ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Καλημέρα χανούμια και μη..Το μεσημέρι έρχεται....
Έχω απαντησει στο thread για καζίνο φίλε.Δες το.. ;)Ναβαρχε μιας που ασχολεισαι με καζινο...Ξερεις καθολου τι παιζει στο καζινο flamingo καπως ετσι τελως παντων που ειναι στα σκοπια στα συνορα ακριβως ...Αν ξερεις ενα πμ σε παρακαλω
σωστος!συμφωνω!Αξίζει ρε φίλε για ένα γήπεδο 40+ να ξεσπιτωθείς?Ο γαύρος που έχει πολύ περισσότερο κόσμο από εμάς μια χαρά χωράει σε γήπεδο 33.000 θέσεων!!!Μόνο τα 2 πρώτα χρόνια υπήρχε πρόβλημα που θέλανε όλοι από περιέργεια να το επισκεφθούνε...
παιδιά το έχω ξαναπεί. Το θέμα δεν είναι τόσο οι +/- 5000 φιλάθλοι. Το θέμα είναι ότι στην Φιλαδε΄λφεια δεν αναλαμβάνει καμία εταιρία να το χρηματοδοτήσει λόγω μη επαρκών εμπορικών χώρων. Αυτό σημαίνει ότι ή κάποιος πρέπει να τα βάλει χωρίς να τα ζητήσει πίσω, ή εάν τα ζητήσει πίσω, η ΑΕΚ θα είναι για πολλά χρόνια δέσμια του να το εξοφλήσει και μάλιστα χωρίς έσοδα από εμπορικούς χώρους. Νομίζω να είναι κατανοητό.σωστος!συμφωνω!
ρε σεις ειστε τοσο ανιδεοι;γηπεδο πλεον δεν μπορει να γινει σε αυτο το μερος.ενταξει ολοι το λατρεψαμε,εκει μεγαλωσαμε,αλλα η αεκ δεν ειναι πανιωνιος ρε μαγκες να παιζει σε συνικιακο γηπεδο.αν ειναι ετσι να παμε να παρουμε το γηπεδο της ριζουπολης,2 βηματα ειναι.εκτος και αν γουσταρετε να κανει η ομαδα μας ενα γηπεδακι 18-20000 θεσεων.γιατι παραπανω δεν μπορει να γινει.Nα χωσουν λεφτα και να κανουν ενα 40αρι στη φιλαδελφια..Αυτο λεω
Αν 8ες να εχεις λεφτα απο χορηγους και διαφημισεις πρεπει να δειξεις οτι εχεις κοσμο...να εχεις πολλα διαρκειας
Αν εχεις μεγαλο γηπεδο με εμπορικους, τοτε ο κα8ενας 8α μπορει να παρει τα παιδια η την κοπελια, να κανει τη βολτα του και να δει και το ματσακι του..
Ολοι οι ευρωπαικοι συλλογοι αυτο κανουν,..χαζοι ειναι?????
Καλώς ήλθες στην όμορφη παρέα μας!ρε σεις ειστε τοσο ανιδεοι;γηπεδο πλεον δεν μπορει να γινει σε αυτο το μερος.ενταξει ολοι το λατρεψαμε,εκει μεγαλωσαμε,αλλα η αεκ δεν ειναι πανιωνιος ρε μαγκες να παιζει σε συνικιακο γηπεδο.αν ειναι ετσι να παμε να παρουμε το γηπεδο της ριζουπολης,2 βηματα ειναι.εκτος και αν γουσταρετε να κανει η ομαδα μας ενα γηπεδακι 18-20000 θεσεων.γιατι παραπανω δεν μπορει να γινει.
Έτσι μπράβο...όχι σαν κάτι Μπουμπουλίνες!αχαχα!!εγω καλως ηρθα;καλο και αυτο.οι μαχες μου με τους γαυρους του σαιτ εχουν μεινει αλυσμονητες συναεκτζη.ποιο πολυ για το θρεντ μας ειμαι εδω παρα για το σαιτ.
ΝΕΑ ριζοσπαστική ιδέα που κοινοποίησα και στην παε....:
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ για 100 χρόνια με σκοπό:
α)κατεδάφιση οακα και χτίσιμο ποδοσφαιρικού γηπέδου 40-50,000 θεατων,
β)αξιοποίηση από την πολιτεία του χώρου της Ν.Φ. για δραστηριότητες των εθνικών ομάδων στίβου κλπ
έτσι και
α)πρόσβαση στο μεγάλο γήπεδο θα υπάρχει, αφού οι υποδομές υπαάρχουν
β)το δημόσιο θα απαλλαγεί από τη συντήρηση του παλαιού πλέον ΟΑΚΑ (που σε λίγα χρόνια δεν θα παίζει έτσι και αλλιώς καμμία ομάδα)
αυτά σε γενικές γραμμές .....