Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τη γατα πως τη λενε?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
http://[URL unfurl="true"]www.nestle.gr/UserFiles/Image/gourmet_kokkino.jpg[/img[/URL]]
κονσερβουλες για τη γατα
:2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Πώς λέγεται το σάιτ του Παπαρίωνα;;;; :grin:

Γειά σας ξαδέλφια.. δυστυχώς χθές ο γαύρος (με τηνσχετική βοήθεια βεβαίως βεβαίως..) μας απέκλεισε από το κύπελλο και χάθηκε ευκαιρία για την μεταξύ μας αναμέτρηση... την άλλη φορά λέει θα αποβληθούν 4 παίκτες του αντιπάλου έτσι ώστε να είναι ευκολώτερο το έργο..

καλημέρα τράγο ΣΚΟΤΕΙΝΕ

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
στα κρεβατια σας ολοι τωρα

Συνημμένα

• aekfc_logo.gif
    aekfc_logo.gif
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 12

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χοντρούλη,ακου να δεις 2 πράγματα,γιατί έχεις ξεφύγει.
Δεν ξέρω τι έχεις με τον Δωρητή κ ούτε με νοιάζει,ίσως σε πειράζει ότι είναι γαύρος,οπότε ΟΚ για την φτωχή σου προσωπικότητα κ μιζέρια είναι μειονέκτημα.
Αλλά το να κάθεσαι να τον κατηγορείς με τις παπαριές που΄ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,σε καθιστά επικίνδυνο ως προς την σωματική σου ακεραιότητα.
Δυστυχως για σένα,ξέρουν πολλοί που κατοικοεδρεύεις,και δεν ξέρω τι μπορείς να πάθεις...όχι από εμε΄να.
Και όσο για μένα που λες τι είπα για τον Δωρητή για τις παπαριές που λες,είναι πολύ απλά τα πράγματα.Σταμάτα να εκτίθεσαι γιατί όλοι ξέρουν κ πρωτίστως ο Δωρητής,ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΠΩΝ,οπότε εκτίθεσαι περισσότερο κ ο αχταρμάς στο κλούβιο όσο κ συνάμα χοντρό σου κεφάλι,γίνεται ολοενα κ πιο μεγάλος.
Α και πυο είσαι:
στο μπουρδελάκι σου στην Αριστοτέλους,δεν πρόκειται να σε ψάξω ποτέ...Εμαθα όμως ότι αραιά κ που έρχεσαι ΟΑΚΑ.
Να εύχεσαι να μην σε πετύχω...πραγματικά,όχι για αυτά που λες για μένα,γιατί αυτά με κάνουν κ γελάω,για αυτό σε κάνω να τσιμπάς κ μου φτιάχνουν την διάθεση...αλλά για αυτά που έγραψες με το κλωνο σου εν ονόματι bourdelakias,για καποιο άτομο που έχει σοβαρή αναπηρία κ τον ειρωνεύτηκες παλιομαλάκα για το πρόβλημα του.
Στην θέση σου στο ΟΑΚΑ,δεν θα πάταγα ποτέ....
ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.096
Πόντοι
12.056
Μισο να τον παρω τηλ να κλαψω λιγο... :2funny: :2funny:
Ειπαμε...η περιπτωση ειναι ανιατη...
Αλλα απο τον αλλη εχουμε κατι να ασχολουμαστε με κατι ολοι εμεις που δεν δουλευουμε και μας τα φερνουν στο πιατο οι γυναικες μας.. :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι έχεις με τον Δωρητή κ ούτε με νοιάζει,ίσως σε πειράζει ότι είναι γαύρος,οπότε ΟΚ για την φτωχή σου προσωπικότητα κ μιζέρια είναι μειονέκτημα.
γιατι δεν ειναι μειονεκτημα αυτο?  :grin:
πουστης δεξιος και γαυρος να μην γινω μου ελεγε ο πατερας μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom