιορτής θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ δύο ομάδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα έχει διάρκεια 45 λεπτά. Την ίδια ημέρα, από το πρωί (11.00), στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», θα πραγματοποιηθούν διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας μας.
Η διάθεση των εισιτηρίων που θα εκδοθούν, θα πραγματοποιηθεί από τα επανδρωμένα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Τετάρτη 06/05 ώρες διάθεσης 12:00 - 18:00
Πέμπτη 07/05 ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
Παρασκευή 08/05 ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
Σάββατο 09/05 από τις 10:00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
5 € Θύρες 3,7,8,9,20,21,22,23,24,25,26,27
10 € Θύρες 10,18,28,29,30,33,34,35
*Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά.
*Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Mια που ειστε Συν-Κυπελουχοι μπορειτε να ερθετε και εσεις
με γαμισεσ τορα μιν ξαναπισ καλι ψαρια...........Καλή ψαριά να έχεις κι απ'ότι άκουσα θα έχει μέχρι 4 BF.(αλλά εκεί έχει βουβό σαν του Κορινθιακού)
με γαμισεσ τορα μιν ξαναπισ καλι ψαρια...........
παρτο πισο και πιασε τα αρχ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
[move] [/move]
[move] [/move]
'Εχω βραχεί και βρέχομαι αλλά υπάρχει αντίστοιχο θρεντ γι' αυτό![move] [/move]
οταν δεν εχεις βραχη απο τη σοροκαδα gate........δεν ξερης τιποτε για θαλασσα.........
[move] [/move]
:-* :-* :-*'Εχω βραχεί και βρέχομαι αλλά υπάρχει αντίστοιχο θρεντ γι' αυτό!
Παραμυθια της χαλιμας....Ο μελισσανιδης οτι εκανε το εκανε για διαφημιση...Δεν ειχε ποτε σκοπο να αναλαβει την ομαδα...μονο να παιζει με τα νευρα μας ξερει...οπως παει η δουλεια,δεν βλεπω φως στο οριζοντα...Χθες ο Γεωργίου ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα βγάλει ανακοίνωση ο Μελισσανίδης στην οποία θα εξηγεί γιατί δεν αναλαμβάνει την ΑΕΚ τώρα οπότε...
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει...αν δεν δώσει πειστικές απαντήσεις θα μπει κι αυτός στην μπλακ λιστ!Παραμυθια της χαλιμας....Ο μελισσανιδης οτι εκανε το εκανε για διαφημιση...Δεν ειχε ποτε σκοπο να αναλαβει την ομαδα...μονο να παιζει με τα νευρα μας ξερει...οπως παει η δουλεια,δεν βλεπω φως στο οριζοντα...
δηλαδη τι μπορει να πει για να σε πεισει??οτι δεν εχει φραγκα??κοτερο 50 εκατομυριων αγορασε...οτι δεν εχει η ομαδα τον προπονητη που γουσταρει???τον εχει..οτι δεν εχει χρονΟ??γιατι μονος θα αναλαμβανε???ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΙΑ......Και ειναι τοσο αεριτζης που σιγουρα θα αφησει ανοιχτο παραθυρο για το μελλον.....ουστ....ΓΑΤΟΥΛΑ....Ετσι ειναι οι τιγρηδες???? (ειμαι απο τους κατηγορους του ντεμη,για να μην αποκαλεστω τσιρακι.. ;))Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει...αν δεν δώσει πειστικές απαντήσεις θα μπει κι αυτός στην μπλακ λιστ!