Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Διαβαζεις κατι μαλακιες ωρες ωρες. Πριν λιγο διαβασα στο nova sport fm, οτι στο στοχαστρο της ΑΕΚ βρισκεται ο Ιλαν της Σεντ Ετιεν. Οι τρομπες που το γραψανε δεν καταλαβαινουν, οτι για να παρεις τετοιον παικτη χρειαζονται και φραγκα? Αλλα και να τα 'βρισκες να του τα δωσεις,σιγα μην ερχοταν στην Ελλαδα τετοιος παικταρας. Ακου στο "στοχαστρο". Σαν να λεω εγω,οτι εχω βαλει στο στοχαστρο το διεθνους φημης μοντελο Ζιζελ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όλα τα sites το γράφουνε Mr!Εντάξει το ένα αντιγράφει το άλλο ως συνήθως!Και καλά ότι μένει ελεύθερος το 2010 και θα έρθει στην ΑΕΚ!Παραμύθια...που να είχαμε και διοίκηση που χώνει φράγκα! :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Καλή επιτυχία στην βαζέλα σήμερα,εύχομαι να περάσει στον επόμενο γυρο,και να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στας Ευρώπας.

Πάμε στα δικά μας τώρα:
σήμερα μπορεί να αποδειχτεί μια ιστορική μέρα,αφού θα γίνει η περιβόητη συνάντηση όλων των εμπλεκομένων για το θέμα του κατά πόσον τελικά μπορεί να αναγερθεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.Θα έχει πραγματικά εξαιρετικό ενδιαφέρον το τι θα προκύψει από αυτήν την συνάντηση.

Διθυράμβους βλέπω για το έργο του Μπαγεβιτς,αλλά εμένα δεν μου προκαλεί εντύπωση,αφού ο Ντούσαν συνεχίζει να κάνει αυτό που πάντα έκανε:ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.
Προπονητής,εξάλλου,σημαίνει ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΑΙΧΤΕΣ,για αυτό κ είναι μοναδικός στην χώρα μας.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
απο την πρωτη γραμμη και κατω αστα να πανε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι όντως.Για αυτό στον Β' γύρο είμαστε οι καλύτεροι στην άμυνα κ με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.Και που μου ΄΄βάφτισε΄΄ τον Αλβες μπακ,με μεγάλη επιτυχία.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.496
Πόντοι
12.056
Καλημερα Αεκαρες.... :rockon:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι όντως.Για αυτό στον Β' γύρο είμαστε οι καλύτεροι στην άμυνα κ με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.Και που μου ΄΄βάφτισε΄΄ τον Αλβες μπακ,με μεγάλη επιτυχία.
μια απλη ερωτηση
ποσο πισω ειμαστε οταν εφυγε ο δωνης?οσο για τον αλβες και την μεγαλη επιτυχια  :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:

Το όνομα του είναι Λεονάρντο Περέϊρα Ροντρίγκεζ ή αλλιώς σκέτο Λεονάρντο και φέτος είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ο μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τις Super League, όμως με δηλώσεις του στην SportDay λέει ότι θέλει να αγωνιστεί κάτω από τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

"Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα περνάω πολύ όμορφα. Από την δεύτερη σεζόν μου στον Θρασύβουλο έμαθα πολλά για τον κύριο Μπάγεβιτς. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλω να δουλέψω οπωσδήποτε".

"Είχαμε συμφωνήσει με τον Αστέρα"

"Την δεύτερη χρονιά μου στον Θρασύβουλο ήθελε να με πάρει στον Ερυθρό Αστέρα. Είχαμε συμφωνήσει σε όλα, αλλά ένα μήνα πριν τελειώσει το συμβόλαιο μου έφυγε και από εκεί και πέρα χάλασε η μεταγραφή".

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παίξει στην ΑΕΚ ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είπε ότι είναι όνειρο του να πάει σε μεγάλη ομάδα.

"Το να παίξω σε μεγάλη ομάδα είναι το όνειρο μου. Είναι ωραίο να διαβάζεις ότι ενδιαφέρονται για εσένα μεγάλες ομάδες. Δείχνει ότι η δουλειά σου φαίνεται.

Πριν τέσσερα χρόνια με δοκίμασαν στην ΑΕΚ αλλά ήμουν μικρός και κατάλαβα την απόφαση του Σάντος, ότι ήθελε δηλαδή παίκτες – ονόματα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήθελα πάντως πολύ να μείνω, ωστόσο σήκωσα το κεφάλι μου ψηλά δούλεψα και πιστεύω ότι τώρα είμαι σε πολύ καλό δρόμο".

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτός ο Λεονάρντο ήταν αυτός που δοκιμαζόταν,και τελικά πήγε στον Θρασύβουλο,επειδή δεν τον κρατήσαμε;;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από τοτε έλεγαν για το ταλέντο του.Ασχετα που τον χάσαμε.
Το ότι είναι σε μια ομάδα σαν τον Λεβαδειακό ,που δεν έχει κ τους σούπερ μέσους,και είναι τρίτος σκόρερ ,κάτι σημαίνει.

Μπορεί να μην είναι τίποτα σούπερ ουάου,αλλά δεν είναι δα κ άχρσητος.Δίπλα σε ένανποροπονητή,σαν τον μάγο Μπάγεβιτς-σε θέματα νέων παιχτών,μπορεί να αποδειχτεί λίρα εκατό.Οπότε με μια καλή κίνηση,χωρις να δαπανηθούν υπέρογκα ποσά,τύπου Τζιμπούρ,ψηφίζω Λεό για το καλοκαίρι :rockon: :rockon: :rockon:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για πες μου μερικα ταλεντα που εβγαλε ο κοπριτης?
μην μου πεις ας πουμε τον τσαρτα που σκασαμε ενα σωρο λεφτα για να τον παρουμε τοτε
δεχομε τον κασαπη
τον ταχτσιδη δεν θα τον βλεπαμε ετσι και δεν τραυματιζονταν ο μαντουκας

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και για να μην ξεχνιομαστε ειχε αποριψει την ντεμη και μετα απο 2 χρονια τον ηθελε σαν τρελος στον γαυρο , και δωσαμε ενα φορτηγο λεφτα για να τον παρουμε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και για να μην ξεχνιομαστε ειχε αποριψει την ντεμη και μετα απο 2 χρονια τον ηθελε σαν τρελος στον γαυρο , και δωσαμε ενα φορτηγο λεφτα για να τον παρουμε
Αυτό το είπες για κακό? :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.462
Πόντοι
22.785
λατρεμενα χανουμια καλημερα...........