γεια σου τρελλοκαταστασηευγε νεε μου (τερας)........ να εχω κατι να λεω
σε κατι φιλαρακια τσατσονια της ιχθυοσκαλας...........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ποιος ζαμπονακιας μωρεεεεεεεεεεεε!?!?!?!?ελα ντε
αλλα σιγα να μην κατσει να σκεφτει ο ζαμπονακιας
Την βρήκες τελικά ρε τέρας ε;
για αυτό σε λένε Τέρας.
Είναι Τερατούκλης......
δεν ειπα κατι εγω...είμαι Τέρας .. διατί να το κρύψωμεν άλλωστε .. που είπε και η ενσάρκωση του Βεεζεβούλ...
τον πουτσο μου λεω τερας...οταν το Τέρας λέει κάτι να τον ακούτε... στραβάδια.. βαράτε και από μία προσοχή τώρα του ναυάρχου συμπεριλαμβανομένου...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.977
- Πόντοι
- 22.785
αγαπη μου γιατι δεν ερχεσαι στα τσιμπουσια;;;;;;;;;;;δεν ειπα κατι εγω...
με φοβασαι;;;;;;;;;;;;;
τον πουτσο μου λεω τερας...
εισαι κι εσυ τερας?αγαπη μου γιατι δεν ερχεσαι στα τσιμπουσια;;;;;;;;;;;
με φοβασαι;;;;;;;;;;;;;
σιγα καλε. με το μαλακο...
(ριξε κι αλλες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.977
- Πόντοι
- 22.785
εισαι κι εσυ τερας?
σιγα καλε. με το μαλακο...
(ριξε κι αλλες)
πονώ και μ'αρέσει ???????????????????
αγαπη μου γιατι δεν ερχεσαι στα τσιμπουσια;;;;;;;;;;;
με φοβασαι;;;;;;;;;;;;;
....ίσως γιατί μετά τα τσιμπούσια, έλθουν τα τσιμπούκια...... είσαι μιά τρελλή εσύ......
μαζοχαααααα!!!!πονώ και μ'αρέσει ???????????????????
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το φαγα εγω το ξύλο το πολύ. Και είχα βασιστεί στις κ τον Agiana εμπροσθοφυλακή,τίποτα δεν βγήκε.Είχα βασιστεί στις πλάτες του,στο μπόι του και στα μπράτσα του.
Το φαγα εγω το ξύλο το πολύ. Και είχα βασιστεί στις κ τον Agiana εμπροσθοφυλακή,τίποτα δεν βγήκε.Είχα βασιστεί στις πλάτες του,στο μπόι του και στα μπράτσα του.
σιγά μωρέ... μερικές φάπες έφαγες.. τίποτε το σπουδαίο.. τυχερός πούναι σαρακοστή...
θεοτρελλη!!!....ίσως γιατί μετά τα τσιμπούσια, έλθουν τα τσιμπούκια...... είσαι μιά τρελλή εσύ......
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
σιγά μωρέ... μερικές φάπες έφαγες.. τίποτε το σπουδαίο.. τυχερός πούναι σαρακοστή...
να τις φάω ΝΑΙ.Γενικώς θέλω ξύλο.Αλλά να τις φάω χάρην του πεθαμένου,αυτό δεν το λογάει ο νους μου.Δεν σε έπιασε κ η ΖΙΒΑΝΙΑ ρε πούστη μου,να σε εκδικηθώ.Καλά ξάδελφε,εκεί που θα σας πάω σε 3 βδομάδες θα παθετε τραμπάκουλο
να τις φάω ΝΑΙ.Γενικώς θέλω ξύλο.Αλλά να τις φάω χάρην του πεθαμένου,αυτό δεν το λογάει ο νους μου.Δεν σε έπιασε κ η ΖΙΒΑΝΙΑ ρε πούστη μου,να σε εκδικηθώ.Καλά ξάδελφε,εκεί που θα σας πάω σε 3 βδομάδες θα παθετε τραμπάκουλο
να με πιάσει η ΖΙΒΑΝΙΑ??? από πετρέλαιο και πάνω.. και πούσαι ΣκΟΤΕΙΝΕ.. οφείλεις και ουίσκι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 189
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά