You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ας το έφτιαχνε ο κοντός σου στον ΠΟΡΔΔΥ!5 χρόνια τον περιμέναμε!5 χρόνια χαμένα!!!ενα γηπεδο 30000 κοστιζει 60-80 εκατ.
Πως θα βρεθουν αυτα τα λεφτα?
Κρατος?
Λεφταδες? εαν δεν εχουν κερδος δεν τα χωνουν
Κοσμος? μιλαμε για 60-80 εκατ.Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να μαζευτει απο τον απλο φιλαθλο αυτο το ποσο
REDstalion07
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γηπεδο στους πρωταθλητες ναρνιας εδω και τωρα ρεεεεεεεεεεεεε
εδω θα γινει ρεεεεεε
εδω θα γινει ρεεεεεε
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αυτοκτόνα και γρηγορα !!!!ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!! Γηπεδο [size=20pt]εκει που τα ονειρα μας εγιναν μπαζα....[/size]
κοιταξτε τον ανθρωπινο πονο ενος συγκαμένου σε ολο του το μεγαλειο στις 04:21 τα ξημερωματα..
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ΠΑΟΚ ειμαι αλλα το ιδιο διλημμα εχουμε και εμεις.Τουμπα ή ΠυλαιαΑς το έφτιαχνε ο κοντός σου στον ΠΟΡΔΔΥ!5 χρόνια τον περιμέναμε!5 χρόνια χαμένα!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά ρε πάτερ αυτό σε πείραξε?Εδώ ανοίγουν θρεντ "Από που κλάνει το μπαρμπούνι?"αυτοκτόνα και γρηγορα !!!!
κοιταξτε τον ανθρωπινο πονο ενος συγκαμένου σε ολο του το μεγαλειο στις 04:21 τα ξημερωματα..
Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι σημαντικό για κάθε Αεκτζή!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Να πάτε εκεί που έχει σκουπιδότοπο!ΠΑΟΚ ειμαι αλλα το ιδιο διλημμα εχουμε και εμεις.Τουμπα ή Πυλαια
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρε συ γατε, στα παπαρια μου τα γουστα του καθενος !! αρκει να μην μπαινει στο αντεράκι μου..Καλά ρε πάτερ αυτό σε πείραξε?Εδώ ανοίγουν θρεντ "Από που κλάνει το μπαρμπούνι?"
Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι σημαντικό για κάθε Αεκτζή!
ενα σχόλιο εκανα, για την ωρα..
μα καλα ρε πουστη, στις 04:21 τα ξημερωματα ????
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μπορεί να είχε πιει λίγο παραπάνω και να μεράκλωσε!ρε συ γατε, στα παπαρια μου τα γουστα του καθενος !! αρκει να μην μπαινει στο αντεράκι μου..
ενα σχόλιο εκανα, για την ωρα..
μα καλα ρε πουστη, στις 04:21 τα ξημερωματα ????
REDstalion07
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kαι εδω ρε πουστη το παιρνετε?
οχι ρε γαμωτο !
υπερπρωταθλητες συμπαντος ε?
και να μην εχετε γυπεδο γαμωτο!
οχι ρε γαμωτο !
υπερπρωταθλητες συμπαντος ε?
και να μην εχετε γυπεδο γαμωτο!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και γαμω τα μερακλώματα επαιξε..Μπορεί να είχε πιει λίγο παραπάνω και να μεράκλωσε!
Επισκέπτης
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις 30.000 θέσεις. Σιγά! Και το Γαυραϊσκάκη 33.300 θέσεις διαθέτει, που το πρόβλημα? Απλά πιστεύω ότι δεν θα γίνει τελικά γιατί έχω την αίσθηση ότι αρχίζουμε κι εμείς πλέον (με καθυστέρηση πολλών ετών όπως πάντα!) να ακολουθούμε τα Ευρωπαϊκά πρότυπα που θέλουν τα στάδια εκτός πόλεων και πολλούς και λογικότατους λόγους!
Καταλαβαίνω την συναισθηματική αξία στην Ν. Φιλαδέλφεια (κι εγώ εκεί σύχναζα τις Κυριακές!) αλλά η ζωή προχωράει. Αφήστε δε που θα υπήρχε πιθανότητα να γίνει ξανά εκεί που ήταν ΑΝ δεν είχε γκρεμιστεί τελείως! Τώρα που είναι οικόπεδο, δεν νομίζω ότι θα προχωρήσει. Καλύτερα κάπου αλλού, οι Θρακομακεδώνες είναι μια καλή τοποθεσία.
Καταλαβαίνω την συναισθηματική αξία στην Ν. Φιλαδέλφεια (κι εγώ εκεί σύχναζα τις Κυριακές!) αλλά η ζωή προχωράει. Αφήστε δε που θα υπήρχε πιθανότητα να γίνει ξανά εκεί που ήταν ΑΝ δεν είχε γκρεμιστεί τελείως! Τώρα που είναι οικόπεδο, δεν νομίζω ότι θα προχωρήσει. Καλύτερα κάπου αλλού, οι Θρακομακεδώνες είναι μια καλή τοποθεσία.
οχι φιλε μου στα ντερμπυ δεν θα εχουμε 20000 θεατες .Αν το γήπεδο είναι χωρητικότητας 40.000 τότε ναι........
Τα γηπεδάκια των 30,000 που στα ντέρμπι θα γίνονται 20,000 για λόγους ασφαλείας, είναι για ομάδες γειτονιας, που τρέφονται μόνο από τον οπαδισμό, και έχουν μικρες προοπτικές ! Δεν θα αγοράσουν παίκτες κράχτες και είναι σίγουρες ότι δεν θα έχουν ευρωπαϊκες προοπτικές.
Σίγουρα γήπεδο στη Φιλαδέλφεια θέλουν οι γύρω μαγαζάτορες...και οι κάτοχοι λογής λογής ακινήτων της περιοχής...!!! επαγγελματίες αεκτζήδες
θα εχουμε 50000 (30000μεσα και 20000 εξω).
εισητηρια οι γαυροι θα περνουν μονο στα φιλικα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 189
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά