DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ο agiana θα ξεφυγη γρηγορα.........
εγω τι θα κανω;;;;;;;;;;
Πιες την ZIBANIA.Θα ναι σαν να έχεις φάει 1 τόνο ξύλο.
ο agiana θα ξεφυγη γρηγορα.........
εγω τι θα κανω;;;;;;;;;;
Πάντως το Σαββατο,ήταν από τις καλύτερες μας φορές,νομίζω...
ναι αλλα θα πονεσω ;;;;;;;;;θα χαλαρώσεις να το απολαύσεις...
ναι αλλα θα πονεσω ;;;;;;;;;
εαν ειναι να εθω πιομενος;;
θα χαλαρώσεις για να βλέπεις τον Agiana να ΄΄εισπράτει΄΄ εννοεί.Μου φαίνεται ότι ήδη κατέβασες την ΖΙΒΑΝΙΑ...και δεν ξερεις τι σκέπτεσαι.μου χρωστάς κ μια βόλτα το τουτού σου,έτσι;
ο ολυμπιακος εφταιγεΌσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ και στους περιβάλλοντες χώρους,μην τολμήσει καμμιά διακιοσύνη κ τιμωρήσει ΑΕΚ και ΠΑΟ,κάηκε.Θα δείξει το κράτος σε όλο του το μεγαλείο ότι εκτός από ανεύθυνο είναι κ πολλάκις μαλακισμένο
Mεγαλο κατορθωμα?????Τα τελευταία νέα της ομάδας μας:
[size=20pt]Γεωργέας: «Μεγάλο κατόρθωμα» [/size]
Στο «ψαλίδισμα» της διαφοράς από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Γεωργέας. «Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα, αφού ήμασταν πολύ πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αλλά καταφέραμε να πλησιάσουμε. Αυτό, όμως, θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά και ειδικά στα πλέι οφ», είπε ο 33χρονος μπακ και ερωτηθείς να σχολιάσει αν η ομάδα έχει γίνει πιο επιθετική, απάντησε: «Η ομάδα έχει γίνει πιο επιθετική και αυτό μας βοηθάει όλους. Και οι έντεκα αμύνονται και οι έντεκα επιτίθενται. Ήμασταν καλά οργανωμένοι, ήμασταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε τη νίκη».
Ρε άντε με τους τίτλους σας μας τα πρήξατε Εμείς τα χανούμια δεν έχουμε πάρει κανένα πρωτάθλημα τα τελευταία 12 χρόνια κ είναι στα τέτοια μας.Έχουμε τα περισσότερα διαρκείας κ είμαστε 2ροι σε προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο με μικρή διαφορά από τον Ολυμπιακό που έχει τον 3σιο κόσμο.Όταν πηγαίνουν οι γαύροι κ τα βαζελάκια χάλια,ξεχνάτε το γήπεδο.Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΧΑΣΕΙ-ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΑΕΚ κ από κοντά η Λάρισα κ ο Π.Α.Σ. Γιάννενα για να γίνω πιο ρεαλιστής.
ο ΠΑΟΚ πουθενά ;
Ναι δικιο εχεις εχω ΜΟΛΙΣ 37 !!!!Ναι είναι κατόρθωμα,με τα φετινά απίστευτα χάλια του Α' γύρου.Προφανώς δεν είναι δύσκολο να καταλαβεις τι εννοεί ο Γεωργέας.Αλλα καλα κάνεις κ πανηγυρίζεις.2 χρόνια έχεις να παρεις πρωτάθλημα
ερχετε κ αφτο...... ιπομονι.γιπεδο στι φιλαδελφια!!!!!!!!!!!!