Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως το Σαββατο,ήταν από τις καλύτερες μας φορές,νομίζω...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ναι αλλα θα πονεσω ;;;;;;;;;
εαν ειναι να εθω πιομενος;;

θα χαλαρώσεις για να βλέπεις τον Agiana να ΄΄εισπράτει΄΄ εννοεί.Μου φαίνεται ότι ήδη κατέβασες την ΖΙΒΑΝΙΑ...και δεν ξερεις τι σκέπτεσαι.μου χρωστάς κ μια βόλτα το τουτού σου,έτσι;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα τελευταία νέα της ομάδας μας:

Την έκτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η ΑΕΚ, μετά την εύκολη επικράτηση 3-1 επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» απέχουν μόλις έναν βαθμό από τους δεύτερους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει 54 βαθμούς. Σημαντική θεωρείται η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην «Ένωση», αφού σε 17 παιχνίδια μετρά μόλις μία ήττα (από τον Ολυμπιακό την 20η αγωνιστική της Superleague). Οι Ισμαέλ Μπλάνκο και Ραφίκ Τζεμπούρ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού συνολικά έχουν πετύχει 20 γκολ, με τον Αργεντινό φορ να είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (έχοντας σημειώσει 13 τέρματα μέχρι στιγμής).

Σάχα: «Θέλω να μείνω, αλλά…»

Την πρόθεσή του να μείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε εκ νέου ο Σεμπαστιάν Σάχα. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας θεωρεί πως όλα εξαρτώνται από την «Ένωση» και όχι τόσο από τον ίδιο. «Αυτό το σερί νικών μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να μη χαλάσουμε την καλή εικόνα. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν. Όπως έχω ξαναπεί, επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην ΑΕΚ, αλλά η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο και θα αποφασίσει», τόνισε ο 30χρονος γκολκίπερ.

Κλήθηκε από τον Κεϊρός ο Εντίνιο!

Στη λίστα των 22 ποδοσφαιριστών που κάλεσε ο Κάρλος Κεϊρός συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Εντίνιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρική 2010. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιβηρικής χώρας και το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα, αφού ο 27χρονος άσος ανυπομονούσε για αυτή τη στιγμή. Νωρίτερα, ο «Έντι» δήλωσε: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Να συνεχίσω να δουλεύω και να του αποδεικνύω κάθε φορά ότι αξίζω να μπαίνω στα παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν της αξίζει το ξεκίνημα που κάναμε. Ομως με προσπάθεια και πολλή δουλειά είμαστε πλέον πολύ καλύτερα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Τζεμπούρ: «Δεν υπάρχει πρόβλημα»

Στη συνεργασία του με τον Νάτσο Σκόκο αναφέρθηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, επισημαίνοντας ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Αργεντινό άσο. «Η νίκη που πήραμε κάνει ακόμα πιο ευχάριστο αυτό τον τίτλο», τόνισε ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός.

«Δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα. Αυτά τα γράφει ο Τύπος. Είναι φυσιολογικό κάποιες φορές έπειτα από πολλά παιχνίδια να μην αντιδρούν καλά οι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι καλό», είπε ο MVP της χθεσινής αναμέτρησης.

Ο 25χρονος άσος είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και στην ιστοσελίδα AlgerianFoot: «Όλα, αλλά και τίποτα, έχουν ειπωθεί για αυτό το ζήτημα. Δεν έχω μεγάλη επιθυμία να επιστρέψω σε αυτό, αλλά πρέπει να δώσω μία εξήγηση στους Αλγερινούς οπαδούς και να τους πω τι πραγματικά έγινε. Ο Σκόκο είπε μερικά πράγματα πολύ προσβλητικά κατά τη γνώμη μου και του ζήτησα πολλές φορές να ζητήσει συγγνώμη. Εκείνος, αντί να καλμάρει, μου επιτέθηκε και μου έδωσε ένα χτύπημα. Ως εκ τούτου ήρθαμε στα χέρια, όμως πολύ σύντομα μας χώρισαν. Η ομάδα έκανε ό,τι ήταν αναγκαίο, δώσαμε αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα έκλεισε. Οριστικά έκλεισε. Ο αθλητικός και σατιρικός ελληνικός Τύπος, που μετά το καλό μας σερί στο πρωτάθλημα ασχολείται περισσότερο, ξεψαχνίζει ό,τι αφορά την ΑΕΚ και αυτό το θέμα Τζεμπούρ-Σκόκο ήταν ευλογία. Η αλήθεια είναι ότι ο καυγάς δεν κράτησε παρά 30 δευτερόλεπτα, αλλά για τον ελληνικό Τύπο έγινε ένα πραγματικό σίριαλ».

Γεωργέας: «Μεγάλο κατόρθωμα»

Στο «ψαλίδισμα» της διαφοράς από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Γεωργέας. «Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα, αφού ήμασταν πολύ πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αλλά καταφέραμε να πλησιάσουμε. Αυτό, όμως, θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά και ειδικά στα πλέι οφ», είπε ο 33χρονος μπακ και ερωτηθείς να σχολιάσει αν η ομάδα έχει γίνει πιο επιθετική, απάντησε: «Η ομάδα έχει γίνει πιο επιθετική και αυτό μας βοηθάει όλους. Και οι έντεκα αμύνονται και οι έντεκα επιτίθενται. Ήμασταν καλά οργανωμένοι, ήμασταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε τη νίκη».

• Ο Νάτσο Σκόκο συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ θα αποφασίσει σε ποια από τα δύο προσεχή τέσσερα παιχνίδια θα απουσιάσει ο Αργεντινός επιθετικός.

• Διήμερο ρεπό θα έχουν από σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα ξεκουραστούν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

• Απόψε στις 21:00 στην εκπομπή Champions Zone του καναλιού NovaSports 1 θα μεταδοθεί συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο.

• Ο πρόεδρος της «Ενωσης», Νίκος Θανόπουλος, παρακολούθησε το ματς με τον Λεβαδειακό μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Στέλιο Μανωλά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ο Τζιμπούρ τελευταία,έχει ανέβει πάρα πολύ,και είναι ο Τζιμπούρης που θέλουμε κ που αξίζει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
θα χαλαρώσεις για να βλέπεις τον Agiana να ΄΄εισπράτει΄΄ εννοεί.Μου φαίνεται ότι ήδη κατέβασες την ΖΙΒΑΝΙΑ...και δεν ξερεις τι σκέπτεσαι.μου χρωστάς κ μια βόλτα το τουτού σου,έτσι;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ηπια 5 ποτιρακια εχθες ......... καλα σε στελνη αδιαβαστο λεμε............

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ και στους περιβάλλοντες χώρους,μην τολμήσει καμμιά διακιοσύνη κ τιμωρήσει ΑΕΚ και ΠΑΟ,κάηκε.Θα δείξει το κράτος σε όλο του το μεγαλείο ότι εκτός από ανεύθυνο είναι κ πολλάκις μαλακισμένο
:2funny: :2funny: ο ολυμπιακος εφταιγε  :jerking: :jerking:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τα τελευταία νέα της ομάδας μας:

[size=20pt]Γεωργέας: «Μεγάλο κατόρθωμα» [/size]

Στο «ψαλίδισμα» της διαφοράς από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Γεωργέας. «Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα, αφού ήμασταν πολύ πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αλλά καταφέραμε να πλησιάσουμε. Αυτό, όμως, θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά και ειδικά στα πλέι οφ», είπε ο 33χρονος μπακ και ερωτηθείς να σχολιάσει αν η ομάδα έχει γίνει πιο επιθετική, απάντησε: «Η ομάδα έχει γίνει πιο επιθετική και αυτό μας βοηθάει όλους. Και οι έντεκα αμύνονται και οι έντεκα επιτίθενται. Ήμασταν καλά οργανωμένοι, ήμασταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε τη νίκη».
Mεγαλο κατορθωμα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μεγαλο κατορθωμα το βγεις ΤΡΙΤΟΣ????????
Ε αυτη ειναι η διαφορα μας........

bisbas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε άντε με τους τίτλους σας μας τα πρήξατε :ak: :ak: :ak:Εμείς τα χανούμια δεν έχουμε πάρει κανένα πρωτάθλημα τα τελευταία 12 χρόνια κ είναι στα τέτοια μας.Έχουμε τα περισσότερα διαρκείας κ είμαστε 2ροι σε προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο με μικρή διαφορά από τον Ολυμπιακό που έχει τον 3σιο κόσμο.Όταν πηγαίνουν οι γαύροι κ τα βαζελάκια χάλια,ξεχνάτε το γήπεδο.Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΧΑΣΕΙ-ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΑΕΚ κ από κοντά η Λάρισα κ ο Π.Α.Σ. Γιάννενα για να γίνω πιο ρεαλιστής.

ο ΠΑΟΚ πουθενά ;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι είναι κατόρθωμα,με τα φετινά απίστευτα χάλια του Α' γύρου.Προφανώς δεν είναι δύσκολο να καταλαβεις τι εννοεί ο Γεωργέας.Αλλα καλα κάνεις κ πανηγυρίζεις.2 χρόνια έχεις να παρεις πρωτάθλημα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι είναι κατόρθωμα,με τα φετινά απίστευτα χάλια του Α' γύρου.Προφανώς δεν είναι δύσκολο να καταλαβεις τι εννοεί ο Γεωργέας.Αλλα καλα κάνεις κ πανηγυρίζεις.2 χρόνια έχεις να παρεις πρωτάθλημα
Ναι δικιο εχεις εχω ΜΟΛΙΣ 37 !!!!
1 παραπανω απο εσενα !!!!!(σας βαζω ολους μαζι)
Γιατι σαν αδεκ και ο ΤΖΟΛΕ εχει παραπανω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Βλέπω κρατηθήκατε σε κόσμια πλαίσια όλο το πρωί...Έλειψαν και οι προκλήσεις από τους πληρωμένους-τυχαίο είναι που εξαφανίστηκαν μόλις αντιλήφθηκαν ότι τους πήραμε πρέφα?Αν μη τι άλλο ,έχουμε επίπεδο και κρίση εμείς τα χανούμια.Όσο για το τραπέζι μας εγώ το βράδυ την εβγαλα με Simeco!!! :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
iθοσ λιπον..........

vothros