Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χθες ο Γεωργίου ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα βγάλει ανακοίνωση ο Μελισσανίδης στην οποία θα εξηγεί γιατί δεν αναλαμβάνει την ΑΕΚ τώρα οπότε... :helpplea:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χθες ο Γεωργίου ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα βγάλει ανακοίνωση ο Μελισσανίδης στην οποία θα εξηγεί γιατί δεν αναλαμβάνει την ΑΕΚ τώρα οπότε... :helpplea:
Μήπως θέλει να αναλάβει τον ΑΡΗ;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Της πουτάνας γίνεται. Έχουν πέσει όλοι πάνω του να τον φάνε. Τον βλέπω στο ψυχιατρείο παρέα με τη Θώδη
Κάτσε μην πάμε κι εμείς παρεούλα με αυτά που γίνονται στις ομάδες μας! :crazy:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κάτσε μην πάμε κι εμείς παρεούλα με αυτά που γίνονται στις ομάδες μας! :crazy:
Έλα μωρέ τόσες φορές το έχουμε δει το έργο, δεν μασάμε. Όπου μπλέκονται σύνδεσμοι μην περιμένεις καλό αποτέλεσμα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έλα μωρέ τόσες φορές το έχουμε δει το έργο, δεν μασάμε. Όπου μπλέκονται σύνδεσμοι μην περιμένεις καλό αποτέλεσμα
Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά την πήγε την ομάδα ο Σκόρδας για 2 χρόνια!Χωρίς μεγάλο μπάτζετ έπαιξε μια χαρά μπαλίτσα και τερμάτισε ψηλά στην βαθμολογία!Δεν νομίζω  με τα προηγούμενα λαμόγια που ήταν στην διοίκηση ότι είχατε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα!Τώρα γιατί υπάρχειτόση φαγωμάρα...εσείς ξέρετε καλύτερα! :dunno:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά την πήγε την ομάδα ο Σκόρδας για 2 χρόνια!Χωρίς μεγάλο μπάτζετ έπαιξε μια χαρά μπαλίτσα και τερμάτισε ψηλά στην βαθμολογία!Δεν νομίζω  με τα προηγούμενα λαμόγια που ήταν στην διοίκηση ότι είχατε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα!Τώρα γιατί υπάρχειτόση φαγωμάρα...εσείς ξέρετε καλύτερα! :dunno:
Δεν αμφισβητεί κανείς την Αρειανοσύνη του Σκόρδα. Η εικόνα της ομάδας των προηγούμενων δυο ετών ήταν δημιούργημα του Φερερ. Η ομάδα χρειάζεται σωστούς μάνατζερ και ας βγάλουν και αυτοί λεφτά. Ε ο Σκόρδας αυτό δεν καταλαβαίνει και δεν δέχεται. Τέλος πάντων σε λάθος thread κλαίγομαι. Sorry χανούμια  :lheel:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γάτε κατάλαβες το χιούμορ του Τριανταφυλλόπουλου και έσβυσες το ποστ;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• DD031107JanineLindemuler213.jpg
    DD031107JanineLindemuler213.jpg
    76,3 KB · Εμφανίσεις: 23

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
kaνε φασαρια κολιτε μου την πεφτουνε.......................... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Οσο ειναι ντυμενοι δεν τουs φοβαμαι.......Μετα αρχιζουν τα δυσκολα.........Εννοια σου θα μπω μεσα και θα καθαρισω!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom