nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αχχχχχχχχΠαιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω το 5ο ματς του 2002 μεταξυ Αεκ-Ολυμπιακου στον τελικο του Μπασκετ??
αχχχχχχχχΠαιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω το 5ο ματς του 2002 μεταξυ Αεκ-Ολυμπιακου στον τελικο του Μπασκετ??
πηγες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;αχχχχχχχχ
Λοιπον απλα θελω ενα ναι η οχι μην μπαινετε και γελατε σαν καθυστεριμενα ετσι αντε nikolaki αγορι πανε σε καμια παιδικη χαρα να ξεδωσεις
θα παμε μαζι οταν ερθει ο καιροςπηγες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
βαλε τιποτα πιο σοβαρο ρε
ενταξει ρε φιλε το καταλαβαμε το υποννοουμενο οτι η αεκ σαν ομαδα εχει γινει μουνι,αλλα δεν ειναι αναγκη να κανεις συνεχεια πλακα στα αεκακιαnikolaki για σενα...
Καλησπέρα χανούμια και μη!Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με το [size=20pt]φίλο TALO[/size], είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι..ετοιμάζεται νέο ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ!!!!...Σκοτεινέ ακούς??????
αριωνα ακους????????????παλι θα βγαλει χαρτζιλικι η φωτεινουλαΚαλησπέρα χανούμια και μη!Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με το φίλο TALO, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι..ετοιμάζεται νέο ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ!!!!...Σκοτεινέ ακούς??????
μαγκες το επομενο το κανονιζω εγω γιατι ξεμεινα οπως εμαθα και θελω να αγορασω ζαπρεAντε επιτελους...και θελω να αλλαξω και λαστιχα στην μηχανη
μαγκες το επομενο το κανονιζω εγω γιατι ξεμεινα οπως εμαθα και θελω να αγορασω ζαπρε