Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.320
Πόντοι
12.056
Προς κ. Ναύαρχο                                           Αρ. Προτοκόλλου 125//4/3/2009
Κοινοποίηση: Υπεύθυνο Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ)

Κατόπιν σχετικού αιτήματος για την διεξαγωγή "Τσιμπουσίου" σας ενημερώνουμε ότι κρίθηκε απαραίτητη η διεξαγωγή "κρασομάζωξης" το συντομότερο δυνατό. Επίσης παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η τελετή ορκωμοσίας του Νέου Προέδρου. Για τις περαιτέρω λεπτομέρειες τα εκλεκτά μέλη θα ενημερωθούν με PM.

Υ/Γ: Ο πρώην πρόεδρος παρακαλείται να παραδώσει τα κλειδιά του Μεγάρου. Άλλαξε απροειδοποίητα τις κλειδαριές και αγνοείται.

Εκ του Προεδρικού Γραφείου

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Θες και τα κλειδια του φιλοπτωχου ταμειου?? :P :P :P

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Oυχουχου. Τι πάθατε πάλι ρε Τάλε? Ξεχαστήκατε με τα ευρωπαικα και ξαναγυρίσατε στα ελληνο-πεη-κα ? :2funny: :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερεςςςςςςςςςςςςς
γαμω τις εκδρομες στις 30 Μαϊου στας Σερρας
ξεκολιαρη βατραχε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon:
Καλημέρα πεθαμένε :grin:

Μετά από μια μικρή αποτοξίνωση είμαι κ πα΄λι εδώ,έτοιμος  :grin:α διοργανώσω νέα τσιμπούσια κ να σας κλέψω :grin: :grin: :grin:

Πάμε στα δικά μας τώρα:
Γαμώ την τρέλλα μου ,γαμώ θα παμε τελικό κ θα λείπω στην Μύκονο την Πρωτομαγιά για το τριήμερο(αφού έχουμε κάνει κανα΄-δυό τσιμπούσια πρωτίστως κ σας έχω κλέψει).
Πώς πάνε ορέ Μύκονο ενώ η ομάδα θα παίζει τελικό γαμώ την τρέλλα μου,γαμώ;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εύκολα τα λιονταράκια των Σερρών χθες ε;;;;;

Εχει να έρθει ένα ασσάκι το Σέρρες-ΑΕΚ την Κυριακή,τεράστιο....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.320
Πόντοι
12.056
Καλημερα σε ολους...... :rockon: :rockon:

Και στις Μυκονιατισσες... :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερα σε ολους...... :rockon: :rockon:

Και στις Μυκονιατισσες... :2funny: :2funny:

καλημέρα απερχόμενε.
Φέρε τα κλειδιά μωρή πούστρα του συλλόγου πίσω,μη σου στείλω τον πεθαμένο να σε διαβάσει.
ola sto fws για τα χάλια σου,μωρή παντοφλοεισπράκτορα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
καλημερα χανουμια............
Σκοτεινε δεν μου καθεται καλα να μην εισε προεδρος
οποτε θα το σκεφθουμε εγω κ η παρεα μου αν θα ξαναερθουμε στη μαζωξη.
εμεις θελουμε Αεκαρχη με αρχιδια ............

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.320
Πόντοι
12.056
καλημερα χανουμια............
Σκοτεινε δεν μου καθεται καλα να μην εισε προεδρος
οποτε θα το σκεφθουμε εγω κ η παρεα μου αν θα ξαναερθουμε στη μαζωξη.
εμεις θελουμε Αεκαρχη με αρχιδια ............
καλημέρα απερχόμενε.
Φέρε τα κλειδιά μωρή πούστρα του συλλόγου πίσω,μη σου στείλω τον πεθαμένο να σε διαβάσει.
ola sto fws για τα χάλια σου,μωρή παντοφλοεισπράκτορα.

