Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
το ότι είναι δύσκολο να γίνει το γήπεδο,με περιορισμένους εμπορικούς χώρους,είναι.Από κει κ πέρα δε νομίζω ότι ασχολούντια με το θέμα της Φιλαδέλφειας μόνο κ μόνο να πουλήσουν 1000 διαρκείας παραπάνω.Τα διαρκείας τα φέρνουν οι παίχτες κ όχι οι οποιεσδήποτε κατασκευε΄ς σε βάθος χρόνου 5 χρόνων.
Από την άλλη ,θέλω να πιστεύω στην καλή διάθεση όλων των εμπλεκομένων στο θέμα του γηπεδου,και ότι επιθυμούν όντως να εξαντλήσουν τα περιθώρια της Φιλαδέλφειας.Αν τελικά το δουν όλοι μαζί ότι δεν γίνεται να γίνει εκεί,πράγμα που για μένα είναι το πιθανότερο,τότε όλοι μαζί θα ανατρέξουν σε άλλη λύση πιο εφικτή,κυρίως στο θέμα ανεύρεσης οικοπέδου
No problem(πως το μιλάω το αγγλικό!!And with the weather I speak bester and bester!!)
Ιδού: Γήπεδο Φιλαδέλφεια!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• gipedo_sti_philadelfia.jpg
    gipedo_sti_philadelfia.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 21

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άρα μαλακίες λέγανε ότι θα μοιάζει με το δικό σας! :2funny:

Συνημμένα

• thgani.jpg
    thgani.jpg
    67,4 KB · Εμφανίσεις: 18

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλά ,άλλο ρεπορταζ διαβάζεις;
ότι δίχως εμπορικούς χώρους γήπεδο Φιλαδέλφεια γιοκ.Το είπαν κ οι εμπλεκομένοι χθες.Αρα πα΄με σε αυτό που είπε ο Ντέμης-ο οποίος έψαξε αλλού για γήπεδο,στα Λιόσια ήθελε αυτός έτρων-εκάτερων,η ουσία είναι ότι γήπεδο στην Φιλαδέλφεια δίχως χώρους ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Αν βρεθεί μαι ομάδα επιχειρηματιών κ το χρηματοδοτήσουν ή γίνει ένας έρανος όπως λέω εγώ,ΓΙΝΕΤΑΙ.
Τι από τα 2 είναι πιο εφικτό για σένα,εγώ τότε μαζί σου.
Νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε λίγο.
εγώ τα έλεγα για το γήπεδο και με έβριζαν εδώ μέσα ότι είμαι τσάτσος του Ντέμη. Τώρα που και ο χατζηχρήστος συμφωνεί ότι οι νόμοι που βγήκαν επί γρανίτσα έχουν ακυρωθεί, γιατί δεν τον λένε και αυτόν τσάτσο του Ντέμη? Γήπεδο δεν γίνεται στην Φιλαδε΄λφεια πάνω από 25.000 θέσεων και με την προυπόθεση ότι κάποιος θα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του. Τώρα εάν ξέρετε κάποιον, να μου τον πείτε να τον μάθω και εγώ. Και φυσικά θα πρέπει να τα βάλει, χωρίς να θέλει να τα πάρει πίσω, διότι χωρίς εμπορικούς χώρους, πως θα ξεπληρωθεί ένα τέτοιο χρέος? Καλό θανήταν να βρεθεί ένας χώρος να κάνουμε το γηπεδ'ο μας και να ησυχάσουμε. Εκτός και εάν με όλε ςτις παραπάνω τρελές προυποθέσεις, θέλουμε ένα γήπεδο 25.000 θέσεων απλά για να είναι στην φιλαδέλφεια. Αυτά...... και περιμένω εναγωνίως την απόφαση για τον Νικοπολίδη για να αποδειχθεί ότι οι γαύροι όπου τους συμφέρει ζητούν να εφαρμόζεται ο νόμος και όπου δεν τους συμφέρει, τον νόμο τον γράφουν στα αρχίδια τους.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.486
Πόντοι
22.785
Αεκαρχη.........
κανονισε τσιμπουσι λεμε αντε ρε φιλε να
ξεκατινιαστουμε............
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΒΑΖΕΛΗ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγώ τα έλεγα για το γήπεδο και με έβριζαν εδώ μέσα ότι είμαι τσάτσος του Ντέμη. Τώρα που και ο χατζηχρήστος συμφωνεί ότι οι νόμοι που βγήκαν επί γρανίτσα έχουν ακυρωθεί, γιατί δεν τον λένε και αυτόν τσάτσο του Ντέμη? Γήπεδο δεν γίνεται στην Φιλαδε΄λφεια πάνω από 25.000 θέσεων και με την προυπόθεση ότι κάποιος θα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του. Τώρα εάν ξέρετε κάποιον, να μου τον πείτε να τον μάθω και εγώ. Και φυσικά θα πρέπει να τα βάλει, χωρίς να θέλει να τα πάρει πίσω, διότι χωρίς εμπορικούς χώρους, πως θα ξεπληρωθεί ένα τέτοιο χρέος? Καλό θανήταν να βρεθεί ένας χώρος να κάνουμε το γηπεδ'ο μας και να ησυχάσουμε. Εκτός και εάν με όλε ςτις παραπάνω τρελές προυποθέσεις, θέλουμε ένα γήπεδο 25.000 θέσεων απλά για να είναι στην φιλαδέλφεια. Αυτά...... και περιμένω εναγωνίως την απόφαση για τον Νικοπολίδη για να αποδειχθεί ότι οι γαύροι όπου τους συμφέρει ζητούν να εφαρμόζεται ο νόμος και όπου δεν τους συμφέρει, τον νόμο τον γράφουν στα αρχίδια τους.
Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσαν, για σήμερα, στις 11 το πρωί, σε κοινή συνάντηση – συνεδρίαση την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, την τεχνική εταιρία που είχε αναλάβει τη μελέτη και κατασκευή του νέου γηπέδου, τον κ. Γιάννη Γρανίτσα καθώς και τους νομικούς συμβούλους που είχαν με οποιοδήποτε τρόπο εμπλακεί στην υπόθεση ανέγερσης του νέου γηπέδου. Αντικείμενο της συνάντησης – σύσκεψης ήταν η αξιολόγηση της κατάστασης μετά την έκδοση των γνωστών αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας και η αναζήτηση λύσεων.

Η συνάντηση – σύσκεψη έλαβε χώρα, υπό την προεδρία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Νίκου Θανόπουλου, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και στον καθορισμένο χρόνο. Παρέστησαν όλοι όσοι είχαν προσκληθεί. Έλαβε χώρα πλατιά και σε βάθος ανταλλαγή απόψεων. Διευκρινίστηκαν όλα τα αναγκαία σημεία και έγιναν αποδεκτά τα ακόλουθα :

Πρώτον. Πλήρης σεβασμός στις αποφάσεις του ανωτάτου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδια ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια σε συνδυασμό με τις προβλεπόμενες εμπορικές χρήσεις έχουν ακυρωθεί. Και εκείνα που είχαν κυρωθεί με την διάταξη του άρθρου 19 του νόμου 3044/2002 και με εκείνα που είχαν κυρωθεί με την διάταξη του άρθρου 11 του νόμου 3207/2003.

Δεύτερον. Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής στην οποία θα συμμετέχουν περιβαλλοντολόγοι και πολεοδόμοι, καθώς και νομικοί, οι οποίοι θα αναζητήσουν ενδεχόμενες λύσεις στην παραδοσιακή θέση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τρίτον. Κατά την αναζήτηση και έρευνα των πιθανών λύσεων θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη όλες οι προηγούμενες προσπάθειες μελέτης και κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.  

Τέταρτον. Η αναζήτηση πάντως των όποιων λύσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να κινηθεί στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας και εκείνης της Ολομέλειας και εκείνης του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας. Πρέπει να ληφθούν σοβαρά και οι νεώτερες εξελίξεις στη νομολογία του Συμβουλίου Επικρατείας.

Πέμπτον. Διαπιστώθηκε σύμπνοια μεταξύ των παραγόντων και στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ως προς τη λύση ενός γηπέδου αντάξιου της ιστορίας της σημερινής παρουσίας και των χιλιάδων οπαδών της ΑΕΚ.  

Για την ώρα αυτά!Κανείς δεν έχει πει για γήπεδο 25.000 ή 125.000 θέσεων!Κάντε λίγο υπομονή...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ τα έλεγα για το γήπεδο και με έβριζαν εδώ μέσα ότι είμαι τσάτσος του Ντέμη. Τώρα που και ο χατζηχρήστος συμφωνεί ότι οι νόμοι που βγήκαν επί γρανίτσα έχουν ακυρωθεί, γιατί δεν τον λένε και αυτόν τσάτσο του Ντέμη? Γήπεδο δεν γίνεται στην Φιλαδε΄λφεια πάνω από 25.000 θέσεων και με την προυπόθεση ότι κάποιος θα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του. Τώρα εάν ξέρετε κάποιον, να μου τον πείτε να τον μάθω και εγώ. Και φυσικά θα πρέπει να τα βάλει, χωρίς να θέλει να τα πάρει πίσω, διότι χωρίς εμπορικούς χώρους, πως θα ξεπληρωθεί ένα τέτοιο χρέος? Καλό θανήταν να βρεθεί ένας χώρος να κάνουμε το γηπεδ'ο μας και να ησυχάσουμε. Εκτός και εάν με όλε ςτις παραπάνω τρελές προυποθέσεις, θέλουμε ένα γήπεδο 25.000 θέσεων απλά για να είναι στην φιλαδέλφεια.
ε καλα τοτε αυφου τα ελεγες εσυ και ο ντεμης ραντεβου στα εγκαινια στον οδδυ
στην τελευτεα του συνεντευξη ειχε πει οτι απομενουν λεπτομεριες

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
οχι γηπεδο στην κωλοφιλαδελφεια που μας εδιωξε.αυτοι οι 131 που πηγαν στο στε κλαιγανε μετα που εχει πεσει ο τζιρος απο τα μαγαζια.γηπεδακι 25000 να φτιαξει το ολυμπιακακι και ο αρουλης.εμεις θελουμε 50000 με προδιαγραφες τσαμπιονς λιγκ.η αεκ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα,και της αξιζει το καλυτερο γηπεδο.αν η οριτζιναλ θελει στην φιλαδελφεια να κανει δικη της ομαδα και να παιζει εκει.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αι περιμένω εναγωνίως την απόφαση για τον Νικοπολίδη για να αποδειχθεί ότι οι γαύροι όπου τους συμφέρει ζητούν να εφαρμόζεται ο νόμος και όπου δεν τους συμφέρει, τον νόμο τον γράφουν στα αρχίδια τους.
Εσύ να καθόσουν να τις φας :knuppel: Και άμυνα να μην αναγνωρίζει αυτός ο απίθανος κανονισμός(την οποία άμυνα δέχεται το ποινικό δίκαιο), υπάρχει "κατάσταση ανάγκης". Να αγιάσει το χέρι του κάθε Νικοπολίδη που υπερασπίζεται τον εαυτό του και άλλους απέναντι στους κάφρους. Κάναμε τον κάθε Γκαρσία "μάνγκα" και κανείς δε λέει μπράβο στον Αντώναρο που κάλυψε τον Τζόλε, την ώρα που έπεφταν τα μπουκάλια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.486
Πόντοι
22.785
ΣΚΟΤΕΙΝΕ βγαλε την ψηφωφορια τελικα σπαη νευρα ρε φιλε η παπαρια............

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ε καλα τοτε αυφου τα ελεγες εσυ και ο ντεμης ραντεβου στα εγκαινια στον οδδυ
στην τελευτεα του συνεντευξη ειχε πει οτι απομενουν λεπτομεριες
Είχανε υπογράψει και μνημόνιο ! :boobies:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οχι γηπεδο στην κωλοφιλαδελφεια που μας εδιωξε.αυτοι οι 131 που πηγαν στο στε κλαιγανε μετα που εχει πεσει ο τζιρος απο τα μαγαζια.γηπεδακι 25000 να φτιαξει το ολυμπιακακι και ο αρουλης.εμεις θελουμε 50000 με προδιαγραφες τσαμπιονς λιγκ.η αεκ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα,και της αξιζει το καλυτερο γηπεδο.αν η οριτζιναλ θελει στην φιλαδελφεια να κανει δικη της ομαδα και να παιζει εκει.
ραντεβου στον οδδυ και με σενα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σε αυτούς που πρέπει να αγιάσει το χέρι τους, συμπεριλαμβάνω και τον Κονσεϊσάο που επέστρεψε την πέτρα στους κάφρους του Άρη, εν μέρει(επειδή θα μπορούσε να χτυπήσει κάποιον που δεν έφταιγε).
Οι μαλακίες :cum: άλλωστε επιστρέφονται, αν και δυστυχώς δε μπορούσε να πετάξει πίσω όλες τις πέτρες!!!

Συνημμένα

• conceicao_rock.jpg
    conceicao_rock.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • kourkouti-aris-paok-conceicao-a.jpg
    kourkouti-aris-paok-conceicao-a.jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 85

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ επαναλαμβάνω προς πασα ενδιαφερόμενη πλευρά:

ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΓΗΠΕΔΟΥ 40.000-45.000 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.
ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

Εδώ μέσα υπάρχουν αρκετοί που γνωρίζουν τον Χατζηχρήστο.Ας του μεταβιβάσουν αυτή την πρόταση,που έχει έρισμα στον κόσμο κ του ανήκει η Ερασιτεχνική να κινηθούν οι διαδικασίες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σε αυτούς που πρέπει να αγιάσει το χέρι τους, συμπεριλαμβάνω και τον Κονσεϊσάο που επέστρεψε την πέτρα στους κάφρους του Άρη, εν μέρει(επειδή θα μπορούσε να χτυπήσει κάποιον που δεν έφταιγε).
Οι μαλακίες :cum: άλλωστε επιστρέφονται, αν και δυστυχώς δε μπορούσε να πετάξει πίσω όλες τις πέτρες!!!

Φίλε,εδώ μεσα δεν μας νοιάζουν τα καφριλίκια των ανεγκεφαλων.αν σε νοιάζουν εσένα τόσο πολύ,ανέτρεξε στα αντίστοιχα οπαδικά θρεντ κ ρίχτα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ξαναγράφω:

ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΓΗΠΕΔΟΥ 40.000-45.000 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.
ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

Εδώ μέσα υπάρχουν αρκετοί που γνωρίζουν τον Χατζηχρήστο.Ας του μεταβιβάσουν αυτή την πρόταση,που έχει έρισμα στον κόσμο κ του ανήκει η Ερασιτεχνική να κινηθούν οι διαδικασίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom