Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Καλημέρα χανούμια και μη..Το μεσημέρι έρχεται.... :rockon: :rockon:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναβαρχε μιας που ασχολεισαι με καζινο...Ξερεις καθολου τι παιζει στο καζινο flamingo καπως ετσι τελως παντων που ειναι στα σκοπια στα συνορα ακριβως ...Αν ξερεις ενα πμ σε παρακαλω

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Ναβαρχε μιας που ασχολεισαι με καζινο...Ξερεις καθολου τι παιζει στο καζινο flamingo καπως ετσι τελως παντων που ειναι στα σκοπια στα συνορα ακριβως ...Αν ξερεις ενα πμ σε παρακαλω
Έχω απαντησει στο thread για καζίνο φίλε.Δες το.. ;)

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οκ σε ευχαριστω πολυ καλημερα σου

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Νέο Quiz...Σε  ποιον ταιριάζει γάντι το ακόλουθο ρητό:
[size=12pt]ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ[/size]
Ο ευρών κερδίζει μια βόλτα στο αστεροσκοπείο να χαζέψει τον αστερισμό του Ωρίωνα....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ξεχωριστό θρεντ "Γήπεδο στη Ν.Φ."...όταν στο παρελθόν υπήρχε θέμα για το συλλαλητήριο του βάζελου και υπάρχουν θρεντ "Αντώνη να ένα μήλο" , "Πάμπλο αλάνι..." και πολλά άλλα!!!!Σε λίγο θα αρχίσουν περιγραφές για τσιμπούσια , ξεκατινιάσματα με τον δίπλα για το αν ήταν 8 ή 9 άτομα στο φαγοπότι,ποιος πήρε τα ρέστα και άλλα τέτοια γραφικά!Δεν με πολυνοιάζει,Δόξα τον Γιαραμπή υπάρχουν δεκάδες φόρουμ για την ανταλλαγή απόψεων γύρω από το θέμα του γηπέδου...απλά απορώ με την λογική συγχώνευσης! :sunglasses:

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια, το καλυτερο 8α ηταν ενα γηπεδο 40+... Πριν 3 χρονια με το λεβαδιακο ειχαμε 40.. Το 8εμα ειναι να εχει στα8ερη δυναμικη η ομαδα και ο κοσμος 8α ερχεται.. μονο τα 2 πρωτα χρονια του Ντεμη ποσος κοσμος ηταν γηπεδο..
Γηπεδο στη Φιλαδελφια γινεται, και με εμπορικους και με τα παντα. Το 8εμα ειναι οτι για να γινει, πρεπει να σκαψουν πολυ και αυτο στοιχιζει. Το κοστος μπορει να αυξη8ει μεχρι και 40%...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αξίζει ρε φίλε για ένα γήπεδο 40+ να ξεσπιτωθείς?Ο γαύρος που έχει πολύ περισσότερο κόσμο από εμάς μια χαρά χωράει σε γήπεδο 33.000 θέσεων!!!Μόνο τα 2 πρώτα χρόνια υπήρχε πρόβλημα που θέλανε όλοι από περιέργεια να το επισκεφθούνε...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
τα ειπες ολα μεσα σε λιγες κουβεντες! :thumbsup: :cool2:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.949
Πόντοι
5.235
Αξίζει ρε φίλε για ένα γήπεδο 40+ να ξεσπιτωθείς?Ο γαύρος που έχει πολύ περισσότερο κόσμο από εμάς μια χαρά χωράει σε γήπεδο 33.000 θέσεων!!!Μόνο τα 2 πρώτα χρόνια υπήρχε πρόβλημα που θέλανε όλοι από περιέργεια να το επισκεφθούνε...
σωστος!συμφωνω!

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Nα χωσουν λεφτα και να κανουν ενα 40αρι στη φιλαδελφια..Αυτο λεω
Αν 8ες να εχεις λεφτα απο χορηγους και διαφημισεις πρεπει να δειξεις οτι εχεις κοσμο...να εχεις πολλα διαρκειας
Αν εχεις μεγαλο γηπεδο με εμπορικους, τοτε ο κα8ενας 8α μπορει να παρει τα παιδια η την κοπελια, να κανει τη βολτα του και να δει και το ματσακι του..
Ολοι οι ευρωπαικοι συλλογοι αυτο κανουν,..χαζοι ειναι?????

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παιδιά το έχω ξαναπεί. Το θέμα δεν είναι τόσο οι +/- 5000 φιλάθλοι. Το θέμα είναι ότι στην Φιλαδε΄λφεια δεν αναλαμβάνει καμία εταιρία να το χρηματοδοτήσει λόγω μη επαρκών εμπορικών χώρων. Αυτό σημαίνει ότι ή κάποιος πρέπει να τα βάλει χωρίς να τα ζητήσει πίσω, ή εάν τα ζητήσει πίσω, η ΑΕΚ θα είναι για πολλά χρόνια δέσμια του να το εξοφλήσει και μάλιστα χωρίς έσοδα από εμπορικούς χώρους. Νομίζω να είναι κατανοητό. 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Τζάμπα ήττα στο μπάσκετ από την Ολύμπια Λάρισας στην παράταση και ενώ η ομάδα ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του ματς!Πολλά παράπονα για την διαιτησία αλλά τέτοια παιχνίδια θα έπρεπε να τα κερδίζουμε και δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα "κάθεται" στο τέταρτο δεκάλεπτο...

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Nα χωσουν λεφτα και να κανουν ενα 40αρι στη φιλαδελφια..Αυτο λεω
Αν 8ες να εχεις λεφτα απο χορηγους και διαφημισεις πρεπει να δειξεις οτι εχεις κοσμο...να εχεις πολλα διαρκειας
Αν εχεις μεγαλο γηπεδο με εμπορικους, τοτε ο κα8ενας 8α μπορει να παρει τα παιδια η την κοπελια, να κανει τη βολτα του και να δει και το ματσακι του..
Ολοι οι ευρωπαικοι συλλογοι αυτο κανουν,..χαζοι ειναι?????
ρε σεις ειστε τοσο ανιδεοι;γηπεδο πλεον δεν μπορει να γινει σε αυτο το μερος.ενταξει ολοι το λατρεψαμε,εκει μεγαλωσαμε,αλλα η αεκ δεν ειναι πανιωνιος ρε μαγκες να παιζει σε συνικιακο γηπεδο.αν ειναι ετσι να παμε να παρουμε το γηπεδο της ριζουπολης,2 βηματα ειναι.εκτος και αν γουσταρετε να κανει η ομαδα μας ενα γηπεδακι 18-20000 θεσεων.γιατι παραπανω δεν μπορει να γινει.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε σεις ειστε τοσο ανιδεοι;γηπεδο πλεον δεν μπορει να γινει σε αυτο το μερος.ενταξει ολοι το λατρεψαμε,εκει μεγαλωσαμε,αλλα η αεκ δεν ειναι πανιωνιος ρε μαγκες να παιζει σε συνικιακο γηπεδο.αν ειναι ετσι να παμε να παρουμε το γηπεδο της ριζουπολης,2 βηματα ειναι.εκτος και αν γουσταρετε να κανει η ομαδα μας ενα γηπεδακι 18-20000 θεσεων.γιατι παραπανω δεν μπορει να γινει.
Καλώς ήλθες στην όμορφη παρέα μας! :boobies:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αχαχα!!εγω καλως ηρθα;καλο και αυτο.οι μαχες μου με τους γαυρους του σαιτ εχουν μεινει αλυσμονητες συναεκτζη.ποιο πολυ για το θρεντ μας ειμαι εδω παρα για το σαιτ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αχαχα!!εγω καλως ηρθα;καλο και αυτο.οι μαχες μου με τους γαυρους του σαιτ εχουν μεινει αλυσμονητες συναεκτζη.ποιο πολυ για το θρεντ μας ειμαι εδω παρα για το σαιτ.
Έτσι μπράβο...όχι σαν κάτι Μπουμπουλίνες! :boobies:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
φετος θα το παρουμε το κυπελο πως τα βλεπετε ρε παιδια.ειμαι αισιοδοξος πολυ.αρκει να μην αρχισουν παλι τα μπουνιδια οι δικοι μας.και ο αλλος τα εβαλε με τον Ισμαελ ρε πουστη μου,που σε καθε αγωνα σκιζεται το παιδι.

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΝΕΑ ριζοσπαστική ιδέα που κοινοποίησα και στην παε....:
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ για 100 χρόνια με σκοπό:
α)κατεδάφιση οακα και χτίσιμο ποδοσφαιρικού γηπέδου 40-50,000 θεατων,
β)αξιοποίηση από την πολιτεία του χώρου της Ν.Φ. για δραστηριότητες των εθνικών ομάδων στίβου κλπ

έτσι και
α)πρόσβαση στο μεγάλο γήπεδο θα υπάρχει, αφού οι υποδομές υπαάρχουν
β)το δημόσιο θα απαλλαγεί από τη συντήρηση του παλαιού πλέον ΟΑΚΑ (που σε λίγα χρόνια δεν θα παίζει έτσι και αλλιώς καμμία ομάδα)
αυτά σε γενικές γραμμές .....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ΝΕΑ ριζοσπαστική ιδέα που κοινοποίησα και στην παε....:
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ για 100 χρόνια με σκοπό:
α)κατεδάφιση οακα και χτίσιμο ποδοσφαιρικού γηπέδου 40-50,000 θεατων,
β)αξιοποίηση από την πολιτεία του χώρου της Ν.Φ. για δραστηριότητες των εθνικών ομάδων στίβου κλπ

έτσι και
α)πρόσβαση στο μεγάλο γήπεδο θα υπάρχει, αφού οι υποδομές υπαάρχουν
β)το δημόσιο θα απαλλαγεί από τη συντήρηση του παλαιού πλέον ΟΑΚΑ (που σε λίγα χρόνια δεν θα παίζει έτσι και αλλιώς καμμία ομάδα)
αυτά σε γενικές γραμμές .....

Μόνος το σκέφτηκες φίλε???Ή στο είπαν??? :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom