DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδέλφια,το Σαββατο το μεσημέρι στις 28/3 αφήστε το κενό.Θα έχει τσιμπούσι....
νομιζω την πρωτη χρονια του ρουφ ηταν να ερθει και τσακισε η δουλεια για 100 200 χιλιαρικαΚαλημέρα Αεκάρες!
Αυτός ο Ιμπαγάσα θα ερχόταν στην ΑΕΚ πριν 2 χρόνια?
32νομιζω την πρωτη χρονια του ρουφ ηταν να ερθει και τσακισε η δουλεια για 100 200 χιλιαρικα
ποσο χρονων ειναι ξερεις?
με λυπη μου παρατηρω τις τελευταιες μερες οτι ανοιξε ξανα το γηπεδικο εγκλημα(γιατι σε εμας δεν ειναι απλα ζητημα)....και εξηγουαι...με δεδομενο οτι οι εμπλεκομενοι αποφασισαν να γινει ο ναος εκει που πρεπει,ειναι δεδομενο οτι χρειαζονται 100-120 μυρια ευρο...ποσο πιθανο σας φαινεται αυτο,με δεδομενο οτι την αισχρη οικονομικη μας κατασταση(με δεδομενο οτι οι εμπορικοι χωροι θα ειναι μικρης εκτασης...)??δυστυχως μας ταιζουνε κουτοχωρτο,με ανταλλαγμα καποια διαρκειας...λεω εγω ο καχυποπτος.... ;)
ειμαι απαιδιοδοξοςΤο 2004 που όλα ήταν πιο εύκολα ο "σωτήρας" ονειρευόταν μεγαλεία στον σκουπιδότοπο!Θα βρεθούν οι άκρες και θα γίνει το γήπεδο εκεί που πρέπει...
Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το καλοκαίρι...όπως βλέπεις εγκαταλείφθηκε το όραμα του ΠΟΡΔΔΥ,άρα είναι πολύ δύσκλο να γίνει οπουδήποτε αλλού το γήπεδο!ειμαι απαιδιοδοξος
γαμιετε ο γρανιτσας και ο ρουφιανος
Την δικαίωση που την βλέπεις???Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε γήπεδο στη Ν.Φ και έβρισκε ηλίθιες δικαιολογίες....μην λέμε τα ίδια πάλι!Την μέρα που παραιτήθηκε μας απείλησε ότι θα έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστα νέα για τον ΟΔΔΥ!Που είναι οεο?Ο σκουπιδότοπος gatto ,ήρθε σαν σκέψη 2-3 χρόνια αργότερα.Ο Ντέμης έψαχνε λύση στην Ιωνία και στην Νέα Ερυθραία,γιατί ήξερε ότι θα ήταν αδύνατον να γίνει το γήπεδο δίχως χρηματοδότηση-εκτενείς εμπορικούς χώρους στην Φιλαδέλφεια.Ο Ντέμης ήταν ρεαλιστής και ακόμα και τώρα,δικαιώνεται.Χθες το πόριμα που βγήκε ουσιαστικά ,έίναι ότι το γήπεδο θα φτιαχτεί μόνο με χρηματοδότηση εκ των έσω.
Την δικαίωση που την βλέπεις???Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε γήπεδο στη Ν.Φ και έβρισκε ηλίθιες δικαιολογίες....μην λέμε τα ίδια πάλι!Την μέρα που παραιτήθηκε μας απείλησε ότι θα έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστα νέα για τον ΟΔΔΥ!Που είναι οεο?
ρε μαγκες....Την δικαίωση που την βλέπεις???Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε γήπεδο στη Ν.Φ και έβρισκε ηλίθιες δικαιολογίες....μην λέμε τα ίδια πάλι!Την μέρα που παραιτήθηκε μας απείλησε ότι θα έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστα νέα για τον ΟΔΔΥ!Που είναι οεο?
Ο Ζαγοράκης είναι πιο πονηρός!Σέρνει και τη μάζα μαζί του...ρε μαγκες....
σ αυτή τη χώρα οι ήρωες ή κλάνουν με το στόμα, ή εάν κλάνουν απ τον κώλο πάνε φυλακή.
Ο Ντέμης (χέστης και υστερορουφιάνος γαρ) για να μην πάει φυλακή άρχισε να κλάνει απ το στόμα...........
Είμαι πολύ περίεργος να δω από που θα κλάνει σε λίγο ο Ζαγοράκης........