Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αλλά κάποιους(τον LIAKOSS δηλαδή) τους πειράζει ο Νικοπολίδης να υπερασπίζεται τον εαυτό του.
φίλε μου εγώ δίνω δίκιο στον Νικοπολίδη. Δεν τα έχω με τον Νικοπολίδη. Τα έχω με ην διοίκηση της κωλοτούμπας του γαύρου. Στην Ν.Σμύρνη ο νόμος ήταν άδικος και δεν έπρεπε να εφαρμοστεί. Στην περίπτωση Βάλνερ ο νόμος ήταν δίκαιος και έπρεπε να εφαρμοστεί. Στην περίπτωση του Νικοπολίδη ο νόμος είναι άδικος και δεν πρέπει να εφαρμοστεί. Θα πρέπει δηλαδή να ξ΄λερουμε ότι δίκαιος νόμος είναι αυτός που ευνοεί τον θείο?
Δεν με ενδιαφέρει εάν θα τιμωρηθεί ο Νικοπολίδης, ούτε έχει να κερδίσει κάτι η ΑΕΚ από αυτό. Το γεγονός όμως της κολοτούμπας και της ξεφτίλας της διοίκησησς του Ολυμπιακού με πειράζει και το αναφέρω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Amjik,στις 28/3 Σαββατο μεσημέρι θα γίνει κρασοκατάνυξη.
Θα σε ενημερώσω στις προσεχείς ημέρες.
Ετσι για να μαζέψουμε ένα ταξί,όπως λέει ο πεθαμένος,που είμαστε λίγοι :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
φίλε μου εγώ δίνω δίκιο στον Νικοπολίδη. Δεν τα έχω με τον Νικοπολίδη. Τα έχω με ην διοίκηση της κωλοτούμπας του γαύρου. Στην Ν.Σμύρνη ο νόμος ήταν άδικος και δεν έπρεπε να εφαρμοστεί. Στην περίπτωση Βάλνερ ο νόμος ήταν δίκαιος και έπρεπε να εφαρμοστεί. Στην περίπτωση του Νικοπολίδη ο νόμος είναι άδικος και δεν πρέπει να εφαρμοστεί. Θα πρέπει δηλαδή να ξ΄λερουμε ότι δίκαιος νόμος είναι αυτός που ευνοεί τον θείο?
Δεν με ενδιαφέρει εάν θα τιμωρηθεί ο Νικοπολίδης, ούτε έχει να κερδίσει κάτι η ΑΕΚ από αυτό. Το γεγονός όμως της κολοτούμπας και της ξεφτίλας της διοίκησησς του Ολυμπιακού με πειράζει και το αναφέρω.

aστο ρε Λια.Αστο.Εδω τους χάρισαν το οικόεδο κ έφτιαξαν όλους τους νόμους έτσι,για να αποχτήσει ο γαύρος γήπεδο-λυόμενοκαι στον κηπουρό θα κολλήσεις;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
aστο ρε Λια.Αστο.Εδω τους χάρισαν το οικόεδο κ έφτιαξαν όλους τους νόμους έτσι,για να αποχτήσει ο γαύρος γήπεδο-λυόμενοκαι στον κηπουρό θα κολλήσεις;
τι ψάχνω τώρα θα μου πεις!!! Σωστά τα λες. Εδώ ο απατεώνας ο Γρανίτσας πουλήθηκε για να φύγει η Φιλαδέλφεια από τον φάκελο των Ολυμπιακών αγώνων. Και πουλήθηκε και ξύλο έφαγε στα επίσημα της ριζούπολης και δεν κατέθεσε ούτε μήνυση γιατί θα τιμωρούταν ο Ολυμπιακός. Τα θυμάσαι φαντάζομαι. Ο θείος κάνει ότι θέλει!!! οχι μόνο του έφτιαξαν νόμο αλλά και το μισό γήπεδο το πλήρωσε η γιάννα. κατά τα άλλα ο Σουφλιάς μας γράφει στα αρχίδια του δύο χρόνια τώρα.

vivi35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
xatziav.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.076
Πόντοι
606
Τι ακουνε παλι τα αυτακια μου???
Θα παρουμε Μορρα??Και Μιχαηλιδη τερμα???
Πειτε μου πως ειναι ψεμμα.. :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια,καλημέρα ΑΕΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

πάμε μωρη καύλα για τη νίκη το Σαββατο στις 7 κόντρα στα πράσινα παραρτήματα να τα βυθίσουμε ακόμα πιο πολύ στην β'εθνική :rockon: :rockon:

Γιαννάκη,σε πιάσανε πάλι οι ζηλίτσες και κλαις που πάλι θα φας κλάσιμο στο τσιμπούσι,και θα παρακαλάς κανεναν να σε βγάλει για φαί;
ελα ρε κουτό στις 28/3.Ελα και θα σε κεράσω φαπατσάδα.Ελα να σε δω κοτούλα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.498
Πόντοι
22.785
καλημερα λατρεμενα χανουμια............

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    275,1 KB · Εμφανίσεις: 45

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.588
Πόντοι
12.056
Καλημερα Αεκαρες.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν πειράξει κανείς την Βιβή θα έχει να κάνει μαζί μου!Καλωσήρθες μωρό! :-*

vivi35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολα τα παιδια εδω  :smitten: :smitten: :smitten:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τον έχεις γλωσσοφάει με τα μπινελίκια που του ρίχνεις...
αμαν τι ασιστ ηταν αυτη παναγιτσα μου?
τι πασα παρε βαλε ?
σε κενο τερμα θα σκοραρω ο πουστης ?

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΛΩΣΣΟΦΑΕΙ Η' ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΣΕ ΤΙ ΣΟΪ ΞΕΝΟΠΗΔΑΕΙ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom