Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλημερα φιλοι. καλημερα ΑΕΚΑΡΑ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οι εμπλεκόμενοι φορείς _ ανάμεσά τους οι κ.κ. Νίκος Θανόπουλος (πρόεδρος της ΠΑΕ), Δημήτρης Χατζηχρήστος (πρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ), Γιάννης Γρανίτσας (με το γνωστό σχέδιό του), Σταύρος Κόντος (δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας), εκπρόσωπος της κίνησης πολιτών που είχε προσφύγει στο ΣΤΕ για τη μη κατασκευή του γηπέδου, εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας J&P ΑΒΑΞ και ο διακεκριμένος νομικός Αντώνης Bγόντζας, άλλοτε σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, κάθισαν χθες μετά από καιρό στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν όλες τις παραμέτρους. Ήταν η πρώτη διερευνητική συνάντηση η οποία έγινε με σκοπό να προκύψει επιτέλους μια κοινή φωνή πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Να αποδειχθεί αν εν τέλει υπάρχουν προϋποθέσεις για την κατασκευή γηπέδου.

Με τάση... ενωτική!

Κι αν τελικά προκύπτει πρόσφορο έδαφος _ τηρουμένων και των δεδομένων δυσκολιών αφού οι δύο υπάρχοντες νόμοι στους οποίους μπορεί να υπαχθεί το έργο έχουν κριθεί ως αντισυνταγματικοί από το Συμβούλιο της Επικρατείας _ τότε όλοι μαζί να προσπαθήσουν να ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο ποδοσφαιρικής ζωής. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση, η ΠΑΕ δείχνει εμπράκτως την πρόθεσή της να δοθεί ένα τέλος (είτε θετικό, είτε αρνητικό) στη συγκεκριμένη υπόθεση και σε αντίθεση με όσα πρέσβευε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Ντέμης Νικολαΐδης, έχει την επιθυμία να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Νεα φιλαδέλφεια.

Το σχέδιο που είχε εκπονήσει ο Γιάννης Γρανίτσας όταν με δική του απόφαση γκρεμίστηκε το (αλήθεια είναι) προβληματικό γήπεδο που υπήρχε, περιλαμβάνει την κατασκευή έδρας με χωρητικότητα 32.000 θέσεων, κλειστό γυμναστήριο (για βόλεϊ και χάντμπολ) 1.800 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ 7.000 θέσεων, κολυμβητήριο, αίθουσες ερασιτεχνικών τμημάτων, συνεδριακό κέντρο, αποδυτήρια, πάρκινγκ (1.800 θέσεων) και εμπορικούς χώρους.

Η εναλλακτική λύση που έριξε στο τραπέζι η ΠΑΕ, αφορούσε στην ανέγερση ενός αμιγώς ποδοσφαιρικού γηπέδου στα πρότυπα του «Γ. Καραϊσκάκης», με ήπιες εμπορικές χρήσεις άρα και χαμηλό συντελεστή δόμησης. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια, η Ερασιτεχνική θα είναι η ριγμένη της υπόθεσης καθώς μια τέτοια κατασκευή δεν θα αφήνει πολλά περιθώρια για χώρους στέγασης των τμημάτων της.

Η επιστολή που έδωσε ο δήμαρχος της περιοχής Σταύρος Κόντος ήταν η αναμενόμενη και η πλέον ξεκάθαρη που θα μπορούσε να υπάρχει. Ο Δήμος επιθυμεί την ανακατασκευή του γηπέδου στον χώρο που προϋπήρχε, αρκεί να τηρηθούν οι υπάρχουσες διατάξεις. «Είναι σημαντικό ότι έγινε για πρώτη φορά μια τέτοια συνάντηση σε πάρα εξαιρετικό κλίμα. Ο Δήμος δεν βρίσκεται απέναντι στην ΑΕΚ και υπάρχει και επιστολή που αναφέρει ότι ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχει αντίρρηση στη δημιουργία γηπέδου, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την εφαρμογή και προστασία των περιβαλλοντολογικών και πολεοδομικών διατάξεων».

Ενωτική ήταν και η τοποθέτηση του Γιάννη Γρανίτσα, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε το «μαύρο» πρόβατο προς όλους τους φορείς, λόγω της βιασύνης που του έχει καταλογιστεί να προχωρήσει στην κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας» δίχως να είναι βέβαιος ότι το περιβόητο σχέδιό του ήταν υλοποιήσιμο. Συγκεκριμένα είπε: «η ΑΕΚ βαδίζει ενωμένη και θα δείξει ο χρόνος, αν μπορεί να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δημήτρης Χατζηχρήστος ήταν μάλλον περισσότερο αισιόδοξος: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, όλοι επιθυμούμε την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και δουλεύουμε γι αυτό. Νομίζω ότι θα βρούμε τους τρόπους για να τα καταφέρουμε και να κάνουμε ξανά ένα όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων πραγματιξκότητα».

Τις απόψεις του εξέφρασε και ο Αντώνης Bγόντζας ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το «σχέδιο Γρανίτσα» δεν έχει τύχη, αλλά η κατασκευή γηπέδου μπορεί να γίνει εφικτή ακολουθώντας τις ισχύουσες διατάξεις και τους υπάρχοντες κανόνες: «προσωπικά ενημέρωσα για τα νέα θεσμικά δεδομένα και για τις διατάξεις που έχουν κριθεί αντισυνταγματικές. Δεν θα κοπεί ούτε ένα δέντρο από το άλσος. Θέλουμε να γίνει γήπεδο, αλλά ξεχάστε τις εμπορικές χρήσεις και το παλιό σχέδιο του Γιάννη Γρανίτσα».

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν προκύπτει κάποιο συμπέρασμα παρά οι 2 τάσεις.
Αν τελικά αποφασίσει η ερασιτεχνική,δηλαδή,να ρίξει νερό στο κρασί της,και δεν φτιαχτούν γήπεδα κ για αυτήν τότε μπορεί να γίνει με ήπιους χώρους,αλλιώς ξεχάστε το γιατί μιλάμε για γήπεδο-MALL

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ,που δικαιολογημένα , θα χει η Ερασιτεχνική είναι το εξής:

ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ,να φτιαχτεί γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια-σε οικόπεδο ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ,και τελικά να μείνει αυτή δίχως στέγη;

Είναι σαν να έρθει ένας άστεγος ξάδελφός μου ,και να μου πει και σε μένα τον άστεγο,παρε ένα οικοπεδάκι που χω,φτιάχτο όπως εσύ νομίζεις,αλλά εμένα μη μου δώσεις ούτε καμπινέ να έχω.Δύσκολο....

Περιμένω τις απόψεις σας.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν προκύπτει κάποιο συμπέρασμα παρά οι 2 τάσεις.
Αν τελικά αποφασίσει η ερασιτεχνική,δηλαδή,να ρίξει νερό στο κρασί της,και δεν φτιαχτούν γήπεδα κ για αυτήν τότε μπορεί να γίνει με ήπιους χώρους,αλλιώς ξεχάστε το γιατί μιλάμε για γήπεδο-MALL

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ,που δικαιολογημένα , θα χει η Ερασιτεχνική είναι το εξής:

ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ,να φτιαχτεί γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια-σε οικόπεδο ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ,και τελικά να μείνει αυτή δίχως στέγη;

Είναι σαν να έρθει ένας άστεγος ξάδελφός μου ,και να μου πει και σε μένα τον άστεγο,παρε ένα οικοπεδάκι που χω,φτιάχτο όπως εσύ νομίζεις,αλλά εμένα μη μου δώσεις ούτε καμπινέ να έχω.Δύσκολο....

Περιμένω τις απόψεις σας.
τσακαλε Αεκαρχι λεφτα πιοσ θα δοσι?????χορισ φραγκα που να γινι το γιπεδο

α και εχετε και το δονι 1,3 ζιτα αποζιμιοσι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εννοείται ότι θα δεχτεί η Ερασιτεχνική κάτι τέτοιο!Γιατί παλιότερα σε αυτόν τον χώρο τι υπήρχε?Το ποδοσφαιρικό γήπεδο και πολύ αργότερα έγινε δίπλα το γήπεδο μπάσκετ το οποίο γρήγορα εγκαταλείφθηκε...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εννοείται ότι θα δεχτεί η Ερασιτεχνική κάτι τέτοιο!Γιατί παλιότερα σε αυτόν τον χώρο τι υπήρχε?Το ποδοσφαιρικό γήπεδο και πολύ αργότερα έγινε δίπλα το γήπεδο μπάσκετ το οποίο γρήγορα εγκαταλείφθηκε...