Γιατι δεν λες οτι μεχρι σπιτι εφτιαξες με τα λεφτα μας απο το φιλοπτωχο ταμειο????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δυστυχώς αποκτήσαμε ΑΕΚΑΡΧΗ-Καζινάρχη.Εγώ προτιμώ να κινούμαι στα σκοτάδια κ πίσω από τις κουίντες...και να μαζεύω τα ρέστα... :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Δυστυχώς αποκτήσαμε ΑΕΚΑΡΧΗ-Καζινάρχη.Εγώ προτιμώ να κινούμαι στα σκοτάδια κ πίσω από τις κουίντες...και να μαζεύω τα ρέστα... :grin:
και εμεις δυστυχως αποχωρουμε Σκοτεινε απο την παρεα....
ειπα ... εμεις θελουμε Αεκαρχη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Re: σατιρίζοντας τους γραφικούς του Ιντερνέτ
από arion1955 την Πέμ Μαρ 05, 2009 9:15 am

καλημέρα σε όλους τους συν μπουρδελιάριδες....
με χαρά όλοι οι κωλομπαράδες του μπου είδαν την επάνοδο της Γκέυ τσιμπουκοπνίχτρας Σκοτεινούλας..... καλά μαμήσια στα οπίσθια της παιδιά.....

αλλά τώρα και σε αποκλειστικότητα θα σας πουμε που έλειπε τόσο καιρό η γκευ Σκοτεινούλα... πληροφορίες θέλουν ότι είχε μεταβεί με τον άλλο γκέυ τον Πλέσουρα στην Τήλο όπου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και ερωτικής αφοσίωσης ο ένας στον άλλο αλλά και επέρασαν τον μήνα του μέλιτος σε παραθαλάσια γκαρσονιέρα σε ατέλειωτες γκέυ ερωτικές βραδιές.... πάντως το ότι η Σκοτεινούλα είναι έγκυος και διεκδικεί την γέννηση του κωλόπαιδου είναι αμφίβολο προς το παρών...
το σίγουρο πάντως είναι ότι έχει προγραμματίσει 3ήμερο στην Μύκονο όπου θα πάει να επιθεωρήσει της ψωλές των Αλβανών κωλομπαράδων της Μυκόνου.....
εμείς από εδώ το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε καλές χαρές στο ασπριδερό σου κωλαράκι γκέυ Σκοτεινούλα.....όταν δεις και σε χλευάζουν προχώρα μπροστά γιατί αυτό που κάνεις το κάνεις σωστά......
όταν βλέπεις ότι σε χειροκροτούν γύρνα λίγο πίσω και δες τα λάθη σου....... διόρθωσε τα και ξεκίνα πάλι μπροστά.
arion1955
Διαχειριστής

Δημοσ.: 2979

Δώσε πράμα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εγγραφη: Πέμ Σεπ 18, 2008 10:07 pm

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χμμμμμμμμμμμμμμ................

Αριστοτέλους τι νούμερο;;;;;;;;;;;;; :rolleyes: ;)

Νεο μπουρδέλο..... ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατα τα τέλη του μήνα βλέπω νέο τσιμπούσι,με την τελετη παράδοσης-παραλαβής.Σε νέο στέκι ,γιατί στο άλλο ο ταβερνιάρης δεν δέχτηκε πια να μου δίνει μίζα από τα χρήματά σας.
Έχω κάτι κατά νου.Μάλλον μια Τετάρτη ή Δευτέρα βράδυ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλημέρα σε όλους τους συν μπουρδελιάριδες....
με χαρά όλοι οι κωλομπαράδες του μπου είδαν την επάνοδο της Γκέυ τσιμπουκοπνίχτρας Σκοτεινούλας..... καλά μαμήσια στα οπίσθια της παιδιά.....

αλλά τώρα και σε αποκλειστικότητα θα σας πουμε που έλειπε τόσο καιρό η γκευ Σκοτεινούλα... πληροφορίες θέλουν ότι είχε μεταβεί με τον άλλο γκέυ τον Πλέσουρα στην Τήλο όπου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και ερωτικής αφοσίωσης ο ένας στον άλλο αλλά και επέρασαν τον μήνα του μέλιτος σε παραθαλάσια γκαρσονιέρα σε ατέλειωτες γκέυ ερωτικές βραδιές.... πάντως το ότι η Σκοτεινούλα είναι έγκυος και διεκδικεί την γέννηση του κωλόπαιδου είναι αμφίβολο προς το παρών...
το σίγουρο πάντως είναι ότι έχει προγραμματίσει 3ήμερο στην Μύκονο όπου θα πάει να επιθεωρήσει της ψωλές των Αλβανών κωλομπαράδων της Μυκόνου.....
εμείς από εδώ το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε καλές χαρές στο ασπριδερό σου κωλαράκι γκέυ Σκοτεινούλα.....
:2funny: :2funny: :2funny:
Τι Άρλεκιν και μαλακίες?Αυτό θα σπάσει ταμεία αν το εκδόσεις...βγάλτα όλα στο φως Αρίωνα! :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom