nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αχχχχχχχχΠαιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω το 5ο ματς του 2002 μεταξυ Αεκ-Ολυμπιακου στον τελικο του Μπασκετ??
αχχχχχχχχΠαιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω το 5ο ματς του 2002 μεταξυ Αεκ-Ολυμπιακου στον τελικο του Μπασκετ??
πηγες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;αχχχχχχχχ
Λοιπον απλα θελω ενα ναι η οχι μην μπαινετε και γελατε σαν καθυστεριμενα ετσι αντε nikolaki αγορι πανε σε καμια παιδικη χαρα να ξεδωσεις
θα παμε μαζι οταν ερθει ο καιροςπηγες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
βαλε τιποτα πιο σοβαρο ρε![]()
ενταξει ρε φιλε το καταλαβαμε το υποννοουμενο οτι η αεκ σαν ομαδα εχει γινει μουνι,αλλα δεν ειναι αναγκη να κανεις συνεχεια πλακα στα αεκακιαnikolaki για σενα...
Καλησπέρα χανούμια και μη!Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με το [size=20pt]φίλο TALO[/size], είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι..ετοιμάζεται νέο ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ!!!!...Σκοτεινέ ακούς??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αριωνα ακους????????????παλι θα βγαλει χαρτζιλικι η φωτεινουλαΚαλησπέρα χανούμια και μη!Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με το φίλο TALO, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι..ετοιμάζεται νέο ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ!!!!...Σκοτεινέ ακούς??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαγκες το επομενο το κανονιζω εγω γιατι ξεμεινα οπως εμαθα και θελω να αγορασω ζαπρεAντε επιτελους...και θελω να αλλαξω και λαστιχα στην μηχανη![]()
![]()
![]()
μαγκες το επομενο το κανονιζω εγω γιατι ξεμεινα οπως εμαθα και θελω να αγορασω ζαπρε![]()
![]()
![]()
![]()