στο κλειστό του μπασκετ,αν θυμάσαι καλά στεγαζόταν κ το βόλει και δεν θυμάμαι ποιος άλλος.Αφού παέι να βρεθεί λύση στο γηπεδικό,την έρμη την Ερασιτεχνική θα την αφήσουμε έξω;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στο κλειστό του μπασκετ,αν θυμάσαι καλά στεγαζόταν κ το βόλει και δεν θυμάμαι ποιος άλλος.Αφού παέι να βρεθεί λύση στο γηπεδικό,την έρμη την Ερασιτεχνική θα την αφήσουμε έξω;
τιποτα δε θα λιθι,φουμαρα ινε οτι γραφετε Αεκαρχι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το καλό θα είναι να γίνουν όλα στον ίδιο χώρο...αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς η προτεραιότητα είναι το ποδοσφαιρικό γήπεδο!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τιποτα δε θα λιθι,φουμαρα ινε οτι γραφετε Αεκαρχι

εντάξει ρε μεγάλε μου.Δικό μας το θέμα.Εμείς προσπαθούμε με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε κ όχι με το χάρισμα του οικοπεδου,και με όλους τους άλλους΄΄περίεργους΄΄ όρους που φτιάξατε το λυόμενό σας.
Θα προσπαθήσουμε κ οτι βγει.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ για το αν θα γίνει ή όχι;;;
βλέπω η Φιλαδέφλεια σου άφησε ανεξίτηλα τα σημάδιά της τόσα χρόνια,και τσούζει αρκετά να ξαναφτιαχτεί.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εντάξει ρε μεγάλε μου.Δικό μας το θέμα.Εμείς προσπαθούμε με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε κ όχι με το χάρισμα του οικοπεδου,και με όλους τους άλλους΄΄περίεργους΄΄ όρους που φτιάξατε το λυόμενό σας.
Θα προσπαθήσουμε κ οτι βγει.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ για το αν θα γίνει ή όχι;;;
βλέπω η Φιλαδέφλεια σου άφησε ανεξίτηλα τα σημάδιά της τόσα χρόνια,και τσούζει αρκετά να ξαναφτιαχτεί.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ....
τσακαλε η αλιθια πονα και καλο ινε να τιν αποδεχτισ,λεφτα γιοκ

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελος παντων δεν πειραζει
και το ευχαριστο ειναι οτι δεν περασε το τελευτεο σχεδιο που ειχε η κοντοπαρεα, πονταραν πολυ στο να γινει το γηπεδο ροντεο με τον ερχομο του βατραχου
στο δρομο που χαραξε ο μακαρος και αυτοι , μπραβο στον κοσμο της ΑΕΚ που δεν τσιμπησε, ας φυγουν με το καλο οι τωρινοι και με τον κουαξ τα βρισκουμε αργοτερα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Κρίμα για την βαζέλα που δεν πέρασε χθες.Τουλάχιστον το παλεψε αρκετά.

Πάμε στα της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ.
Αισιοδοξοι φαίνονται,οι εμπλεκόμενες πλευρές στο θέμα της ανέγερσης του γηπέδου.όμως το σχέδιο Γρανίτσα,είναι αδύνατον να γίνει,μιας κ δεν μπορούν να ανεγερθούν τόσοι εμπορικοί χώροι.Οι εμπλεκόμενοι θα ψάξουν άλλες λύσεις για την ανέγερση γηπέδου,προφανώς με ήπιους χώρους,κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο κ χρονοβόρο,μιας κ πρέπει έτσι να εξευρεθούν χρήματα,αφού δεν θα μπορέσουν να εξασφαλιστεί η επιστροφή τους στον δανειολήπτη,ελέω περιοριμένων εμπορικών χώρων.
όμως ελπίζω να βρεθεί μια λύση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom