Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια,το Σαββατο το μεσημέρι στις 28/3 αφήστε το κενό.Θα έχει τσιμπούσι.... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.534
Πόντοι
12.056
Καλημερα Αεκαρες...... :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Αυτός ο Ιμπαγάσα θα ερχόταν στην ΑΕΚ πριν 2 χρόνια?  :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
με λυπη μου παρατηρω τις τελευταιες μερες οτι ανοιξε ξανα το γηπεδικο εγκλημα(γιατι σε εμας δεν ειναι απλα ζητημα)....και εξηγουαι...με δεδομενο οτι οι εμπλεκομενοι αποφασισαν να γινει ο ναος εκει που πρεπει,ειναι δεδομενο οτι χρειαζονται 100-120 μυρια ευρο...ποσο πιθανο σας φαινεται αυτο,με δεδομενο οτι την αισχρη οικονομικη μας κατασταση(με δεδομενο οτι οι εμπορικοι χωροι θα ειναι μικρης εκτασης...)??δυστυχως μας ταιζουνε κουτοχωρτο,με ανταλλαγμα καποια διαρκειας...λεω εγω ο καχυποπτος.... ;)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Αυτός ο Ιμπαγάσα θα ερχόταν στην ΑΕΚ πριν 2 χρόνια?  :think:
νομιζω την πρωτη χρονια του ρουφ ηταν να ερθει και τσακισε η δουλεια για 100 200 χιλιαρικα
ποσο χρονων ειναι ξερεις?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα τελευταία νέα της ομάδας μας-εννοείταi με μεγάλη δόση γηπεδικού:

Στο ερώτημα: «μπορεί η ΑΕΚ να χτίσει ένα αξιοπρεπές γήπεδο με σημαντική χωρητικότητα που να καλύπτει τις ανάγκες μιας μεγάλης ομάδας με δυναμική και μέλλον;» θα προσπαθήσει να απαντήσει η «Ένωση» και θα εξετάσει όλους τους παράγοντες για την πραγματοποίηση του… ονείρου χιλιάδων ΑΕΚτζήδων.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα και οι εμπλεκόμενοι φορείς (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Γρανίτσας και J&P ΑΒΑΞ) εμφανίζονται σίγουροι ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην ιστορική της έδρα. Όλοι τους κρατούν ακόμη μικρό καλάθι, αλλά θα σεβαστούν τις όποιες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, που προέβαλε ανυπέρβλητα εμπόδια.

Αυτό τονίστηκε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ: «Κατά την αναζήτηση και έρευνα των πιθανών λύσεων για νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη όλες οι προηγούμενες προσπάθειες μελέτης και κατασκευής. Η αναζήτηση, όμως, των όποιων λύσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να κινηθεί στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και εκείνης της Ολομέλειας και εκείνης του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Πρέπει να ληφθούν σοβαρά και οι νεότερες εξελίξεις στη νομολογία του Συμβουλίου Επικρατείας».

Παρόλα αυτά, σημαντικό θεωρείται, επίσης, το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ενότητα, αφού στη χθεσινή συνάντηση «διαπιστώθηκε σύμπνοια μεταξύ των παραγόντων και στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ως προς τη λύση ενός γηπέδου αντάξιου της ιστορίας της σημερινής παρουσίας και των χιλιάδων οπαδών της ΑΕΚ». Πριν οι διοικούντες την ΑΕΚ λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις, αναμένεται ο πρόεδρος της «Ένωσης», Νίκος Θανόπουλος, να έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει αφήσει στο παρελθόν να εννοηθεί πως δεν μπορεί να γίνει... αξιοπρεπούς χωρητικότητας γήπεδο στον χώρο αυτόν και κάλεσε εμμέσως την ΑΕΚ να αναζητήσει άλλο οικόπεδο!

Γρανίτσας: «Δεν ξέρω αν θα γίνει το γήπεδο»

Μέχρι πρότινος, ο Γιάννης Γρανίτσας επέμενε ότι ο νόμος για το δεύτερο σχέδιο που είχε εκπονήσει (ποδοσφαιρικό γήπεδο 32.000 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ, κλειστό γυμναστήριο, κολυμβητήριο, πάρκινγκ 1.800 θέσεων) δεν είχε κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ. Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ενημερώθηκε για το ακριβώς αντίθετο και δεν είναι δυνατόν να ανατραπεί το υπάρχον νομικό πλαίσιο. Ο κ. Γρανίτσας φάνηκε να συμβιβάζεται με την ιδέα, αφού βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ, είπε: «Η ΑΕΚ βαδίζει ενωμένη. Δεν ξέρω αν θα γίνει γήπεδο. Θα το δείξει ο χρόνος».

Δώνης: «Ηθικό θέμα»

Πολλά παράπονα από την ΑΕΚ έχει ο Γιώργος Δώνης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο 40χρονος τεχνικός θεωρεί ότι υπάρχει «ηθικό θέμα» στο «διαζύγιο», ενώ ο ίδιος δεν χρησιμοποίησε ποτέ τη λέξη «παραίτηση» στη δημόσια τοποθέτησή του το Σάββατο 15/11 (μετά τον αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό) και την επομένη είπε ξεκάθαρα στους κ. Κανελλόπουλο και Κούλη ότι θέλει να μείνει στην «Ένωση» και ότι ήλπιζε σε στήριξη. Ο πρώην προπονητής των «κιτρινόμαυρων» επιμένει ότι απολύθηκε, η υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ κάνει λόγο για παραίτηση και «βλάβη» της ομάδας, που κατηφόρισε βαθμολογικά. Ο Δώνης ζήτησε να του πληρωθούν και τα τέσσερα ενοίκια του σπιτιού που διαμένει στην Κηφισιά (υπήρχε τέτοια συμφωνία στο συμβόλαιο), αν και είναι πιθανό να κλείσει με ήπιο τρόπο η αντιπαράθεση.

Μαθαίνει το μπάτζετ ο «Ντούσκο»

Το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό το ποσό των χρημάτων που θα διαχειριστούν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Στέλιος Μανωλάς για την ενίσχυση της ΑΕΚ τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία επιθυμούν ο προγραμματισμός της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να κάνει σύντομα τις εισηγήσεις του και πηγές αναφέρουν ότι ο Νίκος Θανόπουλος έχει ξεκινήσει το μεταγραφικό πλάνο που θα δοθεί στους δύο άνδρες, με τον Σερβοέλληνα προπονητή να καθορίζει τις ανάγκες της «Ένωσης» για ενίσχυση στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που διανύουμε. Ήδη ο «Ντούσκο» έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Καράμπελά, ενώ έχει και άλλους ποδοσφαιριστές (Λεονάρντο, Εστογιανόφ, Μανιάτη, Κουτσιανικούλη και Ζαϊρί) στα υπόψη.

Άρχισε τρέξιμο ο Ντιούφ

Η διάταση στον αριστερό δικέφαλο που έχει υποστεί ο Ελ Χατζί Ντιούφ δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα σοβαρή. Ο νεαρός Σενεγαλέζος μέσος έκανε ελαφρύ τρέξιμο στην προπόνηση της Τρίτης και εκτιμάται πως δεν θα αργήσει να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Σε χαλαρούς ρυθμούς έτρεξε και ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος κάθε μέρα είναι και καλύτερα μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, όπως και ο Σάββας Γκέντσογλου, που ακολουθεί θεραπεία λόγω μιας θλάσης στους κοιλιακούς. Ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Παναγιώτης Λαγός.

Σε ό,τι αφορά στο ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ(Σάββατο, 19:00), εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Πλιάτσικας, ενώ επιστρέφει ο Κυργιάκος. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επανεμφάνιση των Μαντούκα, Καφέ και Χουανφράν, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες προπονούνται κανονικά. Η προπόνηση της Τετάρτης ορίστηκε για τις 15:30 και σε αυτή θα λάβει μέρος και ο Γιούργκεν Μάχο, που έλειπε την Τρίτη με ειδική άδεια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.478
Πόντοι
22.785
καλημερα λατρεμενα χανουμια,... πικρα μεγαλη εχω σημερα.........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
με λυπη μου παρατηρω τις τελευταιες μερες οτι ανοιξε ξανα το γηπεδικο εγκλημα(γιατι σε εμας δεν ειναι απλα ζητημα)....και εξηγουαι...με δεδομενο οτι οι εμπλεκομενοι αποφασισαν να γινει ο ναος εκει που πρεπει,ειναι δεδομενο οτι χρειαζονται 100-120 μυρια ευρο...ποσο πιθανο σας φαινεται αυτο,με δεδομενο οτι την αισχρη οικονομικη μας κατασταση(με δεδομενο οτι οι εμπορικοι χωροι θα ειναι μικρης εκτασης...)??δυστυχως μας ταιζουνε κουτοχωρτο,με ανταλλαγμα καποια διαρκειας...λεω εγω ο καχυποπτος.... ;)

το ότι είναι δύσκολο να γίνει το γήπεδο,με περιορισμένους εμπορικούς χώρους,είναι.Από κει κ πέρα δε νομίζω ότι ασχολούντια με το θέμα της Φιλαδέλφειας μόνο κ μόνο να πουλήσουν 1000 διαρκείας παραπάνω.Τα διαρκείας τα φέρνουν οι παίχτες κ όχι οι οποιεσδήποτε κατασκευε΄ς σε βάθος χρόνου 5 χρόνων.
Από την άλλη ,θέλω να πιστεύω στην καλή διάθεση όλων των εμπλεκομένων στο θέμα του γηπεδου,και ότι επιθυμούν όντως να εξαντλήσουν τα περιθώρια της Φιλαδέλφειας.Αν τελικά το δουν όλοι μαζί ότι δεν γίνεται να γίνει εκεί,πράγμα που για μένα είναι το πιθανότερο,τότε όλοι μαζί θα ανατρέξουν σε άλλη λύση πιο εφικτή,κυρίως στο θέμα ανεύρεσης οικοπέδου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το 2004 που όλα ήταν πιο εύκολα ο "σωτήρας" ονειρευόταν μεγαλεία στον σκουπιδότοπο!Θα βρεθούν οι άκρες και θα γίνει το γήπεδο εκεί που πρέπει...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το 2004 που όλα ήταν πιο εύκολα ο "σωτήρας" ονειρευόταν μεγαλεία στον σκουπιδότοπο!Θα βρεθούν οι άκρες και θα γίνει το γήπεδο εκεί που πρέπει...
ειμαι απαιδιοδοξος
γαμιετε ο γρανιτσας και ο ρουφιανος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο σκουπιδότοπος gatto ,ήρθε σαν σκέψη 2-3 χρόνια αργότερα.Ο Ντέμης έψαχνε λύση στην Ιωνία και στην Νέα Ερυθραία,γιατί ήξερε ότι θα ήταν αδύνατον να γίνει το γήπεδο δίχως χρηματοδότηση-εκτενείς εμπορικούς χώρους στην Φιλαδέλφεια.Ο Ντέμης ήταν ρεαλιστής και ακόμα και τώρα,δικαιώνεται.Χθες το πόριμα που βγήκε ουσιαστικά ,έίναι ότι το γήπεδο θα φτιαχτεί μόνο με χρηματοδότηση εκ των έσω.

Έγώ εδώ έχω να προτείνω κάτι:

να γίνει μια επιτροπή από όλους τους ενδιαφεροομένους(διοίκηση-ερασιτεχνική-δήμος-εκπρόσωποι φιλάθλων),να ανοιχτούν λογ/σμοί σε όλες τις τραπεζες της Ελλάδος,για να είναι προσβάσιμες από όλους κ να γίνει έρανος για το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια.Οτι μπορεί ο καθένας μας.

Νομίζεις ότι λίγα θα μαζευτούν;
μόνο εγώ ο φτωχός υπάλληλος θα βάλω 500 γιούργια για αρχή κ επιφυλλάσομαι για άλλα.
Αν διαβάζει κανείς αρμόδιος το μπουρδελοθρεντ μας,ας το σκεφτεί λίγο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ειμαι απαιδιοδοξος
γαμιετε ο γρανιτσας και ο ρουφιανος
Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το καλοκαίρι...όπως βλέπεις εγκαταλείφθηκε το όραμα του ΠΟΡΔΔΥ,άρα είναι πολύ δύσκλο να γίνει οπουδήποτε αλλού το γήπεδο!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο σκουπιδότοπος gatto ,ήρθε σαν σκέψη 2-3 χρόνια αργότερα.Ο Ντέμης έψαχνε λύση στην Ιωνία και στην Νέα Ερυθραία,γιατί ήξερε ότι θα ήταν αδύνατον να γίνει το γήπεδο δίχως χρηματοδότηση-εκτενείς εμπορικούς χώρους στην Φιλαδέλφεια.Ο Ντέμης ήταν ρεαλιστής και ακόμα και τώρα,δικαιώνεται.Χθες το πόριμα που βγήκε ουσιαστικά ,έίναι ότι το γήπεδο θα φτιαχτεί μόνο με χρηματοδότηση εκ των έσω.
Την δικαίωση που την βλέπεις???Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε γήπεδο στη Ν.Φ και έβρισκε ηλίθιες δικαιολογίες....μην λέμε τα ίδια πάλι!Την μέρα που παραιτήθηκε μας απείλησε ότι θα έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστα νέα για τον ΟΔΔΥ!Που είναι οεο?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είμαστε 1 εκ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
Αν βάλουμε από μέσο όρο 100 ευρώ ο καθένας μας,θα μαζευτούν 100.000.000.όχι΄μόνο γήπεδο φτιάχνεις,αλλά Μπερναμπέου.Και δεν έχεις μέσα ούτε καφετέρια που λέει ο λόγος ,ως χρήση εμπορικού χώρου.
Για σκεφτείτε το.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.478
Πόντοι
22.785
σε ποιους μιλας τωρα σκοτεινε κ τα λες αυτα;;;
στους ελληνομαλακοφιλαθλους που το μονο που τους ενδιαφερη
ειναι να λενε την παπαρια τους απο την ΚΑΡΕΚΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την δικαίωση που την βλέπεις???Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε γήπεδο στη Ν.Φ και έβρισκε ηλίθιες δικαιολογίες....μην λέμε τα ίδια πάλι!Την μέρα που παραιτήθηκε μας απείλησε ότι θα έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστα νέα για τον ΟΔΔΥ!Που είναι οεο?

καλά ,άλλο ρεπορταζ διαβάζεις;
ότι δίχως εμπορικούς χώρους γήπεδο Φιλαδέλφεια γιοκ.Το είπαν κ οι εμπλεκομένοι χθες.Αρα πα΄με σε αυτό που είπε ο Ντέμης-ο οποίος έψαξε αλλού για γήπεδο,στα Λιόσια ήθελε αυτός έτρων-εκάτερων,η ουσία είναι ότι γήπεδο στην Φιλαδέλφεια δίχως χώρους ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Αν βρεθεί μαι ομάδα επιχειρηματιών κ το χρηματοδοτήσουν ή γίνει ένας έρανος όπως λέω εγώ,ΓΙΝΕΤΑΙ.
Τι από τα 2 είναι πιο εφικτό για σένα,εγώ τότε μαζί σου.
Νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε λίγο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαγκες....
σ αυτή τη χώρα οι ήρωες ή κλάνουν με το στόμα, ή εάν κλάνουν απ τον κώλο πάνε φυλακή.
Ο Ντέμης (χέστης και υστερορουφιάνος γαρ) για να μην πάει φυλακή άρχισε να κλάνει απ το στόμα...........

Είμαι πολύ περίεργος να δω από που θα κλάνει σε λίγο ο Ζαγοράκης........

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε μαγκες....
σ αυτή τη χώρα οι ήρωες ή κλάνουν με το στόμα, ή εάν κλάνουν απ τον κώλο πάνε φυλακή.
Ο Ντέμης (χέστης και υστερορουφιάνος γαρ) για να μην πάει φυλακή άρχισε να κλάνει απ το στόμα...........

Είμαι πολύ περίεργος να δω από που θα κλάνει σε λίγο ο Ζαγοράκης........
Ο Ζαγοράκης είναι πιο πονηρός!Σέρνει και τη μάζα μαζί του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom