doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
νομιζω οτι καταλαβα ποιος ειναι,αλλα δεν τον καρφωνω αν και βαζελοςα και ποιος το παιζει γκομενος στο μπουρναζι?
αυτα πεστε μου μονο καλα παιδια....
νομιζω οτι καταλαβα ποιος ειναι,αλλα δεν τον καρφωνω αν και βαζελοςα και ποιος το παιζει γκομενος στο μπουρναζι?
αυτα πεστε μου μονο καλα παιδια....
τωρα με φωτισες...νομιζω οτι καταλαβα ποιος ειναι,αλλα δεν τον καρφωνω αν και βαζελος
δεν χρειαζεται εισαι αυτοφωτος εσυτωρα με φωτισες...
αυτο να λεγεται!δεν χρειαζεται εισαι αυτοφωτος εσυ
εγω εκανα κι κι κιοποτε ρωτησω κατι ολοι κανουν κοκοκο
εσυ πινεις κοκο γι αυτο...εγω εκανα κι κι κι
τον καραμανλη λες?Ρε τον ξεκωλιάρη τον κοπρίτη...
Πάλι οφ τόπικ είσαι!τον καραμανλη λες?
κοιτα μην φατε κανα ακανε την κυριακη και εσεις γιατι την κυριακη θα ειναι σοβαροι,σημερα κανανε πλακαΠάλι οφ τόπικ είσαι!
Όχι τον δικό μας κοπρίτη λέω που θα παίξει με τους ακανέδες στα ημιτελικά...
Μακάρι...γουστάρω να σωθεί ο Πανσερραικός και όχι ο ΟΦΗΒ!κοιτα μην φατε κανα ακανε την κυριακη και εσεις γιατι την κυριακη θα ειναι σοβαροι,σημερα κανανε πλακα
Προς κ. Ναύαρχο Αρ. Προτοκόλλου 125//4/3/2009Καλησπέρα χανούμια και μη!Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με το φίλο TALO, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι..ετοιμάζεται νέο ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ!!!!...Σκοτεινέ ακούς??????
ως γνωστόν υπάρχουν 2 ειδών πρόεδροι.....Προς κ. Ναύαρχο Αρ. Προτοκόλλου 125//4/3/2009
Κοινοποίηση: Υπεύθυνο Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ)
Κατόπιν σχετικού αιτήματος για την διεξαγωγή "Τσιμπουσίου" σας ενημερώνουμε ότι κρίθηκε απαραίτητη η διεξαγωγή "κρασομάζωξης" το συντομότερο δυνατό. Επίσης παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η τελετή ορκωμοσίας του Νέου Προέδρου. Για τις περαιτέρω λεπτομέρειες τα εκλεκτά μέλη θα ενημερωθούν με PM.
Υ/Γ: Ο πρώην πρόεδρος παρακαλείται να παραδώσει τα κλειδιά του Μεγάρου. Άλλαξε απροειδοποίητα τις κλειδαριές και αγνοείται.
Εκ του Προεδρικού Γραφείου
Πες το τυχη,κωλοφαρδια,αστρο,ικανοτητα,πες το οπως θες,παλι τιτλο θα σηκωσει ο βατραχος. ;)Ρε τον ξεκωλιάρη τον κοπρίτη...
ως γνωστόν υπάρχουν 2 ειδών πρόεδροι.....
πρόεδροι μ αρχίδια....και...
αρχίδια πρόεδροι.....
εσείς κ. πρόεδρα τι νομίζετε ότι είστε?..........
Και θα περνιέται πάλι για Σωτήρας......Πες το τυχη,κωλοφαρδια,αστρο,ικανοτητα,πες το οπως θες,παλι τιτλο θα σηκωσει ο βατραχος. ;)
όπως καταλάβατε είμαι βαλτός απο τον τέρας να δημιουργήσω μανούρα......ως γνωστόν υπάρχουν 2 ειδών πρόεδροι.....
πρόεδροι μ αρχίδια....και...
αρχίδια πρόεδροι.....
εσείς κ. πρόεδρα τι νομίζετε ότι είστε?..........