Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
μου πηρατε το βατραχο.............
εγω πρεπη να κλαιω νικολακι.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλημεραααααα
πολυ κλαμα εχθες
Αδελφέ αφού δεν σκοτώθηκε κανείς, πάλι καλά. Που καταντήσαμε. Πάντως καθημερινά οι ηγήτορες του αθλητισμού μου επιβεβαιώνουν πως οι ηλίθιοι είναι αήττητοι

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εισητηρια 6200 περιπου
μιλαμε για πολυ κλαμα μεχρι να μπουμε στο γηπεδο
παιχνιδι δεν πολυειδα
χαζευα με τις "ομορφιες" στο πεταλο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευτυχώς Πετράκη που δεν είχαμε νεκρούς,όπως λες κ εσύ.
Θα έβγαιναν σήμερα οι ΄΄έμπειροι΄΄ δημοσιογράφοι κάθε μέρα στα κωλοκάνανλα,και θα έλεγαν η βία,οι ομάδεδς,οι χούλιγκανς ,οι γνστοί-άγνωστοι,οι...,οι...,οι....,οι... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε μαλάκες φώναζε πρωτίστως η ΑΕΚ και μετά ο ΠΑΟ,όχι ότι ο ΠΑΟ δεν ενδιαφερόταν,απλά δεν μπορούσε να αλλάξει το φάιναλ-4,αλλά πιο εύκολα άλλαζε το παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας:Αλλάχτε ρε μαλάκες την ημερα διξαγωγής παιχνιδιού,θα γίνουν μαλακίες.Τίποτα αυτοί.

Και ρωτάω εγώ τώρα.
Αν χανόταν ένα παιδί στα χθεσινά επεισόδια,η ΄΄άξιοκρατία΄΄ του ελλ.πρωταθλήματος(μην χέσω),έχει μεγαλύτερη σημασία από την ζωή που ενδεχομένως θα χανόταν;
τετοιοι μαλάκες είμαστε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ευτυχώς Πετράκη που δεν είχαμε νεκρούς,όπως λες κ εσύ.
Θα έβγαιναν σήμερα οι ΄΄έμπειροι΄΄ δημοσιογράφοι κάθε μέρα στα κωλοκάνανλα,και θα έλεγαν η βία,οι ομάδεδς,οι χούλιγκανς ,οι γνστοί-άγνωστοι,οι...,οι...,οι....,οι... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε μαλάκες φώναζε πρωτίστως η ΑΕΚ και μετά ο ΠΑΟ,όχι ότι ο ΠΑΟ δεν ενδιαφερόταν,απλά δεν μπορούσε να αλλάξει το φάιναλ-4,αλλά πιο εύκολα άλλαζε το παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας:Αλλάχτε ρε μαλάκες την ημερα διξαγωγής παιχνιδιού,θα γίνουν μαλακίες.Τίποτα αυτοί.

Και ρωτάω εγώ τώρα.
Αν χανόταν ένα παιδί στα χθεσινά επεισόδια,η ΄΄άξιοκρατία΄΄ του ελλ.πρωταθλήματος(μην χέσω),έχει μεγαλύτερη σημασία από την ζωή που ενδεχομένως θα χανόταν;
τετοιοι μαλάκες είμαστε.
Ώρες ώρες σκέφτομαι οτι δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι και οτι υπάρχει σκοπιμότητα σ'αυτά που κάνουνε

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ευτυχως οπως ειπες που δεν εγινε τιποτα χειροτερο
γιατι καποια στιγμη ηταν ανεξελενκτα τα πραγματα
καπου διαβασα οτι επεσε μολοτοφ στο αυτοκινητο του παυλου γιαννακοπουλου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ευτυχως οπως ειπες που δεν εγινε τιποτα χειροτερο
γιατι καποια στιγμη ηταν ανεξελενκτα τα πραγματα
καπου διαβασα οτι επεσε μολοτοφ στο αυτοκινητο του παυλου γιαννακοπουλου
Καλά ρε τον Παύλο πήγανε να κάψουν; Από τους πιο συμπαθείς παράγοντες (οχι πως αν ήταν αντιπαθής θα είχαν δικαίωμα να τον κάψουν)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε τον Παύλο πήγανε να κάψουν; Από τους πιο συμπαθείς παράγοντες (οχι πως αν ήταν αντιπαθής θα είχαν δικαίωμα να τον κάψουν)
ελα ντε
αλλα σιγα να μην κατσει να σκεφτει ο ζαμπονακιας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα μου ντε.Τα χόμπιτ πήγαν να σκοτώσουν τα Ορκ(ζαμμπονάκια) :jerking: :grin:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
επειδή οι γαύροι μας έχουν ζαλίσει τα @@@@δια με τον πρόεδρο τους Σωκράτη την μεγάλη Ολυμπιακάρα και επειδή υποσχέθηκα στον φίλο Talos ότι θα βρώ την φωτογραφία του γιαλαντζή ολυμπιακού και φανατικού βάζελου "κυρίου" Σωκράτη Κόκκαλη ιδού λοιπόν

Ο πρόεδρος χορεύνοντας με τον αείμνηστο Λούη Διακάκη παράγοντα του παναθηναικού στο κέντρο pamela's στην παραλιακή μετά από νίκη του Παναθηναικού επί του Ολυμπιακού.. και επειδή οι νέοι δεν θυμάστε ποιός ήταν ο Διακάκης .. μεγαλοπαράγοντας του Παναθηναικού την δεκαετία 1967-1977, επιχειρηματίας πέθανε στην ψάθα έχοντας ξοδέψει όλη του την περιουσία για την αγάπη του την βαζέλα.. θυμάμαι τον είχα τύχει σε πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη όπου επειδή δεν χωρούσε στο κάθισμα του αεροπλάνου είχε αγοράσει δύο εισητήρια..

ααα και κάτι άλλο δεν είμαι γαύρος ΠΑΟΚ είμαι..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
ευγε νεε μου (τερας)........ να εχω κατι να λεω
σε κατι φιλαρακια τσατσονια της ιχθυοσκαλας...........

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επειδή οι γαύροι μας έχουν ζαλίσει τα @@@@δια με τον πρόεδρο τους Σωκράτη την μεγάλη Ολυμπιακάρα και επειδή υποσχέθηκα στον φίλο Talos ότι θα βρώ την φωτογραφία του γιαλαντζή ολυμπιακού και φανατικού βάζελου "κυρίου" Σωκράτη Κόκκαλη ιδού λοιπόν

Ο πρόεδρος χορεύνοντας με τον αείμνηστο Λούη Διακάκη παράγοντα του παναθηναικού στο κέντρο pamela's στην παραλιακή μετά από νίκη του Παναθηναικού επί του Ολυμπιακού.. και επειδή οι νέοι δεν θυμάστε ποιός ήταν ο Διακάκης .. μεγαλοπαράγοντας του Παναθηναικού την δεκαετία 1967-1977, επιχειρηματίας πέθανε στην ψάθα έχοντας ξοδέψει όλη του την περιουσία για την αγάπη του την βαζέλα.. θυμάμαι τον είχα τύχει σε πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη όπου επειδή δεν χωρούσε στο κάθισμα του αεροπλάνου είχε αγοράσει δύο εισητήρια..

ααα και κάτι άλλο δεν είμαι γαύρος ΠΑΟΚ είμαι..

Συκοφαντίες, ο Σωκράτης είναι γεννημένος ΟΣΦΠ, στο αίμα του κυλάει η γαυρίλα της 7. Όπως και ο γιός του άλλωστε...  :grin:

Όπως και ο Μελισσανίδης είναι Αεκτζής...  

Παπάρια μέντολες...  :jerking:

Α, να μην ξεχάσουμε και τον Ντούσαν!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την βρήκες τελικά ρε τέρας ε;
για αυτό σε λένε Τέρας.