ρε μεγάλε,το πρώτο μου πόστ ανέβασες εδώ μέσα.Ευγε.Συγκινήθηκα.
Λεω και εγω τι γραφει ο Σκωτεινος μετα ειδα την ημερομηνια.
ρε μεγάλε,το πρώτο μου πόστ ανέβασες εδώ μέσα.Ευγε.Συγκινήθηκα.
ιπομονι απεραντι λεφτα ομοσ?ερχετε κ αφτο...... ιπομονι.
του ραγκμπι,ορεα η μονι ομασ στιν ελαδα!!!!!!!!!!υπαρχει
φιλαδελφεια και αυτητου ραγκμπι,ορεα η μονι ομασ στιν ελαδα!!!!!!!!!!
13 να ισε ακριβισxεραιτω τους πρωταθλητες ναρνιας και χωρας του μαλμπορο
κατεκτησαν το 12 σερι !!!
μπραβο ομαδαρα
υπαρχει
φιλε Σκοτινε να γινι,το θεμα ινε οτι αφτι που θα το φτιαχναν θα θελαν διπλα ενα διπλασιο σε μεγεθοσ ΜΟλ,και εκι κολα το πραμα,οποσ και στο δικο σασ γιπεδακι και στο βαζελογιπεδοΓηπεδάρα.Αυτά του ράγκμπι παίρνουν 120-140.000 θεατές.Νομίζω ότι καποια από αυτά κλείνουν κιόλας και χρησιμοποιούνται για αγώνες ΝΒΑ.
Φανταζεστε να φτιαχνόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα από κάποια ομάδα;
μόνο κ μόνο από περιεργεια του κόσμου,θα γέμιζε κάθε βδόμαδα.
Σύντροφοι καλησπέρα.επειδή οι γαύροι μας έχουν ζαλίσει τα @@@@δια με τον πρόεδρο τους Σωκράτη την μεγάλη Ολυμπιακάρα και επειδή υποσχέθηκα στον φίλο Talos ότι θα βρώ την φωτογραφία του γιαλαντζή ολυμπιακού και φανατικού βάζελου "κυρίου" Σωκράτη Κόκκαλη ιδού λοιπόν
Ο πρόεδρος χορεύνοντας με τον αείμνηστο Mπλούη Διακάκη παράγοντα του παναθηναικού στο κέντρο pamela's στην παραλιακή ,μετά από νίκη του Παναθηναικού επί του Ολυμπιακού..
Σύντροφοι καλησπέρα.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο σας ενημερώνω ότι ο σύντροφος teras με το παραπάνω πόστ του διαστρεβλώνει συνειδητά την άληθεια χάριν εντυπώσεων και μόνο.
Ειδικότερα η φωτόγραφία είναι αληθινή. Όμως από πουθενά δεν προκύπτει ότιο έχει τραβηχθεί από επινείκια Παναθηναϊκών 'η αν πρόκειται για μια φωτό από μια απλή κοινωνική εκδήλωση. Αντίθετα το σχόλιο που τη συνοδεύει αναφέρει "βάζελε, θα σας χορεύω στο ταψί όσο ζω..."
Άλλωστε ο ίδιος ο συγγραφέας (γνωστός Παναθηναϊκάκιας) για τον Κόκαλη αναγράφει ότι ήταν ανέκαθεν φανατικός Ολυμπιακός.
Ειδικότερα διαβάστε τι γράφει για τον Κόκαλη στο , όπου και δημοσιεύεται η παραπάνω φωτογραφία.
Σύντροφε τα στοιχεία τα άντλησα πριν μισή ώρα από το λινκ που ΕΣΥ πόσταρες.Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο περιοδικο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της εποχής μετά από νίκη του Παναθηναικού... επιμένω και θα προσπαθήσω να βρώ το άρθρο.. ο Λυμπερόπουλος κάνει ανατύπωση
Σύντροφε τα στοιχεία τα άντλησα πριν μισή ώρα από το λινκ που ΕΣΥ πόσταρες.
Ξαναδέστο
Φιλικά πάντα.
εχεις χαζεψει τελειως?Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο περιοδικο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της εποχής μετά από νίκη του Παναθηναικού... επιμένω και θα προσπαθήσω να βρώ το άρθρο.. ο Λυμπερόπουλος κάνει ανατύπωση
οταν γραφεις μια μαλακια να εχεις τα αρχιδια να την γραφεις ολοκληρη παλιοκοταότι και να ηταν αποτελεί ΠΡΟΔΟΤΗ χείριστου ήθους του Ελλ.κρατούς,και για μένα αυτό αρκεί.Και αεκτζής να ήταν.
Σύντομα θα είναι σ........ οπότε θα μας είναι ανάμνηση...
Ακόμα κι έτσι αν είναι δεν σημαίνει ότι επειδή βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί...είναι Παναθηναικός!Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο περιοδικο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της εποχής μετά από νίκη του Παναθηναικού... επιμένω και θα προσπαθήσω να βρώ το άρθρο.. ο Λυμπερόπουλος κάνει ανατύπωση
Γηπεδάρα.Αυτά του ράγκμπι παίρνουν 120-140.000 θεατές.Νομίζω ότι καποια από αυτά κλείνουν κιόλας και χρησιμοποιούνται για αγώνες ΝΒΑ.
Φανταζεστε να φτιαχνόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα από κάποια ομάδα;
μόνο κ μόνο από περιεργεια του κόσμου,θα γέμιζε κάθε βδόμαδα.
οποτε τα λιπα λαμογια που χουν ιδι μαγαζια σιγα μιν δε το ξεσκισουν στισ προσφιγεσ....Προφανώς για να γίνει ένα τέτοιο φαραωνικό έργο θα ήθελε MALL δίπλα.