You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Μήπως θέλει να αναλάβει τον ΑΡΗ;Χθες ο Γεωργίου ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα βγάλει ανακοίνωση ο Μελισσανίδης στην οποία θα εξηγεί γιατί δεν αναλαμβάνει την ΑΕΚ τώρα οπότε...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τον σουτάρατε τον Λαμπρούκο?Μήπως θέλει να αναλάβει τον ΑΡΗ;
Της πουτάνας γίνεται. Έχουν πέσει όλοι πάνω του να τον φάνε. Τον βλέπω στο ψυχιατρείο παρέα με τη ΘώδηΤον σουτάρατε τον Λαμπρούκο?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κάτσε μην πάμε κι εμείς παρεούλα με αυτά που γίνονται στις ομάδες μας!Της πουτάνας γίνεται. Έχουν πέσει όλοι πάνω του να τον φάνε. Τον βλέπω στο ψυχιατρείο παρέα με τη Θώδη
Έλα μωρέ τόσες φορές το έχουμε δει το έργο, δεν μασάμε. Όπου μπλέκονται σύνδεσμοι μην περιμένεις καλό αποτέλεσμαΚάτσε μην πάμε κι εμείς παρεούλα με αυτά που γίνονται στις ομάδες μας!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά την πήγε την ομάδα ο Σκόρδας για 2 χρόνια!Χωρίς μεγάλο μπάτζετ έπαιξε μια χαρά μπαλίτσα και τερμάτισε ψηλά στην βαθμολογία!Δεν νομίζω με τα προηγούμενα λαμόγια που ήταν στην διοίκηση ότι είχατε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα!Τώρα γιατί υπάρχειτόση φαγωμάρα...εσείς ξέρετε καλύτερα!Έλα μωρέ τόσες φορές το έχουμε δει το έργο, δεν μασάμε. Όπου μπλέκονται σύνδεσμοι μην περιμένεις καλό αποτέλεσμα
Δεν αμφισβητεί κανείς την Αρειανοσύνη του Σκόρδα. Η εικόνα της ομάδας των προηγούμενων δυο ετών ήταν δημιούργημα του Φερερ. Η ομάδα χρειάζεται σωστούς μάνατζερ και ας βγάλουν και αυτοί λεφτά. Ε ο Σκόρδας αυτό δεν καταλαβαίνει και δεν δέχεται. Τέλος πάντων σε λάθος thread κλαίγομαι. Sorry χανούμιαΕγώ πιστεύω ότι μια χαρά την πήγε την ομάδα ο Σκόρδας για 2 χρόνια!Χωρίς μεγάλο μπάτζετ έπαιξε μια χαρά μπαλίτσα και τερμάτισε ψηλά στην βαθμολογία!Δεν νομίζω με τα προηγούμενα λαμόγια που ήταν στην διοίκηση ότι είχατε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα!Τώρα γιατί υπάρχειτόση φαγωμάρα...εσείς ξέρετε καλύτερα!
Επισκέπτης
Τέλος πάντων σε λάθος thread κλαίγομαι.
Εδώ θα κλαιγόμαστε τώρα?
Γιατί στο άλλο thread άκρα του τάφου σιωπή! :S
Που χάθηκες αδελφέ μου; Αισθάνομαι πολύ μόνοςΕδώ θα κλαιγόμαστε τώρα?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
αριμπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΕδώ θα κλαιγόμαστε τώρα?
Συνημμένα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
ελα να κανουμε παρεα...................Που χάθηκες αδελφέ μου; Αισθάνομαι πολύ μόνος
Με δελεάζεις τρελό αγόρι, είσαι όμως μακρυάελα να κανουμε παρεα...................
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Να .....αποφευγειs τα Μεξικανικα!!!!! σερνεται και γριππη.......αριμπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
kaνε φασαρια κολιτε μου την πεφτουνε..........................Να .....αποφευγειs τα Μεξικανικα!!!!! σερνεται και γριππη.......
Επισκέπτης
Που χάθηκες αδελφέ μου; Αισθάνομαι πολύ μόνος
Στο νησί είχα πάει, κι επέστρεψα δριμύτερος!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
kaνε φασαρια κολιτε μου την πεφτουνε..........................
Οσο ειναι ντυμενοι δεν τουs φοβαμαι.......Μετα αρχιζουν τα δυσκολα.........Εννοια σου θα μπω μεσα και θα καθαρισω!!!!!!!!
Πήρες δόση από κόρες και ξανάνιωσες γέρο;Στο νησί είχα πάει, κι επέστρεψα δριμύτερος!
Επισκέπτης
αριμπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Φιλαράκι το φαγκρί με την απόχη μόνο το έβγαζες εκεί που ήμουν!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις