Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αν ηταν το πουλι βιολι....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σούπερ κλίκα της πλάκας...δεν μπορεί να πάρει μια σωστή απόφαση σε τόσο εύκολα ζητήματα και νομίζουν ότι μπορούν να αναστήσουν το κακόμοιρο Ελληνικό ποδοσφαιράκι!  :jerking:
Άντε ρε Ισμαέλ και πάλι πρώτος σκόρερ!  :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε Chris ο κόσμος το έχει τούμπανο από το Νοέμβριο ( και για εμάς από τον Σεπτέμβριο )....εσείς σήμερα το πήρατε χαμπάρι ότι είστε πρωταθλητές?  :2funny:
Εμένα δεν με είχατε ενημερώσει ότι θα πρέπει να πέσω στα γόνατα και να προσκυνήσω...και δεν έχω νηστέψει!Την άλλη εβδομάδα!  :grin:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΡΕ !!!!!!
Πεστε στα γονατα και για τον ΘΕΟ

copyw.jpg
και απο κατω βαλτε να παιζει και το πρωτο σας σημερινο γκολ

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γηπεδο στη Φιλαδελφια γινεται, και με εμπορικους και με τα παντα. Το 8εμα ειναι οτι για να γινει, πρεπει να σκαψουν πολυ και αυτο στοιχιζει. Το κοστος μπορει να αυξη8ει μεχρι και 40%...
θα πουλησετε τα αρχαια(πρωταθληματα/κυπελλα/ναργιλεδες)οποτε θα βγαλετε το κοστος :2funny: :2funny:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Απλα γαυροι...Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
καλημερα λατρεμενα μου χανουμια..............

Συνημμένα

• 6foodie.jpg
    6foodie.jpg
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
καλημερα λατρεμενα μου χανουμια..............
Καλημέρα σε όλους,καλημέρα φίλε....
ΥΓ: Μη δω τίποτα μπινελίκια σήμερα,είμαι on-line και θα σας βομβαρδίσω....Δεν απαντάμε σε πληρωμένους εντολοδόχους πιτσιρικάδες και σε κλώνους.Με τα άλλα παιδιά κόσμια σας παρακαλώ...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.220
Πόντοι
12.056
Kαλημερα Αεκαρες..... :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:

Συνεχίζοντας την πολύ καλή ανοδική μας πορεία,πετύχαμε την 6η συνεχόμενη νικη μας στο πρωτάθλημα,και εκμηδενίσαμε την ουσιαστική διαφορά του ενός βαθμού,που μας χώριζε με τον ΠΑΟ,στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία,οι αυτοματισμοί κ η συνεργασία των παιχτων αποδίδουν και πια είμαστε σε καλό δρόμο για την 2η προνομιούχο θέση κ την κατάκτηση του τελικού κυπέλλου της 2ας Μαϊου.

Γκολάρα ο Εντίνιο.Σπάνια κ σπουδαία γκολάρα,μιας κ δύσκολα βλέπεις τέτοια γκολ με την μπάλλα κάτω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ και στους περιβάλλοντες χώρους,μην τολμήσει καμμιά διακιοσύνη κ τιμωρήσει ΑΕΚ και ΠΑΟ,κάηκε.Θα δείξει το κράτος σε όλο του το μεγαλείο ότι εκτός από ανεύθυνο είναι κ πολλάκις μαλακισμένο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια. Καταφέρατε να χωνέψετε από το Σάββατο? Εγώ μόλις την Κυριακή το πρωί,μετά από ένα τρίωρο περπάτημα στον όμορφο Υμηττό μετά τη βροχή.....

[size=12pt]ΑΕΚ[/size] γερά και τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κανονίστε να χωνέψετε μέχρι τις 8 Απριλιου την Τεταρτη το βράδυ που θα σας πάω στο στέκι μου που σας έταξα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κανονίστε να χωνέψετε μέχρι τις 8 Απριλιου την Τεταρτη το βράδυ που θα σας πάω στο στέκι μου που σας έταξα.

:grin: :grin: :grin: Προσευχή και εγκράτεια φίλοι μου, για να μην πάθουμε διάτριση στομάχου από το φαγητό και τα γέλια κατά τη διάρκεια του νέου τσιμπουσιού!!!  :cheesy: :grin: :cheesy: :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Όσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ και στους περιβάλλοντες χώρους,μην τολμήσει καμμιά διακιοσύνη κ τιμωρήσει ΑΕΚ και ΠΑΟ,κάηκε.Θα δείξει το κράτος σε όλο του το μεγαλείο ότι εκτός από ανεύθυνο είναι κ πολλάκις μαλακισμένο
το κρατος ειναι ολα αυτα που λες σιγουρα
αλλα... και δεν μιλαω μονο για χτες βεβαια, τι θα γινει με αυτο το χαλι ρε πουστη μου? καποτε πρεπει να σταματησει αυτη η αηδια με τα κοπροσκυλα να τα κανουν γης μαδιαμ οπου και αν πανε!!!
δλδ πρεπει απο πανω τους παντα να εχουν εναν μπαμπουλα για να κατσουν φρονιμα?
ε οχι ρε γαμωτο!!!
επισης η μεγαλυτερη αηδια ηταν το οτι αυτοι οι ατυχοι οι ρωσσοι αθλητες
που δεν καταφεραν να χαρουν το επιτυχια τους και λεγανε στους υπευθυνους αντε γρηγορα να τελειωνουμε με την απονομη !!!!
γιατι δεν αντεχανε οι ανθρωποι την μυρωδια των δακρυγονων
συν τις αλλοις εννοειτε οτι αυτη η εικονα μεταφερθηκε για ακομη μια φορα σε παρα πολλες χωρες του κοσμου
για πολλοστη φορα γιναμε τσιμπουκι σε ολους!!!
μπραβο μας...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια. Καταφέρατε να χωνέψετε από το Σάββατο? Εγώ μόλις την Κυριακή το πρωί,μετά από ένα τρίωρο περπάτημα στον όμορφο Υμηττό μετά τη βροχή.....

[size=12pt]ΑΕΚ[/size] γερά και τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα!!!
καλημερα μαχητο καβαλαρη..........
για πες μας και για την υπαρξη που ειχες πασρεα
στο περπατημα;;;;;;;;;;;;;;
οχι που δεν θα το μαθαινα........εχω καιρεα εγω αγορι μου..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
το κρατος ειναι ολα αυτα που λες σιγουρα
αλλα... και δεν μιλαω μονο για χτες βεβαια, τι θα γινει με αυτο το χαλι ρε πουστη μου? καποτε πρεπει να σταματησει αυτη η αηδια με τα κοπροσκυλα να τα κανουν γης μαδιαμ οπου και αν πανε!!!
δλδ πρεπει απο πανω τους παντα να εχουν εναν μπαμπουλα για να κατσουν φρονιμα?
ε οχι ρε γαμωτο!!!
επισης η μεγαλυτερη αηδια ηταν το οτι αυτοι οι ατυχοι οι ρωσσοι αθλητες
που δεν καταφεραν να χαρουν το επιτυχια τους και λεγανε στους υπευθυνους αντε γρηγορα να τελειωνουμε με την απονομη !!!!
γιατι δεν αντεχανε οι ανθρωποι την μυρωδια των δακρυγονων
συν τις αλλοις εννοειτε οτι αυτη η εικονα μεταφερθηκε για ακομη μια φορα σε παρα πολλες χωρες του κοσμου
για πολλοστη φορα γιναμε τσιμπουκι σε ολους!!!
μπραβο μας...

Δίκιο εχεις.Αλλά αφού ξέρουμε ότι έχουμε τέτοια ηλίθια παιδιά,εμείς σαν κρατος αφού δεν μπορούμε να τα μαζέψουμε,γιατί τα βοηθάμε να βρεθούν;
εδώ ολόκληρη Αθήνα 500 μηχανακια διάβηκαν για να σκοτωθούν στην Παιανία κ κανείς δεν είπε τίποτα.
Λεω τώρα,αν είχαμε χθες κανέναν νεκρό πάλι,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;;;;
ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ.
Μην ρίξει κανείς τα οφέλη στις ομάδες.
Είναι η μοναδική φορά που δεν φταίνε ούτε 1%.
Εγώ το φώναζα από την Παρασκευή,να αποφύγουν οι υγειώς σκεπτόμενοι Αεκτζηδες να πάνε γήπεδο,όπως έκανα κ εγώ.Και δυστυχώς δικιαώθηκα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλημερα μαχητο καβαλαρη..........

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ο Υμηττός είσαι κ έχεις κεραία;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ναι, είμαι πολύ τυχερός..... είχα μαζί μου μία μικρή φάλαινα βάρους 130 κιλών  :2funny: Πάλι καλά που δε μου ζήτησε να την κουβαλήσω...... :grin: Για να επανέλθουμε στην ΑΕκάρα  μας......!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom