Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
για την ιστορία του Σ.Κόκκαλη (την επιχειρηματική)

Ο Σωκράτης επέστρεψε από την Αν.Γερμανία τέλος του 1963 (ώς πολιτικός πρόσφυγας επί εποχής Γεωργίου Παπανδρέου) και προσελήφθη ώς υπάλληλος του Σ.Κωνσταντινίδη εμπορικού αντιπροσώπου της RFT στην Ελλάδα (RFT εταιρεία κατασκευής τηλεπικοινωνικαού εξοπλισμού της πάλια ποτέ κραταιάς Αν.Γερμανίας) από την οποία ο ΟΤΕ αγόραζε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό. Ο Σ.Κωνσταντινίδης ήταν άκληρος και αρκετά μεγάλης ηλικίας και αποχώρησε από το επάγγελμα το 1972, οπότε ο Σωκράτης ανέλαβε την εμπορική αντιπροσώπευση του οίκου στην Ελλάδα. Το 1974 ο ΟΤΕ άρχισε να εξετάζει την μετατροπή του δικτύου σε ψηφιακό και προχώρησε σε προμήθεια τηλεφωνικών κέντρων από την THOMSON-CSF (σήμερα ALCATEL) με αποτέλεσμα η εταιρεία του Σωκράτη να μπεί στο περιθώριο. Βλέποντας ότι αρχίζει να χάνει την αγορά ο Κόκκαλης ίδρυσε την INTRACOM (ως μεταξέλιξη του επιχειρηματικού του σχήματος που μέχρι τότε φυτοζωούσε) με σκοπό να προωθήσει τα προιόντα RFT (ψηφιακής τεχνολογίας πλεόν) στον ΟΤΕ. Μέχρι το 1981 πρακτικά δεν είχε κατασκευάσει τίποτε εκτός από μερικές πλακέτες ψηφιακών κέντρων για τον ΟΤΕ σε σχέδια RFT και πάνω σε τυπωμένα κυκλώματα της XOYRDAKHS ABEE. Το 1981 πρότεινε την "κατασκευή" τηλεφωνικών συσκευών (τις θυμάστε εκείνες τις γκρίζες με το πληκτρολόγιο που 1 στις 2 δεν δουλεύανε) που γίνανε τελικά αποδεκτές από τον ΟΤΕ αρχές του 1982.. και λέω κατασκευή διότι το μόνο πράγμα που φτιαχνότανε εδώ ήταν το πλαστικό (στις εγκαταστάσεις του Δρακόπουλου στο Σχηματάρι) από εκεί και πέρα άρχισε η άνοδος (με το σχετικό σπρώξιμο φυσικά) .. όσο για το αν είναι ή όχι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν το ξέρω (ούτε και με ενδιαφέρει) αυτό όμως που πιστεύω είναι ότι χρησιμοποιεί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (όπως εξάλλου και ο Βαρδινογιάννης τον Παναθηναικό) για να πετύχει την λαική υποστήριξη ..

Το που ξέρω αυτή την ιστορία... ο συχωρεμένος ο θείος μου μέχρι το 1962 ήταν πολύ φίλος με τον Σ.Κωνσταντινίδη και είχαν κοινή εταιρεία αντιπροσώπευσης οίκων εξωτερικού. Η εταιρεία αυτή διαλύθηκε το 1962 και ο Κωνσταντινίδης κράτησε την RFT (ως γερμανόφων) ενώ ο θείος μου την Alcatel (ως γαλλόφων) παράλληλα με άλλες δραστηριότητες που επίσης μοιραστήκανε..

Μάλιστα τον Σ.κωνσταντινίδη τον έχω γνωρίσει το 1966 και από τότε έλεγε "αυτός ο νεαρός θα μου τα πάρει όλα μιά μέρα"

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ακόμα κι έτσι αν είναι δεν σημαίνει ότι επειδή βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί...είναι Παναθηναικός!
Θέλω αύξηση Κρόκους! :sunglasses:
Δηλαδή χθες στον Ρέμο δεν θα μπορούσε να είναι ο Μελισσανίδης ή ο Βαρδινογιάννης?

ρε σείς το περιοδικό έγραφε ότι γλεντούσαν παρέα.. θα με κάνετε να πάω στα αχρεία του ΛΑΜΠΡΑΚΗ να ψάξω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

θα χάνω τζάμπα τις ώρες μου άπιστοι θωμάδες  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και μεταξύ μας κανένας από αυτούς που ασχολούνται τώρα με τα ποδοσφαιρικά δεν είναι και φίλαθλος λαμόγια του κερατά είναι...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε σείς το περιοδικό έγραφε ότι γλεντούσαν παρέα.. θα με κάνετε να πάω στα αχρεία του ΛΑΜΠΡΑΚΗ να ψάξω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

θα χάνω τζάμπα τις ώρες μου άπιστοι θωμάδες  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει...απλά δεν προκύπτει τίποτα από μια φωτογραφία!Ο Κρόκους δεν είχε κάποια θέση τότε στον Ολυμπιακό!Τόσο δύσκολο είναι να είχε κάποιο κολλητό Παναθηναικό και να βρέθηκε κι αυτός εκείνο το βράδυ στο ίδιο μαγαζί?
Αν αρχίσουμε να αναφέρουμε τέτοιες ιστορίες δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και μεταξύ μας κανένας από αυτούς που ασχολούνται τώρα με τα ποδοσφαιρικά δεν είναι και φίλαθλος λαμόγια του κερατά είναι...
ασε ρε ,ινε βεργετεσ με αρχιγο το Νικολαιδι το Ζαγορακι,ινε ιμνιτεσ του ολιμπιακου πνεματοσ

ο Θιοσ ,η πολιμετοχοφαμιλια ινε σε αλο λεβελ,ινε εθνικι εβεργετεσ

α και η 300 ινε ιριοεσ ,οποσ του λεονιδα....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ότι και να ηταν αποτελεί ΠΡΟΔΟΤΗ χείριστου ήθους του Ελλ.κρατούς,και για μένα αυτό αρκεί.Και αεκτζής να ήταν.
Σύντομα θα είναι σ........ οπότε θα μας είναι ανάμνηση...
Τοσος Πονος?? μεχρι εκει? τοσο πολυ ποναει??
Ενα πραγμα να ξερετε και ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ.....

Α και ξεχασα.......

ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
37........

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εχεις χαζεψει τελειως?
ακομα και βαζελος να ηταν δεν με ενοιαζε απο τη στιγμη που εχει προσφερει τοσα
ομως,ο σωκρατης ειναι ολυμπιακος φανατιλας απο τοτε που γεννηθηκε
πολυ πριν γινει επιχειρηματιας στο μεγεθος που ειναι τωρα ακολουθουσε τον ολυμπιακο παντου μαζι με τον λουβαρη
απο τοτε γνωριζε και τον θεοδωριδη
δεκαετια του 70 πηγαινε παντου,ειχε βρεθει μεχρι και στην τουμπα
τες πα,πες μας για τον βαρδινογιαννη που τραγουδουσε το περαια μου περαια μου μαζι με τον παριο
τότε γνώρισε και τη  γυναίκα του Σάββα?

Επισκέπτης
Πάλι μ'εμένα ασχολείστε?
Τώρα θα μου πεις μήπως έχετε δικιά σας διοίκηση ν'ασχοληθείτε?

[size=20pt]

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΑ ΠΑΛΙ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ ΧΟ ΧΟ ΧΟ!
[/size]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012